איילון אלמוג
איילון אלמוג
הוגשה הצעה למכבי תל אביב.
קשה לי להאמין שישחררו אלינו.
קשה לי להאמין שישחררו אלינו.
Re: איילון אלמוג
ברמת העיקרון אמור לשחרר לך מקום של זר(על המשבצת של פאון). אם זה לחלון הנוכחי או בזה שאחריו.
הכל תלוי באלמוג עצמו,אם הוא ילחץ חזק להשתחרר הם ישחררו.
אבל אם ימשיך להתנהל כמו בשנתיים האחרונות אין סיכוי.
חבל עליו,הוא שחקן.
אבל אם ימשיך להתנהל כמו בשנתיים האחרונות אין סיכוי.
חבל עליו,הוא שחקן.
- ForeverRed
מצד שני הוא עבר בתקופה די מסריחה של מכבי עם המון חילופי מאמנים.ForeverRed כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 16:22להביא את הסחלה של מכבי זו גם הצהרה?
אני מזכיר שזה שחקן אוטוטו בן 25 ללא אף תקופה מוצלחת בקריירת בוגרים. השיא שלו היה בנוער, בין היתר בעקבות עליונות פיזית על הילדים ששיחק נגדם.
אולי תחת ברדה ומקום חדש שיתן לו את ההזדמנות הוא יכול למצות את הפוטנציאל. כל עוד המחיר לא מופקע - שווה הזדמנות.
גם ראדי היה סחלה של מכבי ת"א בשלב מסוים. גם גולסה שהייתי מחתים אתמול אם הייתה אופציה כזאת.
אני פחות מבין איך הם משחררים שחקנים כמו פיבן ואלמוג כשיש להם את ניר ביטון ויונתן כהן כשחקני הרכב אבל זה שלהם.
גם אני מחזיק ותמיד החזקתי מאלמוג. שחקן שיש בו קצת מהכל אבל הוא עדיין לא התגבש לשחקן איכותי כמו שהוא יכול להיות.
נפל בין הכיסאות ברכבת המאמנים הזרים של מכבי ת"א לאורך השנים וגם לו יש אשמה עם ניהול קריירה מזעזע. אם היה בורח משם לפני שנתיים-שלוש כמו קארצב הוא היה במקום אחר.
הוא כבר לא ילד אבל ברגע שהוא יפול על המאמן הנכון הוא הולך להתפוצץ כמו שיחזקאל התפוצץ בעונה שעברה. אם הוא הולך לנתניה זה יקרה, אצלנו אני פחות בטוח כי כרגע יש עומס רציני באגף שמאל ואני לא בטוח שמישהו מהם מסוגל לשחק באגף השני או באמצע.
אני פחות מבין איך הם משחררים שחקנים כמו פיבן ואלמוג כשיש להם את ניר ביטון ויונתן כהן כשחקני הרכב אבל זה שלהם.
גם אני מחזיק ותמיד החזקתי מאלמוג. שחקן שיש בו קצת מהכל אבל הוא עדיין לא התגבש לשחקן איכותי כמו שהוא יכול להיות.
נפל בין הכיסאות ברכבת המאמנים הזרים של מכבי ת"א לאורך השנים וגם לו יש אשמה עם ניהול קריירה מזעזע. אם היה בורח משם לפני שנתיים-שלוש כמו קארצב הוא היה במקום אחר.
הוא כבר לא ילד אבל ברגע שהוא יפול על המאמן הנכון הוא הולך להתפוצץ כמו שיחזקאל התפוצץ בעונה שעברה. אם הוא הולך לנתניה זה יקרה, אצלנו אני פחות בטוח כי כרגע יש עומס רציני באגף שמאל ואני לא בטוח שמישהו מהם מסוגל לשחק באגף השני או באמצע.
לא הייתי מתייחס לאף שם שעולה בתקשורת, עוד לא עבר יום מהאמירה של ברדה שיש רצון להכניס את היד עמוק לכיס
וכבר הספקנו להציע מיליון יורו על שחקן אוקראיני,מיליון שח על אלמוג, טרייד על זלאטנוביץ ועכשיו גם אילוז׳ יאו...
וכבר הספקנו להציע מיליון יורו על שחקן אוקראיני,מיליון שח על אלמוג, טרייד על זלאטנוביץ ועכשיו גם אילוז׳ יאו...
- ForeverRed
אני לא נגד, אבל בואו, זה שחקן יקר ועל עמדה שיש עליה את העומס הכי גדול בקבוצה. לא חסרים חורים דחופים יותר לסגור.
הוא שחקן,ממש לא סחלה.ForeverRed כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 16:22להביא את הסחלה של מכבי זו גם הצהרה?
אני מזכיר שזה שחקן אוטוטו בן 25 ללא אף תקופה מוצלחת בקריירת בוגרים. השיא שלו היה בנוער, בין היתר בעקבות עליונות פיזית על הילדים ששיחק נגדם.
תן לו הרכב קבוע ויציבות ואתה מוציא ממנו יותר מכל מה שאגף שמאל שלך היום ייתן לך ביחד
החתמת פאניקה כדי להגיד הבאנו לעמדה עמוסה. קלאסי שלנו