כל אלה שיצאו עליי שאני כפוי טובה על האשכול שלי זה בכלל לא הייתה הפואנטה לא מזיז לי שהבאנו לא הבאנו חיזוק זה בכלל לא מזיז לי אם ניקח השנה אליפות או לא כי אני דיי בטוח שכבר לא ניקח.
אכפת לי מ2 שחקנים שנתנו הכל בשבילנו שנתיים בהרכב ונפגעו מזה שיום לפני חלון העברות נזכרו המועדון הדגול שלכם עם ההתנהלות המדהימה למצוא להם קבוצה! 5 שעות לפני שנסגר החלון שולחים אותם לחפש קבוצות,אם אתם חושבים שזה התנהלות של מועדון גדול אתם אוהדים בדיחה.
אם אג'ידה כזה מחובר לעיר ולקהל, (נתקלתי בכל מיני תגובות שטוענות שהוא שחקן בית!), אז למה הוא מסרב כבר כמה חודשים לחתום על חוזה לשנים הבאות?
שמועות חזקות רצות שהוא כבר חצי רגל במכבי ת"א החל מהעונה הבאה...
בדיעבד? חבל שהמהלך עם מרציאנו לא יצא לפועל...
לא רוצה שחקנים שלא רוצים להיות כאן.
לגבי פאיוביץ, נכון נעשתה טעות. אבל אפשר להסתכל על זה מכיוון אחר,
ברוב המועדנים בארץ היו "מקפיאים" אותו בלי להסס, אצלנו זה אחרת...
ברגע שהוא סירב לעבור/לא מצאו קבוצה רצינית שתקח אותו החליטו לבטל את כל העסקה.
אם יש נזק מכל המהלך של אתמול, אז הוא כבר נעשה...
עכשיו צריך לתקן וללמוד את הלקח.
ואחרי הכל,
כל הכבוד לחברים מהאולטראסאוט על היוזמה!
כשבני יהודה חשבה למכור את אהוד בן טובים הקהל שלה כבר קנה בנזין ותכנן לשרוף ת'מועדון. כי בן טובים הוא סמל.
כשטוטי(האמיתי) יעזוב את רומא, האולטראס ירים את הקוליסאום באוויר.
מי אלה אגידה ופאיוביץ(עם כל הכבוד) שאתם סוגדים להם? שכירי חרב.
היום אצלנו, מחר בכפר סבא, בעונה הבאה בהפועל תרקומיא.
ככל שאני חושב על זה יותר, היה צריך להביא את מרציאנו גם במחיר של להקפיא את אגידה. או להעיף אותו ליציע או לעלות אותו למטוס. פשוט משתין על המועדון עם כל העניין של החוזה במכבי, ואתם עוד עושים לו כבןד...
dardasmiley כתב:ככל שאני חושב על זה יותר, היה צריך להביא את מרציאנו גם במחיר של להקפיא את אגידה. או להעיף אותו ליציע או לעלות אותו למטוס. פשוט משתין על המועדון עם כל העניין של החוזה במכבי, ואתם עוד עושים לו כבןד...
מאיפה -אתה- יודע -בוודאות- שהוא סגור במכבי תל אביב?