"ב"ש הורתה לאילוז להפסיק להתאמן". עדכון: אילוז סיכם
"ב"ש הורתה לאילוז להפסיק להתאמן". עדכון: אילוז סיכם
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 00&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
לדעתי יש פה ניצול...
כל שחקן שעשה כמה גלי'צים שנה שעברה מבקשה העלאה בשכר.
הוא מנצל את זה שהוא שחקן בית והקהל לא יוותר עליו ומרשה לעצמו להעלות דרישות.
דייי לניצול!
לדעתי יש פה ניצול...
כל שחקן שעשה כמה גלי'צים שנה שעברה מבקשה העלאה בשכר.
הוא מנצל את זה שהוא שחקן בית והקהל לא יוותר עליו ומרשה לעצמו להעלות דרישות.
דייי לניצול!
Re: "ב"ש הורתה לאילוז להפסיק להתאמן"
אני בטוח שזה יסתדר בסופו של דבר, מקווה אבל שלא יעלו לו שקל.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
https://www.one.co.il/Article/08-09/1,1 ... 40032.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כנראה שזה קשור לאיש העלוב שמייצג אותו שלא בוחל בשום דרך. הוא פשוט שונא את העובדה שאלונה מנהלת את ב"ש, אולי בתקופת זינו העסקים היו יותר טובים מבחינתו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מעניין כיצד "החרמת" האימונים על ידי בונפלד נראית לאנשים עכשיו?
ועדיין, אני מאמין שכאשר מדובר במשא ומתן בין קבוצה לשחקן, אנחנו צריכים פשוט לחכות בצד ולחכות למיצוי המשא ומתן בלי להביע ביקורת על השחקן או הקבוצה.
ועדיין, אני מאמין שכאשר מדובר במשא ומתן בין קבוצה לשחקן, אנחנו צריכים פשוט לחכות בצד ולחכות למיצוי המשא ומתן בלי להביע ביקורת על השחקן או הקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מקווה שהמו"מ יתפוצץ, אולי תהיה לנו הגנה בסוף...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לאור העובדה שהקישור שלנו מלא (מליקסון, נאסר, אלקיים, כבדה, מסיקה) והעובדה שאביתר פשוט לא מספיק טוב כדי לשחק כמגן ימני בליגת העל, בהחלט יתכן שמבחינה מקצועית עדיף להביא מגן ימני אחר.אריק כתב:מקווה שהמו"מ יתפוצץ, אולי תהיה לנו הגנה בסוף...
ישנה גם האפשרות שהפערים במשא ומתן הם כי הכוונה היא להשאיר את אביתר בשכר של שחקן מחליף כאשר אוקוגו יועדף על פניו בהרכב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
טוב מאוד. אני מאוד מקווה שבקבוצה לא יתקפלו ואילוז ימצא את עצמו בחוץ.
אני לא אשכח איך בתחילת שנה שעברה הוא דרש שדרוג כי בערוץ הספורט איזה שמוק החליט אחרי אחד המשחקים האחרונים של העונה, שאילוז מתאים לנבחרת העונה של הלאומית, ולאילוז עלה השתן לראש מזה.
להתראות להתראות להתראות, אני מחכה ליום הזה כבר יותר מידי זמן
אני לא אשכח איך בתחילת שנה שעברה הוא דרש שדרוג כי בערוץ הספורט איזה שמוק החליט אחרי אחד המשחקים האחרונים של העונה, שאילוז מתאים לנבחרת העונה של הלאומית, ולאילוז עלה השתן לראש מזה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מדהים, כנראה שאני לא צריך לעדכן אותך כל פעם שיש עליו טופיק...אתה רואה לבדליאור כתב:טוב מאוד. אני מאוד מקווה שבקבוצה לא יתקפלו ואילוז ימצא את עצמו בחוץ.

יאללה, שיבוא אפק במקומו.
מעניין אותי אם גם הפעם מדובר בסעיף היציאה לחו"ל שמפוצץ את העסקה כמו בקיץ הקודם עם נתניה עפ"י סוכנו

תגידו לי כולכם איבדתם את הראש?? אילוז שחקן שמאוד חשוב שיישאר בב"ש אחד משחקני הבית היחידים שעוד ראויים לליגת העל ואתם רצים לוותר עליו?
נכון שהוא נתן שתי עונות לא מי יודע מה ונכון שלפי העונה האחרונה הוא לא נראה מועמד ראוי לעמדה שלו.
אבל בואו לא נשכח לבחור גם את התקופות היותר טובות שהוא נתן למועדון, חוץ מזה שמבחינת יכולות (טכניקה, מהירות, בעיקר מוטיבציה) הוא אמור להיות טוב ולכו תדעו איך תראה העונה שלו?
חברה אני מציע שתרדו מהר מהעץ ותפסיקו לזלזל בשחקני בית היחידים שנשארו לנו, אחרת כמו שכבר אמרתי אפשר העונה לעלות לשחק בצהוב ואולי אפילו להוסיף מנורה לסמל............
נכון שהוא נתן שתי עונות לא מי יודע מה ונכון שלפי העונה האחרונה הוא לא נראה מועמד ראוי לעמדה שלו.
אבל בואו לא נשכח לבחור גם את התקופות היותר טובות שהוא נתן למועדון, חוץ מזה שמבחינת יכולות (טכניקה, מהירות, בעיקר מוטיבציה) הוא אמור להיות טוב ולכו תדעו איך תראה העונה שלו?
חברה אני מציע שתרדו מהר מהעץ ותפסיקו לזלזל בשחקני בית היחידים שנשארו לנו, אחרת כמו שכבר אמרתי אפשר העונה לעלות לשחק בצהוב ואולי אפילו להוסיף מנורה לסמל............
רק אהבה תנצח...
מתנצל לא זכורות לי תקופות כאלה.nitsande כתב: אבל בואו לא נשכח לבחור גם את התקופות היותר טובות שהוא נתן למועדון.
אז תחזור אחורה בזיכרון יותר משנתיים ותבין גם למה הוא היה מועמד לנבחרת.
באמת אופייני לאוהדי ב"ש הזיכרון הקצר.
ואתה יודע מה גם אם הוא מספיק בקושי לקבוצה צריכים להתעקש שהוא יהיה פה כדי שבאמת לא נאבד את הזהות בהמשך לטופיק אחר פה.......
באמת אופייני לאוהדי ב"ש הזיכרון הקצר.
ואתה יודע מה גם אם הוא מספיק בקושי לקבוצה צריכים להתעקש שהוא יהיה פה כדי שבאמת לא נאבד את הזהות בהמשך לטופיק אחר פה.......
רק אהבה תנצח...
שחקן של הביצים שלי בחיים הוא לא היה שחקן וגם לא יהיה
ועוד דורש העלה למה מי הוא
זה ניראה לכם הגיוני ששחקן כזה עלוב מרוויח 20 אלף שקל בחודש?
לא מגיע לו ...
מנסה לעשות קופה על הגב של אלונה החורים שהוא עושה בהגנה שווים 20 אלף שקל בחודש?? לא ידעתי?
זה שי !
ועוד דורש העלה למה מי הוא
זה ניראה לכם הגיוני ששחקן כזה עלוב מרוויח 20 אלף שקל בחודש?
לא מגיע לו ...
מנסה לעשות קופה על הגב של אלונה החורים שהוא עושה בהגנה שווים 20 אלף שקל בחודש?? לא ידעתי?
זה שי !

אתה מדבר על 20 אלף לחודש כאילו זה מיליוניםבמונחים של ליגת העל זה כלום! (60000$)
וחוץ מזה שכנראה שכחתם מה באמת היה המאפיין העיקרי של ב"ש כל השנים...
וחוץ מזה שכנראה שכחתם מה באמת היה המאפיין העיקרי של ב"ש כל השנים...
רק אהבה תנצח...
ראוי לליגת העל? ממש לא.. הייתי מעדיפה כמעט כל אחד מהשחקנים שעזבו מאשר את אילוז, כמעט בכל פרמטר. אין שחקני בית טובים. המחלקה מתה, אולי בעוד כמה שנים נחזה בהפועל באר שבע עם מספר שחקני בית, לא אעדיף את אילוז כמגן ימני כי הוא פשוט לא טוב, וזה שהוא שחקן בית לא עושה לו שום הנחות. הוא לא טוב יותר, ולא הוא גם לא משקיע יותר.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)