נושא קהל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

נושא קהל

שליחה על ידי Eelect »

כל שחקן מקבל אצלנו אשכול, אני חושב שהגיע הזמן שיהיה אשכול גם לשחקן ה-12 שלפעמים נותן הצגה ולפעמים פחות.
אני יודע שכבר יש אשכול לאולטראס אבל הייתי שמח אם יהיה אשכול עונתי שנוכל לדון בו על כל ההיבט של העידוד והקהל בכלליות.

נעזוב לרגע את כל הנושא של המחאה והשקט שהיה בעקבותיה. הגעתי לא מזמן הביתה. הייתי היום בצפוני ואני חייב להגיד שאני קצת מאוכזב מעצמי.
באתי אש למשחק הזה, קבעתי לעצמי שאין מצב שהצפוני, כן דווקא הצפוני, לא הולך היום ללהוט ושאעודד גם אם זה יהיה נגד כל הזרם וארים את כל מי שלידי ופשוט לא הצלחתי.
כל איזה כמה דקות מישהו מאחוריי צעק לי לשבת ובאיזשהו שלב כשראיתי שאנשים לא זורמים איתי כי לא נעים להם החלטתי לשבת ולעודד בישיבה.

עבורי זה היה סיוט.
להיות שם כמה מטרים מהשחקנים, לדעת שאני יכול במו ידיי לדחוף אותם כשקצת קשה להם ולגרום ליריבה להשתין במכנסיים, ועדיין לשבת ביציע דומם עם משפחות וילדים. לך עכשיו תטריף אותם.

כשטרנר באטרף אני ממש מרגיש שאף אחד לא יכול לנו.
מקווה שבאשכול הזה נוכל להגיע למסקנות הנכונות איך לגרום לזה לקרות כמה שיותר פעמים.
וגם סתם לתת תובנות כלליות על קהל, עידוד וכל מה שמסביב.
מרגיש צורך באשכול כזה לקראת המאני טיים של העונה.

סמל אישי של משתמש
oshri26

Re: נושא קהל

שליחה על ידי oshri26 »

Eelect כתב:כל שחקן מקבל אצלנו אשכול, אני חושב שהגיע הזמן שיהיה אשכול גם לשחקן ה-12 שלפעמים נותן הצגה ולפעמים פחות.
אני יודע שכבר יש אשכול לאולטראס אבל הייתי שמח אם יהיה אשכול עונתי שנוכל לדון בו על כל ההיבט של העידוד והקהל בכלליות.

נעזוב לרגע את כל הנושא של המחאה והשקט שהיה בעקבותיה. הגעתי לא מזמן הביתה. הייתי היום בצפוני ואני חייב להגיד שאני קצת מאוכזב מעצמי.
באתי אש למשחק הזה, קבעתי לעצמי שאין מצב שהצפוני, כן דווקא הצפוני, לא הולך היום ללהוט ושאעודד גם אם זה יהיה נגד כל הזרם וארים את כל מי שלידי ופשוט לא הצלחתי.
כל איזה כמה דקות מישהו מאחוריי צעק לי לשבת ובאיזשהו שלב כשראיתי שאנשים לא זורמים איתי כי לא נעים להם החלטתי לשבת ולעודד בישיבה.

עבורי זה היה סיוט.
להיות שם כמה מטרים מהשחקנים, לדעת שאני יכול במו ידיי לדחוף אותם כשקצת קשה להם ולגרום ליריבה להשתין במכנסיים, ועדיין לשבת ביציע דומם עם משפחות וילדים. לך עכשיו תטריף אותם.

כשטרנר באטרף אני ממש מרגיש שאף אחד לא יכול לנו.
מקווה שבאשכול הזה נוכל להגיע למסקנות הנכונות איך לגרום לזה לקרות כמה שיותר פעמים.
וגם סתם לתת תובנות כלליות על קהל, עידוד וכל מה שמסביב.
מרגיש צורך באשכול כזה לקראת המאני טיים של העונה.
זה קצת בעייתי לעמוד ביציע הצפוני,קח בחשבון שישנם אוהדים מבוגרים וילדים קטנים שמתקשים לעמוד.
מבין אותך גם אני טיפוס שמעדיף בעמידה,אך בשביל זה הוקם היציע הדרומי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כ-20 דקות לפני המשחק, פנה אליי בן אדם מבוגר בדרומי בפעם הראשונה מאז היווסדו של טרנר וביקש ממני לקום כי אני יושב לו בכיסא מספר 44. אמרתי לו שאין פה מקומות קבועים, והוא לא התווכח איתי כי היה מקום ממש לידי אז הוא התיישב שם. כשהתחיל המשחק הוא רטן על אלה שלפניי "רוצים לראות משחק מה אתם עומדים" וכמובן שהוסבר לו בצורה נחמדה, גם ממני וגם מהם, כי פה לא יושבים.

מפה לשם הוא עבר כמה כיסאות שמאלה והתיישב שם (היה שם בור של מקומות ללא אנשים, בכלל, היו לא מעט קרחות בדרומי אתמול). למה אני מספר את זה? כי נדמה לי שאתה והוא הייתם צריכים להתחלף בכרטיס.

אלקט, לא יודע אם זו פעם ראשונה לך בטרנר, אבל לבוא עם ציפיות שיהיה עידוד בצפוני ויהיה ניתן לעמוד זה כמו לקרוא הודעה של דר ולצפות שאחרייה *לא* תהיה תגובה צינית. בקיצור - חבל על הציפייה.

יש היררכיה בין היציעים וזה בסדר גמור. לא כולם באים לעודד, ויש אנשים שמתייחסים לזה כאל בידור ולא כמו כולנו (או רובנו) כאן בקטע יותר רציני.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אין לי בעיה עם זה שיושבים אפשר לעודד טוב מאוד גם בישיבה,אני גם מסנן לפעמים קללה לשחקן כזה או אחר אבל יש כמה אוהדים ספציפים שמקללים כל המשחק גם כשמובילים וכבר לא פעם ראשונה שזה נגמר כמעט במכות.

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

אחרי שהתרגלתי לדרומי, זה די מפתיע לגלות כמה האוהדים בשאר היציעים לא מכירים מילים של כמעט אף שיר. כמובן שזה מחמיר עם העלייה בגיל. שוב, אותי זה מפתיע יותר כי אני כבר לא גר בעיר ולא מוקף באוהדי ב"ש
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

כבר עונה וחצי אני משחק נחום תקום עם אלו שיושבים מאחורי במערבי.
התרגלתי במקרים מסוימים לעודד בישיבה
זה קשה אבל אין פתרון אחר

מבחינת עידוד? זה אולי 30% מעונה שעברה
אני מדבר לרוב על המערבי/מזרחי כי הדרומי לרוב באמת נותן מה שהוא יכול..
מוזר לי שעונה שעברה חלק מאלה שיושבים ליידי היו באטרף והיום הם עם כרס שבעה ורק מתלוננים.
אפקט ההתלהבות מטרנר נעלם וצריך להכניס שירים קליטים יוצר כדי לסחוף את הפדלעות

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

The red one כתב:כ-20 דקות לפני המשחק, פנה אליי בן אדם מבוגר בדרומי בפעם הראשונה מאז היווסדו של טרנר וביקש ממני לקום כי אני יושב לו בכיסא מספר 44. אמרתי לו שאין פה מקומות קבועים, והוא לא התווכח איתי כי היה מקום ממש לידי אז הוא התיישב שם. כשהתחיל המשחק הוא רטן על אלה שלפניי "רוצים לראות משחק מה אתם עומדים" וכמובן שהוסבר לו בצורה נחמדה, גם ממני וגם מהם, כי פה לא יושבים.

מפה לשם הוא עבר כמה כיסאות שמאלה והתיישב שם (היה שם בור של מקומות ללא אנשים, בכלל, היו לא מעט קרחות בדרומי אתמול). למה אני מספר את זה? כי נדמה לי שאתה והוא הייתם צריכים להתחלף בכרטיס.

אלקט, לא יודע אם זו פעם ראשונה לך בטרנר, אבל לבוא עם ציפיות שיהיה עידוד בצפוני ויהיה ניתן לעמוד זה כמו לקרוא הודעה של דר ולצפות שאחרייה *לא* תהיה תגובה צינית. בקיצור - חבל על הציפייה.

יש היררכיה בין היציעים וזה בסדר גמור. לא כולם באים לעודד, ויש אנשים שמתייחסים לזה כאל בידור ולא כמו כולנו (או רובנו) כאן בקטע יותר רציני.
השאלה היא כמה מהאנשים שבאים לאיצטדיון באים את זה כדי לספוג אווירה ולהיות חלק מתרבות עידוד, וכמה מהם באים לקונצרט?
התחושה שלי היא שבגלל כמות קטנה מאוד של אנשים שלא מעוניינים לעמוד ולחוות את המשחק אלא לשבת ולראות בניחותא, יציעים שלמים מסורסים.
ילד יכול לעמוד על הכיסא ולא יסתירו לו, אנשים מבוגרים מאוד הם לא הרוב באף יציע.
אולי יש מקום לייעד מקומות קטנים הרבה יותר לסוג האוהדים שלא מעוניינים לעמוד, במקום לייעד יציעים שלמים לשם כך.

סמל אישי של משתמש
The red one

Eelect כתב: השאלה היא כמה מהאנשים שבאים לאיצטדיון באים את זה כדי לספוג אווירה ולהיות חלק מתרבות עידוד, וכמה מהם באים לקונצרט?
התחושה שלי היא שבגלל כמות קטנה מאוד של אנשים שלא מעוניינים לעמוד ולחוות את המשחק אלא לשבת ולראות בניחותא, יציעים שלמים מסורסים.
ילד יכול לעמוד על הכיסא ולא יסתירו לו, אנשים מבוגרים מאוד הם לא הרוב באף יציע.
אולי יש מקום לייעד מקומות קטנים הרבה יותר לסוג האוהדים שלא מעוניינים לעמוד, במקום לייעד יציעים שלמים לשם כך.
אני סבור כי רוב הקהל מגיע לקונצרט ולא מעוניין(/יכול) לעמוד ולעודד.

אני לא חושב שיש תקדים לאצטדיון שרובו מיועד לעידוד, ואני לא רואה סיבה שזה יקרה כאן בטרנר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

יש הרבה אוהדים שמעוניינים להצטרף לעידוד
ופשוט מוותרים כי הכבאים ניצחו אותם במלחמת ההתשה

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

חזרתי הרגע הביתה. איזה הבדל של שמיים וארץ בין מה שחוויתי שבוע שעבר לעכשיו.
לא נותר לי קול ובגול של מליקסון התחבקתי עם איזה עשרה אנשים שאני לא מכיר. איזו שמחה.
הבאנו כמות יפה היום. איך העידוד היה נשמע ממי שצפה בטלויזיה?

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

Eelect כתב:חזרתי הרגע הביתה. איזה הבדל של שמיים וארץ בין מה שחוויתי שבוע שעבר לעכשיו.
לא נותר לי קול ובגול של מליקסון התחבקתי עם איזה עשרה אנשים שאני לא מכיר. איזו שמחה.
בטלויזיה שמעו את " הקהל של אשדוד " בחור עם מגפון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

maor20094 כתב: בטלויזיה שמעו את " הקהל של אשדוד " בחור עם מגפון.
דווקא שמעו גם את שלנו לא מעט

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

maor20094 כתב: בטלויזיה שמעו את " הקהל של אשדוד " בחור עם מגפון.
כל המשחק קיללתי את מי שמיקם את המיקרופונים ליד הקהל. זה היה נורא, והיה ברור שת׳כלס באיצטדיון שומעים רק קהל את הקהל שלנו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Eelect כתב:חזרתי הרגע הביתה. איזה הבדל של שמיים וארץ בין מה שחוויתי שבוע שעבר לעכשיו.

ההתרשמות הכי טובה היא של מי שנכח במגרש.

והיה עידוד אחד החלשים העונה. נומי נומי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אורי אדום בנשמה כתב:

ההתרשמות הכי טובה היא של מי שנכח במגרש.

והיה עידוד אחד החלשים העונה. נומי נומי
לא יודע איפה ישבת, מאחורי השער הגוש היה סבבה לגמרי ועידוד בסדר גמור, זה שכל מי שמסביב מצטרף רק בגולים וגם זה במקרה הטוב זה לא חדש והם לא מדד לעוצמות העידוד.

שלח תגובה