גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך

שליחה על ידי רונן כהן »

חלאס גיא עזורי נכשל בכל מה שהוא נגע בו,השחקנים הכושלים שהוא הביא,הניהול משחק פחדני
גיא עזורי צריך לעוף מפה ויפה שעה אחת קודם.
לא מעניין אותי איזה מאמן לא פוטר מהפועל באר שבע,מה שמעניין אותי זה שהמאמן שלנו גזר כנראה קופון על השחקנים שהוא הביא,כי אם הוא לא גזר אז המצב שלו הרבה יותר גרוע משחשבתי.
אוהדי שער 5 אנחנו צריכים להתאחד ולפעול למען פיטוריו של גיא עזורי,הגיע הזמן להפסיק להיות יפי נפש ולהגיד שיש לנו סטיגמה של קהל מגעיל,אין מה לעשות הקבוצה שלנו הכי גרועה שראיתי ב10 שנים אחרונות.
אני מאוד מקווה שתפנימו ותתחילו לפעול איתנו ולא נגדנו,אני לא אומר שאתם גם תקללו,אני פשוט אומר שתעשו איזה מחאה משלכם.
אלונה ברקת בבקשה ממך תתחילי להתעורר ולהבין שעובדים עלייך,לא יכול להיות שאת לא רואה את קבוצת הנפל שגיא עזורי בנה פה,את גם צריכה לקבל החלטה ואני יודע שהיא החלטה קשה שאם תפטרי אותו אז צריכה לשלם לו פיצויים וגם להחליף בין 6-8 שחקנים,אבל תעשי חושבים אם עצמך ותראי מה יותר עדיף לפטר אותו או לסיים את העונה אם קבוצה בלי חיבור לקהל ואם קבוצה שרוב הסיכויים תתמודד בפליאוף התחתון.
גיא עזורי תאמין לי שאין לי משהו אישי נגדך אבל אתה פשוט רחוק מלהיות מאמן,אז תעשה טובה לכולנו פשוט לך הביתה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך

שליחה על ידי rami »

תאמין לי רונן אני מעדיף את גיא לוי הוא בכמה רמות מעל עזורי.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

עזורייי ההביתהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

רונן כהן כתב:חלאס גיא עזורי נכשל בכל מה שהוא נגע בו,השחקנים הכושלים שהוא הביא,הניהול משחק פחדני
גיא עזורי צריך לעוף מפה ויפה שעה אחת קודם.
לא מעניין אותי איזה מאמן לא פוטר מהפועל באר שבע,מה שמעניין אותי זה שהמאמן שלנו גזר כנראה קופון על השחקנים שהוא הביא,כי אם הוא לא גזר אז המצב שלו הרבה יותר גרוע משחשבתי.
אוהדי שער 5 אנחנו צריכים להתאחד ולפעול למען פיטוריו של גיא עזורי,הגיע הזמן להפסיק להיות יפי נפש ולהגיד שיש לנו סטיגמה של קהל מגעיל,אין מה לעשות הקבוצה שלנו הכי גרועה שראיתי ב10 שנים אחרונות.
אני מאוד מקווה שתפנימו ותתחילו לפעול איתנו ולא נגדנו,אני לא אומר שאתם גם תקללו,אני פשוט אומר שתעשו איזה מחאה משלכם.
אלונה ברקת בבקשה ממך תתחילי להתעורר ולהבין שעובדים עלייך,לא יכול להיות שאת לא רואה את קבוצת הנפל שגיא עזורי בנה פה,את גם צריכה לקבל החלטה ואני יודע שהיא החלטה קשה שאם תפטרי אותו אז צריכה לשלם לו פיצויים וגם להחליף בין 6-8 שחקנים,אבל תעשי חושבים אם עצמך ותראי מה יותר עדיף לפטר אותו או לסיים את העונה אם קבוצה בלי חיבור לקהל ואם קבוצה שרוב הסיכויים תתמודד בפליאוף התחתון.
גיא עזורי תאמין לי שאין לי משהו אישי נגדך אבל אתה פשוט רחוק מלהיות מאמן,אז תעשה טובה לכולנו פשוט לך הביתה.
שבוע טוב (עד כמה שאפשר ) רונן.
דיברתי איתך במגרש לגבי הקטע של שער 5 , שער 5 עסוק בגזירת הקונפטי למשחק הבית הבא.....אל תפריע להם.
הלוואי שאני אתבדה אבל לא נראה לי ששער 5 יתלהבו מרעיון המחאה שלך שלדעתי הוא רעיון מצוין, זה אפילו צו השעה.
העידוד בזמנים שהקבוצה נראית כמו פח אשפה נראה דבילי לחלוטין, נגד אלי זינו היה מותר למחות נגד גיא עזורי לא???
משחק אחד שכל האוהדים באים בשחור ואין שום עידוד כמחאה על יכולת הקבוצה יכולה להזיז הרבה דברים.
אבל שער 5 במשחק הבא יתחיל עם מנגינת "דוד רביבו בוא לפה" כאילו שיש לו במאזן 5 גולים פלוס 10 בישולים.
אחר כך ינפחו את האגו של אייל שן שלא מסוגל לתת פס, לבסוף יקנחו עם הארגנטיני שבמקום לטגן חביתות הוא מנסה למצוא את מקומו על המגרש.
לגיא עזורי אין שום מושג בכדורגל, תיקו בפוקס בבלומפילד או ניצחון אומלל נגד התינוקות של פתח תקווה לא ישנו עובדה זאת.
שנה שעברה לא הוצאתי מילה רעה נגד גיא לוי שסיפק תוצאות יפות גם אם הדרך לא היתה משהו, אבל השנה זה שיא הביזיון, תקציב גבוה, חופש מוחלט בבחירת שחקנים , שקט מההנהלה , מה התוצאה??? גועל נפש אחד גדול, אם זה לא הזמן למחאה אז מתי???
אוהב אותך רונן, הלוואי שיהיה שיתוף פעולה עם שער 5 בקטע הזה למרות שאני סקפטי.

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

גם לי מתחיל להימאס
תמונה

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

דורון בוא נקווה ששער 5 יבינו שגיא עזורי+שחקני הנפל שהביא צריכים ללכת הביתה,אני מאוד מקווה שהם ישתפו פעולה איתנו.
אנחנו נעשה את שלנו ולא מעניין אותנו מה יגידו התקשורת או הנהלת הפועל באר שבע.
כנראה שלמאמן+שחקנים יש שקט באימונים אז זהו שנגמר הבית הבראה והם יתחילו להבין שללבוש את חולצת הפועל באר שבע זו זכות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

למה אתם חושבים שבשער 5 לא מבינים לפחות כמוכם שעזורי צריך ללכת הביתה?
על הנושא הזה יש לדעתי את הקונצנזוס הגדול ביותר אי פעם, גיא עזורי לא מתאים וצריך ללכת הביתה.
אבל מה שאתם לא מבינים זה שהמחאות האלה לא יעזרו בכלום, וכמה שנצעק חזק יותר ככה הוא ישאר זמן רב יותר.
שבו בשקט משחק שניים תפנו את כל הזרקורים למגרש ולעזורי במקום ליציע והבלוף יתגלה מהר מאוד.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

ומה זה יעזור שנשב בשקט?
אתם תמשכו לעודד לא?
אנחנו לא נשב בשקט ואנחנו נמשיך לעשות מה שאנחנו חושבים.
אתם אלה שצריכים לשבת בשקט ולא לעודד עגלות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

רונן כהן כתב:ומה זה יעזור שנשב בשקט?
אתם תמשכו לעודד לא?
אם היית מנסה להבין מה שרשמתי לך בתגובה הקודמת היית מבין שאין שום תועלת בקללות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
rami
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

רונן כהן כתב:ומה זה יעזור שנשב בשקט?
אתם תמשכו לעודד לא?
בתכלס רונן מזה עוזר שאתה בפיגור והקהל מעודד ועוד עם איך שהם ניראו היינו צריכים לקלל אותם יותר ואת המאמן הזה.

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

עוד לפני ינואר
תמונה

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

nitsande כתב:למה אתם חושבים שבשער 5 לא מבינים לפחות כמוכם שעזורי צריך ללכת הביתה?
על הנושא הזה יש לדעתי את הקונצנזוס הגדול ביותר אי פעם, גיא עזורי לא מתאים וצריך ללכת הביתה.
אבל מה שאתם לא מבינים זה שהמחאות האלה לא יעזרו בכלום, וכמה שנצעק חזק יותר ככה הוא ישאר זמן רב יותר.
שבו בשקט משחק שניים תפנו את כל הזרקורים למגרש ולעזורי במקום ליציע והבלוף יתגלה מהר מאוד.
שער 5 מבין כדורגל כמו שאני מבין בריקוד בלט....ממש גאוני האומה התקבצו יחדיו לשער 5.
נכון מחאות לא יעזור בכלום....מעניין שנגד אלי זינו זה עזר (ככה לפחות מי שמחא בזמנו חושב עד היום)
שבו בשקט??? כל האיצטדיון צריך להיות בשקט!! את זה לא ניסינו העונה מה אתה אומר אולי שווה משחק אחד לנסות???
עם כל העידוד של שער 5 אנחנו כבר עם 4 הפסדי בית והעונה נמצאת רק במחציתה. ממש "גיהינום" איצטדיון וסרמיל.
הבלוף יתגלה מהר מאוד??? הבלוף עוד לא התגלה??? אני מהאנשים שנותן לכל מאמן 100 ימי חסד , עד מחזור עשירי לא דיברתי מילה רעה כנגד המאמן, אבל נדמה לי שלא נותר אדם שחושב שגיא עזורי צריך להישאר מאמן הפועל באר שבע, אם יש מישהו כזה הוא זקוק להסתכלות פסיכיאטרית....
במקום לחשוב כל הזמן מה התקשורת תגיד (גם אם נהיה עד סוף העונה מתורבתים אף אחד לא יחשוב עלינו טוב במרכז) צריך לחשוב על טובת הקבוצה שאנחנו כל כך אוהבים, טובת הקבוצה זה גיא עזורי וחבורת הזבל (יוסי אופיר + דוד רביבו) הביתה!! את זה אפשר להשיג בשיתוף פעולה ולא עם קריאות כמו "דוד רביבו בוא לפה", אבל אני יודע שלדבר עם אנשים כמוך זה כמו לדבר לקיר, אז יאללה תתחיל לגזור את הקונפטי לעוד 3 שבועות.

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

nitsande כתב: אם היית מנסה להבין מה שרשמתי לך בתגובה הקודמת היית מבין שאין שום תועלת בקללות.

לא ראיתי שלעידוד שלכם יש תועלת.
מתי שאתם תשבו בשקט אני מתחייב לך אנחנו לא נקלל,סגרנו?
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

דורון כהן כתב:
שער 5 מבין כדורגל כמו שאני מבין בריקוד בלט....ממש גאוני האומה התקבצו יחדיו לשער 5.
נכון מחאות לא יעזור בכלום....מעניין שנגד אלי זינו זה עזר (ככה לפחות מי שמחא בזמנו חושב עד היום)
שבו בשקט??? כל האיצטדיון צריך להיות בשקט!! את זה לא ניסינו העונה מה אתה אומר אולי שווה משחק אחד לנסות???
עם כל העידוד של שער 5 אנחנו כבר עם 4 הפסדי בית והעונה נמצאת רק במחציתה. ממש "גיהינום" איצטדיון וסרמיל.
הבלוף יתגלה מהר מאוד??? הבלוף עוד לא התגלה??? אני מהאנשים שנותן לכל מאמן 100 ימי חסד , עד מחזור עשירי לא דיברתי מילה רעה כנגד המאמן, אבל נדמה לי שלא נותר אדם שחושב שגיא עזורי צריך להישאר מאמן הפועל באר שבע, אם יש מישהו כזה הוא זקוק להסתכלות פסיכיאטרית....
במקום לחשוב כל הזמן מה התקשורת תגיד (גם אם נהיה עד סוף העונה מתורבתים אף אחד לא יחשוב עלינו טוב במרכז) צריך לחשוב על טובת הקבוצה שאנחנו כל כך אוהבים, טובת הקבוצה זה גיא עזורי וחבורת ה*** (יוסי אופיר + דוד רביבו) הביתה!! את זה אפשר להשיג בשיתוף פעולה ולא עם קריאות כמו "דוד רביבו בוא לפה", אבל אני יודע שלדבר עם אנשים כמוך זה כמו לדבר לקיר, אז יאללה תתחיל לגזור את הקונפטי לעוד 3 שבועות.
אתה מגיע למסקנות מהר מאוד ואתה כנראה לא באמת קורא מה שאני כותב, אז למה הדיון?
אני לא אמרתי שאני אוהב או מאמין בעזורי, ואני האמת חושב די כמוך בעניין היכולות והמקצועיות של הקבוצה.
אני לא אומר שצריך לשבת בשט כדי שהסטיגמה עלינו תשתנה כי היא לא תשתנה, בטח לא בעונה אחת.
אני אור שבזה שאנחנו מקללים אנחנו מושכים אלינו את כל תשומת הלב, ולמתבונן מהצד אנחנו נראים כאשמים העיקריים.
אם נשב בשקט בלי "להלחיץ" את הקבוצה וכביכול לא נוריד להם את הבטחון אז כל תשומת הלב תהיה במגרש.
ואז כשהדברים ימשיכו להיראות רע כמו שהם נראים עד עכשיו היחיד שיוכלו לבוא אליו בטענות יהיה עזורי ולא אף אחד אחר.
אני אסיים במשל מוכק שמסביר את המצב שלנו הקהל היום:
היו היה נער צעיר שגר בכפר רחוק, וכשהגיע לגיל בגרות הטילו עליו את המשימה הראשונה שלו...
המשימה הייתה לשמור על הכבשים בלילות מפני הזאבים, בלילה הראשון למשימה הבחור יצא לעבודה והחל לשמור על הכבשים.
לאחר כמה שעות נהיה לו משעמם אז החליט ליצור קצת עניין בכפר והחל צועק "זאב זאב", אנשי הכפר המבוהלים יצאו מוכנים לקרב ולגרש את הזאבים והבינו שהילד סתאם השתעשע וחזרו לישון.
כך עשה הבחור לילה אחרי לילה במשך כחודש ולבני העיר כבר נמאס מקריאות ה"זאב זאב" של הבחור.
אחרי כחודש יצא הבחור לשמור על הכבשים, ואיזה פלא באותו לילה באמת הגיעו כבשים... החל הבחור צועק במלוא הגרון "זאב זאב"...
אנשי העיר העייפים שהבינו כבר שהבחור רק נהנה להשתעשע בהם החליטו לא לצאת לעזרתו וכך בשעת צרה אמיתית נפל קורבן למזימתו שלו.
ההקבל אלינו היא כמובן הקהל הגדול שצועק על כל מאמן הוא לא ראוי, תתפטר ושלל קריאות גנאי.
עד עכשיו התייחסו לקהל ברצינות ובאמת עשו את המתבקש ופיטרו מאמנים לבקשת הקהל, אבל משהבינו שבכל עונה נצעק לכל מאמן זאב זאב החליטו להפסיק להתייחס אלינו דווקא כשהקריאה היא נכונה.
משמע- קצת שקט וסלנות תגרום לבלוף להתגלות!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

מאיפה אלונה מביאה את כל המופלאים האלה? בלבול, גיא לוי גיא עזורי ובטח המאמן הבא עדיין לא הצליח לשחד מישהו לתת לו תעודת מאמן.
הכישלון של אלונה יותר גדול מהכישלון של עזורי.
אנחנו לא נראה כדורגל עד שלא נראה פה מאמן כדורגל.
לפני שמביאים פסיכולוג [גיא לוי] ולפני שמביאים מאמן כושר [גיא עזורי]צריך להביא מאמן כדורגל.

נ.ב.
כרגע לא נראה שיש מאמן פנוי.

שלח תגובה