talb55 כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 21:48
אליאס בעונה הראשונה אצלנו עשה בדיוק את התפקיד הזה , להבדיל מהעונה הקודמת שקרע רצועה וחזר אחרי חצי עונה בחוץ.
לתפיסתך אם היריב כלל לא רלוונטי, איך במשחק הקודם הנעת הכדור הייתה הרבה פחות טובה?
בקיצור הייתי שמח שכמו שהיית מאוד נטרלי לברדה, כך תהיה ״לרן״.
אתה נותן את היריב כאיזה חלש ושהוא בעצם זה שאפשר דקות של הנעת כדור.
אחרי שראינו את הסגל הזה לא עובר את החצי בטרנר מול בית"ר, מכבי פ"ת, אשדוד ושאר אימפריות, הייתי מתייחס יותר בכבוד ליריב של היום.
הקבוצה עוברת תהליך, יהיו ימים טובים יותר, יהיו ימים טובים פחות, המטרה שכל שבוע זה ייראה מעט יותר טוב. לפחות כקו מגמה.
אין לי מושג לאן זה ילך, אני בניגוד לאחרים פה נותן לזה צ'אנס.
במה בדיוק אני לא נייטרלי כלפי קוזוק?
בזה שאני לא קוטל אותו כמו כולם פה?
אני אוהב את ברדה, סמל, שחקן ענק, בן אדם ענק. זה לא אומר שלא אבקר אותו אם אני חושב שהוקטור של הקבוצה תחתיו שלילי.
גם אם מליקסון, שהוא מדרגה מתחת לאלוהים מבחינתי, היה המאמן, גם אותו הייתי מבקר אם הייתי מזהה לאורך זמן שזה רק הולך ונעשה גרוע.
ואזכיר לך שוב שלא הייתי בעד פיטורי ברדה. אני חשבתי ועדיין חושב שהכדורגל שלו הלך והתדרדר, אבל בעיניי הוא היה ראוי לעוד עונה. ולא בגלל העיניים היפות שלו, אלא כי הוא הראה בתחילת הדרך משהו אחר שגרם לי להאמין בו.
עמוק בפנים אני מאמין שאלונה עשתה לו טובה, אני חושב שהיה לו קשה להרים את המועדון הזה בקיץ כזה, הסבלנות כבר פקעה עוד בעונה שעברה, וזה מהר מאוד יכול להגיע למקומות שאף אחד מאיתנו לא רוצה וזה נחסך מאיתנו. הוא עזב גדול, ולא נהרס השם והרומנטיקה כמו שקרה לנמני, אוחנה, עטר ואחרים.
ובטח ובטח שאבקר מאמן גנרי כמו המאמן הנוכחי שלנו. אבל את הצאנס ממני הוא יקבל.
את זה שאחרים נרמלו כדורגל עם 0 דרך, שהשתיקו כל טענה כלפי איכות המשחק, הופכים פתאום למבקרים גדולים, זה בעיניי במילים עדינות מוזר ומונע מפוזיציה. מה אגיד לך.