די!! נשבר הז**!!!!!
די!! נשבר הז**!!!!!
נמאס מכל האפסים שקוראים לעצמם אוהדים, נמאס מקהל (ולא שום דבר מעבר כי אוהדים הםבטח לא!) של ניצחוות.
נמאס מנשים שמתעוררים ופתאום כמו עכברים יוצאים מהחורים שלהם רק כשהקבוצה נמצאת במצב הכי טוב שיש הם נהיים "אוהדים" אבל אחרי שתי תוצאות תיקו!! אפילו לא הפסד כבר שורקים בוז ומקללים את המאמן?!?!! כל אותם אנשים שכנראה ניפגוש אותם שוב באיצטדיון רק כשב"ש תהיה אלופה.
אני יכול להגיד לכולכם בצורה הכי בוטה והכי ישירה שיש: "לא רוצים אותכם כאוהדים- נ מ א ס ת ם ! ! !
תודה רבה ונקווה לא ליפגוש אתכם שוב.
אחד שאכפת לו.
נמאס מנשים שמתעוררים ופתאום כמו עכברים יוצאים מהחורים שלהם רק כשהקבוצה נמצאת במצב הכי טוב שיש הם נהיים "אוהדים" אבל אחרי שתי תוצאות תיקו!! אפילו לא הפסד כבר שורקים בוז ומקללים את המאמן?!?!! כל אותם אנשים שכנראה ניפגוש אותם שוב באיצטדיון רק כשב"ש תהיה אלופה.
אני יכול להגיד לכולכם בצורה הכי בוטה והכי ישירה שיש: "לא רוצים אותכם כאוהדים- נ מ א ס ת ם ! ! !
אחד שאכפת לו.
רק אהבה תנצח...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: די!! נשבר הז**!!!!!
יש אנשים שבאים למשחקים כי הם יודעים שהפועל מפשלת במשחקים גדולים והם באים רק כדי לראות ולצחוק..
תמיד יהיה גרעין קשה של אוהדים נאמנים לקבוצה שלנו.
וכמו שנתנו לעצמנו את כל המחמאות אחרי תצוגות העידוד המרשימות שהעלנו בשבועות האחרונים, היום אנחנו צריכים לתת לעצמנו צ'פחה בצוואר ולהגיד בפה מלא, משחק לא טוב שלנו האוהדים!
אולי שבוע הבא נתן משחק יותר טוב ביציע!
תמיד יהיה גרעין קשה של אוהדים נאמנים לקבוצה שלנו.
וכמו שנתנו לעצמנו את כל המחמאות אחרי תצוגות העידוד המרשימות שהעלנו בשבועות האחרונים, היום אנחנו צריכים לתת לעצמנו צ'פחה בצוואר ולהגיד בפה מלא, משחק לא טוב שלנו האוהדים!
אולי שבוע הבא נתן משחק יותר טוב ביציע!
סלח לי אבל אתה טועה אני גם נגד קללות אבל אנחנו התעצבנו עוד פעם בגלל אותה סיבה
שהוא מחמחם שחקן מחצית שלמה מחצית שלמה ולא מכניס אותו אחי זה מבייש את השחקן זה מוריד לו את כול המטובציה חחמת שחקן אתה בסוף לא מכניס אותו תשיב אותו זה גועל נפש איך שמאמן מתנהג לשקנים שלו בושה ועוד משהוא השחקנים לא נתנו נשמה בכלל היום בכלל אנחנו באים מבאר שבע נמחצים בתור ומה סך ההכול רצינו לראות כדור רגל מה ....
שהוא מחמחם שחקן מחצית שלמה מחצית שלמה ולא מכניס אותו אחי זה מבייש את השחקן זה מוריד לו את כול המטובציה חחמת שחקן אתה בסוף לא מכניס אותו תשיב אותו זה גועל נפש איך שמאמן מתנהג לשקנים שלו בושה ועוד משהוא השחקנים לא נתנו נשמה בכלל היום בכלל אנחנו באים מבאר שבע נמחצים בתור ומה סך ההכול רצינו לראות כדור רגל מה ....
תפסיק לעשות לעצמך הנחות הוא רוצה שהקבוצה תצליח לא פחות ממך!
אם לא הולך זה לא יעזור שיקללו וישרקו בוז, תפסיקו להיות קהל מגעיל קהל של טלוויזיה וניצחונות.
די- קהל סוג ב, נמאסתם!
אם לא הולך זה לא יעזור שיקללו וישרקו בוז, תפסיקו להיות קהל מגעיל קהל של טלוויזיה וניצחונות.
די- קהל סוג ב, נמאסתם!
רק אהבה תנצח...
לך, לך, חזר מהחור שנכנסת אליו כשגיא התחיל להוכיח את עצמו?CRBX12 כתב:סלח לי אבל אתה טועה אני גם נגד קללות אבל אנחנו התעצבנו עוד פעם בגלל אותה סיבה
מותר למאמן לחמם שחקן כמה שהוא רוצה בגלל זה הוא ההמאמן והם השחקנים ואם יש להם בעיה עם זה שלא ישחקו כדורגל. אגב, אם תועיל להשתכל לפני שאת המדבר תראה שהשחקנים קמו להתחמם בדקה 65.
מה בסך הכול רצינו? לא רציתם כדורגל, כי לפחות במחצית הראשונה קיבלתם כדורגל מדהים שעם קצת יותר מזל וקצת פחות טועוית היה נגמר אחרת. רציתם ניצחון וכדורגל, ולא הסתכמתם לקבל שום דבר אחר, ונחש מה? אין קבוצה- אין קבוצה- שלא מפסידה, שלא עושה תיקו. אפילו ברצלונה הגדולה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
מילים כדורבנות!crazyred כתב: לך, לך, חזר מהחור שנכנסת אליו כשגיא התחיל להוכיח את עצמו?
מותר למאמן לחמם שחקן כמה שהוא רוצה בגלל זה הוא ההמאמן והם השחקנים ואם יש להם בעיה עם זה שלא ישחקו כדורגל. אגב, אם תועיל להשתכל לפני שאת המדבר תראה שהשחקנים קמו להתחמם בדקה 65.
מה בסך הכול רצינו? לא רציתם כדורגל, כי לפחות במחצית הראשונה קיבלתם כדורגל מדהים שעם קצת יותר מזל וקצת פחות טועוית היה נגמר אחרת. רציתם ניצחון וכדורגל, ולא הסתכמתם לקבל שום דבר אחר, ונחש מה? אין קבוצה- אין קבוצה- שלא מפסידה, שלא עושה תיקו. אפילו ברצלונה הגדולה.
מלך!

- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
ימעפן אני לא יודע אם אתה בכלל הייתה הוא ראית את המשחק אבל ניראה לי שאתה הייתה באיזה חור שאתה צריך לחזור אליו למה אני לא זוכר לא אני ולא 2000 עוד שבאו שראו כדור רגל חוץ מי 2 הזדמניות ולא אין לא זכות לחמחם שחקן מחצית שלמה ולשרוף לו תנשמה ואחר כך לתת לו לשחק אם אתה מצדיק אותו אתה צריך לעוף איתו ביחד ....crazyred כתב: לך, לך, חזר מהחור שנכנסת אליו כשגיא התחיל להוכיח את עצמו?
תירגעו שניכם זה לא ויכוח אישי. ותרשו לי לומר לשניכם בכל העולם מאמן מרים את כל הספסל שלו להתחמם מדקה 45 עד סוף המשחק ונחשומה רק 3 נכנסים לשחק וחלקם נכנסים אחרי דקה 80! אז כן לגיא לוי ישאת הזכות לעשות את זה ולא לאף אחד מה"קהל" הזה אין זכות לקלל או לשרוק בוז! בטח לא אחרי שהוא החזיר אותנו לליגת העל אחרי כלכך הרבה שנים.
אגב אני מעדיף שלא להיות עם 2000 אוהדים כאלה במשחקי חוץ, אני מעדיף לחזור חודש אחורה ולתחילת העונה שהיינו "רק" כ- אלף אוהדים במשחקי חוץ אבל היינו אוהדים!! ולא קהל!!
די- קהל סוג ב, נמאסתם!
אגב אני מעדיף שלא להיות עם 2000 אוהדים כאלה במשחקי חוץ, אני מעדיף לחזור חודש אחורה ולתחילת העונה שהיינו "רק" כ- אלף אוהדים במשחקי חוץ אבל היינו אוהדים!! ולא קהל!!
די- קהל סוג ב, נמאסתם!
רק אהבה תנצח...
תספקו לבלבל בשכל, מאמן יכול להחמם כמה שהוא רוצה ולהכניס את מי שהוא רוצהה אבל זה לא הענין פה
ואולי אתם צודקים ויש קהל של נצחונות ויש קהל של הפסדים, אני תמיד מגן על הקבוצה שלי גם שהיא מפסידה וכל העונה אהבתי את גיא לוי והיתי נגד זה שקלללו אותו וכל זה אבל אתמול הוא טעה, החילופים מאוחר מידי וגם שהם היו חלופים לא נכונים, ואחרי זה הוא הקהל קלל ושרק בוז, אז זאת הדרך של קהל לתת ביקרות לדעתם על מה שקורה במגרש ומאמן צריך לדעת לקבל את הביקורת כמו שהוא מקבל את המחמאות וכמו שהוא נתן עלינו ביקרות
ואולי אתם צודקים ויש קהל של נצחונות ויש קהל של הפסדים, אני תמיד מגן על הקבוצה שלי גם שהיא מפסידה וכל העונה אהבתי את גיא לוי והיתי נגד זה שקלללו אותו וכל זה אבל אתמול הוא טעה, החילופים מאוחר מידי וגם שהם היו חלופים לא נכונים, ואחרי זה הוא הקהל קלל ושרק בוז, אז זאת הדרך של קהל לתת ביקרות לדעתם על מה שקורה במגרש ומאמן צריך לדעת לקבל את הביקורת כמו שהוא מקבל את המחמאות וכמו שהוא נתן עלינו ביקרות

nitsande כתב:נמאס מכל האפסים שקוראים לעצמם אוהדים, נמאס מקהל (ולא שום דבר מעבר כי אוהדים הםבטח לא!) של ניצחוות.
אחד שאכפת לו.
הכי מעצבן שהם באים ועוד תופסים לנו את המקום בשער חמש.
כאילו מה? חסר מקומות בוסרמיל שאתם צריכים לעמוד דווקא איפה שאנחנו ולהרוס? גם ככה בקושי יש 20 איש שנותנים ת'גרון - אז שה"ערב רב" האלו מגיעים אנחנו מתפזרים על כל היציע והעידוד שלנו הופך להיות פח אשפה.
או שתבואו לשער חמש לתת את הגרון בעידוד או שתלכו לשער אחר!
הפועל אני כבר משתגע
האמת? התביישתי לשמוע את הקהל שלנו צועק לשחקנים: "אין לכם כבוד". ויודעים למה? כי השחקנים רצו. השחקנים נלחמו. אני מבטיח לכם שאם היינו משחקים כמו ששיחקנו ביום שישי מול רמת השרון היינו היום כבר בליגת העל. אותם קומץ שבז לאוהדים ולמאמן הם פשוט אוהדי נצחונות. הדברים שגיא לוי אמר נאמרו מכל הלב. הוא פשוט נפגע עד עמקי נשמתו.
נמאס לחזור ולהגיד את זה כל פעם מחדש. אני חושב שארבעת ההפסדים שלנו העונה (ומי שעדיין לא התאפס - כולם ביתיים) נגרמו לא מיכולת ירודה של השחקנים אלא מאותו קומץ מלוכלך שהראה את "אהבתו" הרבה לקבוצה ביום שישי בלוד.
עוד אוהדים כאלה ואבדנו.

נמאס לחזור ולהגיד את זה כל פעם מחדש. אני חושב שארבעת ההפסדים שלנו העונה (ומי שעדיין לא התאפס - כולם ביתיים) נגרמו לא מיכולת ירודה של השחקנים אלא מאותו קומץ מלוכלך שהראה את "אהבתו" הרבה לקבוצה ביום שישי בלוד.
עוד אוהדים כאלה ואבדנו.