עיתון ידיעות: קדוסי שוקל את עתידו, עתיד אלול לא ברור,מספר 10

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
niv1

עיתון ידיעות: קדוסי שוקל את עתידו, עתיד אלול לא ברור,מספר 10

שליחה על ידי niv1 »

"אוהד קדוסי שוקל טת עתידו בהפועל באר-שבע. החלוץ,שהיה אשתקד מלך השערים של הקבוצה, לקח קשה את ההחלטה של מאמנו להעדיף את אסולין על פניו. מקורבים לשחקן טוענים כי יש לו הצעות מקבוצות אחרות בליגת העל והוא שוקל לקבל את אחת מהן. בבאר-שבע לא מתכוונים לעמוד בדרכו.

הבלם הוותיק יניב אלול לא נכלל אתמול בסגל וגם עתידו בקבוצה לא ברור. החלוץ פטה בנגורה וכנראה גם הקשר גוסף טאצי צפויים להשתחרר בקרוב. הקפטן מאור מליקסון נענה אתמול לבקשתו של דוד רביבו לתת לו את החולצה מספר 10"

מקווה שקדוסי לא ילך:( ושגיא יגיד לו שהוא יקבל הרבה דקות העונה...

סמל אישי של משתמש
Dj-BK
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: עיתון ידיעות: קדוסי שוקל את עתידו, עתיד אלול לא ברור,מספר 10

שליחה על ידי Dj-BK »

ע"פ איזה מקור?
תמונה

תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

רשמתי בכותר ידיעות אחרונות..

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

תודה רבה על העידכון :)
בקשר לנושא:
אסור לתת לקדוסי לעזוב.הוא צעיר מבטיח ומלך שערי הליגה הלאומית הוא עוד יפתיע אותנו העונה
אם הוא יעבור לקבוצה אחרת.
ומי שרוצה אותו אז בבקשה מיליון שקל לאלונה והוא שלכם!
אבל בתאכלס אסור שהוא יעזוב כי אין מה לידאוג הוא יפתח העונה זה כולה משחק אחד שהוא ישב על הספסל!
אסור לתת לו לעזוב!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
Dj-BK
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dj-BK »

אם שחקן מתנהג ככה כמו קדוסי זו בושה וחרפה, שחקן מקצוען שילמד להתנהג ככה, חוץ מזה הוא חתום לעוד 4 שנים אסור לתת לו לעזוב
תמונה

תמונה

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

נקווה שזה יסתדר אחרת עזורי יצא טיפש

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

בנגורה סיים את דרכו.מעמדם של קדוסי אסולין ואלול לא ברור.

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

הראיון שנתן פטה בנגורה לוואלה! היה ככל הנראה אקורד הסיום שלו בקבוצה, נשאר לסגור את עניין הפיצוי.
מאמן הפועל ב"ש גיא עזורי אמר בסיום המשחק מול הפועל רעננה כי בנגורה שלא הצליח להתאקלם לא ימשיך בסגל הקבוצה, בנגורה שאקורד ההתחלה שלו היה בבילוי מועדונים לילה ובאזהרה התקשה להקלט מקצועית, חרף העובדה שחברתית או לפחות בכל האמור לצד המוראלי של העניין הצליח להקלט לא רע.

עזורי הסביר שלזרים שמגיעים מאפריקה לוקח זמן להקלט וכי בנגורה לא הצליח בקליטה שלו, בנגורה אגב העביר את השנים האחרות בצרפת ואזרבגין.

בסוף השבוע צוטט בנגורה בוואלה ואמר ""הליגה מתחילה מחרתיים, רוצים לכבד אותי? בבקשה, תנו לי שניים-שלושה משחקים. לא טוב לכם? תשלחו אותי הביתה. אנשים פה משגעים אותי, פעם אני פה ופעם לא... אני לא יודע אם אשחק בשבת, אני רוצה לפתור הכל אחרי המשחק הזה. ברגע שאתחיל לא לשחק, אתחיל לעשות בעיות. אם לא אשחק, אני לא כדורגלן של באר שבע. אין לי מוטיבציה, אם רוצים אותי שיתנו לי הזדמנות אמיתית. אם הם לא רוצים אותי, עדיף שאלך". ו.

גיא עזורי לא אהב את הדברים ובהתאם לסעיף שהוכנס בחוזיהם של השחקנים לפיו ראיון לא מאושר לתקשורת יעלה להם נקנס החלוץ הגינאי.

בתוך כך נראה שהסגל הארוך מאוד של גיא עזורי מתחיל לתת אותותיו ואתר ערוץ הספורט מצטט דברים שאמר החלוץ אוהד קדוסי לחבריו לפיהם אם לא יהייה בהרכב יעזוב, קדוסי כזכור פתח את המשחק מול רעננה על הספסל, עוד אחד שמעמדו מעורער עפ"י אתר ערוץ הספורט הוא יניב אלול שלא נכלל בסגל וגם הוא עשוי להיות משוחרר

מי שכבר שמע שהוא לא בתוכניות וכי מוטב לו לחפש אופציות אחרות הוא הקשר משה אסולין.

צילום" רוני לבנה

תמונה

מתוך האתר :nbs
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

קדוסי לא יעזוב ולא נעליים זה סתם פוזות שעושה חלוץ שהתרגל לראות דשא כל העונה שעברה כדי לבחון גבולות, ראוי שעזורי יקרא לו לשיחה אישית ויעמיד אותו במקומו, ואם ימשיך לפזול החוצה אז גם קנס וגם סעיף שחרור גבוהים על מנת שלפחות נרוויח מהעניין (לא מהקנס מהסעיף שחרור) כדי שנוכל להביא חלוץ אחר שלא נופל ממנו

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

Re: בנגורה סיים את דרכו.מעמדם של קדוסי אסולין ואלול לא ברור.

שליחה על ידי אימפריה באדום »

המקום של קדוסי לא ברור לא ברור לי למה?!
מה גיא בכלל טיפש לשחרר כזה שחקן. :מיצמוץ:

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

קדוסי חייב להישאר..

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אלול הולך - נשארו רק עוד 2 כדי לנקות את הסגל שלנו: קידר ואילוז - יאללה למכבי ב"ש!
לסיים מהר ככל האפשר את תהליך הקליטה של אדלי ולהחתים אותו במקום שני הפחים הנ"ל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אני מסכים שזאת בחינת גבולות מצד קדוסי וצריך ישר להעמיד אותו במקום, יחד עם זה אם הוא ממשיך בהתנהגות הזאת צריך להבהיר לו שהוא שחקן שחשוב לקבוצה אבל הפוזות האלה לא מתקבלות בברכה והוא ישוחרר.
בקשר לטאצ'י הגיע הזמן שגם עזורי יבין...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

כדאי שקדוסי יירד מהר מאוד מהעץ.
דווקא יותר מטריד אותי השחרור הצפוי של משה אסולין, שחקן שכבר הראה שיש לו יכולות משחק טובות מאוד.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

מצד אחד, אפשר להבין את קדוסי. תנסו להיכנס לראש של קדוסי: "הייתי הגורם הישיר בעליית הקבוצה לליגת העל", "הבקעתי לא מעט שערים בעונה החולפת, ואף הייתי מעורב בהרבה מהם", "אסולין לא הוכיח את עצמו עדיין במועדון, ובמשחק הפתיחה מעדיפים אותו על פניי".

אלה חלק מהרהוריו של החלוץ (המוכשר - יש להוסיף) שלנו אתמול עקב אי השתתפותו במשחק הפתיחה של העונה.
אם לומר את האמת? מבין אותו. הוא חלוץ טוב, יודע להבקיע שערים ובנוסף - היתרון העצום שלו על אסולין או איזה בנגורה - שהוא מכיר את השחקנים. הוא שיחק עם מליקסון, עם דנדי, עם אילוז, עם קידר, עם בונפלד - הקבוצה לא זרה לו בכלל.

מצד שני (ויש הרבה צד שני) עם כל הכבוד לקדוסי, בעונה הקודמת לקח לו הרבה מאוד זמן להיכנס לעניינים. אסולין, שלא שיחק מספר חודשים והיה רעב כל כך לכדורגל הוכיח זאת מיד כבר במחצית הראשונה עם כיבוש שני שערים.

מי עדיף? לא יודע. ימים יגידו. אבל הרעיון של חלוץ בודד הוא פשוט גאוני. פשוט אלוף. אני לא המאמן, שגיא עזורי ישבור טוב טוב את הראש מי ראוי יותר לקבל אל חולצת ההרכב הראשון.

מה שבטוח - מתחיל להתחמם בהפועל. :מוציא לשון:

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הבעיה היא שאם כבר עכשיו יש מלחמות אגו בקבוצה מה יהיה בהמשך העונה? הרי לכל עמדה יש לפחות שני שחקנים ובטח שתהיה מלחמה על ההרכב...
כבר אתמול היה אפשר לראות שמסיקסון מבואס משהו, אני מקווה שהמלחמות יהיו ספורטיביות נטו וייתנו לנו תפוקה, אחרת זה כמו סרטן בלב הקבוצה.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה