מח' 26 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 10.3, שני, 20:30, טדי
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: מח' 26 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 10.3, שני, 20:30, טדי
לדעתי המשחק אולי הכי קשה בליגה לצד מכבי בבלומפילד.
הגנתית נהיה חייב להתאפס על עצמנו, הטעויות שקרו ביום שני לא יכולות לחזור יותר על עצמן בטח שלא בטדי מול התקפה של שועה,מיכה ואצילי, הם לא צריכים הרבה כדי להעניש.
התקפית אין לי ספק שנגיע למצבים שלנו, אם יש הגנה שאפשר להביך אותה זה ההגנה של בית״ר. מאמין שנראה את יצחקי לומד מהטעות בטרנר ויעלה טיפה יותר מבוקר ועם קישור הרבה יותר מעובה, נצטרך את ונטורה בקאנגווה ביכולת של הגביע.
כמובן פרץ,גאנח ותורג׳מן ישירות להרכב ע״ח אחמד,בלטקסה ואליאס.
מגרש קשה וביתי מול קבוצה מאומנת אבל עדיין מאמין שזה תלוי קודם כל בנו, לא חוזרים בלי 3 נקודות!
הגנתית נהיה חייב להתאפס על עצמנו, הטעויות שקרו ביום שני לא יכולות לחזור יותר על עצמן בטח שלא בטדי מול התקפה של שועה,מיכה ואצילי, הם לא צריכים הרבה כדי להעניש.
התקפית אין לי ספק שנגיע למצבים שלנו, אם יש הגנה שאפשר להביך אותה זה ההגנה של בית״ר. מאמין שנראה את יצחקי לומד מהטעות בטרנר ויעלה טיפה יותר מבוקר ועם קישור הרבה יותר מעובה, נצטרך את ונטורה בקאנגווה ביכולת של הגביע.
כמובן פרץ,גאנח ותורג׳מן ישירות להרכב ע״ח אחמד,בלטקסה ואליאס.
מגרש קשה וביתי מול קבוצה מאומנת אבל עדיין מאמין שזה תלוי קודם כל בנו, לא חוזרים בלי 3 נקודות!
יש לי תחושה שלא יהיה קהל שלנו במשחק הזה.
איזה מגזים אתה ... למה מה עשינו ? די לנרמל את הטימטום של התקשורת שרק מחפשת לפגוע .
ובכל מקרה הוחלט כי הדיון על האירועים בין נתניה להפועל באר שבע ייערך בשבוע הבא. התובע מבקש לקנוס את ב"ש בכ-19,500 ש"ח במצטבר, על קריאות גזעניות, התפרצות אוהדים לכר הדשא והשלכת כוסות שאחת מהן פגעה בכארם ג'אבר.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מעניין, יש מקור?4 לב אדום כתב: ↑05 מרץ 2025, 17:00איזה מגזים אתה ... למה מה עשינו ? די לנרמל את הטימטום של התקשורת שרק מחפשת לפגוע .
ובכל מקרה הוחלט כי הדיון על האירועים בין נתניה להפועל באר שבע ייערך בשבוע הבא. התובע מבקש לקנוס את ב"ש בכ-19,500 ש"ח במצטבר, על קריאות גזעניות, התפרצות אוהדים לכר הדשא והשלכת כוסות שאחת מהן פגעה בכארם ג'אבר.
זה סוכם בין המועדון לתובע כעסקת טיעון4 לב אדום כתב: ↑05 מרץ 2025, 17:00איזה מגזים אתה ... למה מה עשינו ? די לנרמל את הטימטום של התקשורת שרק מחפשת לפגוע .
האצטדיון הביתי שלנו.
ביתר עם ההגנה מהחלשות בליגה, אין סיבה לא לנצל את זה.
אנחנו צריכים לחזור למשחק ההגנה האינטנסיבי שלנו. משהו בחיבור בין פונק וויטור לא עובד הכי טוב משום מה
ביתר עם ההגנה מהחלשות בליגה, אין סיבה לא לנצל את זה.
אנחנו צריכים לחזור למשחק ההגנה האינטנסיבי שלנו. משהו בחיבור בין פונק וויטור לא עובד הכי טוב משום מה
אתה צודק. ויטור השאיר לפונק את הובלת הכדור כמוסר ראשי בהגנה לכיוון האמצע ואני לא בטוח שזה טוב. ויטור הוא עדיין המנהיג הבלתי מעורער וחייב להיות זה שמנווט מאחורה. חילוף המשמרות צריך להיות הדרגתי.
במפגש האחרון מול בית"ר עלינו עם 3 בלמים בטרנר, כשמזרחי בלם ויוני מגן ימני, ונתנו הצגה.
קשה לי להאמין שאחרי ה 3-0 שקיבלנו מחיפה שוב נעלה במערך של 3 בלמים... אבל אי אפשר לדעת.
יש לי הרגשה שהפעם בית"ר תנסה להפתיע עם מערך שונה מבדר"כ.
מעניין אם אליאל פרץ יחזור להרכב אצלנו.
נקווה לטוב בע"ה.
קשה לי להאמין שאחרי ה 3-0 שקיבלנו מחיפה שוב נעלה במערך של 3 בלמים... אבל אי אפשר לדעת.
יש לי הרגשה שהפעם בית"ר תנסה להפתיע עם מערך שונה מבדר"כ.
מעניין אם אליאל פרץ יחזור להרכב אצלנו.
נקווה לטוב בע"ה.
בית"ר למדו לקח מהמשחק ההוא וקצת איזנו את הקבוצה, ואצלנו אי אפשר לשחק במערך הזה עם גנאח.
נשחק עם ה433 שהוא הכי טוב ונכון לנו. גם עם הכניסה של יורי לעניינים בקרוב.
מרוצה שהעבירו אותנו לצפוני. נראה לי שהיו לנו רק שני משחקים שם, ב3-0 האגדי ב10 שחקנים ו3-1 עונה לאחר מכן עם שערים של טוני-מאור-ברדה.
הייתה אווירה נהדרת במשחקים האלו בניגוד לאקוסטיקה המסריחה בדרומי. נקווה לקבל הקצאה נוספת של כרטיסים.
נשחק עם ה433 שהוא הכי טוב ונכון לנו. גם עם הכניסה של יורי לעניינים בקרוב.
מרוצה שהעבירו אותנו לצפוני. נראה לי שהיו לנו רק שני משחקים שם, ב3-0 האגדי ב10 שחקנים ו3-1 עונה לאחר מכן עם שערים של טוני-מאור-ברדה.
הייתה אווירה נהדרת במשחקים האלו בניגוד לאקוסטיקה המסריחה בדרומי. נקווה לקבל הקצאה נוספת של כרטיסים.
במה בדיוק הם איזנו את הקבוצה שלהם מהמשחק הקודם,ההגנה שלהם עדיין ביזיון
אם לא ננצח את זה הכנסנו את עצמנו לחתיכת בור.
פשוט חייבים לעשות את זה.
מת על הצפוני, איזה כיף שנשב שם. אין סירחון יותר מהדרומי.
פשוט חייבים לעשות את זה.
מת על הצפוני, איזה כיף שנשב שם. אין סירחון יותר מהדרומי.
חוזר ל4--3-3 הקלאסי עם אליאל באמצע תורג'מן בחוד
ונותן לסטויאנוב במקום גאנח בייתר מאוד פיזים באגפים יהיה לסטויאנוב יתרון עם המהירות והכוח מתפרץ
אליאסי
לופז ויטור פונק מזרחי
ונטורה
קנגאווה אליאל
סטויאנוב תורג'מן ביטון
ונותן לסטויאנוב במקום גאנח בייתר מאוד פיזים באגפים יהיה לסטויאנוב יתרון עם המהירות והכוח מתפרץ
אליאסי
לופז ויטור פונק מזרחי
ונטורה
קנגאווה אליאל
סטויאנוב תורג'מן ביטון