משחק העונה- מחשבות, הגיגים ומוטיבציה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

משחק העונה- מחשבות, הגיגים ומוטיבציה.

שליחה על ידי סימיוני »

שני לילות אני לא ישן טוב בגלל הגול של פלקוצ'נקו. סיוט!!! גמר לי על החיים. אז זה מה שיצא לי על הבוקר.
אזהרה! הקטע הזה לא מיועד לציניקנים.

עוד כילד, לצידם של אביטן, ברד ורפי אליהו, הערצתי את גדעון, השופט האמיץ שנלחם במדיינים ובעובדי האלילים. כאשר ניתץ את פסלי האלילים, רצו לעשות בו שפטים, אבל האבא החכם שלו אמר לעם רגע לפני הלינץ':"האתם תריבון לבעל"?או במילים אחרות, תנו לאלוהים שלכם לסגור חשבון בעצמו, מי אתם בכלל שתדברו בשמו?
מה לעשות? הייתי תולעת ספרים שבין היתר קוראת את התנ"ך כמו ספר עלילתי, שוב ושוב.

למה נזכרתי בגדעון? בגלל הלוחמים שהוא בחר לצאת איתם לקרב. הוא הלך על איכות, לא על כמות.
אז יצא לי הקטע הבא לפני המשחק ראש בראש, הכי ראש בראש שאני זוכר על האליפות!!! כן, אמרתי את המילה הזאת!

אדומים יקרים – לוחמי באר שבע האמיתיים!

היסטוריה לא נכתבת במספרים – היא נכתבת באמונה. בדיוק כמו גדעון, שעמד מול אויבים רבים עם רק 300 לוחמים, גם אנחנו מגיעים למשחק של עונה – 3,000 לוחמים ביציע מול צהוב ענק אחד.
גדעון בחר את אנשיו לא לפי כוחם – אלא לפי הרוח שלהם. הוא לא לקח את הרבים, אלא את אלו שידעו ללקק מים מהנחל תוך כדי שמירה – אלה שלא התכופפו, שלא שכחו את המטרה. אלה שהיו מוכנים לקרב – כל הזמן.

ואנחנו – ה־3,000 האדומים שיגיעו למשחק – אנחנו ה"לוחמים של גדעון" שלנו. לא מספר הכיסאות קובע. לא כמה הם, אלא כמה אתם מאמינים.
כל דציבל ביציע הוא חץ בלב של ספק. כל שירה, כל דגל, כל מילה – היא תזכורת לשחקנים שלנו למה הם כאן. אנחנו הכוח! אנחנו אלה שידחפו את האדום קדימה כשיהיה קשה.
נבוא כאילו אין מחר. כי אין מחר – זה המשחק שיקבע היסטוריה.
ניתן את הקול, את הלב, את הנשמה – ונראה לכולם ש־3,000 זה כל מה שצריך כדי להשתיק את נחילי הצהבת!!

יאללה באר שבע!!!

סמל אישי של משתמש
simply--red

Re: משחק העונה- מחשבות, הגיגים ומוטיבציה.

שליחה על ידי simply--red »

סימיוני כתב:
29 אפריל 2025, 06:33
שני לילות אני לא ישן טוב בגלל הגול של פלקוצ'נקו. סיוט!!! גמר לי על החיים. אז זה מה שיצא לי על הבוקר.

עוד כילד, לצידם של אביטן, ברד ורפי אליהו, הערצתי את גדעון, השופט האמיץ שנלחם במדיינים ובעובדי האלילים. כאשר ניתץ את פסלי האלילים, רצו לעשות בו שפטים, אבל האבא החכם שלו אמר לעם רגע לפני הלינץ':"האתם תריבון לבעל"?או במילים אחרות, תנו לאלוהים שלכם לסגור חשבון בעצמו, מי אתם בכלל שתדברו בשמו?

למה נזכרתי בגדעון? בגלל הלוחמים שהוא בחר לצאת איתם לקרב. הוא הלך על איכות, לא על כמות.
אז יצא לי הקטע הבא לפני המשחק ראש בראש, הכי ראש בראש שאני זוכר על האליפות!!! כן, אמרתי את המילה הזאת!

היסטוריה לא נכתבת במספרים – היא נכתבת באמונה. בדיוק כמו גדעון, שעמד מול אויבים רבים עם רק 300 לוחמים, גם אנחנו מגיעים למשחק של עונה – 3,000 לוחמים ביציע מול צהוב ענק אחד.
גדעון בחר את אנשיו לא לפי כוחם – אלא לפי הרוח שלהם. הוא לא לקח את הרבים, אלא את אלו שידעו ללקק מים מהנחל תוך כדי שמירה – אלה שלא התכופפו, שלא שכחו את המטרה. אלה שהיו מוכנים לקרב – כל הזמן.

ואנחנו – ה־3,000 האדומים שיגיעו למשחק – אנחנו ה"לוחמים של גדעון" שלנו. לא מספר הכיסאות קובע. לא כמה הם, אלא כמה אתם מאמינים.
כל דציבל ביציע הוא חץ בלב של ספק. כל שירה, כל דגל, כל מילה – היא תזכורת לשחקנים שלנו למה הם כאן. אנחנו הכוח! אנחנו אלה שידחפו את האדום קדימה כשיהיה קשה.
ניתן את הקול, את הלב, את הנשמה – ונראה לכולם ש־3,000 זה כל מה שצריך כדי להשתיק את נחילי הצהבת!!

יאללה באר שבע!!!
וואו
ריגשת!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

צודק, ולכן חייבים לעשות כל הקודם זוכה בכרטיסים,לא הגרלה ולא בטיח.
ככה הח׳ברה הצעירים עם הכוח יקנו ראשונים והאיכות תשלוט.
אני מוכן לוותר על הזכות שלי לכרטיס,צריך שם אנשים שלא מפסיקים לדחוף אני כבר לא שם ברמה הזאת.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
29 אפריל 2025, 07:42
אני מוכן לוותר על הזכות שלי לכרטיס,צריך שם אנשים שלא מפסיקים לדחוף אני כבר לא שם ברמה הזאת.
אתה באמת חושב שכל הקודם זוכה יביא את התוצאה שאתה מצפה לה?

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ReDo כתב:
29 אפריל 2025, 08:18
נראה לי שזה הרע במיעוטו,הגרלה בשום אופן לא תביא את זה,זה בטוח.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
29 אפריל 2025, 10:16
נראה לי שזה הרע במיעוטו,הגרלה בשום אופן לא תביא את זה,זה בטוח.
אומר לך דבר כזה. העידוד זה לא מה שיביא את המשחק הזה.

גם עידוד של המראקנה והבונבוניירה לא היה מונע את הקצר במח של לופז ומזרחי במשחק הקודם.

על זה נקום וניפול.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Red Tiger כתב:
29 אפריל 2025, 07:42
פתרו לך את הבעיה בדרך הכי טובה שיכולה להיות

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

dor69 כתב:
29 אפריל 2025, 11:44
מצויין ככה צריך.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

dor69 כתב:
29 אפריל 2025, 11:44
מה פתרו? מה נהיה?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

סימיוני כתב:
29 אפריל 2025, 12:48
מה פתרו? מה נהיה?
קדימות למי שקנה כרטיסים ל-3 משחקי חוץ בעונה הסדירה שהם לא מכבי, מכבי חיפה ובית"ר.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

delta7 כתב:
29 אפריל 2025, 13:37
קדימות למי שקנה כרטיסים ל-3 משחקי חוץ בעונה הסדירה שהם לא מכבי, מכבי חיפה ובית"ר.
נהדר!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

סימיוני כתב:
29 אפריל 2025, 13:54
נהדר!
אכן, סוף (אני מקווה) לסאגה ארוכת ימים.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

סימיוני כתב:
29 אפריל 2025, 06:33

יאללה באר שבע!!!
קח סיפור נוסף מהתורה עם אנלוגיה למשחק ביום שני : ( לא שאני כזה גדול בתורה פשוט במקרה למדתי למבחן עם הילדה על ספר "דברים" :מתגלגל מצחוק: )

משה שלח 12 מרגלים ( אחד מכל שבט - המובחרים שביניהם ) לתור את הארץ לפני שבני ישראל נכנסים אליה .
רק 2 מרגלים חזרו עם רשמים חיוביים - כלב בן יפונה ויהושוע בן נון .
שאר ה-10 מרגלים חזרו עם רשמים שליליים על הענקים שיש שם שיחסלו אותם ( עמלקים וכד' ) ורק התלוננו והדביקו את כל שאר בני ישראל באווירת נכאים ורצו ממש לסקול באבנים את יהושוע וכלב .
שנייה לפני הלינץ' אמר אלוהים שלא כך יהיה הדבר , יהושוע וכלב וכל צאצאיהם יקבלו ממנו כוחות ויזכו להיכנס לארץ על אף הקשיים וכל שאר 10 המרגלים ושיבטיהם יישארו במדבר וימותו .

גם כאן, אלוהים בחר באלו שבחרו לראות את הטוב ולהעניק להם כוחות כדי שיצליחו .
בדיוק כאן - המועדון שלנו נכנס ועשה צעד חשוב בדרך להבטיח שיהיה עידוד איכותי בבלומפילד שייתן כוחות לשחקנים על הדשא . ( יש מצב שזה מהלך מקדמי לעונה הבאה סטייל גרין+ של מכבי חיפה או פוראבר של מכבי ת"א )

בתפקיד משה שתיווך בין אלוהים למרגלים - רן קוז'וך :lol:

נ.ב- אני מקווה שלגדעון היו חילופים איכותיים מהספסל למקרה ש....
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

4 לב אדום כתב:
29 אפריל 2025, 14:18
קח סיפור נוסף מהתורה עם אנלוגיה למשחק ביום שני : ( לא שאני כזה גדול בתורה פשוט במקרה למדתי למבחן עם הילדה על ספר "דברים" :מתגלגל מצחוק: )

משה שלח 12 מרגלים ( אחד מכל שבט - המובחרים שביניהם ) לתור את הארץ לפני שבני ישראל נכנסים אליה .
רק 2 מרגלים חזרו עם רשמים חיוביים - כלב בן יפונה ויהושוע בן נון .
שאר ה-10 מרגלים חזרו עם רשמים שליליים על הענקים שיש שם שיחסלו אותם ( עמלקים וכד' ) ורק התלוננו והדביקו את כל שאר בני ישראל באווירת נכאים ורצו ממש לסקול באבנים את יהושוע וכלב .
שנייה לפני הלינץ' אמר אלוהים שלא כך יהיה הדבר , יהושוע וכלב וכל צאצאיהם יקבלו ממנו כוחות ויזכו להיכנס לארץ על אף הקשיים וכל שאר 10 המרגלים ושיבטיהם יישארו במדבר וימותו .

גם כאן, אלוהים בחר באלו שבחרו לראות את הטוב ולהעניק להם כוחות כדי שיצליחו .
בדיוק כאן - המועדון שלנו נכנס ועשה צעד חשוב בדרך להבטיח שיהיה עידוד איכותי בבלומפילד שייתן כוחות לשחקנים על הדשא . ( יש מצב שזה מהלך מקדמי לעונה הבאה סטייל גרין+ של מכבי חיפה או פוראבר של מכבי ת"א )

בתפקיד משה שתיווך בין אלוהים למרגלים - רן קוז'וך :lol:

נ.ב- אני מקווה שלגדעון היו חילופים איכותיים מהספסל למקרה ש....
יפה דרשת אחי!
אני התכוונתי ש 300 החיילים של גדעון מקבילים ל 3000 האוהדים שלנו. אין חילופים, זה אנחנו ואנחנו!!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ReDo כתב:
29 אפריל 2025, 08:18

יביא או לא, זה הצעד הכי נכון מבחינת הצדק הטבעי. שאפו למועדון, חבל שזה לא קרה הרבה לפני
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה