מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: מלדה בולסלאב - הפועל ב"ש, חמישי, 8.8, 19:00 Všesportovní stadion

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:42
זה אומר שבסגל הנוכחי הוא כרגע חוסך לקבוצה להביא מגן ימני נוסף עד ינואר, מגן שמאלי מחליף ללופס, קיצוני שמאלי נוסף לרוטציה וקשר אמצע נוסף לרוטציה.
אתה מעדיף ריגן/מדמון/פרהוד על סטויאנוב באותם עמדות? כי זה מה שהוא מונע ממך בזכות הורסטיליות שלו.
מגן מחליף יגיע.
שכחת מה אמרת על סטויאנוב כמגן שאתה מציע אותו פתאום לעמדה הזו?

קח את מה שאתה אומר על מזרחי, תעלה באיזה 50% לפחות את המגרעות בחלק ההגנתי, ותוריד מזה את התרומה לשטף המשחק והנעת הכדור.
אחלה מחליף.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

talb55 כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:48
אליאס בעונה הראשונה אצלנו עשה בדיוק את התפקיד הזה , להבדיל מהעונה הקודמת שקרע רצועה וחזר אחרי חצי עונה בחוץ.
לתפיסתך אם היריב כלל לא רלוונטי, איך במשחק הקודם הנעת הכדור הייתה הרבה פחות טובה?
בקיצור הייתי שמח שכמו שהיית מאוד נטרלי לברדה, כך תהיה ״לרן״.
אתה נותן את היריב כאיזה חלש ושהוא בעצם זה שאפשר דקות של הנעת כדור.
אחרי שראינו את הסגל הזה לא עובר את החצי בטרנר מול בית"ר, מכבי פ"ת, אשדוד ושאר אימפריות, הייתי מתייחס יותר בכבוד ליריב של היום.

הקבוצה עוברת תהליך, יהיו ימים טובים יותר, יהיו ימים טובים פחות, המטרה שכל שבוע זה ייראה מעט יותר טוב. לפחות כקו מגמה.
אין לי מושג לאן זה ילך, אני בניגוד לאחרים פה נותן לזה צ'אנס.

במה בדיוק אני לא נייטרלי כלפי קוזוק?
בזה שאני לא קוטל אותו כמו כולם פה?
אני אוהב את ברדה, סמל, שחקן ענק, בן אדם ענק. זה לא אומר שלא אבקר אותו אם אני חושב שהוקטור של הקבוצה תחתיו שלילי.
גם אם מליקסון, שהוא מדרגה מתחת לאלוהים מבחינתי, היה המאמן, גם אותו הייתי מבקר אם הייתי מזהה לאורך זמן שזה רק הולך ונעשה גרוע.
ואזכיר לך שוב שלא הייתי בעד פיטורי ברדה. אני חשבתי ועדיין חושב שהכדורגל שלו הלך והתדרדר, אבל בעיניי הוא היה ראוי לעוד עונה. ולא בגלל העיניים היפות שלו, אלא כי הוא הראה בתחילת הדרך משהו אחר שגרם לי להאמין בו.
עמוק בפנים אני מאמין שאלונה עשתה לו טובה, אני חושב שהיה לו קשה להרים את המועדון הזה בקיץ כזה, הסבלנות כבר פקעה עוד בעונה שעברה, וזה מהר מאוד יכול להגיע למקומות שאף אחד מאיתנו לא רוצה וזה נחסך מאיתנו. הוא עזב גדול, ולא נהרס השם והרומנטיקה כמו שקרה לנמני, אוחנה, עטר ואחרים.

ובטח ובטח שאבקר מאמן גנרי כמו המאמן הנוכחי שלנו. אבל את הצאנס ממני הוא יקבל.
את זה שאחרים נרמלו כדורגל עם 0 דרך, שהשתיקו כל טענה כלפי איכות המשחק, הופכים פתאום למבקרים גדולים, זה בעיניי במילים עדינות מוזר ומונע מפוזיציה. מה אגיד לך.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:48
מזרחי הוא מגן.
אתה כל הזמן מתמקד ביכולת שלו לעזור לך להעביר את הכדור מהחצי שלך לחצי של היריבה ובזה הוא בסדר ולפעמים יש לו הברקות.
גם היו לו כמה הגבהות לא רעות לרחבה.
אבל מהצד השני, הפסיד היום במאבק גובה ברחבה כי הוא רך וניסה לסחוט את הפאול. שוב עשה עבירות טיפשיות באזורים מסוכנים. הסגירה שלו נוראית, גם לכדור הארוך של השוער שאליאסי הציל וגם לכדור עומק לפני זה שלופס היה צריך לבוא מהצד שלו כדי לסגור את העומק בצד השני.
והוא גם לא טוב הגנתית והפסיד בהתקפה האחרונה במאבק שאסור לו להפסיד ברמות האלה.
בלי בסיס הגנתי הוא יעלה לך מחיר כבד.

מה אתה עושה עם החומר הזה?
מול קבוצה בינונית ומוגבלת אליאסי לקח שתי הצלות של מאה אחוז גול, הם בעטו לו עוד דרדלה לידיים באחד על אחד, בעטו מקרוב לשמיים, והיו לך לא מעט כדורים שהסתובבו ברחבה.
לא נכון להסתכל רק על התוצאה, כי מחצית ראשונה היית חלש, וגם שהשתפרת מחצית שנייה הם עדין הגיעו בקלות להזדמנות בכל פעם שתקפו.
רוב הזמן הנעת הכדור הייתה איטית ושבלונית בחצי שלנו. להניע כדור בשביל להניע כדור לא עושה לי את זה. רק כשקינגס וספר נכנסו הנעת הכדור הייתה גם מהירה.
מגן תפקידו להגן, אבל הוא גם כלי סופר חשוב בלהעביר את כובד המשחק קדימה, בלתת להגנה יכולת להניע כדור.
הלוואי והיה מגן מושלם, לצערנו בחומר בישראלי בקושי יש סביר.
אני עדיין מעדיף מגן כזה, מאשר מגן חסר מעוף כמו פוקו שלא יודע לתת פס, ומגביל את הקבוצה ברמות קשות.
הכל שאלה של איך אתה מחפה על זה קבוצתית.
זה אחד האתגרים של המאמן, ואין ספק שביותר מדי דקות היה ברדק מאחורה וזה לא קביל.
ועדיין, דדיה הוא לא. גם לא צריך לעוות בכוח.

אני ממש לא מסתכל רק על תוצאה. אני מסתכל על דרך.
יצרנו לא מעט מצבים היום במשחק מסודר, דווקא היריב הגיע ליותר מצבים מכאוס מאשר מול הגנה מסודרת, והבעיה שלנו שהוא יצר כאוז בקלות מדי וזה נקודה לשיפור.
בעיניי הנעת הכדור לא הייתה סרק, לא נתנו להם ללחוץ אותנו ולדחוף אותנו לאחור, ידענו כקבוצה לצאת קדימה עם הרבה שחקנים בצורה מסודרת, והיו שלבים שהייתה עמידה טובה ומרחקים טובים.
חסר איכות וחסרה זמן כדי לקחת את זה 3 שלבים קדימה, אף אחד לא מטיל בזה ספק וגם לא חולק על זה.
אומרים שיש פה התחלה ודקות טובות. זה הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כמה שטויות אני קורא פה.

אף אחד לא נירמל יכולת ירודה.
בטח לא אני.

מה שנאמר, זה שעם החומר הקיים אי אפשר לשחק כדורגל מבלי לשלם מחיר בצד השני של המגרש.
אני מבין שיש כאן הרבה פרשני תוצאה קלאסיים.
תעשו לעצמכם טובה ותצפו שוב במשחק. אם זה נגמר עם שלוש ארבע חתיכות ברשת שלנו אף אחד לא מרים גבה.
לכן, אני עדיין עומד מאחורי הדברים שכתבתי גם אז.
וכן, מר איתי, האיש שמתקשה בקריאה. לבוא ככה למפגש נוקאאוט (כתבתי משחק בטעות, אוי אוי אוי) זה חוסר מודעות. בקלות יכולנו למצוא את עצמנו בחוץ היום.

זה שיש גם נקודות טובות? ברור שיש.
אבל הדברים שהדאיגו אותי קודם מדאיגים אותי גם עכשיו.
וכל מי שמזלזל באשדוד, הפועל ירושלים וקבוצות הליגה האחרות, שיחשוב שנית. הקבוצות האלה לומדות ומכירות אותך טוב הרבה יותר מאלה שבאירופה. הן יגיעו, ירביצו, ילחצו גבוה, יצאו למתפרצות עם סילונים בחלק הקדמי וישחקו על כל החולשות שלנו.
רק אז נדע מה יש לנו ביד.

אירופה וליגת העל אלה ליגות נפרדות לחלוטין, עם הכנה אחרת לחלוטין וכדורגל אחר לחלוטין. מה שעובד ומי שבולט היום לא בהכרח יצליח בהמשך. אני כותב את זה בכל קיץ מחדש.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
08 אוגוסט 2024, 22:23
מגן מחליף יגיע.
שכחת מה אמרת על סטויאנוב כמגן שאתה מציע אותו פתאום לעמדה הזו?

קח את מה שאתה אומר על מזרחי, תעלה באיזה 50% לפחות את המגרעות בחלק ההגנתי, ותוריד מזה את התרומה לשטף המשחק והנעת הכדור.
אחלה מחליף.

אני לא תומך בזה.
אני הייתי הולך אול אין על בן הרוש והופך את מזרחי למגן מחליף.
אני פשוט מציין עובדה, הנוכחות של סטויאנוב בסגל חוסכת למועדון החתמה של שחקנים במספר עמדות, זה עובדתית מה שקורה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
08 אוגוסט 2024, 22:32
אתה נותן את היריב כאיזה חלש ושהוא בעצם זה שאפשר דקות של הנעת כדור.
אחרי שראינו את הסגל הזה לא עובר את החצי בטרנר מול בית"ר, מכבי פ"ת, אשדוד ושאר אימפריות, הייתי מתייחס יותר בכבוד ליריב של היום.

הקבוצה עוברת תהליך, יהיו ימים טובים יותר, יהיו ימים טובים פחות, המטרה שכל שבוע זה ייראה מעט יותר טוב. לפחות כקו מגמה.
אין לי מושג לאן זה ילך, אני בניגוד לאחרים פה נותן לזה צ'אנס.

במה בדיוק אני לא נייטרלי כלפי קוזוק?
בזה שאני לא קוטל אותו כמו כולם פה?
אני אוהב את ברדה, סמל, שחקן ענק, בן אדם ענק. זה לא אומר שלא אבקר אותו אם אני חושב שהוקטור של הקבוצה תחתיו שלילי.
גם אם מליקסון, שהוא מדרגה מתחת לאלוהים מבחינתי, היה המאמן, גם אותו הייתי מבקר אם הייתי מזהה לאורך זמן שזה רק הולך ונעשה גרוע.
ואזכיר לך שוב שלא הייתי בעד פיטורי ברדה. אני חשבתי ועדיין חושב שהכדורגל שלו הלך והתדרדר, אבל בעיניי הוא היה ראוי לעוד עונה. ולא בגלל העיניים היפות שלו, אלא כי הוא הראה בתחילת הדרך משהו אחר שגרם לי להאמין בו.
עמוק בפנים אני מאמין שאלונה עשתה לו טובה, אני חושב שהיה לו קשה להרים את המועדון הזה בקיץ כזה, הסבלנות כבר פקעה עוד בעונה שעברה, וזה מהר מאוד יכול להגיע למקומות שאף אחד מאיתנו לא רוצה וזה נחסך מאיתנו. הוא עזב גדול, ולא נהרס השם והרומנטיקה כמו שקרה לנמני, אוחנה, עטר ואחרים.

ובטח ובטח שאבקר מאמן גנרי כמו המאמן הנוכחי שלנו. אבל את הצאנס ממני הוא יקבל.
את זה שאחרים נרמלו כדורגל עם 0 דרך, שהשתיקו כל טענה כלפי איכות המשחק, הופכים פתאום למבקרים גדולים, זה בעיניי במילים עדינות מוזר ומונע מפוזיציה. מה אגיד לך.

אין קשר לצאנס ופוזיציה.
אף אחד לא קרא לפטר אותו אחרי המשחק.
יש ביקורת על ההרכב ועל חוסר האיזון במשחק שלנו.
יש ביקורת על קיבעון (גם היום לא עשה חילוף ופתחנו את המחצית בחמש דקות איומות).
כמו במשחקים הקודמים ובמיוחד בסמי יש הרגשה של ניסיון בכוח לצבוע את הדברים בורוד, דיבורים על שינוי חיובי, על מגמה, על קבוצה שסוף סוף משחקת כדורגל למרות שגם היום היינו יכולים לחטוף 3 או 4 ולא היינו מופתעים.

אי אפשר להגיד שעוד חודש או חודשיים יהיה אחרת, עם הרכב אחר, ועוד 3 זרים חדשים, ואולי גם מיגל, כלומר בעצם לתרץ את היכולת היום בגלל הסגל (כאילו זה רלוונטי למטרה הנוכחית שלנו או לעובדה שאנחנו שוב פוגשים יריבה מאוד בינונית) ואז מצד שני לנסות להפוך את הדברים בכוח לורודים.

צריכים להגיד את האמת, וזה שמנסים בכוח להסתיר אותה ושוב לתקוף אישית משתמשים לא ישנה את המציאות (במיוחד שכבר הבאתי כאן את התגובות שלי שנה שעברה מהמשחקים באירופה ובהם העברתי ביקורת על ברדה וכתבתי שהוא נכשל והייתי נגד הניסיון לתרץ בשבילו תירוצים).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

הודעת המועדון:

הקבוצה תישאר בצ'כיה בימים הקרובים ומצ׳כיה תמריא ישירות לבולגריה למשחק הגומלין שיתקיים ביום חמישי, 15.8.

צעד מצויין לדעתי, כל הטיסות הבלתי נגמרות האלו גוזלות מלא זמן הכנה ומנוחה לקבוצה. יש פה גם מחיר כלכלי לא קטן ולא מובן מאליו, גם בתי מלון, גם השכרת מתחם אימונים בנוסף למגרש בלובץ׳ ועוד לא מעט הוצאות נלוות לכל האירוע הזה שמתווספות להפסד הכלכלי המאוד גדול שהכרטיסים בטרנר יכלו להניב.
נחזיק אצבעות שלפחות בסוף זה יהיה שווה את זה.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

הפינה האופטימית: אליאסי, יוספי ואחמד.
הפינה הפסימית: ההגנה ותורג׳מן

נ.ב תן לדיינר לשחק כבר.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

אמרתי לפני המשחק צלש או טרש.
מבחינתי צל"ש.
ההצבה של אלאסי ואי ההינעלות על מרציאנו, השיחוק עם זאהי אחמד( גם אני הרמתי גבה), ההצבה של יוספי בהרכב- הוכיחו את עצמם אחד לאחד, גם אם השער של יוספי נעזר באלילת המזל.
התחלנו לראות קצת כדורגל במחצית השניה וזה מעודד. הצלחנו להשוות למרות פיגור מבאס.
לא צריך לחכות לאף אחד בפינה למרות החשדנות המובנת. יש ממה להתעודד היום.
מקווה מאוד שזה יילך וישתפר עם הרכש החדש, כי תורג'מן הוא שחקן פחות וקנאגווה הוא שחקן איכותי מאוד.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

כמעט יוספי סידר לגורדנה צהוב שני בתחילת המחצית השניה, לא ראיתי משחק כזה טוב שלו כמו שאמרתם, חושב שספר היה תורם יותר, ובדקות ששיחק ייצר יותר מצבים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

Sir Alex Ferguson כתב:
08 אוגוסט 2024, 21:14
אתה מדבר על אחרים ובעצמך מדבר על אותם נקודות שאנחנו העלנו רק אנחנו טענו שמדובר בטעויות של קוזוך ואתה מבקר את השחקנים ומתעלם ממי שפותח איתם וממקם אותם על המגרש (ובמקרה של מזרחי גם הביא אותם. לא יודע מה יש לנו לעשות עם מגן עם כל כך הרבה ליקויים הגנתיים).
אין לי בעיה עם הביקורת. היא נכונה.
יש לי בעיה עם המסקנות שקושרים אליה...

תקרא שוב את התגובות לאורך המשחק ותבין
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
08 אוגוסט 2024, 23:10
כמה שטויות אני קורא פה.

אף אחד לא נירמל יכולת ירודה.
בטח לא אני.

מה שנאמר, זה שעם החומר הקיים אי אפשר לשחק כדורגל מבלי לשלם מחיר בצד השני של המגרש.
אני מבין שיש כאן הרבה פרשני תוצאה קלאסיים.
תעשו לעצמכם טובה ותצפו שוב במשחק. אם זה נגמר עם שלוש ארבע חתיכות ברשת שלנו אף אחד לא מרים גבה.
לכן, אני עדיין עומד מאחורי הדברים שכתבתי גם אז.
וכן, מר איתי, האיש שמתקשה בקריאה. לבוא ככה למפגש נוקאאוט (כתבתי משחק בטעות, אוי אוי אוי) זה חוסר מודעות. בקלות יכולנו למצוא את עצמנו בחוץ היום.

זה שיש גם נקודות טובות? ברור שיש.
אבל הדברים שהדאיגו אותי קודם מדאיגים אותי גם עכשיו.
וכל מי שמזלזל באשדוד, הפועל ירושלים וקבוצות הליגה האחרות, שיחשוב שנית. הקבוצות האלה לומדות ומכירות אותך טוב הרבה יותר מאלה שבאירופה. הן יגיעו, ירביצו, ילחצו גבוה, יצאו למתפרצות עם סילונים בחלק הקדמי וישחקו על כל החולשות שלנו.
רק אז נדע מה יש לנו ביד.

אירופה וליגת העל אלה ליגות נפרדות לחלוטין, עם הכנה אחרת לחלוטין וכדורגל אחר לחלוטין. מה שעובד ומי שבולט היום לא בהכרח יצליח בהמשך. אני כותב את זה בכל קיץ מחדש.
די נו, עונה שעברה היית אדיש ברמה כזו שטענת שזה לא משנה אם פותחים בהרכב בדש וסטויאנוב, או קניונס ועומאר.
זה שהחומר הזה בעייתי?
אני לא חולק על זה. זה לא אומר שאשלים עם מצב שעומדים 11 מאחורי כדור ומנסים לגנוב בנייח עם כדורגל של רוני לוי, עם 0 ניסיון לשנות.

יכולנו לחטוף בראש, זה נכון, אני לא מוצא קשר ישיר לסגנון משחק שלנו. אשמח אם תראה לי.
זה לא שהיו איזה חורים לא נורמליים, שטחים עצומים, שברו לנו את הלחץ ויצאו קדימה ביתרון מספרי, שלחצו אותנו מאחורה והנעת הכדור עלתה באיבודים מסוכנים, או שתפסו אותנו עם המכנסיים למטה.
רוב המצבים היו שהיה לנו מסה יפה מאוד מאחור (תוספת זמן מחצית שנייה דוגמא נהדרת לכך. כל המשחק בחצי שלנו, באזור שלנו ועדיין כדורים שם שרקו). זה קשור יותר לאיכות פרסנולית של שחקנים (אליאסי, צמד הבלמים ומזרחי, הגנתית לא יום טוב שלהם), ארגון כולל לא מספיק טוב וגם יתרונות שיש להם כמו היתרון הפיזי והעובדה שהם מאוד יעילים בלקבל החלטות נכונות בהתקפה ולהכניס כדורים מסוכנים מהאגף בלי ברברת.
מתערב איתך שגם במשחק מבוקר ונסוג יותר, הם מגיעים למספר דומה של הזדמנויות.

לגבי החלק על יתר קבוצות הליגה, יש הרבה צדק בדברייך אבל זה עדיין לא תירוץ.
עליהם גם אמור להיות לך כוח הרתעה, חשש, שלקבוצה כמו הצ'כים אין. וגם אתה מכיר אותם הרבה יותר טוב, ועדיין שבוע אחרי שבוע לא היה תשובה לזה שקבוצה גנרית עומדת לך עם בלמים על החצי ולא נותנת לך לנשום.

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

צפיתי עכשיו בתקציר
ההחמצה שלהם בדקה 95 אמל'ה ואבל'ה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

simply--red כתב:
09 אוגוסט 2024, 07:54
צפיתי עכשיו בתקציר
ההחמצה שלהם בדקה 95 אמל'ה ואבל'ה
היו להם מלא החמצות
גם מחצית ראשונה
אליאסי ומזרחי חילקו להם הרבה מתנות

היה לנו הרבה מזל אתמול
נקווה שנצליח לעבור אותם

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Sir Alex Ferguson כתב:
08 אוגוסט 2024, 23:32
אין קשר לצאנס ופוזיציה.
אף אחד לא קרא לפטר אותו אחרי המשחק.
יש ביקורת על ההרכב ועל חוסר האיזון במשחק שלנו.
יש ביקורת על קיבעון (גם היום לא עשה חילוף ופתחנו את המחצית בחמש דקות איומות).
כמו במשחקים הקודמים ובמיוחד בסמי יש הרגשה של ניסיון בכוח לצבוע את הדברים בורוד, דיבורים על שינוי חיובי, על מגמה, על קבוצה שסוף סוף משחקת כדורגל למרות שגם היום היינו יכולים לחטוף 3 או 4 ולא היינו מופתעים.

אי אפשר להגיד שעוד חודש או חודשיים יהיה אחרת, עם הרכב אחר, ועוד 3 זרים חדשים, ואולי גם מיגל, כלומר בעצם לתרץ את היכולת היום בגלל הסגל (כאילו זה רלוונטי למטרה הנוכחית שלנו או לעובדה שאנחנו שוב פוגשים יריבה מאוד בינונית) ואז מצד שני לנסות להפוך את הדברים בכוח לורודים.

צריכים להגיד את האמת, וזה שמנסים בכוח להסתיר אותה ושוב לתקוף אישית משתמשים לא ישנה את המציאות (במיוחד שכבר הבאתי כאן את התגובות שלי שנה שעברה מהמשחקים באירופה ובהם העברתי ביקורת על ברדה וכתבתי שהוא נכשל והייתי נגד הניסיון לתרץ בשבילו תירוצים).
הבכי הזה שלך כל הזמן על תקיפות אישיות מתחיל לעייף.
אתה פשוט איש לא הגון,תתמודד עם זה
זאת המציאות ותפסיק להתבכיין.

שלח תגובה