שלא יהיה ספק כשחקן של 10 שערים/בישולים ברור שיש לו מקום בסגל כשחקן משלים או תומך.
אני התכוונתי לזה שכפנים של מועדון, הכוכב את זה הוא כבר לדעתי לא יוכל להיות אי אפשר להסתמך עליו. אני חשבתי לפני שנה שנתיים שיוכל אולי לתת תפוקה כמו בוזגלו אם יממש את הפוטנציאל שלו(אוהבים לא אוהבים מספרים היה לו) וכיום אני חושב שזה כבר לא ריאלי וזה השחקן היחס והצפיות אליו צריכות להיות בהתאם.
שלא יהיה ספק כשחקן של 10 שערים/בישולים ברור שיש לו מקום בסגל כשחקן משלים או תומך.
אני התכוונתי לזה שכפנים של מועדון, הכוכב את זה הוא כבר לדעתי לא יוכל להיות אי אפשר להסתמך עליו. אני חשבתי לפני שנה שנתיים שיוכל אולי לתת תפוקה כמו בוזגלו אם יממש את הפוטנציאל שלו(אוהבים לא אוהבים מספרים היה לו) וכיום אני חושב שזה כבר לא ריאלי וזה השחקן היחס והצפיות אליו צריכות להיות בהתאם.
לא חושב שאי פעם היתה ציפיה שיהיה הפנים של המועדון.
שיתן לי 10 שערים ו 5 בישולים מעמדת הכנף ואני מבסוט.
אני באמת חושב שהעונה הקרובה תגדיר אותו כשחקן קבוצת צמרת לגיטימי או שיצנח לבינוניות ויככב באשדוד או ריינה. בני יהודה תפורה עליו אם לא יתן עונה טובה!
מקווה מאוד שיעשה סויץ', בעיקר בעניין הכושר הגופני והנכונות לתת מסירה בזמן.
לא סותם עליו את הגולל, אבל זאת עונה מכרעת מבחינתו ומבחינתנו.
הוא לא רלוונטי מהסיבה הפשוטה - בשנת חוזה ולא רוצה להאריך. יאריך? אקבל אותו באהבה, ורציתי שזה יקרה עוד מהקיץ הקודם אבל זה לא המציאות.
אני מסכים.
אבל יש בעיה. אנחנו צריכים להסתכל במראה ולהבין מה אנחנו עושים לא בסדר.
שחקנים שמשחקים פה שנה-שנתיים כבר לא רוצים להישאר פה.
חלק בגלל ההנהלה וחלק בגלל שנמאס להם מהקהל.
כמובן שיש כאלה שרוצים "לנסות את מזלם" בחו"ל (כדי לחזור כליגיונרים).
בוודאות אני אומר לך - יש שחקנים שמעדיפים לקבל את אותו השכר בקבוצות אחרות בארץ(ולא חיפה או מכבי).
יש לו סיומת טובה וממוצע לא רע מבחינה מספרית יחסית לדקות.
אם יעזוב הקיץ או בקיץ הבא, יהיו לו ביקוש בחו"ל בקבוצות דרג ביניים.
לאור העובדה שהוא ישראלי, ושאנחנו גם ככה מתקשים למצוא ישראלי עם מספרים, מקווה מאוד שיחתום על הארכת חוזה הקיץ ולא יעזוב.
ותחשבו על זה שבשנה האחרונה גם הוא עשה הסבה מקיצוני לחלוץ מדומה שכזה , ועדיין אני לא יודע אם ברדה עשה לו טובה שעשה אותו חלוץ או שהציל לו את הקריירה.
כי מהיר הוא ממש לא , וזה לא טוב ולא מועיל לא בקו ולא כחלוץ.
יש לו את המיקום הטוב ברחבה לדחוק מקרוב או לעשות אחד על אחד מהיר ולכבוש אבל הוא לא יכול לקחת שחקן לאחד על אחד נגיד 20 מטר מהשער לעבור אותו ולתת גול.
חושב שדי מוצה הרעיון של למסמר אותו ל-11, לא עשה שום דבר על הדשא שמצדיק את האשראי הבלתי נגמר הזה.
שוב חוזר להיות חטואל המרגיז שמדרבל בלי הכרה,נכנס בין 7 שחקנים כאילו יצליח לעבור, מאוד רך, לא מייצר כמעט מצבים מסוכנים...
מוטב שישב קצת בחוץ, אולי נקבל שוב יופי של ג׳וקר מהספסל לחצי שעה אחרונה.
יכול לשחק רק כחלוץ מדומה.
כקיצוני הוא מאבד בלי סוף כדורים בדריבל ובעיקר מאוד איטי.
אולי דווקא כקיצוני ימני שפחות יהיה לו נוח בדריבל יהיה יותר יעיל אבל שם יש את דייקי.
יכול לשחק רק כחלוץ מדומה.
כקיצוני הוא מאבד בלי סוף כדורים בדריבל ובעיקר מאוד איטי.
אולי דווקא כקיצוני ימני שפחות יהיה לו נוח בדריבל יהיה יותר יעיל אבל שם יש את דייקי.
אין מה להתהפך עליו, אחלה רותם. לא צריך לנהל דין כפול אחד לרותם ואחד לאחרים, הוא השיג את הציפיות ממנו בזכות והיה בשביל הקבוצה לא מעט.
אם הוא לא מספיק טוב, כמו כל שחקן ירד לספסל.
המאמן הוא הבעיה האמיתית