טעויות שיפוט ?
טעויות שיפוט ?
נכון פעם אחת מותר לנו להנות מזה
אבל הצורה שבה ביתר מציגה את הטעיות הם תת רמה ושקר גדול משקרים לעצמם שם
אני אחרי המשחק ראיתי תשידור החוזר לגבי הפנדל על מליקסון 100 אחוז פנדל אפשר לראות איך הרגל של עזיראל נוגעת ברגל של מליקסון אין מה לעשות מליקסון גם נפל יפה אבל זה פנדל !
אומרים שאסולין נגע ביד ברחבה במחצית השנייה צריך לשלוח את אגייאר קורנפיין וגם את דני נויימן והשדר של ערוץ 1 לעשות בדיקת ראייה רואים בברור שהכדור נבעט לתוך הראש של אסולין ואף רואים איך הראש שלו הולך אחורה שהכדור פוגע בו !
לגבי הגול בנבדל של ביתר של בן שושן זאת הטעות היחידה שביתר קופחה בה וגם זה .. לא כל קוון יכול לראות כי טוטו תמוז לא נגע בכדור אולי הקוון חשב שכן עם תיראו את זה בהילוך איטי עם תמוז נוגע בכדור בן שושן כבר בנבדל אבל תמוז לא נגע הקון לא ראה טעות לטובתנו
הגיע הזמן אחרי אינספור טעויות נגדנו סוף סוף נהנו מזה קצת
חוץ מזה דבר שלא מובן לי למה ששחקן שלנו על הריצפה שחקני ביתר ממשיכים לשחק ? האם זה ספורטיבי לא עצרו את המשחק פעמיים ששחקן שלנו על הדשא אני פונה מכאן לשחקנים שלנו לא לעצור גם אני בטוח שגם חיפה יבואו ולא יעצור על נפילה של שחקן שלנו הפועל ת"א עשו זאת פעמיים למרות שהם נפלו הוצאנו את הכדור !
זה שי !
אבל הצורה שבה ביתר מציגה את הטעיות הם תת רמה ושקר גדול משקרים לעצמם שם
אני אחרי המשחק ראיתי תשידור החוזר לגבי הפנדל על מליקסון 100 אחוז פנדל אפשר לראות איך הרגל של עזיראל נוגעת ברגל של מליקסון אין מה לעשות מליקסון גם נפל יפה אבל זה פנדל !
אומרים שאסולין נגע ביד ברחבה במחצית השנייה צריך לשלוח את אגייאר קורנפיין וגם את דני נויימן והשדר של ערוץ 1 לעשות בדיקת ראייה רואים בברור שהכדור נבעט לתוך הראש של אסולין ואף רואים איך הראש שלו הולך אחורה שהכדור פוגע בו !
לגבי הגול בנבדל של ביתר של בן שושן זאת הטעות היחידה שביתר קופחה בה וגם זה .. לא כל קוון יכול לראות כי טוטו תמוז לא נגע בכדור אולי הקוון חשב שכן עם תיראו את זה בהילוך איטי עם תמוז נוגע בכדור בן שושן כבר בנבדל אבל תמוז לא נגע הקון לא ראה טעות לטובתנו
הגיע הזמן אחרי אינספור טעויות נגדנו סוף סוף נהנו מזה קצת
חוץ מזה דבר שלא מובן לי למה ששחקן שלנו על הריצפה שחקני ביתר ממשיכים לשחק ? האם זה ספורטיבי לא עצרו את המשחק פעמיים ששחקן שלנו על הדשא אני פונה מכאן לשחקנים שלנו לא לעצור גם אני בטוח שגם חיפה יבואו ולא יעצור על נפילה של שחקן שלנו הפועל ת"א עשו זאת פעמיים למרות שהם נפלו הוצאנו את הכדור !
זה שי !

Re: טעויות שיפוט ?
היו מספיק טעויות שיפוט שמנעו מבית"ר לנצח.
אבל שוב, למה שיהיה אכפת לנו מזה?
אבל שוב, למה שיהיה אכפת לנו מזה?
שזה כבר מספיק ל- 3:3...זה שי ! כתב:איזה טעויות שיפוט בדיוק ?
חוץ מהנבדל שלא היה ?
זה שי !
מה שבית"ר עושה זה מה שהייתי מצפה מאלונהוהצוות לעשות אחרי משחק שבו טועים לרעתנו עד כמה שזה נראה לך כאוהד הקבוצה היריבה כדבר מגעיל.
במשחק הבא כשיהיה ספק לנבדל או לפנדל, זה דיי ברור עם מי הוא ילך.
במשחק הבא כשיהיה ספק לנבדל או לפנדל, זה דיי ברור עם מי הוא ילך.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אין מה לעשות, בבית"ר כנראה לא הפנימו שחלק מהכדורגל זה טעויות שיפוט,לכאן או לכאן.
לא שמעתי הרבה תרעומות מצד אנשי בית"ר כשהקבוצה שלהם זכתה מן ההפקר ע"י טעויות שיפוט
אז הגיע הזמן שיירדו לקרקע.
לא מבין מאיפה החוצפה של אגייאר לומר שלאורך שנים מקפחים את בית"ר - איפה הוא היה בכלל
עד לפני כמה חודשים? האם הוא ידע שיש בכלל כדורגל במדינת ישראל? האם הוא ידע שישנה מדינה
כזאת במזה"ת? מה הוא מבלבל לי את הביצים עם תיאוריות קונספירציה בגרוש?
לא שמעתי הרבה תרעומות מצד אנשי בית"ר כשהקבוצה שלהם זכתה מן ההפקר ע"י טעויות שיפוט
אז הגיע הזמן שיירדו לקרקע.
לא מבין מאיפה החוצפה של אגייאר לומר שלאורך שנים מקפחים את בית"ר - איפה הוא היה בכלל
עד לפני כמה חודשים? האם הוא ידע שיש בכלל כדורגל במדינת ישראל? האם הוא ידע שישנה מדינה
כזאת במזה"ת? מה הוא מבלבל לי את הביצים עם תיאוריות קונספירציה בגרוש?
אויש נו למה אתה קטנוניזה שי ! כתב:אמרת מנעו לנצח לא להוציא נקודה?
זה שי !

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
היה לנו יותר מזל מיכולת אתמול על המגרש במחצית השניה של המשחק..
צריך להגיד תודה לקוונים ולשפוט.
צריך להגיד תודה לקוונים ולשפוט.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
שום תודה ושום נעליים, היו שתי טעויות ושתים מנבדלים שלא היו (בן שושן וטמוז).
אבל אחרי הפנדל (המוצדק) שנשרק על מליקסון הגיע עוד פנדל במאה אחוז על אסולין.
חוץ מזה ששבוע שעבר אנחנו אכלנו מרורים בפ"ת מהשופט, אז טעויות שיפוט הם חלק מהמשחק. לכאן ולכאן.
חוץ מזה ששבוע שעבר אנחנו אכלנו מרורים בפ"ת מהשופט, אז טעויות שיפוט הם חלק מהמשחק. לכאן ולכאן.
רק אהבה תנצח...
מי בדיוק קבע שתמוז ובן שושן היה כובשים באחד על אחד מול קאלה?nitsande כתב:שום תודה ושום נעליים, היו שתי טעויות ושתים מנבדלים שלא היו (בן שושן וטמוז).
תמיד יש טעויות. זה חלק מהמשחק..nitsande כתב:אף אחד לא קבע אני רק מציין את הטעויות שהיו
בדיוק כמו ששחקן שלך טועה גם השופט או קוון יכולים לטעות
אני יותר מתעצבן מלראות שחקן שלי עושה טעות של גול מאשר טעות של שופט או קוון.
הם בני אדם וזה חלק מהמשחק
ונכון שזה מאוד מרגיז שזה קורה נגד הקבוצה שלנו..
אתה בטח רואה גם באירופה טעויות על ימין ושמאל של השופטים הכי בכירים באירופה..
- dardasmiley
בדקות הממש אחרונות של המשחק כשכבר היה בונקר פראי שלנו אוקוגו הופל ונאנק מכאבים בחצי הבית"רי והשחקנים שלהם פשוט המשיכו לשחק כאילו כלום. כשנעצר המשחק ושחקני ב"ש ביקשו לעצור אותו ע"מ להעניק טיפול לאוקוגו השופט התעלם והורה להמשיך, אז שלא יספרו לכם סיפורים על שיפוט חד צדדי, השופט היה סביר + עם טעויות לשני הכיוונים...
https://www.youtube.com/watch?v=k1NKABgqlvw" onclick="window.open(this.href);return false;
פשוט מצחיק
הליצנים או הקופים האלה יותר נכון לא יודעים להפסיד ופשוט מדמינים שהיה פנדל על פיצוץ שאסולין מקבל לפנים חח שתי גולים שפסלו להם מנבדל שאחד מהם ברור מאוד ! על השני יש אכן צדק בטענות שלהם
מביאים את דני נוימן שכל הידע שלו בכדורגל שואף לאפס ואין לו מושג אוהד ביתר שחקן ביתר בעבר מה מצפיים שמה הוא יגיד בטלויזיה מביאים את איציק זוהר לחדשות הספורט שיחק בבית ירושלים שנתיים שלוש לפחות מה מצפים שהוא יגיד ?
בית"ר קופחה ? אז מה אנחנו נגיד שכל שבוע כמעט מקפחים אותנו קבוצה של בכיינים !
זה שי !
פשוט מצחיק
הליצנים או הקופים האלה יותר נכון לא יודעים להפסיד ופשוט מדמינים שהיה פנדל על פיצוץ שאסולין מקבל לפנים חח שתי גולים שפסלו להם מנבדל שאחד מהם ברור מאוד ! על השני יש אכן צדק בטענות שלהם
מביאים את דני נוימן שכל הידע שלו בכדורגל שואף לאפס ואין לו מושג אוהד ביתר שחקן ביתר בעבר מה מצפיים שמה הוא יגיד בטלויזיה מביאים את איציק זוהר לחדשות הספורט שיחק בבית ירושלים שנתיים שלוש לפחות מה מצפים שהוא יגיד ?
בית"ר קופחה ? אז מה אנחנו נגיד שכל שבוע כמעט מקפחים אותנו קבוצה של בכיינים !
זה שי !