מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion
Re: מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion
כמה נקודות-
- אליאסי חייב להבין את החשיבות של המשחק רגל שלו ולא להקל ראש - מרגיש לי על אף המשחק רגל הטוב , שהמסירות שלו נמסרות בזלזול שמסבך את השחקנים שלנו.
- גיא מיזרחי = אור דדיה.
- בלוריאן-טיבי - לא זיהיתי בדיוק מי אשם, אבל היו אינספור חורים ביניהם.
- משחק הקישור לא מחזיק את השדה לצערי.
- אחמד מרענן וטוב, מקווה שלא ידעך.
- אני מאוד מקווה שקנגאווה יהיה יותר דומיננטי, כי בעיני אנחנו לא צריכים כינור שני בקישור אלא שחקן יותר דינמי.
- שוב התזה שלי לגבי משחק הלחץ וההתאמה ממשיכה להתוודות, החשקנים האלה לא חכמים ונמרצים בשביל ללחוץ.
- אליאסי חייב להבין את החשיבות של המשחק רגל שלו ולא להקל ראש - מרגיש לי על אף המשחק רגל הטוב , שהמסירות שלו נמסרות בזלזול שמסבך את השחקנים שלנו.
- גיא מיזרחי = אור דדיה.
- בלוריאן-טיבי - לא זיהיתי בדיוק מי אשם, אבל היו אינספור חורים ביניהם.
- משחק הקישור לא מחזיק את השדה לצערי.
- אחמד מרענן וטוב, מקווה שלא ידעך.
- אני מאוד מקווה שקנגאווה יהיה יותר דומיננטי, כי בעיני אנחנו לא צריכים כינור שני בקישור אלא שחקן יותר דינמי.
- שוב התזה שלי לגבי משחק הלחץ וההתאמה ממשיכה להתוודות, החשקנים האלה לא חכמים ונמרצים בשביל ללחוץ.
- ForeverRed
- simply--red
- Title: CrazyRed
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היריבה קבוצה ברמה נמוכה עם מגרש שרחוק מלהיות ביתי ובסוף בזכות אליאסי לא הפסדת.
לא יודע ממה יש להיות מרוצים, שוב אנחנו מבקיעים שער עם הרבה מזל, חסר לנו איכות בכל אזור במגרש בערך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
היחידים שמרוצים מהמשחק הזה זה ההונגרים
לא מחוק.simply--red כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 20:08אני מהמבקרים הגדולים של חטואל-היום הוא היה בסדר גמור
גאנח אם לא ילמד גם לשחק על הקו עד הסוף הןא לא יתפתח למה שאנחנו מצפים.
נראה שקניונס מחוק אצל קוזוך
אם זה המצב הייתי רוצה לראות ווינגר זר לימין במקומו
כל ההתקפה שלנו לא יכולה לנפק מספרים, כולם לוקים בקבלת החלטות/בפעולה האחרונה
צריך חיזוק בקטע הזה אחרת חראם על גרטה ועלינו
במשחק חוץ לא הכניס אותו כיוון שמזייף בשמירה ובעזרה למגן.
מזרחי כמעט עלה לנו במשחק עם כמה פאולים מטומטמים לקראת הסוף.Melikson24 כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 19:31הפס האחרון אחמד הפס האחרוןןןןן
אני מאוד אוהב את מזרחי שנכנס לקישור בכל התקפה.
זאהי אחמד הפתעה נעימה.
אליאסי נהדר, אם מרציאנו עומד בשער היום אנחנו חוטפים לפחות 3.
לעבור מהאין כדורגל שאנחנו רואים כבר עונה וקצת, לקבוצה שרוצה כדור, רוצה ללחוץ, רוצה לשחק דומיננטי, זה מצריך חבלי לידה. זה לא משהו שקורה בקליק.ForeverRed כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 20:10הרכב לא נכון.
חילופים לא נכונים.
שיטה שלא מתאימה לכזה משחק.
עם קצת יותר מזל אתה נותן פה עוד אחד.
עם קצת פחות מזל הם נותנים עוד 2-3 וההתמודדות נגמרת כבר היום.
אפשר לדבר עד מחר על חילוף כזה או אחר, אני חושב שקשה לא לראות דרך.
מעדיף לשחק ככה מאשר את הגועל נפש שראינו בעונה שעברה. 11 מאחורי כדור ומחכים לנייח, או טעות פטאלית של הצד השני.
אין לנו הגנה בלי ויטור כבר הרבה שנים. לכן חייב בלם זר.
אליאסי במשחק רע היום.
למזרחי יש המון פאלטות, אבל גם דברים טובים. זה חומר שאפשר לעבוד איתו.
אחמד הפתעה נעימה. יש שכל, יש מהירות ריצה ומהירות רגליים.
גם לסטויאנוב יש דריבל מרשים לעיתים, אבל זה בא בדרכ אחרי שהוא מכניס את עצמו לכאוס בצורה מאוד לא חכמה.
פה ראו שחקן שיודע מה הוא הולך לעשות.
פעולה בסוף לא מספיק חדה, אבל קבלת החלטות נראית טובה, יש מה לשפר ולעבוד.
- Melikson24
שנה שעברה עפנו מול יריבה יותר חלשה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 20:10היריבה קבוצה ברמה נמוכה עם מגרש שרחוק מלהיות ביתי ובסוף בזכות אליאסי לא הפסדת.
לא יודע ממה יש להיות מרוצים, שוב אנחנו מבקיעים שער עם הרבה מזל, חסר לנו איכות בכל אזור במגרש בערך.
קורא את התגובות השליליות, ותוהה אם ראינו את אותו משחק....
יש כמה שהרפרנס שלהם הוא עדיין 2018.
היום ראיתי קבוצה, הנעת והנאת כדור, גם כשגורדנה חלש.
כשהבולדוזר יהיה בהרכב, וקנגואה ייכנס לכושר, נראה טוב יותר.
היום אחמד נתן מענה טוב לאגף ימין, כך שברור שהיעד הבא צריך להיות בלם.
יש כמה שהרפרנס שלהם הוא עדיין 2018.
היום ראיתי קבוצה, הנעת והנאת כדור, גם כשגורדנה חלש.
כשהבולדוזר יהיה בהרכב, וקנגואה ייכנס לכושר, נראה טוב יותר.
היום אחמד נתן מענה טוב לאגף ימין, כך שברור שהיעד הבא צריך להיות בלם.
- Melikson24
איפה ראית קבוצה ?
היה משחק סביר על הגבול המשעמם , מחצית שנייה היינו יותר בסדר עד דקה 80 ששם כמעט התפרקנו.
אבל אני עדיין אופטימי הם לא קבוצה ואפשר לעבור אותם , צריך יותר איכות בחלק הקדמי , מקווה שזה המשחק האחרון של תורג׳מן.
היה משחק סביר על הגבול המשעמם , מחצית שנייה היינו יותר בסדר עד דקה 80 ששם כמעט התפרקנו.
אבל אני עדיין אופטימי הם לא קבוצה ואפשר לעבור אותם , צריך יותר איכות בחלק הקדמי , מקווה שזה המשחק האחרון של תורג׳מן.
אחמד היה המצטיין בעיני , סוף סוף שחקן עם רגל על הקו( עדיין אני חולם שיגיע ווינגר )
חסרה איכות מקדימה לכבוש מהמצבים וההגנה מאוד לא מאורגנת
זה יכל ללכת לשני הכיוונים ובלי טרנר גם המשחק הבא יראה ככה
קאנגוואה תענוג, סוף סוף שחקן קליל שיודע להזיז כדור וגם עושה תנועה פנימה, כשהוא יגיע למצבים של אליאס זה יגמר ברשת
אליאסי מאוד מלחיץ בהדיפות המוזרות שלו
חסרה איכות מקדימה לכבוש מהמצבים וההגנה מאוד לא מאורגנת
זה יכל ללכת לשני הכיוונים ובלי טרנר גם המשחק הבא יראה ככה
קאנגוואה תענוג, סוף סוף שחקן קליל שיודע להזיז כדור וגם עושה תנועה פנימה, כשהוא יגיע למצבים של אליאס זה יגמר ברשת
אליאסי מאוד מלחיץ בהדיפות המוזרות שלו
אחלה משחק. מרוצה מהצורה של הקבוצה, בטח כשאני יודע שבתחילת הליגה יצטרפו עוד 3-4 בוננזות להרכב במקום הבלוריאנים ותורג'מנים. הכיוון נכון.
היה אפשר לנצח והיה אפשר גם להפסיד בתוצאה גבוהה עם רשלנות בלתי נתפסת של שחקני ההגנה.
אחמד עם משחק נהדר. אחרי עונה שעברה נחמד לראות שחקן עושה דריבל על הקו ולא רק משחק עם הרגל ההפוכה. שימשיך ככה, הפתיע לטובה.
אם נתעלם מהקצר במוח בשתי דקות האחרונות גם מזרחי עם טוב, אסרטיבי, הכניסות לאמצע מעניקות יתרון מספרי משמעותי.
הלוואי שבשבוע הבא נקבל את קנגאווה וגריטה בהרכב.
היה אפשר לנצח והיה אפשר גם להפסיד בתוצאה גבוהה עם רשלנות בלתי נתפסת של שחקני ההגנה.
אחמד עם משחק נהדר. אחרי עונה שעברה נחמד לראות שחקן עושה דריבל על הקו ולא רק משחק עם הרגל ההפוכה. שימשיך ככה, הפתיע לטובה.
אם נתעלם מהקצר במוח בשתי דקות האחרונות גם מזרחי עם טוב, אסרטיבי, הכניסות לאמצע מעניקות יתרון מספרי משמעותי.
הלוואי שבשבוע הבא נקבל את קנגאווה וגריטה בהרכב.
נמנעתי מלדבר על מזרחי עד היום כי צריך היה לתת לו קצת זמן, אבל זה הגיע מוקדם מהצפוי,
היום פעם ראשונה שהבנתי שהוא שחקן גרוע וזה לא עניין של לתת לו זמן, הוא לא יודע לסגור.
לא יודע מה חשבו לעצמם שהביאו מגן מחליף מנתניה להרכב של הפועל ב"ש.
יש לא מעט עמדות לחזק אני לא יודע איך הם יעשו את כל זה באמצע אוגוסט!!!
בלם, מגן ימני, קיצוני ימני כי הוא לא סופר את קניונס ואולי גם חלוץ (אחרי שנראה איך הקמרוני).
חסר לי גם הקשר ה-3 שיהיה עם גורדנה וקנגאווה, כרגע יש כמות אבל כולם בינוניים, גם יוספי, גם פרץ, גם ספר וגם סטויאנוב זה לא זה וזו אחת העמדות החשובות על המגרש.
היו דקות טובות והיו דקות רעות מאוד, במיוחד הפאניקה בסוף המשחק שיכולנו לקבל 3 אם לא אליאסי, לפחות 2 מה-3 היו טעויות של גיא מזרחי.
מאמין שנעבור אותם במשחק הבא, אבל אסור אסור למועדון לנוח, שלא יחשבו שעוד שחקן אחד והסגל הזה יכול להינעל. יש מלא בעיות. הייתי מדלל קצת ומביא איכות במקום כל הבינוניאדה.
שיגבירו קצב השבוע, אין ברירה. שלב בתים על הרצפה, רק לקחת.
נקודות אור: אחמד במחצית השנייה. קנגאווה נכנס טוב ישר רואים איכות אבל גם רואים שעדיין לא בכושר, יוספי גם עם דקות טובות מחצית שניה (אבל לא צריך להיות שחקן הרכב) וכמובן אליאסי.
נורות אדומות: בלוריאן, מזרחי, תורג'מן וגם גורדנה שלא טוב ב-3 המשחקים הראשונים של העונה, לא מצליח להוציא אותנו טוב קדימה וגם עושה מלא חורים באמצע, רק זה חסר לנו שהוא גם ייחלש.
היום פעם ראשונה שהבנתי שהוא שחקן גרוע וזה לא עניין של לתת לו זמן, הוא לא יודע לסגור.
לא יודע מה חשבו לעצמם שהביאו מגן מחליף מנתניה להרכב של הפועל ב"ש.
יש לא מעט עמדות לחזק אני לא יודע איך הם יעשו את כל זה באמצע אוגוסט!!!
בלם, מגן ימני, קיצוני ימני כי הוא לא סופר את קניונס ואולי גם חלוץ (אחרי שנראה איך הקמרוני).
חסר לי גם הקשר ה-3 שיהיה עם גורדנה וקנגאווה, כרגע יש כמות אבל כולם בינוניים, גם יוספי, גם פרץ, גם ספר וגם סטויאנוב זה לא זה וזו אחת העמדות החשובות על המגרש.
היו דקות טובות והיו דקות רעות מאוד, במיוחד הפאניקה בסוף המשחק שיכולנו לקבל 3 אם לא אליאסי, לפחות 2 מה-3 היו טעויות של גיא מזרחי.
מאמין שנעבור אותם במשחק הבא, אבל אסור אסור למועדון לנוח, שלא יחשבו שעוד שחקן אחד והסגל הזה יכול להינעל. יש מלא בעיות. הייתי מדלל קצת ומביא איכות במקום כל הבינוניאדה.
שיגבירו קצב השבוע, אין ברירה. שלב בתים על הרצפה, רק לקחת.
נקודות אור: אחמד במחצית השנייה. קנגאווה נכנס טוב ישר רואים איכות אבל גם רואים שעדיין לא בכושר, יוספי גם עם דקות טובות מחצית שניה (אבל לא צריך להיות שחקן הרכב) וכמובן אליאסי.
נורות אדומות: בלוריאן, מזרחי, תורג'מן וגם גורדנה שלא טוב ב-3 המשחקים הראשונים של העונה, לא מצליח להוציא אותנו טוב קדימה וגם עושה מלא חורים באמצע, רק זה חסר לנו שהוא גם ייחלש.
נערך לאחרונה על ידי ran ב 08 אוגוסט 2024, 20:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.