הפועל ב"ש- בני יהודה, שני, 20:55, טרנר.
הפועל ב"ש- בני יהודה, שני, 20:55, טרנר.
אחרי נצחון דחוק והרבה שערות לבנות, חזרנו הרבה מסמי עייפים אך מרוצים.
אין זמן לחגיגות, בטח ובטח לאור המחצית החלשה שהצגנו ומולנו ניצבת יריבה עיקשת בדמות בני יהודה.
המשחק הקודם, שעמומון של מוצאי שבת בהרצליה, כשהקלאסיקו הגדול ברקע, הסתיים ללא הכרעה והיה למעצור בגל הנצחונות הראשון. ביום שני הבא תגיע לטרנר אותה בני יהודה, עם התקפה מהירה ויעילה ותשאף להיות הראשונה שמהממת את המבצר האדום, לבכר וחניכיו יהיו ודאי תוכניות אחרות.
בנוגע להרכב, כמו שאמרתי בשבוע שעבר, הרענון חייב להגיע. שהר וגאדיר נתנו היום נקודה גדולה למחשבה וכאב הראש של ברק רק גדל, זה ההרכב שלי:
גורש
ביטון
דוידזאדה
טאהה
צדק
אוגו
בראון
הובאן
בוזגלו
שהר
ברדה
יאללה הפועל!
אין זמן לחגיגות, בטח ובטח לאור המחצית החלשה שהצגנו ומולנו ניצבת יריבה עיקשת בדמות בני יהודה.
המשחק הקודם, שעמומון של מוצאי שבת בהרצליה, כשהקלאסיקו הגדול ברקע, הסתיים ללא הכרעה והיה למעצור בגל הנצחונות הראשון. ביום שני הבא תגיע לטרנר אותה בני יהודה, עם התקפה מהירה ויעילה ותשאף להיות הראשונה שמהממת את המבצר האדום, לבכר וחניכיו יהיו ודאי תוכניות אחרות.
בנוגע להרכב, כמו שאמרתי בשבוע שעבר, הרענון חייב להגיע. שהר וגאדיר נתנו היום נקודה גדולה למחשבה וכאב הראש של ברק רק גדל, זה ההרכב שלי:
גורש
ביטון
דוידזאדה
טאהה
צדק
אוגו
בראון
הובאן
בוזגלו
שהר
ברדה
יאללה הפועל!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: הפועל ב"ש- בני יהודה, שני, 20:55, טרנר.
בוזגלו מחריד בשבועות האחרונים, ולא אל תמכרו את סיפור "עושה הגנה" שחקן ברמתו חייב לקחת עליו את המשחק כשאנחנו תקועים,במקום זה הוא מתחבא,מבחינתי הוא לחלוטין לא באנקר בהרכב!

הוא חזר
היידה טוטי
היידה טוטי
- dardasmiley
בהחלט מסכים עם ההרכב שלך. אולי לשקול אפשרות של וואקמה על בוזי.Totti כתב:אחרי נצחון דחוק והרבה שערות לבנות, חזרנו הרבה מסמי עייפים אך מרוצים.
גורש
ביטון
דוידזאדה
טאהה
צדק
אוגו
בראון
הובאן
בוזגלו
שהר
ברדה
יאללה הפועל!
- ForeverRed
הובאן מורחק בשל צהובים.
אסור לעצור!
בואו נחכה ליום חמישי לראות מי כשיר ומי לא, ואז נציע הרכבים...
בואו נחכה ליום חמישי לראות מי כשיר ומי לא, ואז נציע הרכבים...
עניין הכרטיסים הצהובים:
אם אני לא טועה אז זה המשחק "לנקות" את צוברי הצהובים שלנו ע"מ שיפסידו את הגומלין בגביע.
אני מאוד מקווה שיש מי שנותן על כך את הדעת.
אם אני לא טועה אז זה המשחק "לנקות" את צוברי הצהובים שלנו ע"מ שיפסידו את הגומלין בגביע.
- simply-red
גורש
ביטון(צהוב),צדק(צהוב),טאהא,אופיר
אוגו(צהוב),ראדי ובראון.
שהר,ברדה ,נווקאמה.
אם בני יהודה מתכוננת לשחק עם שלושה בלמים, מרכיב את מליקסון במקום ראדי.
מוסיף: יש מצב שנגיע למשחק מול בני -יהודה שהפער רק 2 נקודות.
ביטון(צהוב),צדק(צהוב),טאהא,אופיר
אוגו(צהוב),ראדי ובראון.
שהר,ברדה ,נווקאמה.
אם בני יהודה מתכוננת לשחק עם שלושה בלמים, מרכיב את מליקסון במקום ראדי.
מוסיף: יש מצב שנגיע למשחק מול בני -יהודה שהפער רק 2 נקודות.
איך אתה מחשב פער של 2?
2 נק' יתרון לפני המשחק שלנו מול בני יהודה
במידה ומכבי מנצחת את נתניה והפועל חיפה
מכבי מארחת את הפועל חיפה לפני המשחק שלנו מול בני יהודה.taltal כתב:איך אתה מחשב פער של 2?
וואו...red bend כתב:2 נק' יתרון לפני המשחק שלנו מול בני יהודה
לא חשבתי על זה. סאמק.
אהההה לא חשבתי על זה
בהחלט.delta7 כתב:עניין הכרטיסים הצהובים:
צדק, ביטון ואוגו צריכים לקבל צהוב ובכך יהיו מושעים מהגומלין מול רמלה במקום משחק ליגה.
בעקבות ההיעדרות של הובאן, בראון ואוגו צריכים להרכיב את האמצע, והייתי רוצה גם לראות את שהר בפנים. ראדי חצי אמצע-חצי ימין, כדי גם להרכיב שלישייה באמצע וגם לתפוס יחד עם ביטון את האגף ולפנות את שהר יותר לכיוון המרכז (כשמתגוננים וראדי יהיה במרכז המגרש, שהר ישחק בימין).
אגב, מה המצב של ברדה?
יהיה משחק לא קל בכלל.
זה הזמן לחזור לעצמנו מבחינת קצב משחק ואנרגיות, ולשנות את כיוון העקומה ביכולת כלפי מעלה.
הלוואי ומליקסון יהיה בסגל.
קהל- אין מצב שבית הקברות שהיה מול נתניה חוזר על עצמו.
אליפות אחרי 40 שנה מחורבנות במדבר על הפרק. מתי כבר נתנהג בהתאם לסיטואציה?
גורש
אופיר - צדק - טאהא - ביטון
אוגו - בראון
שהר - בוזגלו - וואקמה
ברדה
אמור להספיק.
יהיה משחק לא קל. חייבים להפסיק עם העבירות השטותיות באזורים מסוכנים, בטח נגד בני יהודה שכל מצב נייח של גלאבאן זה חצי גול
אופיר - צדק - טאהא - ביטון
אוגו - בראון
שהר - בוזגלו - וואקמה
ברדה
אמור להספיק.
יהיה משחק לא קל. חייבים להפסיק עם העבירות השטותיות באזורים מסוכנים, בטח נגד בני יהודה שכל מצב נייח של גלאבאן זה חצי גול