הוא מאוד רך הגנתית. חייב לפתח משחק יותר אגרסיבי.
גם חייב להיות יותר מרוכז, הרבה פעמים מאבד ריכוז וחוטפים לו או שהוא מאחר במסירה.
מקווה בשבילו שיגיע מגן ימני בכיר יותר כי תפקיד של מגן ימני ראשון אצלנו כרגע גדול עליו בכמה מידות.
לא היה כל כך גרוע.
הייתה לו הצלה טובה בראש בין שני שחקני התקפה שהוכיחה טיימינג טוב.
צריך כמובן עדייןמסבלנות לראות האם הוא מתאים להרכב ראשון של קבוצת צמרת.
יותר מדי מסקנות על סמך 180 דקות עם הרכבים רעים. מה גם אתמול הוא היה למל"מ לגמרי כמו לופס.
לגבי למה הוא נכנס לאמצע, כשהוא הגיע אמרתי שזה מה שיקרה. זה סגנון המשחק שלו וכשהוא יצבור ביטחון אתם גם תראו שמדובר בשחקן טכני מאוד.
יש לו בעיה של רכות במאבקי אחד על אחד והוא יצטרך לשפר את זה. בלי קשר חייב להגיע לו מחליף שיתחרה אתו על העמדה, לא אופתע אם ילכו על שחקן זר כי אני לא רואה כלום בשוק הישראלי.
יותר מדי מסקנות על סמך 180 דקות עם הרכבים רעים. מה גם אתמול הוא היה למל"מ לגמרי כמו לופס.
לגבי למה הוא נכנס לאמצע, כשהוא הגיע אמרתי שזה מה שיקרה. זה סגנון המשחק שלו וכשהוא יצבור ביטחון אתם גם תראו שמדובר בשחקן טכני מאוד.
יש לו בעיה של רכות במאבקי אחד על אחד והוא יצטרך לשפר את זה. בלי קשר חייב להגיע לו מחליף שיתחרה אתו על העמדה, לא אופתע אם ילכו על שחקן זר כי אני לא רואה כלום בשוק הישראלי.
גיא מזרחי זה איזה ילד מהלאומית או זר אפריקאי שלא ראית בעבר?
עוד כשהגיע דיברנו על הרכות שלו והעובדה שהוא חור הגנתי כשמצד שני התקפית הוא מאוד מעניין יחסית למגן.
שום דבר לא השתנה מאז שהגיע, זה אותו שחקן בדיוק. הדבר היחידי שקרה זה שדדיה נפצע, והציל את הצוות המקצועי מעצמו (מבחינה מקצועית כמובן, מבחינה בריאותית אני מאחל לאור רק בריאות) כי עכשיו יש תירוץ להביא מגן ימני שמתאים לפתוח אצלנו במקום לרוץ עם מזרחי ודדיה עונה שלמה ולשלם על זה…
איכות המגינים זה גם שאלה של איכות של מה שיש מקדימה.
אם יהיו שחקני קו טובים, ואיכות גם מהאמצע, גם שחקנים בינוניים כמו מזרחי ולופז יעשו את העבודה.
שניהם עם כושר גופני טוב מאוד, יכולים לעלות המון ולעשות תנועות לאמצע או לאגף.
אם לא יהיה איכות כזו אין ספק שנרגיש בחסרון.
יחזקאל היה כה משמעותי בדיוק בגלל החוסר איכות הזה מקדימה. ולכן גם העזיבה שלו הייתה מכה מקצועית לא פשוטה.
הייתי מעדיף את בן הרוש, אבל אם יביאו זרים טובים לחלק הקדמי ולאמצע בכסף הזה שנחסך, אז זה צעד לגיטימי לגמרי לדעתי.
נחכה לראות איך ייסגר הסגל.
אין ספק שאת ההגנה הוא יצטרך לשפר, אבל זה יותר קל לשיפור מאשר עניין של כושר או יכולות התקפיות או טכניקה, שזה כן אמור להיות לו ברמה שהיא סבבה +.
פעם אחת שתפס את הקו והכניס כדור, כדור חד ומסוכן. יש לו כלי נהדר בהכנסת כדורים מהקו ובמקום זה אנחנו בוחרים להשתמש בו כקשר אחורי שמוסר ימינה לכנף. ככה אנחנו גם מפספסים אותו, וגם הכנף נמצא בעמדה לא מסוכנת. הוא צריך להיות מעורב יותר התקפית אבל זה מרגיש לי עניין של זמן וביטחון, לצד שינוי טקטי שמגביל אותו.
במשחק האחרון, הוא חיפה על רכות ועמידה הגנתית לא מדויקת עם הרבה הקרבה. אין לי טענות אליו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"