בשביל שהמשחק הזה יהיה חוויה לכל אחד מאיתנו גם מבחינת הכדורגל וגם מבחינת הקהל, אני חושב שצריך להתמקד על כמה דברים שקשורים בעידוד במשחק הבא...
קודם כל כשהשחקנים של הפועל ת"א עולים להתאמן על הדשא, פשוט לא לעזוב אותם עם שריקות בוז,לקרוע להם את האזניים שהם ירצו רק לרדת כבר להתלבש,כל נגיעה לשהם בכדור צריך לעשות להם טרור,
- יהיה נחמד אם כשיגיע האוטובוס שלהם יהיה גוש של אוהדים שיעמוד בכניסה שיהיה אפשר לתת להם טעימה ממה שהם הולכים לקבל, וכמובן לא להפסיק לעודד את הקבוצה שלנו!
דבר ראשון - כולם חולצות אדומות!
בליגה הלאומית כמעט בכל המשחקים היה יותר שחור מאשר אדום ביציע, הנה תמונה כדי שתראו על מה אני מדבר:

תסתכלו על הקטע שסימנתי בלבן,נדיר לראות שם אנשים עם אדום, רק בריבוע הקטן שסימנתי באדום היה אפשר למצוא אנשים באדום... בכל השאר אתם גם יכולים לראות-בילבולציה של צבעים!
לא צריכים לחלק לכם חולצות אדומות בכניסה למגרש בשביל שהצבע ישלוט בוסרמיל כמו במשחק עליה,לא שאני אומר שזה לא היה מדהים,אבל אני מאמין שלכל אחד יש בבית חולצה אדומה,כמו שאמרו פה עוד לפניי.. תשאירו את הטומי ואת הלקוסט הצבעוניות בארון,תבואו לעודד את הקבוצה ולתרום לאיכות ביציעם..
לא הרבה יותר כיף לראות את היציע בצבע של הקבוצה שלנו?

דבר שני - מי שמתכוון להינות מהמשחק נטו ולא לעודד שלא ישב איפה שהמעודדים כי תאמינו לי זה רק פוגע באיכות של הקהל,
כשהקבוצה משחקת חלש לא להירדם וגם כן במחצית השניה, להמשיך בעידוד בלי הפסקה!
ושכל שער 5 יעמוד על הרגליים, ולא רק בכל היציע!
כל מי שיש לו צעיף, שיביא אותו, בשבילך אהובתי זה משהו מדהים כשכולם עם צעיפים

זה רק גוש קטן, תארו לכם את כל וסרמיל עם צעיפים אדומים למעלה ולמטה

אני מאמין שנראה את וסרמיל בע"ה כולו מלא באוהדים נלהבים.. אז בואו נפיק מזה את המיטב

במיוחד במשחקים כאלה צריכים לעמוד מאחורי הקבוצה בכל רגע,ואנחנו ניתן להם את הכח!
משהו קטן לסיום...
https://www.youtube.com/watch?v=IiUpq5ve_jw" onclick="window.open(this.href);return false;
יאללה באר שבע