מישהו יכול להביא לי את התקציר של המשחק .. כנסו
מישהו יכול להביא לי את התקציר של המשחק .. כנסו
כי שכחתי לראות חדשות הספורט תודה לעוזרים!
[glow=red][/glow] דור הררי
Re: מישהו יכול להביא לי את התקציר של המשחק .. כנסו
https://www.panet.co.il/online/articles ... 27,28.html" onclick="window.open(this.href);return false; בבקשה
לא אחי , התקציר לא הוידאו של סיום המשחק אים יש לך רק את התקציר אז תודה ..
לא אחי זה זה מה שיש לי סליחה עם זה לא עזר......
תראה היום ב- 22:00 בערוץ הספורט יש תכנית סיכום המחזור, ובכלל כל השבוע יש שידורים חוזרים של "ליגה משלנו" בערוץ הספורט, תבדוק בלוח השידורים שלהם.
אה טוב תודה אחי bs wear
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אואו הבישול של מליקסון לא היה מביש את מסי! בישול מדהים
יא חסרה... איפה "הדקה ה-91'" של יורם ארבל ועינב גלילי? איפה "שער חמש" של מודי בר-און? אפילו את "הראשון בשער" הביזיונית של בוני גינזבורג הורידו לנו... 

איזה באסה לא רואים טוב
אני מעדיף לא לראות תקצירים בכלל מאשר לראות "הראשון בשער".... התכנית הכי ביזיונית שעשו מאז ומעולם. בכלל אסור לתת לערוץ הראשון לשדר שום דבר!dudi2002 כתב:יא חסרה... איפה "הדקה ה-91'" של יורם ארבל ועינב גלילי? איפה "שער חמש" של מודי בר-און? אפילו את "הראשון בשער" הביזיונית של בוני גינזבורג הורידו לנו...
את ליגה משלנו ראית?שמעון א כתב:
אני מעדיף לא לראות תקצירים בכלל מאשר לראות "הראשון בשער".... התכנית הכי ביזיונית שעשו מאז ומעולם. בכלל אסור לתת לערוץ הראשון לשדר שום דבר!
עושה צחוק מהחלטורה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני מעדיף את "ליגה משלנו". מידיי פעם יש כתבות נחמדות ומעניינות, אורחים באולפן... הדבר היחיד שמעצבן שם זה... המעצבנת הזאת! לא יודע איך קוראים לה... אבל אני לא מסוגל לשמוע אותה בכלל. קרצייה!ניב כתב:
את ליגה משלנו ראית?
עושה צחוק מהחלטורה.
מאיה רונן.שמעון א כתב:
אני מעדיף את "ליגה משלנו". מידיי פעם יש כתבות נחמדות ומעניינות, אורחים באולפן... הדבר היחיד שמעצבן שם זה... המעצבנת הזאת! לא יודע איך קוראים לה... אבל אני לא מסוגל לשמוע אותה בכלל. קרצייה!
אבל עזוב כתבות, אותי מעניין לראות תקציר כמו שצריך, הילוכים חוזרים פעם אחר פעם, פרשנות של שופטים על החלטות שנויות במחלוקות ולא שני פלוצים שכל הזמן מחפשים דם ורוע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,