טאצ'י צפוי לנחות מחר
טאצ'י צפוי לנחות מחר
https://www.dromi.co.il/html/page.asp?P ... &CatId=133" onclick="window.open(this.href);return false;
קשר אחורי מגאנה אמור לנחות מחר לאימוני הקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי lopo ב 28 יוני 2009, 06:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: טאצ'י צפוי לנחות מחר
קצת עמוס בקישור לא?
חלאס עם ההחתמות. אני חושב שמיצינו.
שיביא בלם ! למה הוא מחפש שחקן בעמדה הכי פחות לחוצה שלנ ועוד זר ?
בסדר עם הוא שחקן כל כך טוב שיביא שינוי אנחנו צריכים רק להגיד תודה.
וכמו שאני אומר לכל שחקן (כבר יותר מדי), שיהיה בהצלחה !
בסדר עם הוא שחקן כל כך טוב שיביא שינוי אנחנו צריכים רק להגיד תודה.
וכמו שאני אומר לכל שחקן (כבר יותר מדי), שיהיה בהצלחה !
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- אדום עולה עולה
יופי עכשיו אייל שן לא יפתח צריך להביא בלם מגן שמאלי למרות הרוש קשר התקפי וחלוץ
צריך עוד בלם, עוד מגן ימני, ולדעתי גם עוד חלוץ כי אם יתברר שבנגורה הוא החתמה כושלת? מי יחליף אותו, פדידה?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא הבנתי את הקרדיט שלך. האם דור בשן היה זה שעידכן את דרומי על השחקן?lopo כתב:https://www.dromi.co.il/html/page.asp?P ... &CatId=133
קרדיט : דור בשן מהקמלס
אם אכן הבחור יוחתם, וגם זולו ישאר בקבוצה, אז כניראה מיעדים לאוקוגו את עמדת המגן הימני...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ומה עם אייל שן?משה אוחיון כתב:
אם אכן הבחור יוחתם, וגם זולו ישאר בקבוצה, אז כניראה מיעדים לאוקוגו את עמדת המגן הימני...
אם טאצ'י חותם וזולו נשאר, יש 4 קשרים אחוריים. נגיד ואוקוגו יהיה מגן ימני, אז מי יהיה קשר אחורי? שן, זולו או טאצ'י ?
לדעתי יש יותר מדי שחקנים בעמדה הזו, הגיע הזמן שעזורי יתחיל לחפש שחקנים בעמדות קצת יותר קריטיות.
אגב בלם - למה לא להביא את אושרי רואש מהפועל חיפה? יכול לייצב לנו חוליית הגנה לא רעה, ביחד עם הזר דנילו כשקידר את אלול יהיו גיבוי מהספסל.
הפועל אני כבר משתגע
- fc beer sheva
יש לו חוזה לעוד עונה בהפועל חיפה בטח כץ יבקש עליו איזה מיליון דולר!8red כתב:אגב בלם - למה לא להביא את אושרי רואש מהפועל חיפה? יכול לייצב לנו חוליית הגנה לא רעה, ביחד עם הזר דנילו כשקידר את אלול יהיו גיבוי מהספסל.
- dardasmiley
האמת גם לי מוזר שמביאים עוד קשר אחורי.......
אבל, שנה שעברה צעקנו במלפפונים שיש הרבה קשרים ויש מלא קשרים אחוריים ומי ישחק וכל זה, ובסוף מה קרה? סיימנו את העונה כשאין לנו קשר אחורי אחד לרפואה, יכול להיות שזה חלק מהפקת הלקחים של עונה שעברה. אם יבוא אהלן וסהלן. בינתיים (טפו טפו טפו) סומך על עזורי
אבל, שנה שעברה צעקנו במלפפונים שיש הרבה קשרים ויש מלא קשרים אחוריים ומי ישחק וכל זה, ובסוף מה קרה? סיימנו את העונה כשאין לנו קשר אחורי אחד לרפואה, יכול להיות שזה חלק מהפקת הלקחים של עונה שעברה. אם יבוא אהלן וסהלן. בינתיים (טפו טפו טפו) סומך על עזורי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יש לי הרגשה שבספירה שלך צריך לזכור גם את זוהר חוגג ומשה אסולין, כשלפחות אחד מהם ימשיך לטעמי בקבוצה והוא גם בפוטנציה לעמדת הקשר האחורי.bs war כתב:
ומה עם אייל שן?
אם טאצ'י חותם וזולו נשאר, יש 4 קשרים אחוריים. נגיד ואוקוגו יהיה מגן ימני, אז מי יהיה קשר אחורי? שן, זולו או טאצ'י ?
לדעתי יש יותר מדי שחקנים בעמדה הזו, הגיע הזמן שעזורי יתחיל לחפש שחקנים בעמדות קצת יותר קריטיות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
באמת שאני לא מבין אותך גיא,באמת.
גיא עזורי מייעד את תפקיד הבלם לדנדי אוקוגו, ככל הנראה.