די נמאס כבר ממך גיא עזורי.
די נמאס כבר מלראות את הקבוצה שלנו רק עושה בושות.
די נמאס כבר לראות זרים שלא שייכים לכדורגל.
די נמאס כבר לראות קשר אחורי כמו אייל שן שעושה טובה שהוא משחק.
די נמאס כבר לראות קבוצה שאין בה שחקני בית.
נמאס כבר לראות משחקים של הפועל באר שבע שעדיין לא מצאה את שיטת המשחק שהיא רוצה לשחק
מה אני יגיד לך גיא עזורי תעשה טובה תתפטר ולכל קבוצה שתלך תיקח איתך את אוסף השחקנים שגזרת עליהם איזה קופון כי ממש אבל ממש אין להם מושג בכדורגל.
מה אתה רוצה שנגיד על תצוגות הנפל שהקבוצה שלנו מציגה,ביזיון זו המילה,גועל נפש של קבוצה בנית פה אז חלאס נמאס כבר לתת כבוד למי שלא נותן,גם אתם השחקנים צריכים להתבייש באיך שאתם משחקים אתם פשוט בושה למקצוע שלכם.
לכל הנהלת הפועל באר שבע תתחילו להתעורר וכן גם את אלונה תתחילי להבין שהקבוצה חשובה לנו מאוד ואכפת לנו ממנה,לא יעלה על הדעת שאת לא רואה מה קורה בקבוצה ואת לא מבינה שגיא עזורי נכשל בבניית הסגל,אם את עדיין חושבת שיש לך סגל טוב שיסיים מקום 6-8 אז את חיה בסרט,יש לך סגל שיתמודד בקרב בפליאוף התחתון.
לא יכול לקבל את זה שאביתר אילוז שחקן בית יחידי בקבוצה,משה אסולין יותר טוב מאייל שן וגם אם לא תאמיני לי שהוא ייתן את הדם במגרש ולא ישחק כמו בלרינה.
אז מספיק כבר לעצום עינים על כל דבר ותתחילו להבין שגם לנו יש מילה בכל הנוגע בהפועל באר שבע
אנחנו אלה שנהיה פה בטוב וברע,אל תיקחו אותנו כמובן מאליו,אתם דורשים כבוד תתנו כבוד.
אז יאללה גיא לך הביתה
די נמאס כבר
- אדומה דרומית
Re: די נמאס כבר
רונן!
מה שלומך?
האמת שאני חושבת שהמאמן לא אשם.
הקבוצה גדולה עליו, ליגת העל גדולה עליו, השחקנים גדולים עליו.
זו לא אשמתו, הוא חשב שיוכל להצליח. זה לא שהוא טוב בסתר אבל עושה דווקא כדי לעצבן אותנו. הוא פשוט לא יודע. זו הרמה שהוא יכול להגיע אליה.
תאמין לי, מאמנים אחרים היו עושים מטעמים מהסגל הזה.
תכלס כישרון יש להם ברגליים, אפילו לאסולין. אבל אין מי שינווט אותם, מי שיתרגם את הכישרון שלהם לניצחונות, למהלכים, לטקטיקה, לדרך.
גם שכטר ובן דיין היו נהיים אפורים תחת המאמן הזה
האמת?
אם זו הרמה, שלפחות יתנו במה לשחקנים מקומיים צעירים. לפחות עוד שנתיים שלוש תהיה קבוצה נורמאלית. במידה ולא יביאו שוב מאמן שמרגיש צורך להחליף את כולם....
רונן עזוב לא שווה את העצבים
מה שלומך?
האמת שאני חושבת שהמאמן לא אשם.
הקבוצה גדולה עליו, ליגת העל גדולה עליו, השחקנים גדולים עליו.
זו לא אשמתו, הוא חשב שיוכל להצליח. זה לא שהוא טוב בסתר אבל עושה דווקא כדי לעצבן אותנו. הוא פשוט לא יודע. זו הרמה שהוא יכול להגיע אליה.
תאמין לי, מאמנים אחרים היו עושים מטעמים מהסגל הזה.
תכלס כישרון יש להם ברגליים, אפילו לאסולין. אבל אין מי שינווט אותם, מי שיתרגם את הכישרון שלהם לניצחונות, למהלכים, לטקטיקה, לדרך.
גם שכטר ובן דיין היו נהיים אפורים תחת המאמן הזה
האמת?
אם זו הרמה, שלפחות יתנו במה לשחקנים מקומיים צעירים. לפחות עוד שנתיים שלוש תהיה קבוצה נורמאלית. במידה ולא יביאו שוב מאמן שמרגיש צורך להחליף את כולם....
רונן עזוב לא שווה את העצבים
סוגיית המאמן
אני בדרך כלל בעד לתת צ'אנס למאמן, אבל במקרה הנוכחי זה לא המצב..
כל הבעיות של הקבוצה גם מתחילות וגם מסתיימות במאמן, זה כולל גם את השחקנים שהביא איתו.
במבט לאחור גם אם באר שבע הייתה משחקת עם הסגל של שנה שעברה היא הייתה מצליחה יותר בליגת העל. הסיבה מאוד פשוטה: שחקנים צעירים, אמנם פחות טובים, אבל אכפת להם מהמועדון ויש להם מחויבות. קודם כל זיו כבדה שבהשוואה לדוד רביבו "הגדול" היה נותן הרבה יותר והשחרור שלו היה מיותר. אפילו דודי פדלון היה יותר טוב מהיכולת שמציג השנה שמעון הרוש.
אני חושב שגיא עזורי צריך ללכת ואיתו גם שחקני הרכש שפשוט נראים כמו אנשים שאין להם כל קשר לכדורגל. עזורי נותן לשחקנים כמו רביבו פרגל ומוריירה תחושה שמקומם בהרכב מובטח ובגלל זה גןם היכולת וחוסר המחוייבות.
בלי הלחץ של האוהדים זה לא יקרה!! תתנו יד!
כל הבעיות של הקבוצה גם מתחילות וגם מסתיימות במאמן, זה כולל גם את השחקנים שהביא איתו.
במבט לאחור גם אם באר שבע הייתה משחקת עם הסגל של שנה שעברה היא הייתה מצליחה יותר בליגת העל. הסיבה מאוד פשוטה: שחקנים צעירים, אמנם פחות טובים, אבל אכפת להם מהמועדון ויש להם מחויבות. קודם כל זיו כבדה שבהשוואה לדוד רביבו "הגדול" היה נותן הרבה יותר והשחרור שלו היה מיותר. אפילו דודי פדלון היה יותר טוב מהיכולת שמציג השנה שמעון הרוש.
אני חושב שגיא עזורי צריך ללכת ואיתו גם שחקני הרכש שפשוט נראים כמו אנשים שאין להם כל קשר לכדורגל. עזורי נותן לשחקנים כמו רביבו פרגל ומוריירה תחושה שמקומם בהרכב מובטח ובגלל זה גןם היכולת וחוסר המחוייבות.
בלי הלחץ של האוהדים זה לא יקרה!! תתנו יד!