דף 1 מתוך 1

סקאוטינג לפי הספר

נשלח: 06 נובמבר 2008, 11:41
על ידי yedidel
https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/808 ... 3&tmp=9737" onclick="window.open(this.href);return false;

ציטוט קטן:
"המנהל הספורטיבי, טומי נילסן, השוהה בדרום-אפריקה כדי לעקוב אחר שחקנים, מעסיק מערך של סקאוטים פרילנסרים שבוחנים שחקנים באיטליה, בפורטוגל, בשוייץ ובגרמניה. בנתניה הדגישו כי מלבד האפשרות שיהיו חילופי זרים בינואר, המועמדים רלוונטיים גם לעונות הבאות."

אני באמת מקווה שגם אצלנו מתבצעים דברים מתחת לפני לשטח (למרות שאני לא רואה איש מקצוע כרגע במערכת שיכול להיות שעושה את זה) לפחות בסטנדרטים של כל מועדון כדורגל אירופאי קטן.

Re: סקאוטינג לפי הספר

נשלח: 06 נובמבר 2008, 11:52
על ידי 8red
אהבתי גם את הגיבושון הקטן על חשבון המאמן ואת הגישה שלו.
זה מוביל לאוירה טובה באימונים ולקבל את הדברים שמתיאוס דורש מהם באימונים (וזה לא מעט כידוע לכולם) ובמשחקים.
אני חושב שלפחות בקטע הזה - אנחנו שווים, כי השחקנים מציינים את האווירה המצויינת השוררת באימונים שבשבועות האחרונים.

Re: סקאוטינג לפי הספר

נשלח: 06 נובמבר 2008, 16:58
על ידי מוטי
נירו כשמנצחים ומשחקים טוב תמיד יהיה מצב רוח טוב.

Re: סקאוטינג לפי הספר

נשלח: 06 נובמבר 2008, 20:22
על ידי RedRock
א. מסכים בהחלט, ידידאל. אני מאוד מקווה שאם לא השנה אז לפחות בשנה הבאה יוקצה סכום שיאפשר למישהו לעבוד ככה בחו"ל לאורך כל העונה. זה יסתום הרבה חורים, זה מצביע על דרך וזה מכוון למקומות הגבוהים באמת.

מוטי, קצת לא הבנתי איך זה קשור למצב רוח הטוב :)

ב. אני גם ארצה להתייחס לחלק האחרון בכתבה:
"בנתניה הופתעו מההיענות הנמוכה של הקהל לקראת המשחק מול חיפה, כשעד עתה נרכשו רק כ-1,200 כרטיסים. "

לא נמאס להם להיות מופתעים? כל פעם הם מופתעים מחדש מכמות הכרטיסים, מכמות המנויים, מהתנהגות הקהל. כל פעם מאוכזבים, הגיע הזמן שלפחות יפסיקו להיות מופתעים. יש להם חרא קהל, נקודה. :)

Re: סקאוטינג לפי הספר

נשלח: 07 נובמבר 2008, 01:57
על ידי הסניגור האדום
עיתון רציני? מה הם מספרים את זה לחובבי תאטרון?
ציטוט קטן:
"המנהל הספורטיבי, טומי נילסן, השוהה בדרום-אפריקה כדי לעקוב אחר שחקנים, מעסיק מערך של סקאוטים פרילנסרים שבוחנים שחקנים באיטליה, בפורטוגל, בשוייץ ובגרמניה. בנתניה הדגישו כי מלבד האפשרות שיהיו חילופי זרים בינואר, המועמדים רלוונטיים גם לעונות הבאות."
הסקאוטים האלה עובדים בשביל מאה קבוצות וזה לא רק בשביל נתניה. הכתב מנסה לעלות את קרנה של נתניה עם סיפור שלא קשור לכלום.
ואתם מבנים שלא צריך קבוצה עם עשר אלף אוהדים בכול משחק כדי שיפמפמו על הקבוצה כול יום
בעיתונים.צריך רק אוהד אחד שישב במערכת של העיתון. אתר.והשמים הם הגבול לסיפורים