אביתר אילוז ביקורת בונה שחקן בית בואו נפרגן לו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
הפועל_מלחמה

אביתר אילוז ביקורת בונה שחקן בית בואו נפרגן לו

שליחה על ידי הפועל_מלחמה »

אני חושב שאילוז צריך את התמיכה של הקהל הוא שחקן טוב, בנוער הוא עשה הרבה יותר ממה שהוא עושה עכשיו וזה צריך להיות ההפך, אני חושב גם שהתפקיד בלם לא כל כך יושב עליו טוב הוא יותר התקפי לדעתי.
מה שיש לי להגיד לו זה שהשתחרר הוא נראה סגור כזה לא בטוח בעצמו הוא שחקן טוב יש לו את זה רק שפשוט ישתחרר תשחק פשוט תשחק אולי עם יותר בטחון.
מה דעתכם?
ואם כבר הוא בתפקיד הזה אז קדימה תנו לו הערות בונות הוא שחקן בית שלנו וחשוב לנו שהוא יצליח!!!
חשוב לנו לפרגן שחקני הבית :גאוות הנגב:

סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: אביתר אילוז ביקורת בונה שחקן בית בואו נפרגן לו

שליחה על ידי rami »

בשיחות שהיו לי איתו הוא מאוד מחובר לקהל והוא יודע שהקהל אוהב אותו ומעריך אותו.
עכשיו זה לא קשור אילוז לא צריך תמיכה אילו צריך להשתפר עם זה בהתקפה ובדבר העיקרי בהגנה.
ח'ברה לא לישכוח אילוז הוא מגן ומגן צריך להגן כמובן שהוא צריך גם לעלות להתקפה אבל רוב המשחק הוא צריך לשחק בהגנה.
ותאמין לי הקהל תמיד אהיה מחובר לשחקן בית ותמיד הוא יעריך אותו ותמיד הוא יתן את התמיכה
ובמיוחד עכשיו שהוא יהיה השחקן בית היחידי בהרכב הפותח.(בונפלד ככול הנראה ישב על הספסל)

סמל אישי של משתמש
ליאור

שליחה על ידי ליאור »

כן, אין ספק, תמיכת הקהל זה מה שיעזור לאילוז.
בואו נתמוך בו, ואז הוא יזכור מה חצי המגרש שבו הוא אמור להיות, מה ההבדל בין ימין לשמאל, מה תפקידו במערך, וכמובן איפה לבעוט בכדור כדי שהוא יוגבה מעל 30 ס"מ מהקרקע.

כמובן שאם כל זה לא יעזור, אפשר לנסות את הטריק של מכבי
https://www.one.co.il/Article/141802.html" onclick="window.open(this.href);return false;

אני מתנדב לגלף לו בובה מבצל אם יש מי שיביא לי ציפורן של גוי ושתי טיפות דם של אינדיאני.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אם ניתן למליקסון להיות שוער ונתמוך בו זה יעזור? לא. אתה יודע למה? כי הוא לא שוער והוא
לא יודע להיות שוער. אביתר אילוז הוא לא מגן נקודה. אנחנו יכולים לתמוך בו, ללטף אותו ולשיר
לו שירי הלל כל המשחק אבל זה לא יעזור כי הוא לא מגן, זה רק יכניס אותו לסרט והוא יאמין שהוא טוב.
בקיצור, דנדי אוקוגו/כבדה לעמדת המגן הימני.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אריק כתב:אם ניתן למליקסון להיות שוער ונתמוך בו זה יעזור? לא. אתה יודע למה? כי הוא לא שוער והוא
לא יודע להיות שוער. אביתר אילוז הוא לא מגן נקודה. אנחנו יכולים לתמוך בו, ללטף אותו ולשיר
לו שירי הלל כל המשחק אבל זה לא יעזור כי הוא לא מגן, זה רק יכניס אותו לסרט והוא יאמין שהוא טוב.
בקיצור, דנדי אוקוגו/כבדה לעמדת המגן הימני.
וכבדה מגן ?

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אני מוכן לפרגן לו, לו יגביה כמו שצריך, לו ימסור במדויק, לולא יהווה חור מתמיד בהגנה
ואני עם שלט ביציע למענו

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

לפי מה שראיתי אתמול לא יודע אם יש לו כול כך מה למכור בליגת העל.

סמל אישי של משתמש
dodo130

שליחה על ידי dodo130 »

קליפ על אביה

https://www.facebook.com/l.php?u=http%3 ... 80ba4308d9" onclick="window.open(this.href);return false;

הלוואי ויחזור לשחק כמו שהוא שיחק בקליפ

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אבייתר שחקן מאוד כשרוני אבל כנראה שלהיות מגן בליגת העל צריך יותר מיכולת לעשות דריבל או פריצות סוחפות פעם בחצי שעה.
אני חושב שזאת עמדת עקב אכילס שלנו השנה (מבחינה הגנתית)

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

rami כתב: ובמיוחד עכשיו שהוא יהיה השחקן בית היחידי בהרכב הפותח.(בונפלד ככול הנראה ישב על הספסל)
איזה עצוב זה :| .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

"אביתר יודע שהקהל אוהב אותו."

מי בדיוק אוהב אותו? מי?

לא תומך בשחקן שרץ להרים ידיים על אוהד. איש קטן ומגן זעיר.

סמל אישי של משתמש
הפועל_מלחמה

שליחה על ידי הפועל_מלחמה »

וככה אתם מדברים על שחקני הבית שלכם, ידעתם לכעוס שהם לא שותפו ידעתם לקלל את המאמנים אבל לפרגן לשחקן בית עכשיו אתם לא יכולים חבל באמת חבל..........

סמל אישי של משתמש
ליאור

שליחה על ידי ליאור »

הפועל_מלחמה כתב:וככה אתם מדברים על שחקני הבית שלכם, ידעתם לכעוס שהם לא שותפו ידעתם לקלל את המאמנים אבל לפרגן לשחקן בית עכשיו אתם לא יכולים חבל באמת חבל..........

השגת לי צפורן של גוי ושתי טיפות דם של אינדיאני?

לא, נכון?

איך אתה רוצה שאני אפרגן לו בלי לעשות קודם טקס לגירוש השתן מהראש?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הפועל_מלחמה כתב:וככה אתם מדברים על שחקני הבית שלכם, ידעתם לכעוס שהם לא שותפו ידעתם לקלל את המאמנים אבל לפרגן לשחקן בית עכשיו אתם לא יכולים חבל באמת חבל..........
ידענו לתת לכל שחקן בית באגודה את הצאנסים שמגיעים לו ואפילו יותר מכך. אין אדם שנותן יותר צאנסים לשחקנים, במיוחד שחקני בית, ממני.
אבל שחקני הבית המבוגרים בקבוצה (אלול, בונפלד ואילוז), במבט לאורך שנים, הם אכזבה.
אלול כבר שנתיים משחק ברמה של בלם בליגה ארצית ואפילו מתחת לזה. אלעד בונפלד, אותו אחד שיש לו המון כדורגל והמון כישרון, נעלם לפרקים גדולים מידי, ולא פלא שלמרות הכישרון הגדול הוא פותח עוד עונה על הספסל. בלי הסיבוב האחרון בשנה שעברה גם על הספסל לא היינו רואים אותו. אביתר אילוז, בתפקידו הנוכחי כמגן ימני, הוא כרגע לא מספיק טוב כדי לפתוח בליגת העל. נכון, צריכים לתת לבחור את כל התמיכה כי הצלחתו של אילוז זה הצלחת הקבוצה, אבל אני עדיין חושב שגם כשאילוז טוב, וגם כשאילוז עושה פעולות טובות, מדובר בדרך כלל בפעולות התקפיות, ולא בפעולות הגנתיות יוצאות מהכלל.

לסיכום, אני חושב שבכל קבוצה אחרת, שהיא לא הפועל באר שבע, לא אלול, לא אילוז ולא בונפלד היו מוציאים עצמם היום בסגל הקבוצה (במבט שני אולי בונפלד היה נשאר כאן כשחקן ספסל). בטח לא עם חוזה ל3 שנים כמו אלעד או אביתר, או עם חוזה מפוצץ כמו שיש לאלול, שהפך למרבה ההפתעה לבלם הרביעי היקר בתולדות הפועל באר שבע והיקר היום בכל מדינת ישראל.

אז כן, אין ספק שצריכים לתמוך בכל שחקן בסגל, אבל אי אפשר להתעלם מהתפוקה של השלושה בשנים האחרונות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה