תודה!
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
תודה!
תודה לכל הקהל האדיר הזה! אתם לא מבינים מה הלך שם בקניון ואיזה קהל איכותי יש לנו! לא איפשרו להכניס תפאורה? הצליחו להחדיר אבוקות ליציעים והוציאו את המשטרה קטנים !
פשוט קהל אדיר, שזה מה שאני לוקח מהמשחק היום, בעיקר את החוויה שלפני המשחק ומה שהלך שם.
14 אלף אוהדים שצבעו את חיפה באדום, שנתנו תצוגה אדירה, שאם ניצחון הכל היה נראה אחרת...
לצערנו, יש זמן עד שנצליח להפוך למועדון ענק כמו מכבי.
פשוט קהל אדיר, שזה מה שאני לוקח מהמשחק היום, בעיקר את החוויה שלפני המשחק ומה שהלך שם.
14 אלף אוהדים שצבעו את חיפה באדום, שנתנו תצוגה אדירה, שאם ניצחון הכל היה נראה אחרת...
לצערנו, יש זמן עד שנצליח להפוך למועדון ענק כמו מכבי.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- The red one
Re: תודה!
״להוציא את המשטרה קטנים״ - אלוהה זאת שתאכל עכשיו קנס. ממש עונש למשטרה.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
זה פסדר, פאיו ואגידה ישלמו תקני הזה, בתור קנס.אדום בלב בנשמהההה כתב:״להוציא את המשטרה קטנים״ - אלוהה זאת שתאכל עכשיו קנס. ממש עונש למשטרה.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- ForeverRed
הקהל כמו הקבוצה - הרבה רעש וצלצולים לפני המשחק, ואז שותקים במאני טיים.
הופעה די חלשה.
הופעה די חלשה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:״להוציא את המשטרה קטנים״ - אלוהה זאת שתאכל עכשיו קנס. ממש עונש למשטרה.
קנס כבר לא יהיה . אם אני לא טועה ישחנו רדיוס על תנאי.
כנראה שיופעל מול ביתר
אם כך יהיה זה אומר שאין יותר ווסרמיל. אפילו לא תהיה פרידה מכובדת ממה שהיה הבית שלנו עשרות שנים.הראל כתב:
כנראה שיופעל מול ביתר
די איכזב אותי הפיירו, בשביל מה? נניח וזה היה מאורגן עם הפנאטיקס וזאת הייתה המחאה, אבל זה רק אנחנו עשינו. ולדעתי גם לא כל כך שמו לב לזה.
מקווה לפחות שהמועדון ייארגן באמצע יולי או משהו משחק פרידה מוסרמיל מול קבוצה גדולה..
מקווה לפחות שהמועדון ייארגן באמצע יולי או משהו משחק פרידה מוסרמיל מול קבוצה גדולה..
- The red one
אני חושב שהעונש על תנאי הוא על התפרעות אוהדים, ולפי מיטב זכרוני פיירו לא נכלל בהתפרעות אוהדים, אלא זריקת חפצים למגרש ומעלה.הראל כתב:
כנראה שיופעל מול ביתר
אגב ForeverRed תגובה מדוייקת מאוד. אהבתי. המשחק הזה הוא המראה לקהל האמיתי של הפועל באר שבע. יש כמות, לא איכותית בכלל, מברברים את המוח לפניי, טק נכנסים לפיגור 0-2 תוך 30ם דקות הופ יושבים ושותקים, רק כ100 מעודדים. הופ 1-2 בוזגלו כולם חוזרים לקפוץ לעודד. בום 1-3 דקה 46 ואנשים שעוד לא קמו מהמחצית כבר המשיכו לשבת.
והמשיך כמובן בכך שבשריקת הסיום היה ממש קצת קהל ביציעים, אבל בזה אני במפתיע לא מאשים את הקהל, כי אני מבין כל אחד שיצא לפני שריקת הסיום.
כמה דברים:אדום בלב בנשמהההה כתב: אני חושב שהעונש על תנאי הוא על התפרעות אוהדים, ולפי מיטב זכרוני פיירו לא נכלל בהתפרעות אוהדים, אלא זריקת חפצים למגרש ומעלה.
אגב ForeverRed תגובה מדוייקת מאוד. אהבתי. המשחק הזה הוא המראה לקהל האמיתי של הפועל באר שבע. יש כמות, לא איכותית בכלל, מברברים את המוח לפניי, טק נכנסים לפיגור 0-2 תוך 30ם דקות הופ יושבים ושותקים, רק כ100 מעודדים. הופ 1-2 בוזגלו כולם חוזרים לקפוץ לעודד. בום 1-3 דקה 46 ואנשים שעוד לא קמו מהמחצית כבר המשיכו לשבת.
והמשיך כמובן בכך שבשריקת הסיום היה ממש קצת קהל ביציעים, אבל בזה אני במפתיע לא מאשים את הקהל, כי אני מבין כל אחד שיצא לפני שריקת הסיום.
יהיה רדיוס.
בתור אחד שלא מחזיק מהקהל שלנו אספת כאן ערמה של שטויות וקיבצת אותם יחד.
כל משחק נגד מכבי בשנתיים האחרונות התחיל בגול מטעות מפגרת, נחש מה? גם הפעם בדקה 20 זה קרה ובגמר גביע, נחש מה עוד? אחריי 8 דקות כבר קיבלת את השני בעוד טעות טיפוסית והינה הגביע כבר נעלם.
זה שבר את הקהל, כשהיה תקווה הוא עודד ודחף.
ויש לי עוד קצת בשבילך, אם כבר שיחקנו בניחושים עד עכשיו אז בוא נמשיך, בחזרה מהמחצית נחש כמה זמן עבר עד שקיבלנו גול? דקה, תנסה לנחש כמה זמן עד שקיבלנו עוד גול? 5 דקות.
אנשים אפילו לא הספיקו לחזור מהקיוסק אחריי שקנו קולה.
תעשו לי טובה, תבקרו את הקהל הזה כמה שתרצו רק לא היום.
לא הוא אשם במה שהיה אלא רק הסמרטוטים.
מי שייצא לפניי הזמן? מבין אותו, זה היה מבזה ומביש לראות את המשחק הזה.
- The red one
לגבי הרדיוס מקווה שאתה טועה.RedHell כתב:
כמה דברים:
יהיה רדיוס.
בתור אחד שלא מחזיק מהקהל שלנו אספת כאן ערמה של שטויות וקיבצת אותם יחד.
כל משחק נגד מכבי בשנתיים האחרונות התחיל בגול מטעות מפגרת, נחש מה? גם הפעם בדקה 20 זה קרה ובגמר גביע, נחש מה עוד? אחריי 8 דקות כבר קיבלת את השני בעוד טעות טיפוסית והינה הגביע כבר נעלם.
זה שבר את הקהל, כשהיה תקווה הוא עודד ודחף.
ויש לי עוד קצת בשבילך, אם כבר שיחקנו בניחושים עד עכשיו אז בוא נמשיך, בחזרה מהמחצית נחש כמה זמן עבר עד שקיבלנו גול? דקה, תנסה לנחש כמה זמן עד שקיבלנו עוד גול? 5 דקות.
אנשים אפילו לא הספיקו לחזור מהקיוסק אחריי שקנו קולה.
תעשו לי טובה, תבקרו את הקהל הזה כמה שתרצו רק לא היום.
לא הוא אשם במה שהיה אלא רק הסמרטוטים.
מי שייצא לפניי הזמן? מבין אותו, זה היה מבזה ומביש לראות את המשחק הזה.
לגבי הקהל הגדול שלנו, עזוב לא נכנס לזה. אין לנו כזה גדול כמו שכולם חושבים, הגוש המעודד הוא מאוד מצומצם. כל הקטע של קהל זה לעודד ולדחוף גם שלא רואים תקווה באופק.
לגבי אלה שיוצאים - אמרתי, מסכים, אני בדר"כ כועס על אנשים שיוצאים לפני השריקה, בעיקר אלה שעושים את זה בוסרמיל, אבל היום הגעתי למצב שאמרתי "אני יוצא בשביעי או בשריקה מה שיבוא קודם", ובסוף זה יצא בשריקה, אם היה השביעי, הייתי יוצא.
איפה ראית אותי אומר קהל גדול? פתחתי את דברי מזה שאין לנו קהל טוב בכלל.אדום בלב בנשמהההה כתב: לגבי הרדיוס מקווה שאתה טועה.
לגבי הקהל הגדול שלנו, עזוב לא נכנס לזה. אין לנו כזה גדול כמו שכולם חושבים, הגוש המעודד הוא מאוד מצומצם. כל הקטע של קהל זה לעודד ולדחוף גם שלא רואים תקווה באופק.
לגבי אלה שיוצאים - אמרתי, מסכים, אני בדר"כ כועס על אנשים שיוצאים לפני השריקה, בעיקר אלה שעושים את זה בוסרמיל, אבל היום הגעתי למצב שאמרתי "אני יוצא בשביעי או בשריקה מה שיבוא קודם", ובסוף זה יצא בשריקה, אם היה השביעי, הייתי יוצא.
סיימתי אותם בזה שקישקשת על איך העידוד היה היום.
לא היה אפשר להרים את הקבוצה הזו, הם באו גמורים מהבית וגמרו את הקהל יחד איתם, חבורה של נרקומנים.
אמרתי לך, תדבר על הקהל תמיד, לא היום! לא מוכן שלרגע אחד מישהן ישכח מי האחראיים למה שהיה.
- The red one
בסדר, הבנתי. לא היום. הקהל שלנו הראה כמה הוא קהל מעפן לאורך כל העונה הזו. אז סבבה, לא נדבר על היום.RedHell כתב:
איפה ראית אותי אומר קהל גדול? פתחתי את דברי מזה שאין לנו קהל טוב בכלל.
סיימתי אותם בזה שקישקשת על איך העידוד היה היום.
לא היה אפשר להרים את הקבוצה הזו, הם באו גמורים מהבית וגמרו את הקהל יחד איתם, חבורה של נרקומנים.
אמרתי לך, תדבר על הקהל תמיד, לא היום! לא מוכן שלרגע אחד מישהן ישכח מי האחראיים למה שהיה.
ושאני אומר קהל אני מדבר על הקהל בכללי, על האנשים האלה שמפסיקים לעודד בפיגור, או אלה שלא מגיעים אחרי הפסד. ולצערי יש לנו חלק קטן באופן יחסי שהוא לא כזה.
- ForeverRed
הבעיה עם הקהל לא הייתה רק ברגעים הקשים.
גם בפתיחת המשחק ובמומנטומים הארגון התקשה להשתלט על היציעים הגדולים.
מה שקיבלנו זו עוצמה נמוכה והרבה חוסר אחידות.
גם בפתיחת המשחק ובמומנטומים הארגון התקשה להשתלט על היציעים הגדולים.
מה שקיבלנו זו עוצמה נמוכה והרבה חוסר אחידות.
אם ננתח את זה קצת, אני חושב שהארגון היה צריך להתמקם כמו אוהדי מכבי, במרכז היציע.
בתור אחד שישב למעלה אני אומר לכם, אי אפשר היה לשמוע אתכם ולהצטרף לעידוד. והיו הרבה שרצו. עשרות פעמים מצאתי את עצמי מתחיל לשיר ואז מבין שזה בכלל שיר מהקהל של מכבי.
בתור אחד שישב למעלה אני אומר לכם, אי אפשר היה לשמוע אתכם ולהצטרף לעידוד. והיו הרבה שרצו. עשרות פעמים מצאתי את עצמי מתחיל לשיר ואז מבין שזה בכלל שיר מהקהל של מכבי.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 21 מאי 2015, 07:42, נערך פעם 1 בסך הכל.