נתנאל חגאני חתם ל-3 עונות בהפועל באר שבע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נתנאל חגאני חתם ל-3 עונות בהפועל באר שבע
"נתנאל חגאני שנבחן בקבוצה, הותיר רושם חיובי על הצוות המקצועי וצפוי לחתום היום בקבוצה.
חגאני הבקיע בעונה האחרונה 20 שערים ליגה במדי כפר קנא מליגה א' צפון."
חגאני הבקיע בעונה האחרונה 20 שערים ליגה במדי כפר קנא מליגה א' צפון."
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 03 יולי 2022, 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: נתנאל חגאני
"נתנאל חגאני (22) התחיל את דרכו במחלקת הנוער של מכבי נתניה וסיים בקבוצת הנוער של בני יהודה תל אביב.
חגאני סיים את העונה עם 20 שערי ליגה במדי מכבי צור שלום וצעירי כפר כנא, כשהוסיף למאזנו עוד שני שערים בגביע המדינה.
מלבד השערים הרבים, שהביאו לו את תואר מלך השערים של ליגה א' צפון לעונת המשחקים 21/22, חגאני בישל העונה לא פחות מ-11 שערים, שהיו חלק משמעותי בצבירת הנקודות בקבוצות בהן שיחק העונה".

חגאני סיים את העונה עם 20 שערי ליגה במדי מכבי צור שלום וצעירי כפר כנא, כשהוסיף למאזנו עוד שני שערים בגביע המדינה.
מלבד השערים הרבים, שהביאו לו את תואר מלך השערים של ליגה א' צפון לעונת המשחקים 21/22, חגאני בישל העונה לא פחות מ-11 שערים, שהיו חלק משמעותי בצבירת הנקודות בקבוצות בהן שיחק העונה".

נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 03 יולי 2022, 14:33, נערך 3 פעמים בסך הכל.
נתנאל חגאני חתם ל-3 עונות בהפועל באר שבע.
נתנאל אמר לאחר החתימה: "אני שמח מאוד לחתום בהפועל באר שבע ומודה לצוות המקצועי על האמון בי. מקווה לתקופה פורה יחד".
מנכ"ל המועדון, גיא פרימור: "אני מברך את נתנאל על הצטרפותו. החתמתו היא חלק מאסטרטגיית ארוכת הטווח של המועדון. אני מאחל לו הצלחה רבה".
נתנאל אמר לאחר החתימה: "אני שמח מאוד לחתום בהפועל באר שבע ומודה לצוות המקצועי על האמון בי. מקווה לתקופה פורה יחד".
מנכ"ל המועדון, גיא פרימור: "אני מברך את נתנאל על הצטרפותו. החתמתו היא חלק מאסטרטגיית ארוכת הטווח של המועדון. אני מאחל לו הצלחה רבה".
יכולים לחזק את הנוער חגאני והנסראאוי הזה ?

נערך לאחרונה על ידי הראל ב 03 יולי 2022, 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מקווה שזה לא נתנאל חכם שהחליף שם משפחה 

" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
עכשיו להחתים את אביהו, בצלאל ושולי
הוא הנהג של תומר?
בשביל מה החתימו אותו?
יוצא להשתפשף בנס ציונה או בני ריינה
יחזור יותר בשל.
סה"כ מחשבה לעתיד. בן 22
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אפשר להעביר למכרזי.
ראיתי את התקציר של משחק האימון נגד כפר קאסם.
וואלה, אחלה גולים...
ראיתי את התקציר של משחק האימון נגד כפר קאסם.
וואלה, אחלה גולים...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]