מאיר ברד, שהיה פעם ברדה, היה גיבור ילדותי האמיתי. יחד עם רפי אליהו, אליהו עופר, אלון בן דור, אביטן, אורי בנימין ואחרים, היה שחקן שריגש את הלב הצעיר שלי שפעם במרכז הארץ ואהד את הפועל באר שבע דרך הרדיו וקצת טלויזיה.
ברד היה שחקן שהצית את הדימיון. קשר מחונן שידע גם להבקיע בצרורות והיה גם שחקן נבחרת באולימפיאדת מונטריאול ב 1976. במשחק נגד הפועל חיפה עשו לו כבוד כאשר הוא נראה במצב די רע והלב שלי פשוט קפא יחד עם העיניים שדמעו.
איכשהו, זה עבר מתחת לרדאר, אז רציתי לעשות כבוד לאיש ולאגדה שהיתה באמת , המלך ברד(ה) הראשון!!!.
מאיר ברד
- delta7
Re: מאיר ברד
אצלי זה היה רפי אליהו, אבל כן, מזדהה עם דבריך ב-100%.סימיוני כתב: ↑09 ספטמבר 2026, 13:09מאיר ברד, שהיה פעם ברדה, היה גיבור ילדותי האמיתי. יחד עם רפי אליהו, אליהו עופר, אלון בן דור, אביטן, אורי בנימין ואחרים, היה שחקן שריגש את הלב הצעיר שלי שפעם במרכז הארץ ואהד את הפועל באר שבע דרך הרדיו וקצת טלויזיה.
ברד היה שחקן שהצית את הדימיון. קשר מחונן שידע גם להבקיע בצרורות והיה גם שחקן נבחרת באולימפיאדת מונטריאול ב 1976. במשחק נגד הפועל חיפה עשו לו כבוד כאשר הוא נראה במצב די רע והלב שלי פשוט קפא יחד עם העיניים שדמעו.
איכשהו, זה עבר מתחת לרדאר, אז רציתי לעשות כבוד לאיש ולאגדה שהיתה באמת , המלך ברד(ה) הראשון!!!.
- סימיוני
- Title: CrazyRed