מח' 12 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 4.12, רביעי, 20:30, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

מח' 12 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 4.12, רביעי, 20:30, סמי עופר

שליחה על ידי Melikson24 »

:דגל:
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 02 דצמבר 2024, 08:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Itay

Re: מח' 21 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 4.12, רביעי, 20:30, סמי עופר

שליחה על ידי Itay »

מבחן גדול עבורנו, נתחיל מהסוף- לא משנה מה תהיה התוצאה אצא מרוצה כל עוד נשחק כשאנחנו צמודים לעקרונות המשחק שלנו ולגישה שמאפיינת אותנו מאז המשחק בבלומפילד.

ברמה הטקטית מאוד תלוי איזה מערך בכר הולך להעלות, מניח שאחרי הניצחון בשבת הוא יזנח את מערך ה-5 בהגנה ויחזור לקו 4.
בכל מקרה לדעתי מרכז השדה יהיה המפתח, אצל שני הקבוצות הקישור זה החלק הכי טוב בקבוצה ושני המאמנים ינסו לנטרל את הקישור אחד של השני, השלישיית קישור שתצליח לקחת את הדומיננטיות לידיים תשפיע מאוד על התפתחות המשחק.
מאוד מצפה לראות מה קוזוק מכין, מול מכבי ההכנה הטקטית הייתה נהדרת ובעיקר מפתיעה, נקווה שגם הפעם יצליח למצוא את ההתאמות הנכונות ולתפוס את בכר במערומיו.

לא להיבהל בנוהל ולא לעשות שטויות מיותרות, לבוא בביטחון, לשחק את הכדורגל שלנו, לעשות מה שאנחנו יודעים ולשאוף לעשות תוצאה טובה, הקבוצה הזו נתנה מספיק סיבות להאמין בה, יש לנו מה למכור מול כל יריבה ואני סומך עליהם שהם גם מסוגלים לעשות את זה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עמה יעמיק! הלב שלי על דופק של 100+ רק מהמחשבה על המשחק הזה, עמה יעמיק!
ניב אליאסי
לופז, טיבי/בלוריאן, ויטור, מזרחי
סטויאנוב, פרץ/גורדנה, ונטורה, קאנגווה, דן ביטון
גריטה/תורג'מן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

בבלומפילד מול מכבי תל אביב במחזור השלישי נראנו נהדר וקוז'וך פתח עם שלישיית בלמים - בלטקסה , בלוריאן ומזרחי כשלופז וסטויאנוב היו מגנים ואחמד וגריטה חלוצים .
מניח שנראה דברים דומים בחיפה . הולך להיות מעניין .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

כרטיסים? זה עוד יומיים...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב:
02 דצמבר 2024, 08:39
כרטיסים? זה עוד יומיים...
יש מצב שקיבלנו משחקי חוץ ללא קהל ואנחנו לא זוכרים?

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Itay כתב:
02 דצמבר 2024, 01:03
מבחן גדול עבורנו, נתחיל מהסוף- לא משנה מה תהיה התוצאה אצא מרוצה כל עוד נשחק כשאנחנו צמודים לעקרונות המשחק שלנו ולגישה שמאפיינת אותנו מאז המשחק בבלומפילד.

ברמה הטקטית מאוד תלוי איזה מערך בכר הולך להעלות, מניח שאחרי הניצחון בשבת הוא יזנח את מערך ה-5 בהגנה ויחזור לקו 4.
בכל מקרה לדעתי מרכז השדה יהיה המפתח, אצל שני הקבוצות הקישור זה החלק הכי טוב בקבוצה ושני המאמנים ינסו לנטרל את הקישור אחד של השני, השלישיית קישור שתצליח לקחת את הדומיננטיות לידיים תשפיע מאוד על התפתחות המשחק.
מאוד מצפה לראות מה קוזוק מכין, מול מכבי ההכנה הטקטית הייתה נהדרת ובעיקר מפתיעה, נקווה שגם הפעם יצליח למצוא את ההתאמות הנכונות ולתפוס את בכר במערומיו.

לא להיבהל בנוהל ולא לעשות שטויות מיותרות, לבוא בביטחון, לשחק את הכדורגל שלנו, לעשות מה שאנחנו יודעים ולשאוף לעשות תוצאה טובה, הקבוצה הזו נתנה מספיק סיבות להאמין בה, יש לנו מה למכור מול כל יריבה ואני סומך עליהם שהם גם מסוגלים לעשות את זה.
לא לא אחי, שיחקנו טוב נגדם כבר כמה משחקים, זה נחמד אבל שוכחים את זה וזה לא נותן כלום. צריכים לבוא כדי לנצח.
אין מה להיבהל מהם, אנחנו קבוצה טובה, לא נופלים מהם. הכל עניין של גישה והתלהבות. זו לא אותה מכבי חיפה, הם טובים אבל גם אנחנו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב:
02 דצמבר 2024, 08:39
יש מצב שקיבלנו משחקי חוץ ללא קהל ואנחנו לא זוכרים?
סכנין קיבלו משחק חוץ אחד ללא קהל, לא זכור לי שגם אנחנו...

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
02 דצמבר 2024, 08:47
לא לא אחי, שיחקנו טוב נגדם כבר כמה משחקים, זה נחמד אבל שוכחים את זה וזה לא נותן כלום. צריכים לבוא כדי לנצח.
אין מה להיבהל מהם, אנחנו קבוצה טובה, לא נופלים מהם. הכל עניין של גישה והתלהבות. זו לא אותה מכבי חיפה, הם טובים אבל גם אנחנו.
1+
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
אודי

Re: מח' 12 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 4.12, רביעי, 20:30, סמי עופר

שליחה על ידי אודי »

למה דין דוד תמיד כובש נגדנו ?
למה חיפה מגיעים תמיד למשחקים מולנו עם סגל מלא ובלי צולבת לסבע/ רפאלוב ?
אגב רפאלוב הוא בן 38 איך הוא משחק 70 דק ולא גמור ולא פצוע?
למה הם תמיד לא מקבלים אדום כמו שאנחנו תמיד מקבלים מולם?

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

בלי פאניקה ובלי טעיות הכי חשוב ! בשביל לקחת תואר צריך להביא נקודות ופה השחקנים צריכים להיות חכמים ולהביא את זה

סמל אישי של משתמש
MELI
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MELI »

מה נסגר עם המכירה?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

עד עכשיו חילקנו מתנות לשחקני ההתקפה של היריב ופשוט היו שם שחקנים לא קילרים כמו שיש בחיפה ומכבי אז זה פחות נגמר בשערים,אם נחלק הרבה מתנות כאלה אנחנו נשלם ביוקר.
הנחמה שהמבוגר האחראי חזר (ויטור) ומאמין ומקווה שהוא יעזור לאלה שעושים לנו חורים וטעויות קריטיות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

לא צריך לשנות כלום.
בבלומפילד פתחנו עם 3 בלמים כי היו לא מעט חיסורים וזה השתלב נהדר עם הרצון של רן ללחוץ את החלק האחורי של מכבי וזה עבד טוב מאוד.
פה אני לא רואה צורך לשנות את מה שעובדים איתו תקופה וכבר עבד.
לא אוהב שדווקא במשחק חשוב מנסים להמציא את הגלגל ולהתחכם כמו שבכר אוהב לעשות למשל. חרפן אותי.
ואגב בכר, מקווה שימשיך עם המערך של ה3 בלמים נגדנו. לגאנח יהיה הרבה שטח שם לנצל, אני בספק אם יעשה את זה.

המפתח מבחינתי זה ההגנה. מאמין שלמצבים שלנו נגיע, ורוצה להאמין שגם נכבוש לפחות אחד. ההגנה של חיפה שייקית ואם נעלה טוב זה יקרה.
ה"בעיה" היא המנהג שלנו לקבל גולים מטומטמים וקלים במשחקים כאלה, והעובדה שההתקפה של חיפה באמת צריכה מעט, גם במשחק גרוע, כדי לכבוש. צריך להיזהר במיוחד מנייחים, ההתקפה שלהם די מוגבלת בגיוון שלה והנייחים מפצים להם על זה בגדול.
סבע ורפאלוב הם הסכנה הגדולה כמובן, מעניין לראות אם שניהם יפתחו. אם הוא ירצה את מוחמד וג'אבר כדי להתמודד עם האמצע שלנו, הדרך היחידה שלו לפתוח עם שניהם זה די לוותר על אגף אחד.

סמל אישי של משתמש
אודי

שליחה על ידי אודי »

yossi כתב:
02 דצמבר 2024, 13:28
לא צריך לשנות כלום.
בבלומפילד פתחנו עם 3 בלמים כי היו לא מעט חיסורים וזה השתלב נהדר עם הרצון של רן ללחוץ את החלק האחורי של מכבי וזה עבד טוב מאוד.
פה אני לא רואה צורך לשנות את מה שעובדים איתו תקופה וכבר עבד.
לא אוהב שדווקא במשחק חשוב מנסים להמציא את הגלגל ולהתחכם כמו שבכר אוהב לעשות למשל. חרפן אותי.
ואגב בכר, מקווה שימשיך עם המערך של ה3 בלמים נגדנו. לגאנח יהיה הרבה שטח שם לנצל, אני בספק אם יעשה את זה.

המפתח מבחינתי זה ההגנה. מאמין שלמצבים שלנו נגיע, ורוצה להאמין שגם נכבוש לפחות אחד. ההגנה של חיפה שייקית ואם נעלה טוב זה יקרה.
ה"בעיה" היא המנהג שלנו לקבל גולים מטומטמים וקלים במשחקים כאלה, והעובדה שההתקפה של חיפה באמת צריכה מעט, גם במשחק גרוע, כדי לכבוש. צריך להיזהר במיוחד מנייחים, ההתקפה שלהם די מוגבלת בגיוון שלה והנייחים מפצים להם על זה בגדול.
סבע ורפאלוב הם הסכנה הגדולה כמובן, מעניין לראות אם שניהם יפתחו. אם הוא ירצה את מוחמד וג'אבר כדי להתמודד עם האמצע שלנו, הדרך היחידה שלו לפתוח עם שניהם זה די לוותר על אגף אחד.
בטח חיפה יפתחו עם 3 בלמים שחזיזה ומנואל/סייף ווינרים מצד ימין ושמאל
חיפה קבוצה קשה הולך להיות מאוד קשה
אני עוד זוכר שהיה משחק אחד שהגענו לסמי עופר עם מיכה יחזקאל אנסה, שלטנו בכדור 20 דק עשינו להם בית ספר , אנסה שם גוף לסק... נותן כדור מול שער ריק למיכה שמחמיץ כמו אפס
רק בביתר הוא מבקיע ומבשל...
למרות כל השליטה והכל הפסדנו שם, נוסיף לזה את הפנדל של העוכר ישראל שהחמיץ מול משפתי
נקווה שלא נעשה במכנסיים כמו תמיד שם

שלח תגובה