טריוויה לערב שבת - סיפורה של כבשה שחורה בדימוס...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טריוויה לערב שבת - סיפורה של כבשה שחורה בדימוס...
חלקנו מפאת גילם הצעיר לא זוכרים/יודעים, אבל החבר'ה הבגירים יותר זוכרים גם זוכרים איך את השנאה הקמאית למכבי ת"א הזינו והעצימו לא פחות מתריסר שנות עקרות מניצחון ליגה מולה, מה שזיכה אותה בתואר הכבשה השחורה הגדולה ביותר בדברי הימים של המועדון.
עונת 90/91, מחזור 19 - מגיעים לאיצטדיון ר"ג ויוצאים משם כשידינו על העליונה - 1-3, עם צמד של החלוץ שמעון ביטון ועוד אחד של סספורטס כשבתווך קלינגר מצמק. ומאז, כאמור, החל הרצף השלילי שבנוסף גם כלל שיאי שיאים של התבטלות מולם, עד שהגיע בלסינג קאקו במחזור השני בעונת 02/03 ועם דרדלה בדקה ה-89 (ותודה לגבשושית בדשא שעזרה לכדור להתל בשטראובר) יצר את תחילתו של עידן חדש במפגשים מולם, ומי שלא ראה את השמחה ביציעים - לא ראה שמחה מימיו...
עונת 90/91, מחזור 19 - מגיעים לאיצטדיון ר"ג ויוצאים משם כשידינו על העליונה - 1-3, עם צמד של החלוץ שמעון ביטון ועוד אחד של סספורטס כשבתווך קלינגר מצמק. ומאז, כאמור, החל הרצף השלילי שבנוסף גם כלל שיאי שיאים של התבטלות מולם, עד שהגיע בלסינג קאקו במחזור השני בעונת 02/03 ועם דרדלה בדקה ה-89 (ותודה לגבשושית בדשא שעזרה לכדור להתל בשטראובר) יצר את תחילתו של עידן חדש במפגשים מולם, ומי שלא ראה את השמחה ביציעים - לא ראה שמחה מימיו...
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 20 דצמבר 2015, 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
Re: טריוויה לערב שבת - סיפורה של כבשה שחורה בדימוס...
אדיר!
עוד כאלה עוד!
עוד כאלה עוד!
אוי איזה שמחה.. וכמובן ה3-0 האדיר שנתנו להם כעבור סיבוב. מהמשחק הזה לא אשכח את הגול של אבוטבול כשכל המהלך מלווה בקריאות אולה
- OMERREMO33
ימים בהם לא היה צורך בהגרלה לבלומפילד...
אגב, באמצע היה כמובן נצחון (אמנם לא ליגה)ולא סתם נצחון אלא תואר על המוח הצהוב שלהם ב 97 (מגרש נייטרלי, אבל תאכלס ר"ג היה מגרש הבית שלהם אז)
אגב, באמצע היה כמובן נצחון (אמנם לא ליגה)ולא סתם נצחון אלא תואר על המוח הצהוב שלהם ב 97 (מגרש נייטרלי, אבל תאכלס ר"ג היה מגרש הבית שלהם אז)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
OMERREMO33 כתב:ימים בהם לא היה צורך בהגרלה לבלומפילד...
ואפילו אז, בעונה בה היינו טובים מהם בשתי דרגות הם חגגו עלינו פעמיים, כולל 1-4 משפיל בוסרמיל. לא בכדי הגענו לגמר ההוא בתחושת אנדרדוג
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה שאני זוכר,זה מרוב שהם היו שנואים,כל משחק אצלנו היו גורמים באבנים את האוטובוס שלהם.
שנת 92 או 93 אברהם גרנט מאמן בעונה הראשונה,אנחנו מקום שלישי,עם הישאם זועבי מלך השערים,משחק בשעה 11 בבוקר,שידור בטלביזיה והם שמים לנו 3 קל,אלי דריקס עם צמד אם אני זוכר נכון ואיציק זוהר עפ בעיטה חופשית מושלמת.
זה היה חירבון קבוע במכנסיים כל פעם שרואים אותם
שנת 92 או 93 אברהם גרנט מאמן בעונה הראשונה,אנחנו מקום שלישי,עם הישאם זועבי מלך השערים,משחק בשעה 11 בבוקר,שידור בטלביזיה והם שמים לנו 3 קל,אלי דריקס עם צמד אם אני זוכר נכון ואיציק זוהר עפ בעיטה חופשית מושלמת.
זה היה חירבון קבוע במכנסיים כל פעם שרואים אותם
אמת הפסדנו בחוץ 2 1 ברמת גן כבש לנו שי הוצלמן בפנדל שמעון ביטון הורחק , ואלי דריקס הבקיע בדקה ה90 , משחק שאני זוכר שאומרים לי מכבי זה גמר הגביע כמובן , קאקו וה1 0 כמו שהזכירו פה ה3 1 וה3 0 בבלומפילד ,אבל הכי זכור לי 3 1 בבית זה היה ב95 נדמה לי ,כבש לנו גוסייב ולהם אם אני לא טועה ברומר או קלינגר ואיציק זוהר , ולמה אני זוכר כי באותה השבת יצחק רבין נרצח עד היום זכורה לי השבת הזאת ,זה שי !אורי אדום בנשמה כתב:
ואפילו אז, בעונה בה היינו טובים מהם בשתי דרגות הם חגגו עלינו פעמיים, כולל 1-4 משפיל בוסרמיל. לא בכדי הגענו לגמר ההוא בתחושת אנדרדוג

אחד הזכרונות הראשונים שלי מהפועל.
לא זוכר באיזה שנה.
משחק בית נגד מכבי.
זועבי מעלה ל1-0 בשער ענק מהאויר.
סוהיל דאוד בתצוגת שיפוט שערורייתית ובסוף נגמר 1-2 להם.
לא זוכר באיזה שנה.
משחק בית נגד מכבי.
זועבי מעלה ל1-0 בשער ענק מהאויר.
סוהיל דאוד בתצוגת שיפוט שערורייתית ובסוף נגמר 1-2 להם.
גם אני רציתי לכתוב שזה אחד המשחקים שאני הכי זוכר (המשחק ביום הרצח של רבין), מהמשחקים הראשונים שהייתי בהם. לדעתי דריקס וקלינגר הבקיעו אבל אני לא לגמרי זוכר.
3 1 לזונות , זה שי !סניור כתב:גם אני רציתי לכתוב שזה אחד המשחקים שאני הכי זוכר (המשחק ביום הרצח של רבין), מהמשחקים הראשונים שהייתי בהם. לדעתי דריקס וקלינגר הבקיעו אבל אני לא לגמרי זוכר.

משחק נוראי.אורי אדום בנשמה כתב:
לא זוכר מה בדיוק אבל עשינו שם איזה חילוף או שניים בעמדות בהגנה והם חגגו עלינו בגדול.
ישנם כאלו שאולי לא יודעים אבל שמעון ביטון החל דרכו בנוער כחלוץ ויחד עם מיכה דקל (בנו של ג'קי) היוו חוד אימתני.אורי אדום בנשמה כתב:חלקנו מפאת גילם הצעיר לא זוכרים/יודעים, אבל החבר'ה הבגירים יותר זוכרים גם זוכרים איך את השנאה הקמאית למכבי ת"א הזינו והעצימו לא פחות מתריסר שנות עקרות מניצחון ליגה מולה, מה שזיכה אותה בתואר הכבשה השחורה הגדולה ביותר בדברי הימים של המועדון.
עונת 90/91, מחזור 19 - מגיעים לאיצטדיון ר"ג ויוצאים משם כשידינו על העליונה - 1-3, עם צמד של החלוץ שמעון ביטון ועוד אחד של סספורטס כשבתווך קלינגר מצמק. ומאז, כאמור, החל הרצף השלילי שבנוסף גם כלל שיאי שיאים של התבטלות מולם, עד שהגיע בלסינג קאקו במחזור השני בעונת 02/03 ועם דרדלה בדקה ה-89 (ותודה לגבשושית בדשא שהיתלה בשטראובר) יצר את תחילתו של עידן חדש במפגשים מולם, ומי שלא ראה את השמחה ביציעים - לא ראה שמחה מימיו...
אחד השערים של ביטון נגד מכבי היה אם איני טועה בבעיטה מחוץ לרחבה ישירות לרשת העליונה, דומה מאוד לשער המפורסם של דסה בשנה שעברה.
אחח, קאקו, איזה שחקן נהדר הוא היה.אורי אדום בנשמה כתב:חלקנו מפאת גילם הצעיר לא זוכרים/יודעים, אבל החבר'ה הבגירים יותר זוכרים גם זוכרים איך את השנאה הקמאית למכבי ת"א הזינו והעצימו לא פחות מתריסר שנות עקרות מניצחון ליגה מולה, מה שזיכה אותה בתואר הכבשה השחורה הגדולה ביותר בדברי הימים של המועדון.
עונת 90/91, מחזור 19 - מגיעים לאיצטדיון ר"ג ויוצאים משם כשידינו על העליונה - 1-3, עם צמד של החלוץ שמעון ביטון ועוד אחד של סספורטס כשבתווך קלינגר מצמק. ומאז, כאמור, החל הרצף השלילי שבנוסף גם כלל שיאי שיאים של התבטלות מולם, עד שהגיע בלסינג קאקו במחזור השני בעונת 02/03 ועם דרדלה בדקה ה-89 (ותודה לגבשושית בדשא שהיתלה בשטראובר) יצר את תחילתו של עידן חדש במפגשים מולם, ומי שלא ראה את השמחה ביציעים - לא ראה שמחה מימיו...
- simply-red
תקפנו לשער הצפוני בווסרמיל וממש אפשר היה לראות משער 5 איך הכדור קופץ על גבשושית רגעאורי אדום בנשמה כתב:חלקנו מפאת גילם הצעיר לא זוכרים/יודעים, אבל החבר'ה הבגירים יותר זוכרים גם זוכרים איך את השנאה הקמאית למכבי ת"א הזינו והעצימו לא פחות מתריסר שנות עקרות מניצחון ליגה מולה, מה שזיכה אותה בתואר הכבשה השחורה הגדולה ביותר בדברי הימים של המועדון.
לפני המפגש עם שטראובר וחומק לו לפינה השמאלית של השער. הרגשתי במשחק הזה כאילו אנחנו
משחקים 120 דקות נגד 12 שחקנים, כמה אויר יצא בגול...
לי זכור משחק בווסרמיל באמצע שנות ה 90. שבוע לפני המשחק אני ובני דודים שלי גוזרים עיתונים וניירות בתקווה לזרוק אותם באוויר בגול של ב"ש... 2 תיקים מפוצצים של דיאדורה עם הידיות חחחחח
מגיעים למשחק מחצית 1 0 למכבי
מחצית שניה סרגיי גוסייב עושה 1 1 ואנחנו מההתלהבות ביזבזנו את כל הניירות והעפנו באויר.
גרנט, עשה חילוף, הכניס את אבי נימני שהיה פצוע... 15 דק במגרש 2 בישולים מהסרטים, אחד לזוהר ואחד לדריקס ומיד גרנט הוציא אותו. 3-1
חזרנו הביתה מבואסים עם תיקים ריקים. מאז לא גזרנו ניירות חחחחחח
מגיעים למשחק מחצית 1 0 למכבי
מחצית שניה סרגיי גוסייב עושה 1 1 ואנחנו מההתלהבות ביזבזנו את כל הניירות והעפנו באויר.
גרנט, עשה חילוף, הכניס את אבי נימני שהיה פצוע... 15 דק במגרש 2 בישולים מהסרטים, אחד לזוהר ואחד לדריקס ומיד גרנט הוציא אותו. 3-1
חזרנו הביתה מבואסים עם תיקים ריקים. מאז לא גזרנו ניירות חחחחחח