חמודי כנאען- חתם ל-4 עונות
חמודי כנאען- חתם ל-4 עונות
חמודי כנעאן חתם ל-4 עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע. חמודי יטוס עם הקבוצה למחנה האימונים.
חמודי מגיע אלינו לאחר שבע עונות ב-מ.ס אשדוד. בעונה החולפת, כבש 14 שערים ובישל 8 נוספים ב-26 הופעות ליגה. חמודי היה מעורב בשער בכל 88 דקות, זהו נתון היעילות הטוב ביותר בליגה בעונת 2024/2025. בסך הכול, רשם 175 הופעות ב-מ.ס אשדוד, בהם כבש 45 שערים. חמודי שיחק בנבחרות ישראל הצעירות, ועד כה יש לו 3 הופעות רשמיות ושער אחד בנבחרת הבוגרת.
חמודי אמר במעמד החתימה: "אני שמח לחתום בהפועל באר שבע. חוויתי מקרוב את האווירה באצטדיון טרנר כשחקן אורח, ואני נרגש מאוד לעלות על הדשא באצטדיון, הפעם במדים האדומים. מיד אצטרף לחבריי החדשים במחנה האימונים, על מנת להתכונן בצורה המיטבית לעונה הקרובה. יש בפנינו מטרות רבות, ונעשה הכול לעמוד בכל אחת ואחת מהן".
ברוך הבא ובהצלחה!!!
חמודי מגיע אלינו לאחר שבע עונות ב-מ.ס אשדוד. בעונה החולפת, כבש 14 שערים ובישל 8 נוספים ב-26 הופעות ליגה. חמודי היה מעורב בשער בכל 88 דקות, זהו נתון היעילות הטוב ביותר בליגה בעונת 2024/2025. בסך הכול, רשם 175 הופעות ב-מ.ס אשדוד, בהם כבש 45 שערים. חמודי שיחק בנבחרות ישראל הצעירות, ועד כה יש לו 3 הופעות רשמיות ושער אחד בנבחרת הבוגרת.
חמודי אמר במעמד החתימה: "אני שמח לחתום בהפועל באר שבע. חוויתי מקרוב את האווירה באצטדיון טרנר כשחקן אורח, ואני נרגש מאוד לעלות על הדשא באצטדיון, הפעם במדים האדומים. מיד אצטרף לחבריי החדשים במחנה האימונים, על מנת להתכונן בצורה המיטבית לעונה הקרובה. יש בפנינו מטרות רבות, ונעשה הכול לעמוד בכל אחת ואחת מהן".
ברוך הבא ובהצלחה!!!
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 21 יוני 2025, 21:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: חמודי כנאען
מ-ד-ה-י-ם !
לא האמנתי
בטח לא אחרי הסוף שבוע האחרון
שאפו עצום
בהצלחה!!!
לא האמנתי
בטח לא אחרי הסוף שבוע האחרון
שאפו עצום
בהצלחה!!!

- Melikson24
- Title: CrazyRed
החתמת ענק. אולי הכי גדולה של אלונה.
רק תתקן את השם משפחה ותוסיף איזה "חתם ל4 שנים" או משהו
האו סי די שלי בטירוף
רק תתקן את השם משפחה ותוסיף איזה "חתם ל4 שנים" או משהו

שחקן שתמיד היה מעל הליגה.
בעונה האחרונה גם הפך לקילר פסיכי ותכליתי.
הבעיה שלו זה הגוף, אם יהיה בריא אין לי ספק שנהנה המון. מקווה שנדע גם לנהל עומסים וסיטואציה.
בריאות והצלחה.
בעונה האחרונה גם הפך לקילר פסיכי ותכליתי.
הבעיה שלו זה הגוף, אם יהיה בריא אין לי ספק שנהנה המון. מקווה שנדע גם לנהל עומסים וסיטואציה.
בריאות והצלחה.
איזה כיף
מת על השחקן הזה מהרגע שעלה לבוגרים, אגב לדעתי זה היה נגדנו והוא שם גול בצ'יפ מעל שטקוס.
עשינו שדרוג אדיר במצבת הישראלים. חמודי זה הטוב ביותר שאפשר להביא ובזרים כל עוד ונטורה וקינגס אז מצבנו פנטסטי.
עכשיו חובת ההוכחה עליו. רק שיישאר בריא ואנחנו בדרך לזמנים יפים.

עשינו שדרוג אדיר במצבת הישראלים. חמודי זה הטוב ביותר שאפשר להביא ובזרים כל עוד ונטורה וקינגס אז מצבנו פנטסטי.
עכשיו חובת ההוכחה עליו. רק שיישאר בריא ואנחנו בדרך לזמנים יפים.
Re: חמודי כנאען- חתם ל-4 עונות
שמח בשביל רן שקיבל רכש כזה, גם הקיץ הוא מדייק את הסגל בצורה מדהימה, גם אם חלילה זה לא יעבוד הוא מביא בדיוק את השחקנים שעונים על הצרכים עליהם דיברנו במהלך עונה שעברה.
פעם כשמשהו לא הלך היינו רצים כמו טיפשים להחתים איזה ארתור או מרמנטיני כאילו זה יפתור בעיות. הבנייה של רן עד כה מבחינת בחירת עמדות ופרופילים לא פחות מאדירה.
ובנוגע לחמודי, רשמתי את זה מלא , הישראלי שהכי הייתי חם עליו, אם הוא יהיה בריא זה רכש ברמת שועה . הוא מגיע במוד רעב להוכיח ולהתקדם בקריירה וזה בול החומר שאנחנו רוצים בקבוצה.
רק תהיה לנו בריא.
פעם כשמשהו לא הלך היינו רצים כמו טיפשים להחתים איזה ארתור או מרמנטיני כאילו זה יפתור בעיות. הבנייה של רן עד כה מבחינת בחירת עמדות ופרופילים לא פחות מאדירה.
ובנוגע לחמודי, רשמתי את זה מלא , הישראלי שהכי הייתי חם עליו, אם הוא יהיה בריא זה רכש ברמת שועה . הוא מגיע במוד רעב להוכיח ולהתקדם בקריירה וזה בול החומר שאנחנו רוצים בקבוצה.
רק תהיה לנו בריא.
- ForeverRed
בינואר הביאו פרופילים די הפוכים ממה שצריך.Itay כתב: ↑21 יוני 2025, 22:03שמח בשביל רן שקיבל רכש כזה, גם הקיץ הוא מדייק את הסגל בצורה מדהימה, גם אם חלילה זה לא יעבוד הוא מביא בדיוק את השחקנים שעונים על הצרכים עליהם דיברנו במהלך עונה שעברה.
רק תהיה לנו בריא.
בהצלחה לחמודי.
הכישרון ללא ספק שם. יש לו המון מה להוכיח מבחינת כשירות והתאמה לקבוצה גדולה.
זה ברגליים שלו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יא אללה... מאז דויד רביבו לא התרגשתי ככה 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
היית צריך בלם והבאת בלם, לא נחזור לוויכוח על פונק שלדעתך מההתחלה היה מדובר בבן אלגרבלי כהה עור.ForeverRed כתב: ↑ בינואר הביאו פרופילים די הפוכים ממה שצריך.
בהצלחה לחמודי.
הכישרון ללא ספק שם. יש לו המון מה להוכיח מבחינת כשירות והתאמה לקבוצה גדולה.
זה ברגליים שלו.
בנוסף היה צורך בשחקן אגף, כששחקן בפרופיל של יורי נמצא על המדף אתה לוקח בלי לחשוב (אמרת זאת בעצמך), זה שבסוף היו פציעות ודברים לא התחברו בזמן הקצר שהיה זה משהו אחר. רן ידע לגעת בעמדות הכי בוערות ולהביא לשם פרופילים הרבה יותר איכותיים על הנייר מהשיט שהביאו לפה לפניו.
ובנוגע לחמודי- תהנו

https://www.instagram.com/reel/DJou97Qo ... FoancxZngz
- ForeverRed
אמרת שהפרופילים היו מדויקים.Itay כתב: ↑21 יוני 2025, 22:42היית צריך בלם והבאת בלם, לא נחזור לוויכוח על פונק שלדעתך מההתחלה היה מדובר בבן אלגרבלי כהה עור.
בנוסף היה צורך בשחקן אגף, כששחקן בפרופיל של יורי נמצא על המדף אתה לוקח בלי לחשוב (אמרת זאת בעצמך), זה שבסוף היו פציעות ודברים לא התחברו בזמן הקצר שהיה זה משהו אחר. רן ידע לגעת בעמדות הכי בוערות ולהביא לשם פרופילים הרבה יותר איכותיים על הנייר מהשיט שהביאו לפה לפניו.
ובנוגע לחמודי- תהנו![]()
https://www.instagram.com/reel/DJou97Qo ... FoancxZngz
זה בפירוש לא נכון ופחות חשובה הסיבה.
וכדי לדייק, אם נניח יגיע איזה בנדה כזה הקיץ, זה אכן יהיה הפרופיל שחסר. גם אם מקצועית הוא לא יצליח.
לא כתבתי פרופילים מדוייקים אלא פרופילים אדירים.ForeverRed כתב: ↑21 יוני 2025, 23:01אמרת שהפרופילים היו מדויקים.
וכדי לדייק, אם נניח יגיע איזה בנדה כזה הקיץ, זה אכן יהיה הפרופיל שחסר. גם אם מקצועית הוא לא יצליח.
(יש לו גם אחוזי דיוק גבוהים אבל לא שזה משנה), שורה תחתונה הוא בנה ובונה את הקבוצה בצורה מצויינת בהלימה לסגנון הכדורגל שהוא רוצה, זה לא דבר מובן מאליו.
לגבי חמודי - שחקן שובר שוויון, כשרוני, טכני, רק שיהיה בריא. מבחינת האופי שלו שאף אחד לא ציין הוא מאוד מתאים לנו וישתלב מצוין, בטח כשחבר שלו לקבוצה רועי לוי בא איתו. מבחינה מקצועית, מעניין מאוד איפה הוא יתופקד. מבחינת כל הפעולות של חמודי, גם אם מתחיל אותם מאמצע שמאל - הוא פורח באמצע, לכן לא אתפלא לפעמים אם גם יתופקד כ9 מזויף ואז רועי לוי/דן ביטון יכולים להיכנס לשם. או בקישור מעל ונטורה וזה יוריד דקות חשובות מקינגס כי היינו תלויים בו מאוד העונה, וצריך גם לחלק את העומס בלעדיו. בצד שמאל, מעניין יהיה לבדוק אותו עם רגל על הקו כי זה בסימן שאלה מבחינתי, אבל יחד עם זאת דוידזאדה הוא כן מגן שמרווח לכן השילוב ביניהם יכול לעבוד מצוין כי גם חמודי מאוד אוהב למסור לעומק.
רק שיהיה בריא. המון בהצלחה!
רק שיהיה בריא. המון בהצלחה!
תמיד יש טריידאוף ברור בין פרופיל מתאים לבין איכות השחקן, ובמקרה של פונק אני מסכים מאוד כי היה חייב להתעקש על בלם מהיר.ForeverRed כתב: ↑21 יוני 2025, 23:01אמרת שהפרופילים היו מדויקים.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הדבר העיקרי ברכישה הזאת זה הנוקאאוט של אלונה ליענקלה.
סוף סוף השחקן החם של הליגה מגיע אלינו, זה לא קרה כמה שנים טובות.
בקטע המקצועי, שחקן 10 מעולה עם יכולת ברמה גבוהה, טכני מאוד, בעיטות ומספרים. שווה שער/בישול בכל משחק.
היתרון פה שהוא מגיע רעב ועם רצון להתפוצץ אחרי לא מעט שנים של "כמעט" לצאת מאשדוד ולא יצא לפועל בגלל הפציעות.
ופה החלק הכי חשוב, חייבים לקרוע לו את הצורה במחנה, להצמיד לו את אחד ממאמני הכושר אפילו באקסטרה מעקב ולחזק אותו איפה שצריך.
אם הוא כשיר הוא משמעותי מאוד, אם ניפול איתו על כשירות והיעדרויות אז אכלנו אותה איתו.
סוף סוף השחקן החם של הליגה מגיע אלינו, זה לא קרה כמה שנים טובות.
בקטע המקצועי, שחקן 10 מעולה עם יכולת ברמה גבוהה, טכני מאוד, בעיטות ומספרים. שווה שער/בישול בכל משחק.
היתרון פה שהוא מגיע רעב ועם רצון להתפוצץ אחרי לא מעט שנים של "כמעט" לצאת מאשדוד ולא יצא לפועל בגלל הפציעות.
ופה החלק הכי חשוב, חייבים לקרוע לו את הצורה במחנה, להצמיד לו את אחד ממאמני הכושר אפילו באקסטרה מעקב ולחזק אותו איפה שצריך.
אם הוא כשיר הוא משמעותי מאוד, אם ניפול איתו על כשירות והיעדרויות אז אכלנו אותה איתו.