אמיר גנאח
Re: אמיר גנאח
המנטליות ההרסנית החסרת סבלנות הקבועה
להביא זר למכור אותו עכשיו עוד שנתיים שלוש יחזור במדי מכבי תל אביב לטרנר ישים פה גול ניצחון ואז תבכו על זה תגידו איך ויתרנו עליו
כאילו עם זר במקומו עכשיו ניקח אליפות
ממסמר אותו להרכב לפני בדש סטויאנוב חטואל וכל הבנוניים שיש לנו בהתקפה
להביא זר למכור אותו עכשיו עוד שנתיים שלוש יחזור במדי מכבי תל אביב לטרנר ישים פה גול ניצחון ואז תבכו על זה תגידו איך ויתרנו עליו
כאילו עם זר במקומו עכשיו ניקח אליפות
ממסמר אותו להרכב לפני בדש סטויאנוב חטואל וכל הבנוניים שיש לנו בהתקפה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת, למכור ב2 מיליון אירו? על סטויאנוב דרשתם יותר אז שחקן בית רק ב2 מיליון?
שישלמו 4 מיליון ואז אולי
שישלמו 4 מיליון ואז אולי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה מדבר על ילד שעוד לא בן 20, בליגה ששחקנים פורצים בה בגיל 26.ForeverRed כתב: ↑28 יולי 2024, 22:07לא הבנתי את החשש.
מי יבוא במקום? זה לא באמת רלוונטי.
אין כאן נעליים גדולות מדי להיכנס אליהן.
את המספרים של גנאח אתה יכול לקבל מרוב שחקני ההתקפה הגנריים בליגה.
הפוטנציאל זה סיפור אחר.
בשביל זה אתה מקבל כסף שיכול להביא לך שחקנים יותר טובים ומוכנים, כאן ועכשיו.
אני רואה בו המון פוטנציאל, ואני רחוק מאוד מהעדפה מתקנת לילידי סורוקה.
- ForeverRed
אני מרגיש שאני מסביר וזה לא באמת מגיע אליך.
אני מדבר על היום, אתה מדבר על עוד שלוש שנים.
מה אתה חושב שיקרה בזמן הזה? גנאח יהפוך ליוסי בניון ויוביל אותך לאליפות? תג המחיר יעלה מ-3 מיליון ל-7 מיליון? כי אם כן אתה לא בכיוון.
במקרה הטוב הוא יתן עונת פריצה נחמדה וימכר תמורת סכום שלא רחוק מזה שהזכרתי לפני שבאמת תספיק להינות ממנו. במקרה הרע, לא יפרוץ ולא תקבל עליו שקל.
גם היום יש משחקים שהוא עלה מהספסל והביא תוצרת. אני לא מסכים שישראלי גנרי יביא לך יותר ממה שהוא מביא כי ההיצע בשוק לא קיים.ForeverRed כתב: ↑29 יולי 2024, 00:15אני מרגיש שאני מסביר וזה לא באמת מגיע אליך.
מה אתה חושב שיקרה בזמן הזה? גנאח יהפוך ליוסי בניון ויוביל אותך לאליפות? תג המחיר יעלה מ-3 מיליון ל-7 מיליון? כי אם כן אתה לא בכיוון.
במקרה הטוב הוא יתן עונת פריצה נחמדה וימכר תמורת סכום שלא רחוק מזה שהזכרתי לפני שבאמת תספיק להינות ממנו. במקרה הרע, לא יפרוץ ולא תקבל עליו שקל.
ילד בן 19 שעוד יכול להשתפר. לא מעניין אותי אם נמכור בעתיד ב7 או ב5 או ב1.5. שנה שעברה הכנסנו סכום יפה על מכירות וקיבלנו חול וכולרה. מעדיף לקחת את הסיכון ולנסות לפתח אצלנו את השחקן כי יש שם כדורגל.
אך אחד לא אמר לקבור אותו ואף אחד לא אמר סדרת חינוך.Red Tiger כתב: ↑28 יולי 2024, 22:08מה זאת אומרת להרוס אותו?
להרוס אותו זה לקבור אותו על הספסל ולשחק איתו משחקי סדרת חינוך,מה גם שמדובר בילד טוב,צעיר וכזה שטובת המועדון שיתקדם ויתפתח ויניב תשואה יפה למועדון.
תפקיד הצוות המקצועי הוא גם לשדרג שחקנים שהמועדון חפץ ביקרם,בדיוק אגב כמו שעושים בכל הקבוצות בארץ בינהם הגדולות.
רק כאן יש אלרגיה לשחקני בית ואחרי זה מתבכיינים שהם מצליחים בחוץ.
לטפח אותו, לעבוד איתו, לתת לו עדיפות אבל ממש לא בלעדיות.
אני לא מכיר את האופי שלו אבל כששחקן צעיר מקבל הרכב לחא קשר לתוצרת שלו לאורך זמן הוא יתנוון.
הוא צריך כל הזמן לשאוף להשתפר ולהרוויח את מה שהוא יקבל
רק אהבה תנצח...
מדוייק.
אומר שוב:לא למכור עכשיו תמורת נזיד עדשים. הגיע הזמן לממש פוטנציאל של כישרון שלנו ולא לפחד שאולי המנייה תרד.
להשביח, על הדרך לקבל תמורה על המגרש ובהמשך לקבל תמורה ראויה של מכירה לחו"ל.
מזל שאתה לא מקבל החלטות, כבר עכשיו הוא הכי טוב בקבוצה בעמדה שלו.ForeverRed כתב: ↑29 יולי 2024, 00:15אני מרגיש שאני מסביר וזה לא באמת מגיע אליך.
- ForeverRed
לגילו.
אגב, מהמקום שכן ניתן לו לצאת לאירופה - סוף סוף יהיה לנו ניסיון מוכח בלטפח ולגדל כשרונות, מה שיכול להוות שיקול לשחקני נערים כשהם נודדים למחלקות נוער במרכז.
אם המצב היה שהוא שחקן הרכב והמאמן בונה עליו הייתי מדבר אחרת, אבל זה לא וההצעה הזו יכולה לקדם גם את המועדון וגם אותו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא תקופה טובה שלו.
עצם העובדה שהוא לא נספר - הוא צריך לנצל את הזמן שהוא לא משחק מספיק להתחזק פיזית - רגליים חזקות, יותר אגרסיבי. הוא לא מספיק נושך.
מבחינה התקפית - יש לו בכל משחק 2-3 פעמים שהוא עובר שחקן, ולא מוסר מספיק מהר/מתעקש על עוד דריבל. יש לו קרוס מצוין ורך, טכניקה בבעיטה מסובבת (שגם יכולה להשתפר בעוצמה) טובה - חייב להוציא יותר תכלס מהפעולות שלו. כשהוא יתחזק, הוא יורגש יותר, חייב להיות מורגש יותר בהגנה כי זה לא מספיק, והמצב האחרון שיכל לסיים את המשחק היה מהמגן שלו שנשאר פנוי.
יש בו המון כישרון, ומעטים השחקנים לדורותיהם שיכלו לעבור 3 שחקנים כפי שעבר מול מורה - אני אהיה מהאלה שאגיד שהיו 3 שחקנים פנויים במהלך ההוא שיכל למסור להם, ויכל לצאת מזה שער כדי שבאמת יצא ממנו שחקן גדול.
לא מובן מאליו שהוא בגיל שלו, עדיין חייל שזה גם מגביל, ושחקן בית - כיף.
עצם העובדה שהוא לא נספר - הוא צריך לנצל את הזמן שהוא לא משחק מספיק להתחזק פיזית - רגליים חזקות, יותר אגרסיבי. הוא לא מספיק נושך.
מבחינה התקפית - יש לו בכל משחק 2-3 פעמים שהוא עובר שחקן, ולא מוסר מספיק מהר/מתעקש על עוד דריבל. יש לו קרוס מצוין ורך, טכניקה בבעיטה מסובבת (שגם יכולה להשתפר בעוצמה) טובה - חייב להוציא יותר תכלס מהפעולות שלו. כשהוא יתחזק, הוא יורגש יותר, חייב להיות מורגש יותר בהגנה כי זה לא מספיק, והמצב האחרון שיכל לסיים את המשחק היה מהמגן שלו שנשאר פנוי.
יש בו המון כישרון, ומעטים השחקנים לדורותיהם שיכלו לעבור 3 שחקנים כפי שעבר מול מורה - אני אהיה מהאלה שאגיד שהיו 3 שחקנים פנויים במהלך ההוא שיכל למסור להם, ויכל לצאת מזה שער כדי שבאמת יצא ממנו שחקן גדול.
לא מובן מאליו שהוא בגיל שלו, עדיין חייל שזה גם מגביל, ושחקן בית - כיף.
נכנס מצוין. מסירת מפתח מעולה ללופז.
צריך לפתוח במשחק הבא עח חטואל.
צריך לפתוח במשחק הבא עח חטואל.
בשונה מפתיחת העונה הרעה שלו היה מדהים.
המסירה שנתן ללופז בגול, מסירה גאונית
המסירה שנתן ללופז בגול, מסירה גאונית
רק אהבה תנצח...