מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
10 אוגוסט 2024, 19:44
אין שום קמפיין.
יש כעס על כך שהחליפו מאמן טוב שהוא בשר מבשרנו במאמן לכאורה פחות טוב, לכן יש פחות סבלנות לקיבעונות וטעויות, לאיפוס מונים ובחינה מחדש של דברים שכבר נבחנו והוכח שלא מחזיקים מים.

מי שיש לו טענות לסיטואציה המאוד טבעית הזאת, הכתובת היא אחת.
זה לא סיטואציה טבעית ולא נעליים.
אוהד כדורגל דבר ראשון הוא אוהד. הוא רוצה שהקבוצה שלו תצליח. תבקיע גולים ושתנצח משחקים. הוא רוצה לשמוח ולהתרגש.
שחותם שחקן זר, הוא רוצה שהוא יהיה טוב, גם אם הרזומה שלו לא משהו.
שחותם מאמן חדש הוא רוצה שהוא ייתן בראש,
גם אם לא קוראים לי אליניב ברדה וגם אם המינוי בא קצת מקולקל.

אתם לגמרי איבדתם את זה. רק ביקורת וביקורת וביקורת. אווירה שלילית כאילו אנחנו בדרך לרדת ליגה עם אמיר כבירי. רק מחכים בסיבוב. העיקר לצאת צודקים ושתוכלו להגיד אמרנו לכם אם קוזוק ילך הביתה מחזור 7.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
10 אוגוסט 2024, 20:03
אוהד כדורגל דבר ראשון הוא אוהד. הוא רוצה שהקבוצה שלו תצליח. תבקיע גולים ושתנצח משחקים. הוא רוצה לשמוח ולהתרגש.

אתם לגמרי איבדתם את זה. רק ביקורת וביקורת וביקורת. אווירה שלילית כאילו אנחנו בדרך לרדת ליגה עם אמיר כבירי. רק מחכים בסיבוב. העיקר לצאת צודקים ושתוכלו להגיד אמרנו לכם אם קוזוק ילך הביתה מחזור 7.
נראה לי שאתה קצת איבדת את זה.
הדברים שלך לא מחוברים למציאות.

מאמן שנותן אמון בשחקנים לא נכונים,
שמעלה הרכבים הזויים ועושה חילופים מוזרים,
שמשחק בסגנון שעלול לתפיסתי לסכן הכנסה של מיליונים,
יקבל ביקורת ולא משנה מה שמו.

סף הסבלנות נמוך יותר באופן טבעי.
אין מה לעשות.
זה לא הופך את הדברים ללא נכונים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

ReDo כתב:

+100

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

ReDo כתב:

!!!

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
10 אוגוסט 2024, 20:27

אין מה לעשות.
יש כרגע מאמן שנמצא חודש במועדון.
הוא נמצא באימונים,הוא רואה את מה שאתה ואני לא רואים ורחמנא ליצלן יש לי תחושה קלה שהוא גם רוצה להצליח.
המאמן הזה כמו כל מאמן שהיה כאן יבחן לאורך זמן ועל אחת כמה שיחסית לכל המאמנים שהיו כאן קיבל עד כה בשל אילוצים כאלה ואחרים את הכי פחות כלים מבחינת שחקנים.
צריך להיות הוגנים ולתת לו את הזמן שלו,אולי לך תדע זה יכול חלילה לעבוד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:

אין מה לעשות.

אתה כמובן צודק.
ביקורת מטרתה לשפר.
אני קפצתי משמחה וצעקתי יש בשני הגולים שלנו פלוס עידוד מהבית עם הילדים לאורך כל המשחק.
אין קשר בין הביקורת לאהבה ולרצון שהקבוצה תצליח.

מי שטוען שיש ניגוד בין הדברים מטרתו היא אחת והיא לנסות למנוע את הביקורת מאלונה, משהו שהפך כאן לקבע בשנים האחרונות, אבל בגלל שהדברים שאנחנו כותבים מתבררים שנה אחרי שנה כנכונים ואין להם איך להתמודד איתם עניינית, הם נוקטים בטקטיקה עלובה של לנסות להפוך אותנו לכאלה שכותבים דברים מתוך חוסר אוביקטיביות (כשברדה היה המאמן) ועכשיו כשהוא לא כאן אז הפכו את זה לביקורת מאנשים שהם לא אוהדי הקבוצה וכאלה שרוצים שהקבוצה תכשל.

המציאות כמובן אחרת, בזמן שאותם מדושני עונג יושבים ביציע הנוח באמצע המגרש והולכים דקה 80 אני עומד בגוש המעודד ותומך בקבוצה בכל מצב, ומה שאני עברתי בשביל הקבוצה מעטים עברו (ואני יודע כי בחלק מהתקופות היינו רק 20 איש ביציע ואני מכיר בשמות את אותם אוהדים).

אז שימשיכו לתקוף אישית ולנסות למנוע ביקורת, אנחנו נמשיך לשמור על המועדון ונמשיך לדרוש להיות המועדון הכי טוב שאנחנו יכולים, בזמן שבאיצטדיון עצמו נמשיך לתמוך ולעודד לאורך כל המשחק ובכל סיטואציה ולהיות עם הקבוצה בכל הרגעים גם הקשים ביותר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
10 אוגוסט 2024, 21:32
יש כרגע מאמן שנמצא חודש במועדון.
הוא נמצא באימונים,הוא רואה את מה שאתה ואני לא רואים ורחמנא ליצלן יש לי תחושה קלה שהוא גם רוצה להצליח.
המאמן הזה כמו כל מאמן שהיה כאן יבחן לאורך זמן ועל אחת כמה שיחסית לכל המאמנים שהיו כאן קיבל עד כה בשל אילוצים כאלה ואחרים את הכי פחות כלים מבחינת שחקנים.
צריך להיות הוגנים ולתת לו את הזמן שלו,אולי לך תדע זה יכול חלילה לעבוד.
זה לא סותר את הנאמר.
לעניות דעתי אף אחד לא גזר את גורלו של קוזוך, בטח שלא אני.
מותר לאנשים להביע דעה על החלטות כאלה ואחרות מבלי להצטייר כאויבי העם, שמחכים בפינה לכישלון כדי להגיד אמרתי לכם.

וואלה, מביש.
אובדן קשר עם המציאות.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

לדעתי האחרון שצריך למתוח עליו ביקורת כרגע (כל עוד לא קיבל כלים) זה קוזוך.
לא הוגן אחרי 3 משחקים, במיוחד שכרגע הוא משיג את התוצאה, גם אם הכדורגל לא להיט וגם אם עושה טעויות או בוחר הרכבים שלא תמיד לטעמנו.
הוא באימונים, הוא רואה למי מגיע ולמי לא. כרגע כל הביקורת רק למעלה. עד שלא יחזקו את הסגל אין לו אשמה.
אם הוא לא היה מנסה לשחק כדורגל כמו רוני לוי או אבוקסיס אז אולי כן, אבל עם החוסר כלים שלו הוא בהחלט מנסה.
אני חושב שהוא מאמן טוב ותמיד הקשה עלינו ששיחקנו נגד הקבוצות שלו, גם הפסדנו לו תואר פעמיים. אם כבר הוא נבחר לאמן צריכים לעזור לו עם כלים
וכמה שיותר טובים כדי שבאמת יעשה פה משהו, אין עליו ציפיות וזה יכול להיות יתרון עבורו. חבל שאלונה יצרה ציפיות לשווא עם "הולכים על כל התארים".
בסגל כזה אין סיכוי לממש את החזון שלה, זה חזון לחידוש מנויים ותו לא.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:

אין מה לעשות.
על מאמן אחר שעשה V על כל הרשימה שציינת ואף יותר, לא העברת 40% מהביקורת ששפכת כאן עד סוף יולי על אחד אחר.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
10 אוגוסט 2024, 23:16
זה לא סותר את הנאמר.
לעניות דעתי אף אחד לא גזר את גורלו של קוזוך, בטח שלא אני.
מותר לאנשים להביע דעה על החלטות כאלה ואחרות מבלי להצטייר כאויבי העם, שמחכים בפינה לכישלון כדי להגיד אמרתי לכם.

וואלה, מביש.
אובדן קשר עם המציאות.
אכן מביש, ציפיתי ממך ליותר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
11 אוגוסט 2024, 07:05
על מאמן אחר שעשה V על כל הרשימה שציינת ואף יותר, לא העברת 40% מהביקורת ששפכת כאן עד סוף יולי על אחד אחר.
זה שקר.
אתה זוכר בעיקר את הסוף ומוציא דברים מהקשרם.
כשאני רואה תגובות כמו זו שמתחתיך, זה די מוציא את החשק לנמק. לא שווה את הזמן שלי.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

ForeverRed כתב:
11 אוגוסט 2024, 09:32
זה שקר.
אתה זוכר בעיקר את הסוף ומוציא דברים מהקשרם.
כשאני רואה תגובות כמו זו שמתחתיך, זה די מוציא את החשק לנמק. לא שווה את הזמן שלי.
שמע אני יחסית עוקב אחרי מה שאתה אומר, וב3 שנים האחרונות:

1. כשהיה טוב, לא קפצת מהפופיק כי ידעת שיכול להיות טוב יותר או שזה זמני(כדוגמה פורמה טובה של שחקנים/קבוצה). אני זוכר גם שאמרתי לעצמי (בעיקר בקדנציה של רוני לוי) מה אין סיכוי שהוא עד כדי כך ביקורתי בטוח יש לו משהו אישי, והלכתי לתקופה הכי טובה שלנו בערך בנוב' 16, וראיתי שגם שם אמרת ודיברת באותה צורה. עקביות זה אנדרייטד.

2. כשהיה רע, תמיד היה לך את הדרך שלך להסתכל על דברים. אני למדתי מזה גם לא מעט. שנה שעברה, מהמבט שלך, ובצדק אחרי שמהפארסה של אלונה בקורונה אנחנו שומעים על כל מיני סיפורים, אז הצטבר ביקורת כלפיי ההנהלה, וזה יצא הקיץ, בטח כשאלונה יצאה במהלך אמיץ לפטר את ברדה, את דודו עזריה ורבים וטובים שהיו נאמנים למועדון.

3. לא ראיתי ביקורת מיוחדת מצידך על קוזוק אם בכלל, הייתי אומר שאתה עדין איתו (סוגיית קיניונס למשל לא ראיתי איזשהי דעה נחרצת).

4. לכל אחד פה מהזווית שלו, יש את לפחות דבר ייחודי אחד שמפריע לו, ואחרים לא רואים את זה מספיק. אם זה משחקן מסוים, יכול להיות שחלק יגידו שאותו אוהד נטפל אליו.
כל דעה לגיטימית, כל ביקורת שבסיס שלה יש הגיון - מוצדקת. צריך לשמוע את הדעות האלו, כל אחד שיכיל ויקבל מה שירצה, אבל המטרה היא לשכלל את הדעות האישיות של כל אחד לדעת קהל מבוססת. חוכמת ההמונים, חוק המספרים הגדולים, מה שתרצו.

5. בלי לרדת לשיח אישי, להרגשתי יש פה 3-4 משתמשים שהם מסומנים, לכן זה רק מקשה עליהם להגיב אם מסמנים אותם. בסוף אם חברה שחשוב להם המועדון לא מגיבים כאן - אנשים כמוני מתבאסים שהמועדון מת. (למה לביתר יש בית"רtv ולנו יש הופעת cameo של גורדנה עם מיקרופון?)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

ניצן, תפתח כבר נושא למשחק הבא.
רוצה שנחזור לדבר על כדורגל.
אולי קוזוך קורא אותנו ויקבל רעיונות.נראה לי שזה עבד לנו עם אליאסי במשחק הקודם :D

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

shovalb9 כתב:
11 אוגוסט 2024, 15:30
שמע אני יחסית עוקב אחרי מה שאתה אומר, וב3 שנים האחרונות:

1. כשהיה טוב, לא קפצת מהפופיק כי ידעת שיכול להיות טוב יותר או שזה זמני(כדוגמה פורמה טובה של שחקנים/קבוצה). אני זוכר גם שאמרתי לעצמי (בעיקר בקדנציה של רוני לוי) מה אין סיכוי שהוא עד כדי כך ביקורתי בטוח יש לו משהו אישי, והלכתי לתקופה הכי טובה שלנו בערך בנוב' 16, וראיתי שגם שם אמרת ודיברת באותה צורה. עקביות זה אנדרייטד.

2. כשהיה רע, תמיד היה לך את הדרך שלך להסתכל על דברים. אני למדתי מזה גם לא מעט. שנה שעברה, מהמבט שלך, ובצדק אחרי שמהפארסה של אלונה בקורונה אנחנו שומעים על כל מיני סיפורים, אז הצטבר ביקורת כלפיי ההנהלה, וזה יצא הקיץ, בטח כשאלונה יצאה במהלך אמיץ לפטר את ברדה, את דודו עזריה ורבים וטובים שהיו נאמנים למועדון.

3. לא ראיתי ביקורת מיוחדת מצידך על קוזוק אם בכלל, הייתי אומר שאתה עדין איתו (סוגיית קיניונס למשל לא ראיתי איזשהי דעה נחרצת).

4. לכל אחד פה מהזווית שלו, יש את לפחות דבר ייחודי אחד שמפריע לו, ואחרים לא רואים את זה מספיק. אם זה משחקן מסוים, יכול להיות שחלק יגידו שאותו אוהד נטפל אליו.
כל דעה לגיטימית, כל ביקורת שבסיס שלה יש הגיון - מוצדקת. צריך לשמוע את הדעות האלו, כל אחד שיכיל ויקבל מה שירצה, אבל המטרה היא לשכלל את הדעות האישיות של כל אחד לדעת קהל מבוססת. חוכמת ההמונים, חוק המספרים הגדולים, מה שתרצו.

5. בלי לרדת לשיח אישי, להרגשתי יש פה 3-4 משתמשים שהם מסומנים, לכן זה רק מקשה עליהם להגיב אם מסמנים אותם. בסוף אם חברה שחשוב להם המועדון לא מגיבים כאן - אנשים כמוני מתבאסים שהמועדון מת. (למה לביתר יש בית"רtv ולנו יש הופעת cameo של גורדנה עם מיקרופון?)

קח טיפ לחיים, אם אתה מאמין במשהו, לך איתו עד הסוף ואל תזוז ימינה או שמאלה כי תמיד יהיו אנשים שיחפשו את "הדרך הקלה".
כשהקמנו את יציע העידוד בוסרמיל בזמנו, התחלנו עם שער 2 וקיבלנו "ביקורת" הרבה יותר חזקה מכאן, כולל קללות ויריקות ואיומים, ואז עוד הייתי נער ולא בעל משפחה ואבא לילדים. ועדין, לא הלכנו על "הדרך הקלה" אלא עברנו לשער 3 עד שלבסוף הגענו לשער 5 והקמנו את הבסיס (שהרבה מאיתנו מתחזקים אותו עד היום) לתרבות העידוד ביציעים שלנו.
כשהתחלנו את המחאה נגד אלי זינו ולאחר מכן התחלתי את חרם המנויים קיבלתי ביקורת ותקיפות אישיות מחברים שהיו שותפים לדרך מזה שנים, שנסענו ביחד בהסעות למקומות כמו שכונת התקווה כמה ימים אחרי הפסד סופר כואב בגמר הגביע להפועל רמת גן (אפילו הבאנו פרחים ללופא ז"ל ורמי אליהו) או איזה משחק שלא קבע כלום במושבה בל"ג בעומר ולכן יצא רק מיניבוס מול מכבי פתח תקווה בזמן ששאר האוהדים שלנו חגגו את החג עם המשפחות. ועדין, לא הלכתי על הדרך הקלה והמשכתי להילחם למרות ביקורת מכאלה שעד אז היו חברים של שנים ביציע.

אז היום, אחרי כל מה שעברתי, אתה חושב שארים ידיים בגלל כמה משתמשים כאן בפורום שחושבים שאם הם יתקפו אותי אישית אני אתקפל? שחושבים שאם אין להם טענה עניינית אז אני אשתוק בזמן שהם ינסו לטעון שאני רוצה שהמועדון יכשל או שאני מחכה לו בפינה?
ממש ממש לא.
אנחנו נמשיך לשאוף שהפועל באר שבע יהיה מועדון גדול, יתנהל כמו מועדון גדול ויחשוב כמו מועדון גדול.
ומי שלא יעמוד בסטנדרט הזה, יקבל ביקורת, לא משנה מי הוא.
יכולים לסמן אותנו, יכולים לתקוף אותנו, לא זזנו בעבר ימינה ושמאלה כשקיבלנו ביקורות הרבה יותר גדולות ולא נזוז גם עכשיו, כי אנחנו רוצים שהפועל באר שבע תהיה הכי טובה שהיא יכולה להיות.

סמל אישי של משתמש
itzik2999

שליחה על ידי itzik2999 »

בסוף יהיו כאן 4 אנשים שידברו אחד לשני....וזה יעניין רק אותם. :לאלא:

שלח תגובה