מועתסם עיסאווי חתם ל-3 עונות בהפועל באר שבע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מועתסם עיסאווי חתם ל-3 עונות בהפועל באר שבע
לפי הפרסומים בתקשורת, סיכם במועדון שיפעיל את סעיף השחרור שלו מנשר (50,000 שקל).
בן 18 (עוד מעט 19), גדל בכפר מנדא (נבחן בהמלצת אלחמיד אחרי שהתאמן עם המועדון כבר בחודש אפריל והרשים באימונים), התחיל את הדרך כקיצוני בילדים של כפר מנדא, משם עבר לנערים של מכבי חיפה (15 שערים בנערים ג', 14 שערים בנערים ב', 7 שערים בנערים א') כאשר בגיל נוער הוא עבר לעירוני נשר מליגת העל שם הוסט לעמדת המגן הימני.
את העונה הקודמת התחיל בנוער של נשר וסיים בבוגרים של נשר בליגה א' (היה אמור לחתום בהפועל רמת גן לחוזה ארוך טווח אבל בסוף נשאר בנשר).
לפי הדיווחים מה שבעיקר בלט היה מהירות גבוהה וכוח מתפרץ (בין השלושה הכי מהירים באימונים שנערכו).
בן 18 (עוד מעט 19), גדל בכפר מנדא (נבחן בהמלצת אלחמיד אחרי שהתאמן עם המועדון כבר בחודש אפריל והרשים באימונים), התחיל את הדרך כקיצוני בילדים של כפר מנדא, משם עבר לנערים של מכבי חיפה (15 שערים בנערים ג', 14 שערים בנערים ב', 7 שערים בנערים א') כאשר בגיל נוער הוא עבר לעירוני נשר מליגת העל שם הוסט לעמדת המגן הימני.
את העונה הקודמת התחיל בנוער של נשר וסיים בבוגרים של נשר בליגה א' (היה אמור לחתום בהפועל רמת גן לחוזה ארוך טווח אבל בסוף נשאר בנשר).
לפי הדיווחים מה שבעיקר בלט היה מהירות גבוהה וכוח מתפרץ (בין השלושה הכי מהירים באימונים שנערכו).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: מועתסם עיסאוי
חבל שאין לנו מועדון בת בדיוק בשביל שחקנים כאלה.
הולך להיות נהג של אלחמיד בשביל זה הביאו אותו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רשמי

נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 03 יולי 2022, 14:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
מועתסם עיסאווי חתם ל-3 עונות בהפועל באר שבע.
מועתסם אמר לאחר החתימה: "אני נרגש מאוד לחתום במועדון גדול כמו הפועל באר שבע. אני מחכה בקוצר רוח לפגוש את הקהל ומתכוון לתת את כל כולי למען הצלחת הקבוצה".
מנכ"ל המועדון, גיא פרימור: "החתמתו של מועתסם היא חלק מאסטרטגיית ארוכת הטווח של המועדון. מועתסם הוא שחקן צעיר וכשרוני ואני מאחל לו הצלחה רבה".
מועתסם אמר לאחר החתימה: "אני נרגש מאוד לחתום במועדון גדול כמו הפועל באר שבע. אני מחכה בקוצר רוח לפגוש את הקהל ומתכוון לתת את כל כולי למען הצלחת הקבוצה".
מנכ"ל המועדון, גיא פרימור: "החתמתו של מועתסם היא חלק מאסטרטגיית ארוכת הטווח של המועדון. מועתסם הוא שחקן צעיר וכשרוני ואני מאחל לו הצלחה רבה".
בהצלחה
יקבל דירה בשכונת הפארק.
סתם, סתם. בהצלחה ונקווה שיעשה חטואל.
סתם, סתם. בהצלחה ונקווה שיעשה חטואל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בהצלחה ונסיעה טובה
- dardasmiley
באיזה עמדה הוא. שחק? רקע? למה החתינו אותו?
זה הנהג של אלחמיד או שאני סתם מבלבל?
קיצוני ונהגdardasmiley כתב: ↑03 יולי 2022, 15:46באיזה עמדה הוא. שחק? רקע? למה החתינו אותו?