זה מה שכתבתי ביום חמישי בערב
"אני מצטער להגיד אבל אני ממש לא חושב שיש לנו סיכוי קטן לנצח את המשחק הזה, כמה שאני רוצה להאמין אבל זה לא יקרה במיוחד שפדידה פותח וכול כדור שהוא יקבל הוא יעבד אותו או יפול על הריצפה ושוב פעם המשחק יהפוך לבונקר אחרי 20 דקות ואז השחקנים שלנו לא יוכלו לחבר 3 מסירות רצופות ואז נקבל גול אחד או שתיים במחצית הראשונה ואז במחצית השנייה הבונקר יהיה עוד יותר חזק ולא יהיה לשחקנים כוח לרדת להגנה ומליקסון ורביבו ישארו למעלה כי הם עייפים ונקבל עוד גול או 2 גולים בקיצור לא נחייה באשליות הקבוצה לא בנוייה אפילו קצת, לצאת עם תיקו מחיפה שלא נדבר על ניצחון"
רואים ומרגישים את זה שגם השחקנים לא רוצים את המאמן הזה על הקווים וראינו את זה גם היום ראינו החלטות שגויות הוא מפחיד את השחקנים במקום להכניס להם ביטחון הוא הורס את המועדון הוא לא יודע כדור רגל הוא צריך ללכת הביתה המועדון חייב זעזוע דחוף
אלונה השחקנים לא רוצים אותו וגם הקהל לא רוצה אותו גם אני כמו חלק מהאוהדים חשבתי שהוא יכול להצליח עם הקבוצה אבל עכשיו זה נראה שכבר הוא לא מאמין אלה הוא נשאר בגלל הכסף אין לו טיפת כבוד עצמי אם הוא לא מתפטר
כשהשחקנים לא משחקים בשביל המאמן הקבוצה לא תצליח אף פעם
- הפועל_מלחמה
- הפועל_מלחמה
Re: כשהשחקנים לא משחקים בשביל המאמן הקבוצה לא תצליח אף פעם
אמרתי וצדקתי רואים את זה על המגרש הם לא רוצים את עזורי על הקוים, מה שחלק מהשחקנים אמרו היום היה ברור על המגרש.