אלישע הרס את אליה
נשלח: 01 מרץ 2015, 21:56
המשחק היום הוכיח עד כמה אלישע הרס אותו שלא שיחק איתו בתפקיד של פו בתור חלוץ מטרה.
מועדון האוהדים הפועל באר-שבע
https://www.crazyred.co.il/
צריך לעצור אותך על שוטטות.שלומי12 כתב:המשחק היום הוכיח עד כמה אלישע הרס אותו שלא שיחק איתו בתפקיד של פו בתור חלוץ מטרה.
לא נכון.הפועלעולה כתב:כן כן, העיקר כשברדה תופקד כחלוץ מרכזי כולם אמרו שזה מפגר כי ברדה לא חלוץ והוא לא מתאים לזה (גם אני אחד מהם, ד"א, אין לי בעיה להודות בזה).
הכי קל להיות חכם בדיעבד.
גם נגד בית"ר בתחילת העונה ובטוטו. אפשר להגיד גם נגד מכבי אבל אני לא 100% בטוח לגבי זה.שמעון א כתב: לא נכון.
פעם אחת הוא שיחק בשפיץ בסיבוב הראשון מול הפועל ת"א. זהו.
אלישע חייב להבין את זה ולא ללכת עם הראש בקיר. ברדה לא צריך לשחק מתחת לחלוץ! שנה וחצי זה מספיק זמן כדי להבין את זה.
או בשפיץ או בקו(אני מעדיף בקו).
שלילי גבאי פתח בחוד נגד מכביהפועלעולה כתב: גם נגד בית"ר בתחילת העונה ובטוטו. אפשר להגיד גם נגד מכבי אבל אני לא 100% בטוח לגבי זה.
אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי אז באותו משחק גורדנה פתח מאחורי החלוץ ממש כמו היום וגבאי שיחק באגף. אז כן, ברדה פתח כשפיץ שלנו גם מול מכבי תל אביבbs war כתב:
שלילי גבאי פתח בחוד נגד מכבי
גורדנה היה באגף שמאל.yanivnew91 כתב: אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי אז באותו משחק גורדנה פתח מאחורי החלוץ ממש כמו היום וגבאי שיחק באגף. אז כן, ברדה פתח כשפיץ שלנו גם מול מכבי תל אביב
לא שיחקנו במערך של 4-3-3, שיחקנו עם בוזגלו באותו משחק ושיחקנו במערך של 4-4-2 קלאסי כאשר גבאי וברדה ביחד בחוד, גורדנה בעל כורחו באגף (והיה דיי גרוע, בכלל הוא לא צריך להיות באגף...).הפועלעולה כתב:אני לא רוצה להישמע נחרץ אבל אם אני זוכר נכון, שיחקנו 4-3-3 כשגורדנה בקישור בצד שמאל באותו משחק, כי אני בעיקר זוכר את גבאי באגף.