הודעה מיוחדת!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

הודעה מיוחדת!!!!

שליחה על ידי nitsande »

אלי ז'ינו חוזר הביתה!! האיש שהיה יו"ר הפועל ב"ש במשך 10 שנים חוזר לראשות הקבוצה מהנגב.
כזכור אלונה ברקת הבעלים הנוכחית אמורה לשלם לז'ינו שני מיליון שקלים נוספים להשלמת עסקת הרכישה שהתקיימה לפני כשנתיים.
אלונה שסבעה מתלונות האוהדים החליטה להחזיר את הקבוצה לידיו של איש העסקים הבאר שבעי, ללא תמורה מלבד השני מיליון שקלים שאמורים היו להשלים את העיסקה.
אלונה ברקת: האוהדים בב"ש כפויי טובה! כל מה שעושים למען הקבוצה וכל הכספים שהושקעו בקבוצה לא מצליחים לרצות את הקהל הגדול אך חסר הסבלנות של הקבוצה.
כשקניתי את ב"ש הזהירו אותי רבות ממהלך שכזה, כשמירב ההזהרות היו מפני הקהל שלא יודע סובע.
הצביעו לי על מקרה לוני הרשיקוביץ' במכבי ת"א ועל מקרה יאמר בנתניה. אבל הייתי אטומה ולא רציתי להאמין לדברים האלה.
ידעתי שאני מתכוונת לתת מכל הלב ולתת מאה אחוז, וידעתי שכשאתה עושה משהו מכל הלב אי אפשר להתלונן. כנראה שטעיתי.
אני מאחלת לאלי ז'ינו הרבה הצלחה, והלוואי שישיג את מה שאני לא הצלחתי.

אלי ז'ינו:אני שמח לקבל את הקבוצה בחזרה, בסה"כ רק הרווחתי מהעסקה הזאת, אבל אני מתכוון להמשיך להרוויח...
מקורות מוסרים שז'ינו מתכוון למכור בינואר את דוד רביבו בעלות של כמיליון שקלים כשבשחקן כבר הביעו עניין בית"ר י-ם מכבי ת"א והפועל ת"א.
כמו כן ז'ינו מתכוון למכור גם את ליאור אסולין בסכום המוערך בכחצי מיליון שקלים כשהמעוניינת העיקרית היא סחנין על אף המקרה שחוותה מול השחקן בקיץ.
עוד מועמדים למכירה: פאבל פרגל, שמעון הרוש, טברטקו קאלה, יוסי אופיר, מאור מליקסון ואוהד קדוסי.

הטור הינו טור תרחיש עתידי לדברים שעלולים לקרות בקצב ההתנהלות הנוכחית של הקהל. אין ליחס לנאמר בו שום קשר למציאות.
ותחשבו על זה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
niv1

Re: הודעה מיוחדת!!!!

שליחה על ידי niv1 »

לא עושים דברים כאלה!!!! כמעט קיבלתי התקף לב בגללך!!

ובכל מקרה רביבו מושאל ככה שאנחנו רק יכולים להחזיר אותו לאשדוד לא יותר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:אלי ז'ינו חוזר הביתה!! האיש שהיה יו"ר הפועל ב"ש במשך 10 שנים חוזר לראשות הקבוצה מהנגב.
כזכור אלונה ברקת הבעלים הנוכחית אמורה לשלם לז'ינו שני מיליון שקלים נוספים להשלמת עסקת הרכישה שהתקיימה לפני כשנתיים.
אלונה שסבעה מתלונות האוהדים החליטה להחזיר את הקבוצה לידיו של איש העסקים הבאר שבעי, ללא תמורה מלבד השני מיליון שקלים שאמורים היו להשלים את העיסקה.
אלונה ברקת: האוהדים בב"ש כפויי טובה! כל מה שעושים למען הקבוצה וכל הכספים שהושקעו בקבוצה לא מצליחים לרצות את הקהל הגדול אך חסר הסבלנות של הקבוצה.
כשקניתי את ב"ש הזהירו אותי רבות ממהלך שכזה, כשמירב ההזהרות היו מפני הקהל שלא יודע סובע.
הצביעו לי על מקרה לוני הרשיקוביץ' במכבי ת"א ועל מקרה יאמר בנתניה. אבל הייתי אטומה ולא רציתי להאמין לדברים האלה.
ידעתי שאני מתכוונת לתת מכל הלב ולתת מאה אחוז, וידעתי שכשאתה עושה משהו מכל הלב אי אפשר להתלונן. כנראה שטעיתי.
אני מאחלת לאלי ז'ינו הרבה הצלחה, והלוואי שישיג את מה שאני לא הצלחתי.

אלי ז'ינו:אני שמח לקבל את הקבוצה בחזרה, בסה"כ רק הרווחתי מהעסקה הזאת, אבל אני מתכוון להמשיך להרוויח...
מקורות מוסרים שז'ינו מתכוון למכור בינואר את דוד רביבו בעלות של כמיליון שקלים כשבשחקן כבר הביעו עניין בית"ר י-ם מכבי ת"א והפועל ת"א.
כמו כן ז'ינו מתכוון למכור גם את ליאור אסולין בסכום המוערך בכחצי מיליון שקלים כשהמעוניינת העיקרית היא סחנין על אף המקרה שחוותה מול השחקן בקיץ.
עוד מועמדים למכירה: פאבל פרגל, שמעון הרוש, טברטקו קאלה, יוסי אופיר, מאור מליקסון ואוהד קדוסי.

הטור הינו טור תרחיש עתידי לדברים שעלולים לקרות בקצב ההתנהלות הנוכחית של הקהל. אין ליחס לנאמר בו שום קשר למציאות.
ותחשבו על זה.
סלח לי ניצן, באמת בלי לפגוע, אבל בגלל אנשים כמוך הפועל באר שבע לעולם לא תהיה קבוצה גדולה באמת.
תמיד מסתכלים על העבר או ההווה הקרוב, לעולם לא לעתיד, ככה גם עוד 20 שנה נשאר בבינוניות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

משה אוחיון כתב:
סלח לי ניצן, באמת בלי לפגוע, אבל בגלל אנשים כמוך הפועל באר שבע לעולם לא תהיה קבוצה גדולה באמת.
תמיד מסתכלים על העבר או ההווה הקרוב, לעולם לא לעתיד, ככה גם עוד 20 שנה נשאר בבינוניות.
ששששששששששששששששששששששששששששש אל תבקר אסור.שלא יפגעו....
אלונה מבחינתי היא סוג של נס שהגיע אלינו.אבל טעויות יש והרבה האם אסור לבקר?לדעתי גם היא מבינה שטעתה הרבה פעמים.דעתי היא שכל עוד הביקורת עיניינית וברמה סבירה היא נכונה לתיקון הלקויות.תהיו אמיתיים עם עצמכם ותאמרו לי שלא נעשו טעויות!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אדומתוק כתב:ששששששששששששששששששששששששששששש אל תבקר אסור.שלא יפגעו....
אלונה מבחינתי היא סוג של נס שהגיע אלינו.אבל טעויות יש והרבה האם אסור לבקר?לדעתי גם היא מבינה שטעתה הרבה פעמים.דעתי היא שכל עוד הביקורת עיניינית וברמה סבירה היא נכונה לתיקון הלקויות.תהיו אמיתיים עם עצמכם ותאמרו לי שלא נעשו טעויות!!
אבי, אנשים לא מבינים שבלי הביקורת שלי שלך ושל אחרים, שהגיעה בסוף גם להנהלה, גם ההסעה שמוציאים עכשיו לא הייתה יוצאת לעולם.
ובקשר לאלונה, גם אני חושב שמדובר בנכס ובאדם שאני מקווה שישאר כאן עוד הרבה שנים.
אבל, אני גם חושב שאם נשאר לעד בתקופת זינו ובאיזה מזל שהקבוצה נקנתה לפני כמה שנים אנחנו נשאר כל החיים בבינוניות כי על כל טעות/מחדל של הקבוצה ישר נעבור הלאה "כדי לא לפגוע בטעות באלונה" וכי פעם היה גרוע יותר.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה, צא מהסרט!!!! לא בגללך יש הסעה.
תפסיק להיות פאטתי יש מנכ"ל חדש שיצא בהודעה מסודרת על כך שרצה לארגן את המשחק קרוב אבל זה לא הסתייע.
ולכן הוציאו הסעות, בינתיים אין לי שום סיבה לחשוב שהוא משקר. וגם לא לך.
תפסיקו לחשוב שבגלל שאתם מבלבלים את המוח פה באתר אז דברים זזים, כי זה לא נכון.
תפסיקו לחפש רק את השלילי ותתחילו לחפש את הדברים החיוביים. אני בטוח שאם תחפשו ממש ממש טוב אולי תמצאו דבר אחד או שניים כאלה.
בקשר אלייך "אדומתוק" אני לא מתייחס אלייך ברצינות אפילו כי כל הודעה שכתבת אי פעם (שראיתי) הייתה הודעת ביקורת.
מבחינתי אתה לא מעביר ביקורת אתה פשוט אדם כפוי טובה שמחפש תמיד את השלילי.
ואני לא אתפלא אם אתה אחד המקללים המסורים ביציע. שתהיה לך הצלחה בהמשך הדרך.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

ואלה הרגת אותי לגמרי מה קרה לך יש גבול תנסה להיות חיובי

סמל אישי של משתמש
messi

שליחה על ידי messi »

ניצן המלך!!! :כפיים:
אי אפשר לנסח טוב יותר, למרות שלא מכיר את הנפשות הפועלות

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

תיהיה בריא!!

כבר נהיו לי דמעות בעניים :D

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:משה, צא מהסרט!!!! לא בגללך יש הסעה.
תפסיק להיות פאטתי יש מנכ"ל חדש שיצא בהודעה מסודרת על כך שרצה לארגן את המשחק קרוב אבל זה לא הסתייע.
ולכן הוציאו הסעות, בינתיים אין לי שום סיבה לחשוב שהוא משקר. וגם לא לך.
תפסיקו לחשוב שבגלל שאתם מבלבלים את המוח פה באתר אז דברים זזים, כי זה לא נכון.
תפסיקו לחפש רק את השלילי ותתחילו לחפש את הדברים החיוביים. אני בטוח שאם תחפשו ממש ממש טוב אולי תמצאו דבר אחד או שניים כאלה.
בקשר אלייך "אדומתוק" אני לא מתייחס אלייך ברצינות אפילו כי כל הודעה שכתבת אי פעם (שראיתי) הייתה הודעת ביקורת.
מבחינתי אתה לא מעביר ביקורת אתה פשוט אדם כפוי טובה שמחפש תמיד את השלילי.
ואני לא אתפלא אם אתה אחד המקללים המסורים ביציע. שתהיה לך הצלחה בהמשך הדרך.
אם אתה מאמין שקם לו בדש אתמול בבוקר ופתאום החליט שנעשה עוול לקהל על דעת עצמו אתה מתנהג בתמימות.
גם אלונה, גם שכטר, גם בדש הם אנשים בשר ודם. הם רואים ושומעים דברים. הם יודעים היטב את רחשי הקהל. וכן גם אם אתה מזלזל בפורום הזה ובכוח שלו, הקולות כאן נשמעים.
אלונה קוראת כאן וכך גם יתר עובדי המועדון. גיא לוי בכבודו ובעצמו רצה להגיש תלונה נגד אחד מאוהדי הקבוצה על סמך דברים שנכתבו בפורום הזה.

אז כן, לפורום יש כוח ולאוהדים יש כוח, וברגע שקמה צעקה (כמו בנושא המשחק של נתניה) הדברים מגיעים גם להנהלה:
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 47662.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" בעקבות מחאת האוהדים על העברת המשחק לנתניה, לאחר שלא נמצא מגרש חלופי באזור הדרום לארח את המשחק, החליטה הנהלת הקבוצה לארגן הסעות חינם לאוהדים שמעוניינים להגיע לנתניה על מנת לצפות במשחק".

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

איזה שטויות .
ז'ינו לא יקח את הקבוצה וגם היא בחיים לא היתה מעבירה את הבעלות אליו.

לא תרחיש עתידי ולא עציצים, כ''כ גרוע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:

אז בא תסלח לי גם אתה אדון משה, ובאמת באמת בלי לפגוע, אבל בגלל קשקשנים כמוך חסרי חכמת מידה נכונה שלא לומר גם לעיתים קשר למציאות, שעושה רושם שמונעים מגחמות וקפריזות להתבדל ולהתבלט או אנא עארף מה - נאלץ לסבול לנצח מאווירה עכורה (על כל השלכותיה, עד הקיצונית שבהם כתרחיש של ניצן) אותה כמוך ושכמותך יצרו במו ידיהם.

מילים גבוהות וסיסמאות ריקות מתוכן על הסתכלות לעתיד בלה בלה תמכרו לילדים בני 10. עם כל הכבוד לך ולדומיך, לא השפה הסופר גבוהה, וגם לא הידע והאינטלקט העולה על גדותיו של אוקיינוס הטיעונים הערטילאיים שלכם, לא עושים עלי רושם כי הוא זה!! :כרטיס אדום:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אדומתוק כתב:ששששששששששששששששששששששששששששש אל תבקר אסור.שלא יפגעו....

אף אחד לא אמר שלא נעשו טעויות, אבי. העברת ביקורת זה דבר שאחיך בעצמו עשה לא פעם לא פעמיים.
איך הטבת בעצמך לומר? כל עוד הביקורת עניינית וברמה סבירה..זה בדיוק העניין שאתה רחוק מאוד מלעמוד בקריטריונים הללו אותו הצבת בעצמך. בכלל, מי שקורה אותך בזמן האחרון יותר ויותר מקבל הרושם שכל מבול הביקורות שלך לאחרונה נובע ממניעים מסויימים.......

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

אז בא תסלח לי גם אתה אדון משה, ובאמת באמת בלי לפגוע, אבל בגלל קשקשנים כמוך חסרי חכמת מידה נכונה שלא לומר גם לעיתים קשר למציאות, שעושה רושם שמונעים מגחמות וקפריזות להתבדל ולהתבלט או אנא עארף מה - נאלץ לסבול לנצח מאווירה עכורה (על כל השלכותיה, עד הקיצונית שבהם כתרחיש של ניצן) אותה כמוך ושכמותך יצרו במו ידיהם.

מילים גבוהות וסיסמאות ריקות מתוכן על הסתכלות לעתיד בלה בלה תמכרו לילדים בני 10. עם כל הכבוד לך ולדומיך, לא השפה הסופר גבוהה, וגם לא הידע והאינטלקט העולה על גדותיו של אוקיינוס הטיעונים הערטילאיים שלכם, לא עושים עלי רושם כי הוא זה!! :כרטיס אדום:
לא חייב לעשות עלייך רושם, אתה לא חייב להסכים, זה בדיוק כל היופי בפורום, מגוון הדעות.
אני רק אומר כמו תמיד את מה שבליבי, אתם לא חייבים לאהוב את זה או להסכים עם זה.

בהמשך לדברים של אביב, אשמח להתדיין עם האנשים כאן בפרטי על ביקורת למה/כמה/בעד/נגד אבל כאן לדעתי זה מיצה את עצמו כרגע. בואו נמשיך הלאה...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב: לא חייב לעשות עלייך רושם, אתה לא חייב להסכים, זה בדיוק כל היופי בפורום, מגוון הדעות.
אני רק אומר כמו תמיד את מה שבליבי, אתם לא חייבים לאהוב את זה או להסכים עם זה.

בהמשך לדברים של אביב, אשמח להתדיין עם האנשים כאן בפרטי על ביקורת למה/כמה/בעד/נגד אבל כאן לדעתי זה מיצה את עצמו כרגע. בואו נמשיך הלאה...

הגיע הזמן שיורידו מולכם ת'כפפות ויקראו אתכם לסדר כי אתם מ-ז-י-ק-י-ם!!

שלח תגובה