להעביר את ספסל הקבוצה משער 2 -עכשיו ומיד!!!
להעביר את ספסל הקבוצה משער 2 -עכשיו ומיד!!!
יצא לי לשוחח עם כמה אוהדים שישבו בשער 2 ולשמוע חוויות מיציע הכבוד לאחר המשחק בשישי.
רוב האוהדים שגולשים כאן נמנים עם יושבי שער 5 אז אני רוצה לסבר את אוזניכם על המתרחש בשער 2.
כבר בפתיחת המשחק החלו חלק מהאוהדים לקלל ולגדף, ואתם בטח יכולים לתאר מה קרה לאחר השער הראשון.
גיא לוי וחלק מהשחקנים קיבלו קללות, גידופים ללא סוף ושלל ברכות הכוללות איחולים לכל המחלות שאתם יכולים
לחשוב עליהם. כמובן שאני לא רוצה להכליל את כל יושבי השער כיוון שיש גם הרבה אוהדים נהדרים, אבל אני מדבר על
אלה שאוהבים לשנוא. להפועל באר-שבע יש הרבה אוהדים נהדרים ורצוי שגם המאמן והשחקנים ירגישו זאת
לפני ובמהלך המשחק. לא יודע אם אתם יודעים אבל ספסל הקבוצה ושער 5 נמצאים באזורי חיוג שונים ורק שמחה
והמולה יכולים לגרום לספסל הקבוצה לחשוב שמשהו קורה בשער 5. אתם לא מתארים לעצמכם את הנזק שמיקום
הספסלים גורם לקבוצה. המיקום הזה פוגע ביכולת המאמן לנהל את המשחק, פוגע בשחקנים שיושבים על הספסל
ובאלה שמתחממים. יבואו החכמים ויגידו ששחקן צריך להיות מקצוען ולנטרל את הקללות. זה נכון, אבל שחקן מקצוען
צריך לנטרל את הקללות של אוהדי היריבה. ברגע שהקללות מגיעות מהבית, ההתמודדות קשה הרבה יותר (תשאלו את קטן...).
כשהספסלים יהיו בצד השני הקבוצה תרגיש את התמיכה, המאמן ירגיש את התמיכה, שחקן שמתחמם ייכנס בטירוף ולא
עם בטחון של ילד בן 17, הגוש המתוסכל של שער 2 יישאר חסר אונים וכל האוירה תשתנה. העברת הספסל היא לא
הרמת ידיים והיכנעות לאותו גוש, אלא דרך לשדרוג ושיפור האוירה בוסרמיל. אותם כמה עשרות אנשים יוצרים את האנרגיות
השליליות עליהן דיבר גיא לוי. אותם אנשים שמעיזים לקרוא לעצמם "אוהדים שרופים" הורסים ומחרבים את המועדון.
אותו גוש פשוט "משכיב מארב" לקבוצה ומחכה לרגע בו הקבוצה תקבל גול ואז הם יוכלו להתפרק ולהתלהם.
זה כואב לי לשמוע את אלונה אומרת למקורביה שלהפועל באר-שבע יש קהל של הצלחות שאינו תומך בקבוצה ברגעים הקשים.
אני חושב שהעברת הספסלים יכולה ליצור את התפנית הדרושה ואת השינוי המתבקש בקרב האוהדים.
להעביר את הספסלים משער 2- עכשיו ומיד!!!
רוב האוהדים שגולשים כאן נמנים עם יושבי שער 5 אז אני רוצה לסבר את אוזניכם על המתרחש בשער 2.
כבר בפתיחת המשחק החלו חלק מהאוהדים לקלל ולגדף, ואתם בטח יכולים לתאר מה קרה לאחר השער הראשון.
גיא לוי וחלק מהשחקנים קיבלו קללות, גידופים ללא סוף ושלל ברכות הכוללות איחולים לכל המחלות שאתם יכולים
לחשוב עליהם. כמובן שאני לא רוצה להכליל את כל יושבי השער כיוון שיש גם הרבה אוהדים נהדרים, אבל אני מדבר על
אלה שאוהבים לשנוא. להפועל באר-שבע יש הרבה אוהדים נהדרים ורצוי שגם המאמן והשחקנים ירגישו זאת
לפני ובמהלך המשחק. לא יודע אם אתם יודעים אבל ספסל הקבוצה ושער 5 נמצאים באזורי חיוג שונים ורק שמחה
והמולה יכולים לגרום לספסל הקבוצה לחשוב שמשהו קורה בשער 5. אתם לא מתארים לעצמכם את הנזק שמיקום
הספסלים גורם לקבוצה. המיקום הזה פוגע ביכולת המאמן לנהל את המשחק, פוגע בשחקנים שיושבים על הספסל
ובאלה שמתחממים. יבואו החכמים ויגידו ששחקן צריך להיות מקצוען ולנטרל את הקללות. זה נכון, אבל שחקן מקצוען
צריך לנטרל את הקללות של אוהדי היריבה. ברגע שהקללות מגיעות מהבית, ההתמודדות קשה הרבה יותר (תשאלו את קטן...).
כשהספסלים יהיו בצד השני הקבוצה תרגיש את התמיכה, המאמן ירגיש את התמיכה, שחקן שמתחמם ייכנס בטירוף ולא
עם בטחון של ילד בן 17, הגוש המתוסכל של שער 2 יישאר חסר אונים וכל האוירה תשתנה. העברת הספסל היא לא
הרמת ידיים והיכנעות לאותו גוש, אלא דרך לשדרוג ושיפור האוירה בוסרמיל. אותם כמה עשרות אנשים יוצרים את האנרגיות
השליליות עליהן דיבר גיא לוי. אותם אנשים שמעיזים לקרוא לעצמם "אוהדים שרופים" הורסים ומחרבים את המועדון.
אותו גוש פשוט "משכיב מארב" לקבוצה ומחכה לרגע בו הקבוצה תקבל גול ואז הם יוכלו להתפרק ולהתלהם.
זה כואב לי לשמוע את אלונה אומרת למקורביה שלהפועל באר-שבע יש קהל של הצלחות שאינו תומך בקבוצה ברגעים הקשים.
אני חושב שהעברת הספסלים יכולה ליצור את התפנית הדרושה ואת השינוי המתבקש בקרב האוהדים.
להעביר את הספסלים משער 2- עכשיו ומיד!!!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: להעביר את ספסל הקבוצה משער 2 -עכשיו ומיד!!!
צודק הם כל הזמן מקללים!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אחי אני מסכים עם כל מילה אבל לצערי יש בעיה בהצעה שלך.
פיפ"א העבירה חוק לפני כמה שנים בכל מה שקשור למיקומם של הספסלים והם חויבו להיות בצד מסוים בכל המגרשים בעולם.
מתבקש אך לא אפשרי.
פיפ"א העבירה חוק לפני כמה שנים בכל מה שקשור למיקומם של הספסלים והם חויבו להיות בצד מסוים בכל המגרשים בעולם.
מתבקש אך לא אפשרי.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
אם אינני טועה החוק מדבר על זה שהקבוצה המארחת צריכה להיות בצד מסוים לאורך כל העונה אבל
החוק לא מדבר על מיקום במגרש. אם היום הספסלים ממוקמים בצד שמאל ליד שער 2 אפשר להעביר אותם
לצד שמאל ליד שער 6.
החוק לא מדבר על מיקום במגרש. אם היום הספסלים ממוקמים בצד שמאל ליד שער 2 אפשר להעביר אותם
לצד שמאל ליד שער 6.
אלונה אומרת למקורביה שיש לנו קהל של הצלחות אהה באמת טוב לדעת ש2000 מנויים אחרי 4 שנים מסריחות בליגה הלאומית זה לא הרבה
טוב לדעת שאחרי ניצחון אחד על בני לוד קבוצה מפורקת וסרמיל התמלאה ב7 אלף אוהדים
יאללה חלאס מספיק להפיל על שער 2 הכל זה השחקנים שלכם והמאמן שלכם שלא עושים כלום לטובת הקבוצה
ששחקנים שלך יוצאים לפני משחק זה מראה שהם מקצוענים ונותנים הכל ממש לא
שמאמן שלך הולך נגד הקהל מהשנייה הראשון שהוא דרך פה זה בסדר נכון
שמאמן שלך אומר שהקהל אשם במצב של הקבוצה
בחיים שלי לא שמעתי דבר כזה נכון גיא לוי אנחנו קובעים את ההרכב אנחנו מכנים את הקבוצה למשחקים אנחנו יוצרים את הטקטיקה ואת החילופים יאללה מספיק עם השטויות האלה כבר
הקהל אשם שאיגור קוסטורוב לא שחקן והקהל אשם שנדב משחק בצד שמאל ושכל שבוע יש שנויים בהרכב הקהל גם אשם שזוהר חוגג נכנס לשחק אחרי פציעה ארוכה ל80 דקות !
הקהל סוגר אימונים והקהל לא מדבר לתקשורת
גיא לוי מאכיל אותם לוקשים ואתם הולכים אחריו כמו לא יודע מה !
זה שי!
יאללה חלאס מספיק להפיל על שער 2 הכל זה השחקנים שלכם והמאמן שלכם שלא עושים כלום לטובת הקבוצה
בחיים שלי לא שמעתי דבר כזה נכון גיא לוי אנחנו קובעים את ההרכב אנחנו מכנים את הקבוצה למשחקים אנחנו יוצרים את הטקטיקה ואת החילופים יאללה מספיק עם השטויות האלה כבר
הקהל אשם שאיגור קוסטורוב לא שחקן והקהל אשם שנדב משחק בצד שמאל ושכל שבוע יש שנויים בהרכב הקהל גם אשם שזוהר חוגג נכנס לשחק אחרי פציעה ארוכה ל80 דקות !
זה שי!

נו בדיוק, אחרי ניצחון! חוץ מזה שיש יותר מאלפיים אוהדים לקבוצה. יותר משבעת אלפים. איפה הם? ועוד יותר גרוע המקללים. זה נוראי. אתה רוצה לקלל? אל תבוא לכדורגל!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מזכיר לי את אלי גוטמן בזמנו, כאשר מונה למאמן הפועל פ"ת. החוויות הטראומתיות שחווה עונה לפני בבית"ר עוד היו טריות, והבנאדם שככל הנראה סבל מפוסט טראומה ביקש להעביר את הספסלים לצד השני, ליציע הקבוצה האורחת, שם לא יהיה מי שישב לו על הגדר (למעט משחקים מול בית"ר כמובן).
ולענייננו - שווה לנסות. ולו בשביל לשלול מהשחקנים את יכולת הטיעון בדבר הלחץ הגורם להם להפסדים.
ולענייננו - שווה לנסות. ולו בשביל לשלול מהשחקנים את יכולת הטיעון בדבר הלחץ הגורם להם להפסדים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שעה 2 בצוהרים יש שידור בטלויזיה ביום שישי בשעה לא נוחה ובאים 3 וחצי 4 אלף מה רע בזה אני לא מבין לקבוצה שמשחק בליגה הלאומית ומציגה יכולת של בית שימושcrazyred כתב:נו בדיוק, אחרי ניצחון! חוץ מזה שיש יותר מאלפיים אוהדים לקבוצה. יותר משבעת אלפים. איפה הם? ועוד יותר גרוע המקללים. זה נוראי. אתה רוצה לקלל? אל תבוא לכדורגל!
אני יבוא לכדורגל ואני יקלל ואת לא תגידי לי מה לעשות אני משלם כסף ומותר לי להביע דעה !
זה שי !

תשמע לשבת בשער 2 זה יותר מצחיק מלראות כדורגל, לפעמים שאני יושב בשער 2 אני רק צוחק ממה שהולך שם
באמת צריך להפסיק עם הקללות ולהתרכז בלעודד את הקבוצה ולמשוך אותה קדימה גם כשלא הולך וגם בפיגור, ותאמינו לי שאפשר לעשות מהפך בכל רגע תראו את הקהל באירופה תומך בקבוצה גם כשקשה וגם אם היא בפיגור וגם אם היא יורדת ליגה, אסור לנו להכשיל את הקבוצה צריכים לעודד גם אם זה קשה לנו, מי שרוצה לזרוק איזה קללה או משהו שיגיד את זה בשקט לעצמו ולמי שסביבו לא צריך להתחיל לצעוק ולקלל את גיא לוי ואת השחקנים זה רק מוריד ביטחון
באמת צריך להפסיק עם הקללות ולהתרכז בלעודד את הקבוצה ולמשוך אותה קדימה גם כשלא הולך וגם בפיגור, ותאמינו לי שאפשר לעשות מהפך בכל רגע תראו את הקהל באירופה תומך בקבוצה גם כשקשה וגם אם היא בפיגור וגם אם היא יורדת ליגה, אסור לנו להכשיל את הקבוצה צריכים לעודד גם אם זה קשה לנו, מי שרוצה לזרוק איזה קללה או משהו שיגיד את זה בשקט לעצמו ולמי שסביבו לא צריך להתחיל לצעוק ולקלל את גיא לוי ואת השחקנים זה רק מוריד ביטחון

גם אני משלמת כסף ואתה הורס לי את החוויה.זה שי ! כתב:
שעה 2 בצוהרים יש שידור בטלויזיה ביום שישי בשעה לא נוחה ובאים 3 וחצי 4 אלף מה רע בזה אני לא מבין לקבוצה שמשחק בליגה הלאומית ומציגה יכולת של בית שימוש
אני יבוא לכדורגל ואני יקלל ואת לא תגידי לי מה לעשות אני משלם כסף ומותר לי להביע דעה !
זה שי !
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
שהיא טמאה קהל של הצלחות היא התעוונה שכשאשר לא הולך לקבוצה זה לא שהקהל לא מגיע אלא שהוא פשוטזה שי ! כתב:אלונה אומרת למקורביה שיש לנו קהל של הצלחות אהה באמת טוב לדעת ש2000 מנויים אחרי 4 שנים מסריחות בליגה הלאומית זה לא הרבה
זה שי!
לא תומך בה ורק מקלל ולי נותר להגיד שהיא צודקת!!!!!!!!!!!
השחקנים והמאמן לא עושים כלום לטובת הקבוצה אהה....??? מעניין מה אתה וחבריך לשער 2 עשיתם לטובת הקבוצה?
אני יכול לעזור לך אם אתה מתקשה זה מתחיל ב- כ ונגמר ב- ם 4 אותיות.
באמת עדיף שאותם מקללים לא יגיעו למגרש הם כבר עברו כל גבול....
לגבי הרעיון של אריק אני חושב שזה יכול לעזור אבל מהלך כזה לא יקרה בין לילה ולכן לדעתי אנחנו צריכים לעבור לשער 2
ופשוט לתת משם עידוד כמו שצריך.
נערך לאחרונה על ידי ערן ב 10 נובמבר 2008, 00:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
שי מהיכן תרבות הביבים הזאת? מחר תכנס לבית הקולנוע תשתין ותעשה את צרכיך באמצע האולםזה שי ! כתב:
שעה 2 בצוהרים יש שידור בטלויזיה ביום שישי בשעה לא נוחה ובאים 3 וחצי 4 אלף מה רע בזה אני לא מבין לקבוצה שמשחק בליגה הלאומית ומציגה יכולת של בית שימוש
זה שי !
ותגיד שלמתי כרטיס מותר לי הכול.
מאיפוא זה בא תסביר לי בשם כול הקדושים.אתה פשוט מזעזע את אמות הסיפים.מותר לך?מי אמר ומי קבע?
יושבים שם ילדים בני שמונה ועשר ששומעים קללות מזעזעות.איך אתה מצדיק את זה איך אתה נותן לזה לגיטמציה?
עוד אתה יכול להגיד לי אז אל תביא את הילדים למשחק נכון?
שמע שי אני לא אתן לאף אחד להרוס לי את הקבוצה.אנחנו לא ניתן שאלונה תברח בגלל כמה ליצנים מבקשי ומקבלי
הזמנות.
אנחנו כאן עכשיו בשער חמש. מחר נהיה בשער שניים נלחם עד חורמה במבקשי רעתנו.
מצדה לא תיפול שנית.
- אדום לוהט!!!
האמת? אולי באמת הגיע הזמן שאנחנו הקהל נשנה את החשיבה.
ובמקום לבקש מהנוכחים בשער 2 שיפסיקו לקלל (ובנינו כולנו יודעים שזה לא ייפסק מה גם שרובם לא נמצאים בפורומים השונים של האוהדים) פשוט נעבור לשם ונעודד שם ככה לא יישמעו אותם ונשיג את מבוקשנו.
חוץ מזה שבנינו? שער 5 כבר ממזמן לא "השער המעודד" שיצא בהכרזה בעונת העלייה הקודמת.
לתשומת לבכם.
ובמקום לבקש מהנוכחים בשער 2 שיפסיקו לקלל (ובנינו כולנו יודעים שזה לא ייפסק מה גם שרובם לא נמצאים בפורומים השונים של האוהדים) פשוט נעבור לשם ונעודד שם ככה לא יישמעו אותם ונשיג את מבוקשנו.
חוץ מזה שבנינו? שער 5 כבר ממזמן לא "השער המעודד" שיצא בהכרזה בעונת העלייה הקודמת.
לתשומת לבכם.
זה שי ! כתב:
זה שי !
איפה עובר הגבול? אם הוא ממש יעצבן אותך נגיד הפסיד 3 משחקים רצוף, מה מותר לעשות אז לפי הראש שלך? סטירה בעיטה או אולי אלת ביסבול.
מסכים לגבי הספסלים אך הספסל של ב"ש בכל מקרה לא יכול להיות ליד שער חמש כי אסור שהוא יהייה בצד של הקוון, מבחינתי שיהייה בשער 6 .
הבעיה שאתם אילו שבאים רק כדי לקלל ומאוד מרוצים מזה שהקבוצה מפסידה יעברו גם הם לשער 6.
הבעיה שאתם אילו שבאים רק כדי לקלל ומאוד מרוצים מזה שהקבוצה מפסידה יעברו גם הם לשער 6.