בני סכנין- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15, דוחא
בני סכנין- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15, דוחא
יאללה הפועל 

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: בני סכנין- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15, דוחא
עד הגמר כולם בצמר גפן ככל הניתן, השחקנים עברו שבוע אינטנסיבי מאוד ככה שכן הייתי מבצע קצת רוטציות, עם זאת חשוב להגיע ולקחת שם את הנקודות כדי לשמור על מומנטום.
גלזר,ויטור,טיבי,דדיה,לופס,באריירו,גורדנה,מיכה,דנילו,חטואל
ואנסה.
גלזר,ויטור,טיבי,דדיה,לופס,באריירו,גורדנה,מיכה,דנילו,חטואל
ואנסה.
הפוך, שיתייחסו לכל משחק כאילו הם מובילים את הטבלה ואסור לאבד נקודות. אם נתחיל להוריד הילוך ולהעביר את הזמן הגמר שלנו ייראה ככה.
אני לא אומר עכשיו שנתחיל לזרוק על הליגה אבל כן להיות להישמר כמה שאפשר, כלומר לא מעלה שחקנים עם זריקות או שהם לא 100% כשירים. בדיוק בגלל זה השחקנים שהוצאתי מההרכב זה רק אלו שמתקשים לסחוב 90 דקות- אלחמיד,מרטינס והתלבטתי בין ויטור לאבו עביד, אמנם שניהם כשירים (עמה) אבל הם מהשחקני שדה ששיחקו הכי הרבה לאחרונה ככה שלא הייתי פוסל קצת לתת להם התרעננות קלה.
אנחנו גם מקבלים בקרוב את שכטר יחד עם יחזקאל שכבר חזר, נקווה שיכנסו לעניינים עד אז.
- ForeverRed
ההגנה של סכנין נגד חיפה הייתה חרפה.
צריך לנצל את זה.
צריך לנצל את זה.
בדיוק בשביל זה יש את המערכת שבודקת מדדים של השחקנים ומתריעה על סיכון לפציעה.Itay כתב: ↑21 אפריל 2022, 18:30אני לא אומר עכשיו שנתחיל לזרוק על הליגה אבל כן להיות להישמר כמה שאפשר, כלומר לא מעלה שחקנים עם זריקות או שהם לא 100% כשירים. בדיוק בגלל זה השחקנים שהוצאתי מההרכב זה רק אלו שמתקשים לסחוב 90 דקות- אלחמיד,מרטינס והתלבטתי בין ויטור לאבו עביד, אמנם שניהם כשירים (עמה) אבל הם מהשחקני שדה ששיחקו הכי הרבה לאחרונה ככה שלא הייתי פוסל קצת לתת להם התרעננות קלה.
אנחנו גם מקבלים בקרוב את שכטר יחד עם יחזקאל שכבר חזר, נקווה שיכנסו לעניינים עד אז.
ישחקו מי שפחות מועדים להיפצע.
צריך לשחק רגיל עם ההרכב הכי חזק. אם נתחיל לעשות חשבונות נאכל אותה מכל הכיוונים.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
7 משחקים אחרונים בעונה - 6 ליגה + גמר גביע .Itay כתב: ↑21 אפריל 2022, 18:30אני לא אומר עכשיו שנתחיל לזרוק על הליגה אבל כן להיות להישמר כמה שאפשר, כלומר לא מעלה שחקנים עם זריקות או שהם לא 100% כשירים. בדיוק בגלל זה השחקנים שהוצאתי מההרכב זה רק אלו שמתקשים לסחוב 90 דקות- אלחמיד,מרטינס והתלבטתי בין ויטור לאבו עביד, אמנם שניהם כשירים (עמה) אבל הם מהשחקני שדה ששיחקו הכי הרבה לאחרונה ככה שלא הייתי פוסל קצת לתת להם התרעננות קלה.
אין מה להישמר יותר מידי חוץ מהשבועיים האחרונים במאי ששם יש רצף של משחקים קרובים :
מח' 31 , 24.4 סכנין בחוץ
מח' 32 , 1.5 נתניה בחוץ
מח' 33 , 7.5 חיפה בבית
מח' 34 , 10.5 הפ' ת"א בחוץ
מח' 35 , 14-16.5 מכבי ת"א בחוץ
מח' 36 , 21.5 סכנין בבית
גמר גביע המדינה , מכבי חיפה 24.5
רק לשים עין טוב טוב על הצהובים
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הרוש
דדיה טיבי אבו עביד לופס
קלטינס
מרטינש יוספי
ספורי מיכה
חטואל
אין טעם לסכן את ויטור, אלחמיד, בריירו.
דדיה טיבי אבו עביד לופס
קלטינס
מרטינש יוספי
ספורי מיכה
חטואל
אין טעם לסכן את ויטור, אלחמיד, בריירו.
ככה אתם מוותרים בקלות על הדאבל?
גלזר
לופס ויטור טיבי דדיה
מרטינש גורדנה ספורי
מיכה גאנם אספרייה
מפחיד לפתוח עם טיבי מול החלוצים הפיזיים של סכנין אבל צריך לבחון אותו עד סוף העונה כדי לראות איך הוא חוזר מהפציעה.
לדעתי בריירו עם צהובים. צריך לעשות בכר ולהחזיר את ספורי להרכב מיד אחרי הבלאגן. אסור לגרור את זה יותר מדי.
צריך לנצח את כל המשחקים עד חיפה בטרנר ואולי נצליח להפיח קצת עניין בליגה ועל הדרך גם לגרום לחיפה להתאמץ עד הדקה האחרונה של הליגה.
לופס ויטור טיבי דדיה
מרטינש גורדנה ספורי
מיכה גאנם אספרייה
מפחיד לפתוח עם טיבי מול החלוצים הפיזיים של סכנין אבל צריך לבחון אותו עד סוף העונה כדי לראות איך הוא חוזר מהפציעה.
לדעתי בריירו עם צהובים. צריך לעשות בכר ולהחזיר את ספורי להרכב מיד אחרי הבלאגן. אסור לגרור את זה יותר מדי.
צריך לנצח את כל המשחקים עד חיפה בטרנר ואולי נצליח להפיח קצת עניין בליגה ועל הדרך גם לגרום לחיפה להתאמץ עד הדקה האחרונה של הליגה.
אנסה חייב לפתוח.
לא מחזיק ממנו, גם כשהוא הציג יכולת כביכול טובה בתחילת העונה לא החזקתי, אבל צריך חלוץ מהיר לגמר בכושר סביר.
אולי הוא יצליח לפתח מומנטום, כי הוא כן יותר מהחסר מושג שהוא מחופש אליו כבר כמה חודשים.
לא מחזיק ממנו, גם כשהוא הציג יכולת כביכול טובה בתחילת העונה לא החזקתי, אבל צריך חלוץ מהיר לגמר בכושר סביר.
אולי הוא יצליח לפתח מומנטום, כי הוא כן יותר מהחסר מושג שהוא מחופש אליו כבר כמה חודשים.
באמת זמן מתאים לרוטציה אבל קטנה ולא עמוקה מדי.
הייתי נוצן לקלטינס,טיבי,מרטיני לפתוח.
הייתי נוצן לקלטינס,טיבי,מרטיני לפתוח.
צהוב של אחד מהם מול סכנין יגרור הרחקה מהמשחק מול מכבי חיפה בבית - אלחמיד , אבו-עביד , יוספי , לופס , יחזקאל
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אז כולם צריכים לשחק בסכנין ולקבל את הצהוב הזה.
חוץ מיוספי שישמור את העדרות לגמר .
חוץ מיוספי שישמור את העדרות לגמר .
יש עדיין דאבל על הריצפה
רק אומר
רק אומר