ForeverRed כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 09:32
זה שקר.
אתה זוכר בעיקר את הסוף ומוציא דברים מהקשרם.
כשאני רואה תגובות כמו זו שמתחתיך, זה די מוציא את החשק לנמק. לא שווה את הזמן שלי.
שמע אני יחסית עוקב אחרי מה שאתה אומר, וב3 שנים האחרונות:
1. כשהיה טוב, לא קפצת מהפופיק כי ידעת שיכול להיות טוב יותר או שזה זמני(כדוגמה פורמה טובה של שחקנים/קבוצה). אני זוכר גם שאמרתי לעצמי (בעיקר בקדנציה של רוני לוי) מה אין סיכוי שהוא עד כדי כך ביקורתי בטוח יש לו משהו אישי, והלכתי לתקופה הכי טובה שלנו בערך בנוב' 16, וראיתי שגם שם אמרת ודיברת באותה צורה. עקביות זה אנדרייטד.
2. כשהיה רע, תמיד היה לך את הדרך שלך להסתכל על דברים. אני למדתי מזה גם לא מעט. שנה שעברה, מהמבט שלך, ובצדק אחרי שמהפארסה של אלונה בקורונה אנחנו שומעים על כל מיני סיפורים, אז הצטבר ביקורת כלפיי ההנהלה, וזה יצא הקיץ, בטח כשאלונה יצאה במהלך אמיץ לפטר את ברדה, את דודו עזריה ורבים וטובים שהיו נאמנים למועדון.
3. לא ראיתי ביקורת מיוחדת מצידך על קוזוק אם בכלל, הייתי אומר שאתה עדין איתו (סוגיית קיניונס למשל לא ראיתי איזשהי דעה נחרצת).
4. לכל אחד פה מהזווית שלו, יש את לפחות דבר ייחודי אחד שמפריע לו, ואחרים לא רואים את זה מספיק. אם זה משחקן מסוים, יכול להיות שחלק יגידו שאותו אוהד נטפל אליו.
כל דעה לגיטימית, כל ביקורת שבסיס שלה יש הגיון - מוצדקת. צריך לשמוע את הדעות האלו, כל אחד שיכיל ויקבל מה שירצה, אבל המטרה היא לשכלל את הדעות האישיות של כל אחד לדעת קהל מבוססת. חוכמת ההמונים, חוק המספרים הגדולים, מה שתרצו.
5. בלי לרדת לשיח אישי, להרגשתי יש פה 3-4 משתמשים שהם מסומנים, לכן זה רק מקשה עליהם להגיב אם מסמנים אותם. בסוף אם חברה שחשוב להם המועדון לא מגיבים כאן - אנשים כמוני מתבאסים שהמועדון מת. (למה לביתר יש בית"רtv ולנו יש הופעת cameo של גורדנה עם מיקרופון?)