מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
08 אוגוסט 2024, 20:38
איך זה קשור לנושא?
תעלה טיעון ענייני תקבל תשובה.
כל מה שאני כותב אני מנמק. אפשר להסכים ואפשר גם שלא.
הטיעון ענייני וחצי, לא אתווכח איתך על כך ולא מעוניין להחזיר לפה שוב את הדיון המסטיק לעוס הזה. אם עושה לך טוב לחפש את קוזוק 24/7 על כל צעד ועל כל נשימה שלו על אף שקיבל סגל מפורק ולא מאומן פלוס מועדון שחווה את החודשיים הכי מטלטלים שהיו לו בשנים האחרונות אז זה שלך.

יש דברים שהוא עושה שאני גם לא אוהב, אבל צריך מינימום של אנושיות והגינות ולתת לו זמן שהוא צריך, מגיע לו לקבל לפחות עשירית מההנחות שברדה היה מקבל פה.

לפחות תדייק בעובדות כשאתה מנסה להוציא אותו לא טוב, כשאומרים ״מאמן צריך מודעות, ככה לא עולים למשחק נוקאאוט״ זה רק מראה כמה הדעה מגיעה מכוונות לא הכי נקיות.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 08 אוגוסט 2024, 21:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:04
אני מדגיש את העונה הקודמת כי מהבסיס הזה הקבוצה הזו יוצאת, ואני מנסה לרסן את עצמי לא לתהות איך אנשים שעונה שעברה על ביקורת שלי כזו על איכות המשחק עסקו רק בלסנגר, ולהגיד זה מה שיש, התהפכו העונה ב180 מעלות.
מאנשים שאדישים לעלייה לדשא של בדש עח קניונס, לאנשים שעל זה היום שורפים את הצוות המקצועי.

ועכשיו בלי קשר לעבר, לרן יש רעיונות מעניינים ואני די מופתע שהסגל זה הצליח היום למשל להיראות די רגוע ובטוח עם הכדור.
זה שחסר איכות?
זה ברור. אבל קשה להתעלם מזה שקבוצתית, היו לא מנט דקות שזה עבד טוב.
צריך עוד המון עבודה במגרש האימונים וגם בחיזוק.
אחרי שראיתי את אחמד היום, אני לא רואה מה יש לזטויאנוב לחפש בקבוצה הזו. הוא פרוספקט מעניין ממנו פי אלף.
סטויאנוב היום המגן הימני והשמאלי המחליף שלך, יכול לשחק כקיצוני שמאלי, יכול לשחק באמצע וכ״10״. הורסטיליות הזאת סוגרת ותסגור לך הרבה חורים.
לדעתי אגב העמדה הכי טובה שלו היא בכלל קיצוני שמאלי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:01
כמה נקודות.
מעל הכל וואו כמה מזרחי חלש, לא מאמין שאני אומר את זה אבל דדיה עדיף.
זה לא רציני לרוץ איתו עונה כמגן ראשון.

חוץ מזה, תורגמן זה פשוט לא מובן. איך הוא ממשיך לקבל בלעדיות בהרכב???
כזה חלש... ויש אופציות, חטואל חלוץ, אחמד חלוץ ושושנה רחמנה ליצלן.

אליאס לא 8, שוב, אליאס ל ל ל א א א 8. למה הוא כל הזמן כ"כ גבוה וכמעט מנהל את המשחק??

בצד החיובי, אחמד, מצוין. באופן כללי אני אוהב אותו, היום הוכיח שמגיע לו קרדיט.
יוספי היה טוב, בלי קשר לגול.
אליאסי, למרות כמה השמטות מוזרות, התחיל אותנו פעמיים.

משהו בקטנה, גורדנה לא בעניינים אבל הזיכרון שלי מספר לי שככה זה כל עונה איתו,
פותח חלש מאוד ולאט לאט נכנס לעניינים.

אגב, נקודה למחשבה.
ראיתי את כל השרשור (לא מצליח להיכנס במהלך משחק) מהתחלה עד לפה, חייב להגיד לכם בדגש על משה ו FR...
אי אפשר עם האנטי הזה, זה קשה לקריאה.
כל דבר מסיקים מסקנות קיצוניות והאצבע המאשימה נשלפת.
בלי להיגרר לויכוח, זה נראה כאילו החץ שלכם כבר תקוע ואתם עסוקים רק בלצייר את המטרה סביבו.

לסיום, עוברים!
אתה מדבר על אחרים ובעצמך מדבר על אותם נקודות שאנחנו העלנו רק אנחנו טענו שמדובר בטעויות של קוזוך ואתה מבקר את השחקנים ומתעלם ממי שפותח איתם וממקם אותם על המגרש (ובמקרה של מזרחי גם הביא אותם. לא יודע מה יש לנו לעשות עם מגן עם כל כך הרבה ליקויים הגנתיים).

סמל אישי של משתמש
simply--red
Title: CrazyRed

שליחה על ידי simply--red »

nitsande כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:01
כמה נקודות.
מעל הכל וואו כמה מזרחי חלש, לא מאמין שאני אומר את זה אבל דדיה עדיף.
זה לא רציני לרוץ איתו עונה כמגן ראשון.

חוץ מזה, תורגמן זה פשוט לא מובן. איך הוא ממשיך לקבל בלעדיות בהרכב???
כזה חלש... ויש אופציות, חטואל חלוץ, אחמד חלוץ ושושנה רחמנה ליצלן.

אליאס לא 8, שוב, אליאס ל ל ל א א א 8. למה הוא כל הזמן כ"כ גבוה וכמעט מנהל את המשחק??

בצד החיובי, אחמד, מצוין. באופן כללי אני אוהב אותו, היום הוכיח שמגיע לו קרדיט.
יוספי היה טוב, בלי קשר לגול.
אליאסי, למרות כמה השמטות מוזרות, התחיל אותנו פעמיים.

משהו בקטנה, גורדנה לא בעניינים אבל הזיכרון שלי מספר לי שככה זה כל עונה איתו,
פותח חלש מאוד ולאט לאט נכנס לעניינים.

אגב, נקודה למחשבה.
ראיתי את כל השרשור (לא מצליח להיכנס במהלך משחק) מהתחלה עד לפה, חייב להגיד לכם בדגש על משה ו FR...
אי אפשר עם האנטי הזה, זה קשה לקריאה.
כל דבר מסיקים מסקנות קיצוניות והאצבע המאשימה נשלפת.
בלי להיגרר לויכוח, זה נראה כאילו החץ שלכם כבר תקוע ואתם עסוקים רק בלצייר את המטרה סביבו.

לסיום, עוברים!
לגבי מזרחי אני בדעה שצריך לתת לו עוד זמן,זה לא רציני לקבור אותו אחרי שלושה משחקים מצידו הוא חייב להראות גרף למידה והשתפרות תוך כדי תנועה ולהוכיל לנו שהוא כן לרמה, עכשיו בלי קשר למזרחי ובגלל הפציעה הקשה של דדיה חייבים להתחזק בעוד מגן ימני טבעי לתחרות וגיבוי ויפה שעה אחת קודם.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

שתי הערות.
בן ביטון פתח את הקדנצייה אצלנו נמוך יותר.
תמיד אמרנו שאי אפשר ללמד טכניקה, אפשר ללמד הגנה...
לא להתייאש!! אם ויטור היה משחק, היה מחפה ומגדל אותו.

אחמד שיחק היום בימין עם רגל ימין, לא זוכר מאז בוזגלו (לא משווה!!) שחקן אגף ימין עם רגל ימין... זה יכול לעבוד לא רע.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

yossi כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:04
אני מדגיש את העונה הקודמת כי מהבסיס הזה הקבוצה הזו יוצאת, ואני מנסה לרסן את עצמי לא לתהות איך אנשים שעונה שעברה על ביקורת שלי כזו על איכות המשחק עסקו רק בלסנגר, ולהגיד זה מה שיש, התהפכו העונה ב180 מעלות.
מאנשים שאדישים לעלייה לדשא של בדש עח קניונס, לאנשים שעל זה היום שורפים את הצוות המקצועי.

ועכשיו בלי קשר לעבר, לרן יש רעיונות מעניינים ואני די מופתע שהסגל זה הצליח היום למשל להיראות די רגוע ובטוח עם הכדור.
זה שחסר איכות?
זה ברור. אבל קשה להתעלם מזה שקבוצתית, היו לא מנט דקות שזה עבד טוב.
צריך עוד המון עבודה במגרש האימונים וגם בחיזוק.
אחרי שראיתי את אחמד היום, אני לא רואה מה יש לזטויאנוב לחפש בקבוצה הזו. הוא פרוספקט מעניין ממנו פי אלף.
את האמת, הדעה שלי לא משתנה בהרבה על חומר השחקנים. אני חושב שהבסיס של הקבוצה הזאת חלש מאוד, גם עם הרכש החדש שהגיע.
אני היום ראיתי את הצ׳כים נסוגים ונותנים לנו לצאת ולהניע בלי שום לחץ, ועדין בסטטיות והמשחק הנמוך שלהם הם הגיעו לאינספור מצבים נוראיים.
בחלק ההתקפי אהבתי את אחמד כמו כולנו, הלוואי ויוכל להביא את היכולת הזאת לידי ביטוי נגד יריבות בליגה - אם כן, שיחוק.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

MikiRed כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:22
שתי הערות.
בן ביטון פתח את הקדנצייה אצלנו נמוך יותר.
תמיד אמרנו שאי אפשר ללמד טכניקה, אפשר ללמד הגנה...
לא להתייאש!! אם ויטור היה משחק, היה מחפה ומגדל אותו.

אחמד שיחק היום בימין עם רגל ימין, לא זוכר מאז בוזגלו (לא משווה!!) שחקן אגף ימין עם רגל ימין... זה יכול לעבוד לא רע.
הטיקט של בן ביטון היה משחק ההגנה, זה הבסיס של מגן - התקפה אם כבר אפשר ללמד.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:11
סטויאנוב היום המגן הימני והשמאלי המחליף שלך, יכול לשחק כקיצוני שמאלי, יכול לשחק באמצע וכ״10״. הורסטיליות הזאת סוגרת ותסגור לך הרבה חורים.
לדעתי אגב העמדה הכי טובה שלו היא בכלל קיצוני שמאלי.
גם מישהו מהרחוב יכול לשחק. מה זה אומר?
סטויאנוב שחקן חלש. אין לו מקום לא באמצע, לא כ10 וגם כמגן שמאלי אני מעדיף לאלתר מאשר לשים אותו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

talb55 כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:23
את האמת, הדעה שלי לא משתנה בהרבה על חומר השחקנים. אני חושב שהבסיס של הקבוצה הזאת חלש מאוד, גם עם הרכש החדש שהגיע.
אני היום ראיתי את הצ׳כים נסוגים ונותנים לנו לצאת ולהניע בלי שום לחץ, ועדין בסטטיות והמשחק הנמוך שלהם הם הגיעו לאינספור מצבים נוראיים.
בחלק ההתקפי אהבתי את אחמד כמו כולנו, הלוואי ויוכל להביא את היכולת הזאת לידי ביטוי נגד יריבות בליגה - אם כן, שיחוק.
השאלה מה עושים עם החומר הזה.
אני לא חושב שאליאס פתאום הפך לטכני ועוד סיפורי מעשיות, לכן אמרתי שאני מופתע שבלא מעט דקות היינו רגועים ובטוחים עם הכדור.
למזרחי המושמץ למשל יש לא מעט מניות בזה.

לא רואה מה רלוונטי היריב שאותו בסיס לא הצליח לייצר בעבר דקות כמו היום גם מול קבוצה שבורה כמו אשדוד בטרנר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:28
גם מישהו מהרחוב יכול לשחק. מה זה אומר?
סטויאנוב שחקן חלש. אין לו מקום לא באמצע, לא כ10 וגם כמגן שמאלי אני מעדיף לאלתר מאשר לשים אותו.

זה אומר שבסגל הנוכחי הוא כרגע חוסך לקבוצה להביא מגן ימני נוסף עד ינואר, מגן שמאלי מחליף ללופס, קיצוני שמאלי נוסף לרוטציה וקשר אמצע נוסף לרוטציה.
אתה מעדיף ריגן/מדמון/פרהוד על סטויאנוב באותם עמדות? כי זה מה שהוא מונע ממך בזכות הורסטיליות שלו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:30
אני לא חושב שאליאס פתאום הפך לטכני ועוד סיפורי מעשיות, לכן אמרתי שאני מופתע שבלא מעט דקות היינו רגועים ובטוחים עם הכדור.

לא רואה מה רלוונטי היריב שאותו בסיס לא הצליח לייצר בעבר דקות כמו היום גם מול קבוצה שבורה כמו אשדוד בטרנר.

מזרחי הוא מגן.
אתה כל הזמן מתמקד ביכולת שלו לעזור לך להעביר את הכדור מהחצי שלך לחצי של היריבה ובזה הוא בסדר ולפעמים יש לו הברקות.
גם היו לו כמה הגבהות לא רעות לרחבה.
אבל מהצד השני, הפסיד היום במאבק גובה ברחבה כי הוא רך וניסה לסחוט את הפאול. שוב עשה עבירות טיפשיות באזורים מסוכנים. הסגירה שלו נוראית, גם לכדור הארוך של השוער שאליאסי הציל וגם לכדור עומק לפני זה שלופס היה צריך לבוא מהצד שלו כדי לסגור את העומק בצד השני.
והוא גם לא טוב הגנתית והפסיד בהתקפה האחרונה במאבק שאסור לו להפסיד ברמות האלה.
בלי בסיס הגנתי הוא יעלה לך מחיר כבד.

מה אתה עושה עם החומר הזה?
מול קבוצה בינונית ומוגבלת אליאסי לקח שתי הצלות של מאה אחוז גול, הם בעטו לו עוד דרדלה לידיים באחד על אחד, בעטו מקרוב לשמיים, והיו לך לא מעט כדורים שהסתובבו ברחבה.
לא נכון להסתכל רק על התוצאה, כי מחצית ראשונה היית חלש, וגם שהשתפרת מחצית שנייה הם עדין הגיעו בקלות להזדמנות בכל פעם שתקפו.
רוב הזמן הנעת הכדור הייתה איטית ושבלונית בחצי שלנו. להניע כדור בשביל להניע כדור לא עושה לי את זה. רק כשקינגס וספר נכנסו הנעת הכדור הייתה גם מהירה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 08 אוגוסט 2024, 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

yossi כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:30

אליאס בעונה הראשונה אצלנו עשה בדיוק את התפקיד הזה , להבדיל מהעונה הקודמת שקרע רצועה וחזר אחרי חצי עונה בחוץ.
לתפיסתך אם היריב כלל לא רלוונטי, איך במשחק הקודם הנעת הכדור הייתה הרבה פחות טובה?
בקיצור הייתי שמח שכמו שהיית מאוד נטרלי לברדה, כך תהיה ״לרן״.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

בלי קשר...

גמר יוצא מהכלל בכדורסל, סרביה ארה"ב.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

חצי גמר

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

ran כתב:
08 אוגוסט 2024, 20:25
נמנעתי מלדבר על מזרחי עד היום כי צריך היה לתת לו קצת זמן, אבל זה הגיע מוקדם מהצפוי,
היום פעם ראשונה שהבנתי שהוא שחקן גרוע וזה לא עניין של לתת לו זמן, הוא לא יודע לסגור.
לא יודע מה חשבו לעצמם שהביאו מגן מחליף מנתניה להרכב של הפועל ב"ש.
יש לא מעט עמדות לחזק אני לא יודע איך הם יעשו את כל זה באמצע אוגוסט!!!
בלם, מגן ימני, קיצוני ימני כי הוא לא סופר את קניונס ואולי גם חלוץ (אחרי שנראה איך הקמרוני).
חסר לי גם הקשר ה-3 שיהיה עם גורדנה וקנגאווה, כרגע יש כמות אבל כולם בינוניים, גם יוספי, גם פרץ, גם ספר וגם סטויאנוב זה לא זה וזו אחת העמדות החשובות על המגרש.
היו דקות טובות והיו דקות רעות מאוד, במיוחד הפאניקה בסוף המשחק שיכולנו לקבל 3 אם לא אליאסי, לפחות 2 מה-3 היו טעויות של גיא מזרחי.
מאמין שנעבור אותם במשחק הבא, אבל אסור אסור למועדון לנוח, שלא יחשבו שעוד שחקן אחד והסגל הזה יכול להינעל. יש מלא בעיות. הייתי מדלל קצת ומביא איכות במקום כל הבינוניאדה.
שיגבירו קצב השבוע, אין ברירה. שלב בתים על הרצפה, רק לקחת.

נקודות אור: אחמד במחצית השנייה. קנגאווה נכנס טוב ישר רואים איכות אבל גם רואים שעדיין לא בכושר, יוספי גם עם דקות טובות מחצית שניה (אבל לא צריך להיות שחקן הרכב) וכמובן אליאסי.
נורות אדומות: בלוריאן, מזרחי, תורג'מן וגם גורדנה שלא טוב ב-3 המשחקים הראשונים של העונה, לא מצליח להוציא אותנו טוב קדימה וגם עושה מלא חורים באמצע, רק זה חסר לנו שהוא גם ייחלש.
מדברים על בלם זר שיגיע (במקום בלוריאן), חלוץ זר שהגיע (במקום תורג׳מן) ומגן ימני שייתן תחרות למזרחי. אז כל העמדות האלה מטופלות/טופלו. לא מסכים בנוגע לקישור. גורדנה אליאס קנגאווה יוספי פרץ ספר (וכרגע גם בריירו), זה קישור בין הטובים אם לא הטוב בארץ (בטוח מבחינת עומק).

שלח תגובה