התקרית עם עזורי במוצ"ש - האמת הצרופה מתחילה להתבהר!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

התקרית עם עזורי במוצ"ש - האמת הצרופה מתחילה להתבהר!

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

רק הנאיבים ביננו אכלו את הבולשיט שעזורי מכר למשטרה וחבר מרעיו בתשקורת (אין טעות הקלדה) הארצית בעניין התקרית על הכביש במוצ"ש. לא פחות מניסיון לרצח כוונה תחילה ניסו למכור לכולם עם סיפורי אלף לילה ולילה על נסיונות דרדור לשוליים וכהנה וכהנה..כבר אז במוצ"ש שהאירוע עוד היה חם אמרתי שאני מוכן לשים 1000$ בשביל להרוויח 10, שהאירוע נופח למימדים מפלצתיים שבעליל לא משקפים את המציאות. אז כעת האמת הצרופה מתחילה להתבהר: המשטרה, שקיבלה את גרסת עזורי כתורה מסיני ולמעשה מיהרה לשפוט בעצם מעצרו המיידי של האוהד, מחפשת כעת מוצא מכובד מהסיפור בדמות כתב אישום דרקוני בגין "נהיגה בפזיזות". שום אזכור לדרדור לשוליים ושום בטיח..חבל מאוד שרובנו נפלו חזק במלכודת תסביך הרדיפה וההתנצלות ששודד הדעת השרלטן טמן לנו בשילוב זרועות עם חבר מרעיו בתשקורת הארצית...

יאמר מיד: אירוע מביש ומיותר ללא ספק, אבל מפה ועד לצייר המקרה כניסיון התנקשות ולהכפיש בשמו קהל שלם זו שרלטנות מרושעת ממדרגה ראשונה. אצלי כבר מזמן נפל האסימון שמעבר למאמן כושל, בחלאה מהסוג הנמוך ביותר עסקינן: שקרן, שרלטן, מנוול, שודד דעת וחצוף ממדרגה ראשונה!! :בוער מעצבים: :בוער מעצבים:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורן האדום
Title: כן..זה אני!

Re: התקרית עם עזורי במוצ"ש - האמת הצרופה מתחילה להתבהר!

שליחה על ידי אורן האדום »

אורי זה לא חדש חברי..הרי זה ידוע ולא מהיום שהבנאדם שקרן
זאת הייתה הדרך היחידה שלו להתפטר ולא להודות בזה שהוא נכשל בכל מה שקשור להפועל
והוא מצא תירוץ מצוין(לדעתי גם אלונה) הרי אם עזורי היה מודה בטעויותיו לא בטוח שהוא
היה ממשיך לאמן כדורגל..ולא משנה באיזה קבוצה

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

תרגיעו שניכם אם לא היה קורה הדבר הזה אז היה מתפוצץ משהו גדול גדול
ואלונה לא היתה עושה מסיבת עיתונאים כי בה לה יש דברים שקוריםושוב פעם אתם רוצים
להעלים את כאילו לא קרה כלום אז עוד חודש התפוצץ הכול אם לא תפנימו טוב שזה קרה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אורי אתה יודע אולי מה היה היום בבית משפט?
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

נדב סגרון כתב:אורי אתה יודע אולי מה היה היום בבית משפט?

ע"פ הדיווחים - הוגש כתב אישום על נהיגה בפזיזות.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

זה ברור שזה לא היה מקרה כזה קשה כפי שהוצג בתקשורת וע"י הכתב המהולל זיו אברג'יל שקיבל במה לא נורמאלית בזכות המקרה, כמובן שאף אחד לא יודה הם חיפשו שעיר לעזאזל ומצאו כזה.
בכל מקרה היה פה סוג של אלימות אומנם לא סכנת מוות או משהו כזה, אבל אסור לזלזל אני מקווה שהמקרה הזה יעיר את כולם ונבין שאנחנו חייבים להיסתכל על העתיד ולא על מאמן כזה או אחר, אלונה היא נכס ועליו אנחנו צריכים להגן ואם היא לא רואה שהמאמן שלה עושה שטויות יש דרכים להסביר לה את העיקר בלי אלימות.

את הבלוף של עזורי כולם יכירו בהמשך.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

מגעיל הבנאדם הזה. פשוט מגעיל :עצבני:

למרות שזה לא קשור לנושא הדיון, אורי, אני מעדיף את החזרתו של שודד הדעת, הנוכל, הרמאי והשקרן (פספסתי כמה תארים?) אם בעקבותיו גם אלונה תחזור.

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

ל-"noam1976"

אחי אם אתה באמת מאמין לסיפור הזה אתה כנראה בסך הכל ילד מגודל שמאמין לכל שטות שאומרת התקשורת
חוץ מקללות לא היה כלום ובטח ובטח לא "ניסיון הורדה מהכביש" כמו שאומרים ואפילו לא קרוב לזה
ואם שמת לב לזה שמתחילת השנה לעזורי יש "חיילים" בתקשורת כגון: דני עינבר, אלי אוחנה (כנראה עשו באנגים ביחד ..), וחצי מהכתבים של עיתון מעריב, והשר..טה מכולם -> אופירה אסייג (אלה מי ..)
ואם אנחנו כבר בכתבה יש להזכיר גם את משה פרימו ("חייל" של גיא לוי)
בסך הכל אני בטוח ב-1000% שגיא עזורי ואישתו תיכננו את כל הסיפור הזה מראש, רק שהשם ירחם על זוג ה"אוהבים" המסכן והעלוב הזה

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

מאיר לא הבנת אני אמרתי טוב שקרה הדבר הזה כי ככה נוכל ללמוד לקח לפעמיים הבאות
לא אמרתי שהכול קרה 100 אחוז אבל עכשיו נוכל להתרכז בקבוצה ואיך לעזור לקבוצה אני גם כמוך לא אוהב את עזורי פשוט טוב שקורים דברים לפעמיים בשביל ללמוד משהו לא ככה אחי

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

noam1976 כתב:מאיר לא הבנת אני אמרתי טוב שקרה הדבר הזה כי ככה נוכל ללמוד לקח לפעמיים הבאות
לא אמרתי שהכול קרה 100 אחוז אבל עכשיו נוכל להתרכז בקבוצה ואיך לעזור לקבוצה אני גם כמוך לא אוהב את עזורי פשוט טוב שקורים דברים לפעמיים בשביל ללמוד משהו לא ככה אחי
צודק אחי

חלאס כבר להתעסק בעזורי , כולם יודעים שזה נופח אבל לא רוצים להתעסק בעזורי יותר תתקדמו
גם אם הוא יחזור וזה הדבר שיחזיר את אלונה אני מקבל
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אני חייב לשים לטופיק הזה תמרור עצור.

אורי אני לא יודע מה הקשר שלך לאותו בחור אבל אם אינני טועה אתה העדת על עצמך שאתה חבר שלו, הלא כן?

בכל אופן, אמנם לא ניסיון לרצח אך מעשה חמור ביותר שאוי ואבוי לנו אם ניתן לו לגטימציה ולא נגנה אותו.
בסופו של דבר אותו בחור רדף אחריי המאמן, כן קילל אותו וכן חתך אותו עם האוטו האם זאת התנהגות מקובלת? האם זה דבר שצריך לעבור עליו לסדר היום? הסיבה לעזיבתה של אלונה מתחילה בדברים האלה וזה לא משנה בכלל שלא היה כאן ניסיון התנקשות.

בחור בן 35 לא צריך לנהוג כך ובמעשיו הוא הכפיש עיר שלמה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ניב כתב:אני חייב לשים לטופיק הזה תמרור עצור.

אורי אני לא יודע מה הקשר שלך לאותו בחור אבל אם אינני טועה אתה העדת על עצמך שאתה חבר שלו, הלא כן?

בכל אופן, אמנם לא ניסיון לרצח אך מעשה חמור ביותר שאוי ואבוי לנו אם ניתן לו לגטימציה ולא נגנה אותו.
בסופו של דבר אותו בחור רדף אחריי המאמן, כן קילל אותו וכן חתך אותו עם האוטו האם זאת התנהגות מקובלת? האם זה דבר שצריך לעבור עליו לסדר היום? הסיבה לעזיבתה של אלונה מתחילה בדברים האלה וזה לא משנה בכלל שלא היה כאן ניסיון התנקשות.

בחור בן 35 לא צריך לנהוג כך ובמעשיו הוא הכפיש עיר שלמה.

יותר מדי פעמים לאחרונה אתה מגיב בצורה שבעליל לא עניינית, ואני עדין.

1. ממש לא חבר שלו. מאיפה הבאת את זה בכלל? מכיר אותו כמו שחלקנו הגדול מכיר אותו; מדובר באחד האוהדים היותר ותיקים ומוכרים.

2. מילא שפספסת את:
אורי אדום בנשמה כתב:יאמר מיד: אירוע מביש ומיותר ללא ספק,
אבל איפה ראית בדיוק מתן לגיטימציה לתקרית המבישה?! אמרתי וחוזר ואומר שהאירוע נופח הרבה מעבר למה שהתרחש בפועל, והעובדות כעת מוכיחות את זה.

3. זה חדש הנאיביות שלבשת? החלטת העזיבה גמלה בליבה הרבה לפני. היה חסר רק הטריגר שיספק טיימינג מושלם, שאלמלא התקרית במוצ"ש לא היה מאחר להגיע..

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אורי אדום בנשמה כתב:

יותר מדי פעמים לאחרונה אתה מגיב בצורה שבעליל לא עניינית, ואני עדין.

1. ממש לא חבר שלו. מאיפה הבאת את זה בכלל? מכיר אותו כמו שחלקנו הגדול מכיר אותו; מדובר באחד האוהדים היותר ותיקים ומוכרים.

2. מילא שפספסת את:
אבל איפה ראית בדיוק מתן לגיטימציה לתקרית המבישה?! אמרתי וחוזר ואומר שהאירוע נופח הרבה מעבר למה שהתרחש בפועל, והעובדות כעת מוכיחות את זה.

3. זה חדש הנאיביות שלבשת? החלטת העזיבה גמלה בליבה הרבה לפני. היה חסר רק הטריגר שיספק טיימינג מושלם, שאלמלא התקרית במוצ"ש לא היה מאחר להגיע..
קודם כל למען ההגינות, חשוב לומר שזה שאני לא מסכים בהכרח עם דעתך לא הופכת את דעתי ללא עניינת או לא רלוונטית.

1.מצטער, זאת את התחושה שקיבלתי על פי דבריך, מתנצל אם לא כך פני הדברים.
2.לאו דווקא בהודעתך (שממנה ניתן להבין אגב שהאירוע לא חמור כל-כך) אלא מכל רוח הטופיק הזה יש יותר צידוד ועמידה מאחרי אותו אוהד מאשר גינויו.
3.לא חדש, לא נאיבי.
אבל חשוב לציין שאותם אוהדים שירדפו אחרי עזורי הם בדיוק אותם אלו שיקללו את הקבוצה בכל מצב ולא משנה מי עומד על הקווים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אז אם רק ירק קילל ונהג בפזיזות זה בסדר ????????????
ואם רק שר לעזורי שיעשה תאונה בדרך הביתה זה בסדר ? אולי בכלל השיר הביא אותו לעשות את המעשה ?
לא רוצים ללמוד ?
האיש הזה ראוי לכל גינוי והוקעה ואם המקרה האלים הזה נופח - מה טוב.
עדיף להתייחס ברצינות ובכובד ראש ולא בגימוד האירוע (גם אם למימדיו האמיתיים) ובקלות ראש .
נמאס מהאלימות !
צריך לנצל את ההזדמנות ולהוקיע כל גילוי אלימות מכל סוג שהוא !
בראש ובראשונה בשבילנו ושביל ילדנו המגיעים למגרש.
אח"כ בשביל אלונה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ניב כתב:
קודם כל למען ההגינות, חשוב לומר שזה שאני לא מסכים בהכרח עם דעתך לא הופכת את דעתי ללא עניינת או לא רלוונטית.

1.מצטער, זאת את התחושה שקיבלתי על פי דבריך, מתנצל אם לא כך פני הדברים.
2.לאו דווקא בהודעתך (שממנה ניתן להבין אגב שהאירוע לא חמור כל-כך) אלא מכל רוח הטופיק הזה יש יותר צידוד ועמידה מאחרי אותו אוהד מאשר גינויו.
3.לא חדש, לא נאיבי.
אבל חשוב לציין שאותם אוהדים שירדפו אחרי עזורי הם בדיוק אותם אלו שיקללו את הקבוצה בכל מצב ולא משנה מי עומד על הקווים.

למען ההגינות?.. למען ההגינות חשוב יהיה לא להכניס מילים לפה ולא לסלף, ידידי הנכבד..

1. מקבל התנצלותך. וחושב שאתה מכיר את אחיך די והותר כאחרון שיחשבן - גם אם היה חבר כמו אח..

2. גינויו? מה יותר ברור וחד משמעי מהציטוט בהודעה קודם?
ויש פה נטו העמדת עובדות על דיוקן לאחר העצמה לא פורפורציונלית שלהן בידי חבר מרעיו של מורה הספורט בתשקורת הארצית. מופת של עשיית מטעמים, על חשבון כולנו. בראש ובראשונה מדובר באינטרס ראשון במעלה שלנו כציבור שנפגע מאותו מסע הסתה תקשורתי בעקבות המקרה, להעמיד העובדות על דיוקן, ואין פה שום צידוד או תמיכה באותו מעשה מביש; מספיק עמוק נפלנו במלכודת התקשורתית של תסביך הרדיפה וההתנצלות שהובילה להלקאה עצמית פומבית..

שלח תגובה