אתמול קרה בדיוק ההפך. אנחנו עם ניצחון דחוק ונתניה עם הפסד דקה 90... מקווה שזה לא סימן

בכל מקרה משחק מאוד קשה. קבוצה שהצליחה לכבוש 3 שערים למכבי זה אומר שיש לה מה להציע.
עידו לוי מורחק יחסר בנתניה.
ביטון יחזור ל 11 בב"ש?
עם איזה הרכב הייתם עולים?
אותו הרכב שפתח בשבת, אולי נאסר במקום מליקסון. נקווה שיהיה סגל מלא.שמעון א כתב:בסיבוב הקודם הפסדנו להפועל ת"א בדקה ה 90, ונתניה עם ניצחון דחוק על רעננה. מחזור אח"כ נתניה קיבלה מאיתנו 4 על הראש.
אתמול קרה בדיוק ההפך. אנחנו עם ניצחון דחוק ונתניה עם הפסד דקה 90... מקווה שזה לא סימן
בכל מקרה משחק מאוד קשה. קבוצה שהצליחה לכבוש 3 שערים למכבי זה אומר שיש לה מה להציע.
עידו לוי מורחק יחסר בנתניה.
ביטון יחזור ל 11 בב"ש?
עם איזה הרכב הייתם עולים?
חבל, הוא עד עכשיו לוקח 2 אופטלגין ביום מהסחרחורת שבוזגלו עשה לוyossi כתב:גם אבו עביד מורחק.
שניים מהיותר טובים בהגנת נתניה.
בוזגלו כנראה נכנס לשנת חורף מאזTotti כתב: חבל, הוא עד עכשיו לוקח 2 אופטלגין ביום מהסחרחורת שבוזגלו עשה לו
סרגי פצוע.שמעון א כתב:גם ירין חסן בלם. יכול לשחק עם סרגי.
נראה לי מוגזם.אדום בלב בנשמהההה כתב:פשוט לא בא לי ללכת למשחק הזה.
בשביל מה? בשביל לשמוע את הקללות על אלישע שוב ולהתעצבן שלא עוברים את החצי במחצית הראשונה? בשביל לשמוח מאיזה גול מיקרי? בשביל משחק שגם כך ניצחון או הפסד לא כאלה חשובים?
אין חשק. נשבע שככה גם הרגשתי בשבת לפני המשחק, ולמען האמת גם במהלכו. רוב הזמן בכלל הייתי עסוק בטלפון להתפלל שאלירן עטר יכבוש בשביל ליגת החלומות. הכל היה חסר חשק, חסר אווירה (במחצית הראשונה עוד לפחות עשו משהו..השנייה..עזבו לא נזכיר) עונה שעברה הנפילה עוד הייתה בסוף העונה, אז על כל שאר המשחקים הייתה התלהבות. שמתמודדים נגד ירידה חס ושלום יש תחושה שבאים כאנדרדוג כל משחק וזה מדרבן אותך. ב4 משחקים שנותרו עד סוף הפלייאוף? הכל דיי פרווה כזה...חוץ מהמשחק נגד ק"ש.
העונה כל המשחקים מרגישים אותו דבר. את החילופים של אלישע צפיתי מתחילת המשחק בוסרמיל (למרות שוואלה הוא הפתיע, הוציא חלוץ הכניס קשר ואז הוציא קשר הכניס חלוץ, מטורף שכמוהו!). גם את הקללות צפיתי, ספויילר: יהיו גם בנתניה.
ולא אני ממש לא מהאלה שבדר"כ נשארים בבית, ולרוב המשחקים במרכז מגיע ובשמחה רבה, אבל באמת שאין לי שום חשק הפעם. מעדיף לחסוך את הדלק ולא לעשות את הטיול הזה, גם ככה יש לי סופ"ש קצר במיוחד ...
הייתי חייב לפרוק. מעניין אותי אם יש אנשים ששותפים לי בתחושה. פה אני מחזיק מהרוב הקומץ הנורמלי. בפייסבוק לא מעז לכתוב, לא בא לי להתקל בתגובות של ילדים בני 13 או אנשים בני 41 שמתנסחים ומתנהגם כמו ילדים בני 13 ..
מעולה.אדום בלב בנשמהההה כתב:אגב צפוי מזג אוויר סופר חורפי בשבת.
זה לא יעצור אותםRedRock כתב:
מעולה.
ככה כל הממורמרים שבאים רק לקלל לא יבואו ונוכל להנות מקבוצה קטנה ואיכותית של אוהדים.