זאהי אחמד
Re: זאהי אחמד
קשקשנים.
אלמד עשה משחק מעולה, לא פחות.
אולי זה בגלל שפגש מגן חלש, לא יודע.
אבל עשה הכל נכון.
לגבע הפס האחרון, כל פעם שהגיע לקו ציפיתי שימסור קאט באק וכל פעם הכדור נכנס עמוק מדי.
אבל אז הסתכלתי על התנועה של החלוצים המוגבלים שלנו ואף אחד לא היה שם.
יש לו בעיה בזה ויש לו בעיה בכך וכך... שטויות.
עשה משחק מצוין.
הייתי שמח לראות אותו בעמדת החלוץ כרגע על חשבון תורגמן.
אלמד עשה משחק מעולה, לא פחות.
אולי זה בגלל שפגש מגן חלש, לא יודע.
אבל עשה הכל נכון.
לגבע הפס האחרון, כל פעם שהגיע לקו ציפיתי שימסור קאט באק וכל פעם הכדור נכנס עמוק מדי.
אבל אז הסתכלתי על התנועה של החלוצים המוגבלים שלנו ואף אחד לא היה שם.
יש לו בעיה בזה ויש לו בעיה בכך וכך... שטויות.
עשה משחק מצוין.
הייתי שמח לראות אותו בעמדת החלוץ כרגע על חשבון תורגמן.
רק אהבה תנצח...
אפשר אבל להרים לזאהי גם מבלי שהאג'נדה שאני חלק ממנה של קיניונס לא משחק לא תפגע.ForeverRed כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 11:12המאמן שלך הפך אותם לבאנקר.
את הזרים הוא מייבש עמוק בספסל.
ברור מאוד לאן זה הולך וככל שהם יצברו הופעות טובות בשלבים המוקדמים של העונה הסיכוי שימשיכו להישען עליהם גדל.
את המחיר במקרה כזה, כפי שכבר אמרתי, נשלם אנחנו.
אז אחד על אחד טוב אמרנו - מבחינתי זה שהוא בימין ולקח גם לאמצע בדיוק כמו שהוא עושה בשמאל, אבל גם ידע ללכת לקו פשוט הפך אותו לשחקן מגוון. הוא הכניס לאליאס 2-3 כדורים יפים. (אתם רואים כמה זה יותר מסוכן כשהעקיפה של אליאס בימין עם רגיל ימין הרבה יותר מסוכנת מהעקיפות שהיה עושה בשמאל). גם הרמות, והכנסת כדור שפשוט חטואל/תורג'מן היו חייבים לעשות מזה שער.
בעיניי נתן את הדקות הכי טובות ששחקן כנף אצלנו ב3 משחקים הראשונים של העונה. זה לא אומר הרבה, אבל זה בכורה מעולה מצידו, רק שימשיך כך ושיהיה לו מאמן שימשיך לתת לו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
נתן משחק טוב
הייתי רוצה לראות אותו בגומלין בצד שמאל במקום חטואל, ובימין את קיניונס
הייתי רוצה לראות אותו בגומלין בצד שמאל במקום חטואל, ובימין את קיניונס
- ForeverRed
החמאתי לו על המשחק שלו.shovalb9 כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 12:00אפשר אבל להרים לזאהי גם מבלי שהאג'נדה שאני חלק ממנה של קיניונס לא משחק לא תפגע.
אז אחד על אחד טוב אמרנו - מבחינתי זה שהוא בימין ולקח גם לאמצע בדיוק כמו שהוא עושה בשמאל, אבל גם ידע ללכת לקו פשוט הפך אותו לשחקן מגוון. הוא הכניס לאליאס 2-3 כדורים יפים. (אתם רואים כמה זה יותר מסוכן כשהעקיפה של אליאס בימין עם רגיל ימין הרבה יותר מסוכנת מהעקיפות שהיה עושה בשמאל). גם הרמות, והכנסת כדור שפשוט חטואל/תורג'מן היו חייבים לעשות מזה שער.
בעיניי נתן את הדקות הכי טובות ששחקן כנף אצלנו ב3 משחקים הראשונים של העונה. זה לא אומר הרבה, אבל זה בכורה מעולה מצידו, רק שימשיך כך ושיהיה לו מאמן שימשיך לתת לו.
אין קשר בין הדברים.
זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו משחק בצד ימין.
נראה בהמשך אם זה משהו חד פעמי שהצליח או שיש על מה לבנות.
נתן משחק טוב אבל אסור לשכוח שזה מול הגנה של דייגים
המבחן האמיתי יהיה מול הגדולות האם שחקן כזה יכול להוביל אותנו
המבחן האמיתי יהיה מול הגדולות האם שחקן כזה יכול להוביל אותנו
מסכים, לא צריך להתלהב יתר על המידה.ForeverRed כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 12:16החמאתי לו על המשחק שלו.
אין קשר בין הדברים.
זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו משחק בצד ימין.
נראה בהמשך אם זה משהו חד פעמי שהצליח או שיש על מה לבנות.
אני מבקש ממך חמלה והבנה לאלו שרואים 90 דק' ממשחקי הפועל ב"ש ומתלהבים משחקן כנף במדי הקבוצה שעובר שחקן אחר וזה נגמר בכדור רוחב ולא בעוד 7 נסיוני כדרור.
או במילים אחרות, הסף שלנו מאוד נמוך - בגלל זה קיניונס כל כך מדובר כאן.
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
כתבתי את זה כבר לפני שנתיים בהשאלה שלו לעכו וכתבתי את זה שוב גם שנה שעברה בהשאלה לסכנין ואכתוב את זה שוב -
עתידות: זהאי אחמד יסיים את העונה כמגן הימני של הפועל באר שבע.
מהיר,דריבליסט, רץ מלא, יודע לחבק את הקו למשוך אליו 2 שחקני הגנה בשביל לפנות לשחקן הכנף להיכנס פנימה(שקניונס ובדש אוהבים לעשות) או כמו אתמול ששיחק ככנף ימין ופינה לספר 2 מצבים וליוספי מצב אחד מצויינים.
ככל שנמהר לנסות ולהתאמן על זה נרוויח פה את אספריה/יחזקאל 2.
מהיר,דריבליסט, רץ מלא, יודע לחבק את הקו למשוך אליו 2 שחקני הגנה בשביל לפנות לשחקן הכנף להיכנס פנימה(שקניונס ובדש אוהבים לעשות) או כמו אתמול ששיחק ככנף ימין ופינה לספר 2 מצבים וליוספי מצב אחד מצויינים.
אולי זה היה קורה אם ברדה היה המאמןyarinbenizri94 כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 13:03כתבתי את זה כבר לפני שנתיים בהשאלה שלו לעכו וכתבתי את זה שוב גם שנה שעברה בהשאלה לסכנין ואכתוב את זה שוב -
yarinbenizri94 כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 13:03כתבתי את זה כבר לפני שנתיים בהשאלה שלו לעכו וכתבתי את זה שוב גם שנה שעברה בהשאלה לסכנין ואכתוב את זה שוב -
זו גם הדעה שלי. זועק להכשיר אותו כמגן ימני.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בקיץ בונים את הסגל לעונה הקרובה ומקבלים החלטות שיכולים להשפיע על כל העונה.Melikson24 כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 10:51אף אחד לא הפך אותו לבאנקר.
אתה פשוט קופץ בפאניקה כל פעם שמחמיאים למישהו שלא לטעמך.
יש לך 3 זרים בחלק הקדמי. שיתמקדו בהם.
מדאיג אותי מאוד שפתאום יחליטו שהוא ובדש מספיקים לצד ימין שלנו העונה כשהם מוותרים על קניוניס שלא נספר בכלל.
ולכן אפשר להחמיא על ההופעה אתמול ובעיקר על האחד על אחד, אבל בלי הפעולה האחרונה זה לא מספיק לרמות האלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בדש, תורגמן ומרציאנו הם מסוג השחקנים שאוכל להכיל שלא הספיקו להביא זר כי התרכזו בשחרור שלהם.Sir Alex Ferguson כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 14:20בקיץ בונים את הסגל לעונה הקרובה ומקבלים החלטות שיכולים להשפיע על כל העונה.
מדאיג אותי מאוד שפתאום יחליטו שהוא ובדש מספיקים לצד ימין שלנו העונה כשהם מוותרים על קניוניס שלא נספר בכלל.
ולכן אפשר להחמיא על ההופעה אתמול ובעיקר על האחד על אחד, אבל בלי הפעולה האחרונה זה לא מספיק לרמות האלה.
נהיה באופנה להיות הייטרים?
הופעת בכורה מעולה, לא פחות.
וכן, גם אני חושב כמו חבריי פה שהוא יכול להיות מגן ימיני מעולה ואני בהחלט רואה קווי דימיון ברורים בינו ליחזקאל.
הופעת בכורה מעולה, לא פחות.
וכן, גם אני חושב כמו חבריי פה שהוא יכול להיות מגן ימיני מעולה ואני בהחלט רואה קווי דימיון ברורים בינו ליחזקאל.