מח' 30 : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, 14.4, שני, 19:45, טרנר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מח' 30 : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, 14.4, שני, 19:45, טרנר
עוד גמר גביע לפנינו.
בבית שלנו - חייבים להשאיר את הנקודות.
הרכב שלי:
ביטון תורג'מן גנאח
פרץ לוקאס קינגס
מזרחי ויטור בלטקסה לופז
אליאסי
חייבים לנצל את היתרונות שלנו. לשלוט בקצב, לשחק אחראי ומסודר כמו אתמול. אסור לנו להיגרר למשחק מרחבה לרחבה ובלאגן.
הרכב שלי:
ביטון תורג'מן גנאח
פרץ לוקאס קינגס
מזרחי ויטור בלטקסה לופז
אליאסי
חייבים לנצל את היתרונות שלנו. לשלוט בקצב, לשחק אחראי ומסודר כמו אתמול. אסור לנו להיגרר למשחק מרחבה לרחבה ובלאגן.
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 13 אפריל 2025, 16:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: מח' 30 : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, 14.4, שני, 20:30, טרנר
איתך בהרכב רק יורי במקום גנאח.Melikson24 כתב: ↑08 אפריל 2025, 11:36עוד גמר גביע לפנינו.
הרכב שלי:
ביטון תורג'מן גנאח
פרץ לוקאס קינגס
מזרחי ויטור בלטקסה לופז
אליאסי
- Melikson24
- Title: CrazyRed
זאת העמדה היחידה להתלבט לגביה.
כתבתי גנאח כי אני לא סגור על עצמי אבל הייתי שוקל אפילו את אחמד שם.
אחמד מביא דברים שיורי ובמיוחד גנאח לא מביאים. בית"ר עשויה ללחוץ ולהשאיר שטחים מאחור, ואחמד יכול לנצל את זה.
כמובן גם יורי בא בחשבון אבל זה סגנון אחר לחלוטין. תלוי מה קוז'וך רוצה להביא למשחק.
אני חופר על זה אבל יש משמעות מאוד גדולה ללהכניס את יורי לעניינים.Melikson24 כתב: ↑08 אפריל 2025, 11:40זאת העמדה היחידה להתלבט לגביה.
כתבתי גנאח כי אני לא סגור על עצמי אבל הייתי שוקל אפילו את אחמד שם.
אחמד מביא דברים שיורי ובמיוחד גנאח לא מביאים. בית"ר עשויה ללחוץ ולהשאיר שטחים מאחור, ואחמד יכול לנצל את זה.
כמובן גם יורי בא בחשבון אבל זה סגנון אחר לחלוטין. תלוי מה קוז'וך רוצה להביא למשחק.
אחרי שהוא לא שיחק בכלל בסמי הוא חייב להיות ב11.
מאז שאחמד חזר מהפציעה הוא נראה כמו גרסה הרבה פחות מוכשרת של גנאח. המון נגיעות בכדור, ראש בקיר, הוא היה על הפנים.
אתמול הוא הזכיר את השחקן מתחילת העונה שאהבנו לראות. לא הייתי ממהר לזרוק אותו להרכב אבל האלטרנטיבות לא יותר מבטיחות.
גם אני כנראה מעדיף את יורי ואפילו הייתי נותן לו לפתוח בשלושת המשחקים הקרובים. אנחנו מפספסים אותו וחבל. אם יצליחו להכניס אותו לעניינים זה יכול לתת בוסט רציני לסיבוב השני בפלייאוף כמו אימראן בעונה שעברה.
אתמול הוא הזכיר את השחקן מתחילת העונה שאהבנו לראות. לא הייתי ממהר לזרוק אותו להרכב אבל האלטרנטיבות לא יותר מבטיחות.
גם אני כנראה מעדיף את יורי ואפילו הייתי נותן לו לפתוח בשלושת המשחקים הקרובים. אנחנו מפספסים אותו וחבל. אם יצליחו להכניס אותו לעניינים זה יכול לתת בוסט רציני לסיבוב השני בפלייאוף כמו אימראן בעונה שעברה.
- ForeverRed
השאלה אם יהיה לקוזוך את האומץ לשחק עם יורי על חשבון פרץ, ואם צעד כזה הוא צעד נכון. אני חושב שבאופן כללי כן, בטח במשחקים בפרופיל יותר נמוך. אבל בשלב הזה של העונה זו החלטה שקשה לקחת.
בית״ר פירקו אותנו בטדי דרך הכנפיים וזה עוד שהם עלו בלי שועה, גם השער שלהם התחיל מפריצה שלהם על קו ימין.
לרוב לא אוהב את גאנח אבל צריך במשחק כזה שחקן כנף שגם מסוגל לרדת ולעשות הגנה וכרגע הוא עושה את זה יותר מאחמד ומיורי.
לצערנו הפציעה של יוני די דפקה לנו את האפשרות לעבור לקו 5 שאולי יכל להתאים, יהיה מעניין לראות אם קוז׳וק יזנח סופית את המערך הזה כי מזרחי לא שייך לשם בשום צורה.
בלי קשר למה הם ירגישו אחרי הגביע צריכים לבוא לטרנר ולטרוף אותם, לא צריך יותר מדי כדי להביך להם את ההגנה, נצטרך לבוא באותה גישה סבלנית וחכמה של אתמול, לדעת מתי נכון לסבול ומתי נכון להתנפל עליהם כמו קמיקזות.
לרוב לא אוהב את גאנח אבל צריך במשחק כזה שחקן כנף שגם מסוגל לרדת ולעשות הגנה וכרגע הוא עושה את זה יותר מאחמד ומיורי.
לצערנו הפציעה של יוני די דפקה לנו את האפשרות לעבור לקו 5 שאולי יכל להתאים, יהיה מעניין לראות אם קוז׳וק יזנח סופית את המערך הזה כי מזרחי לא שייך לשם בשום צורה.
בלי קשר למה הם ירגישו אחרי הגביע צריכים לבוא לטרנר ולטרוף אותם, לא צריך יותר מדי כדי להביך להם את ההגנה, נצטרך לבוא באותה גישה סבלנית וחכמה של אתמול, לדעת מתי נכון לסבול ומתי נכון להתנפל עליהם כמו קמיקזות.
לא יודע אם זה רק אני,מזל שאנחנו משחקים לפני מכבי בשני המחזורים הקרובים,כמעט הרג אותי הלחץ אתמול
חולק עליך, לא נוגע בשלישית הכישור - קאנגוואה, ונטורה, פרץ. זה הבסיס לטעמי.ForeverRed כתב: ↑08 אפריל 2025, 11:54השאלה אם יהיה לקוזוך את האומץ לשחק עם יורי על חשבון פרץ, ואם צעד כזה הוא צעד נכון. אני חושב שבאופן כללי כן, בטח במשחקים בפרופיל יותר נמוך. אבל בשלב הזה של העונה זו החלטה שקשה לקחת.
במחזור הקרוב אנחנו משחקים באותו יום אך מחצית לפניהם .
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 08 אפריל 2025, 14:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
ספיר ברמן תשפוט את המשחק
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מבחינתי זה אחמד ועוד 10 (מטעמים גזעניים בלבד)
לעלות באותה גישה בדיוק, אותה אחריות הגנתית קודם כל
למצבים שלנו נגיע
פותח עם יורי על גאנח היתר כמו במשחק הקודם חוץ ממי שפצוע
למצבים שלנו נגיע
פותח עם יורי על גאנח היתר כמו במשחק הקודם חוץ ממי שפצוע