yossi כתב: ↑30 אפריל 2024, 09:51
בגביע היית דומיננטי כי שיחקת מול קבוצה שפשוט נתנה לך את זה על מגש. זה לא שעשית משהו כדי להיות כזה.
לכן אני לא ממש מוצא על מה להחמיא במחצית הראשונה. מחצית שבלונית, עם 0 מחשבה או תחכום שהרגשנו שאנחנו מסוכנים ושולטים כי היריב פשוט נתן את זה, ויצרנו מנייחים בעיקר.
לא מבין מה זה "קבוצה כמו סכנין", אחת מהקבוצות היותר טובות בליגה בלהוציא את הטופ 3. הרבה יותר מנתניה של בלבול לצורך העניין.
יותר אינטנסיביות ודומיננטיות?
לא אסתור, אבל מצחיק שזה מגיע ממך כאחד שהכשיר משחקים של פסיביות מוחלטת וגניבת שער בנייח. אז לא היה דחוף לדבר על אינטנסיביות ודומיננטיות שלא הצלחת לחבר התקפה נורמלית מול קבוצה שבורה כמו אשדוד בטרנר למשל.
אצלי יש באמצע, לא הכל שחור או לבן, הרבה הוא גם אפור.
הרבה מהמשחקים השנה היו בתחום האפור וניסו להפוך אותם לשחור, אתמול היה עוד משחק בתחום האפור רק הפעם מנסים להפוך אותו ללבן.
אהבתי בגביע לראות את הדומיננטיות והאינטנסיביות, כשאימראן וקאניונס נכנסו גם היינו יותר חדים מול השער. ברור שיש קשר לבלבול אבל אני נותן קרדיט גם לנו שבאנו בגישה מסוימת מהדקה הראשונה.
אני אגב לא בטוח שנתניה בבלומפילד עם מעל 10,000 צהובים ביציע היא פחות איכותית מסכנין של אתמול, לטעמי בלי קשר למעמד ולאיצטדיון נתניה של בלבול איכותית יותר בנקודת הזמן הנוכחית מסכנין באווירה של סוף עונה.
אז שוב, היה בסדר אתמול, יחסית לעובדה שמדובר בירידת מתח אחרי חצי הגמר, מול חצי איצטדיון ריק ובאווירה משוחררת משהו ופחות לחוצה מהחצי גמר, אפילו בסדר גמור, אבל לא שותף להרגשה שמדובר באחד המשחקים הכי טובים שלנו השנה.