מועדון בדיחה,מועדון קטן נשאר קטן
מועדון בדיחה,מועדון קטן נשאר קטן
דיברו יותר מדי ובנתיים שרפו 2 שחקנים שהיו שחקני באנקר בהרכב והרסו להם את כל הביטחון.
גועל נפש תמיד נהיה קטנים כנראה ובחיים זה לא ישתנה.
Re: מועדון בדיחה,מועדון קטן נשאר קטן
לא חושב, רק מראה על התיאבון של אלונה..
התיאבון של אלונה ריסק והשפיל 2 שחקנים באנקרים בהרכב שלנו בשנתיים האחרונות
לא חושב?
התנהלות של ליגה ז'
עשו טובה כולכם ותפסיקו לנסות למצוא תירוצים ההתנהלות היום הייתה עלובה של מועדון עלוב
איכס.
אל תדברו יותר מדי,רק דיבורים והעיקר גרמתם ל2 שחקנים לנסות לחפש מועדונים,ועוד 2 שחקני באנקר בהרכב.
התנהלות של ליגה ז'
עשו טובה כולכם ותפסיקו לנסות למצוא תירוצים ההתנהלות היום הייתה עלובה של מועדון עלוב
איכס.
אל תדברו יותר מדי,רק דיבורים והעיקר גרמתם ל2 שחקנים לנסות לחפש מועדונים,ועוד 2 שחקני באנקר בהרכב.
מה אתה דפוק?אומנם הפסדנו בחלון העברות הזה..אבל בסה"כ הייתה כוונה של אלונה לשפוך ביום אחד כמה מיליונים טובים בשביל לחזק את הקבוצה
אתה לא מתבייש להגיד מועדון בדיחה?סמרטוט רצפה.
באמת שהשלמתי עם מרציאנו ונוואקמה במועדון. בעיקר בשביל העתיד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סלחו לי אבל מי באמת אמר לכם שהקבוצה רצתה את מרציאנו? כי היה רשום בוואן?
ונגיד והדליפו להם בכוונה חשבתם אולי שזה תרגיל על מנת ללחוץ על אג'ידה לחדש חוזה אחרת שיבין שגם לו אפשר למצוא מחליף?
נוואקמה אף אחד לא באמת יודע מה היה שם, בטח כשהוא היה פה פעמיים, סיפור קצת מוזר אבל אולי זה יעורר קצת את פאיו שמכל מכה קטנה נעדר לחודשיים.
ונגיד והדליפו להם בכוונה חשבתם אולי שזה תרגיל על מנת ללחוץ על אג'ידה לחדש חוזה אחרת שיבין שגם לו אפשר למצוא מחליף?
נוואקמה אף אחד לא באמת יודע מה היה שם, בטח כשהוא היה פה פעמיים, סיפור קצת מוזר אבל אולי זה יעורר קצת את פאיו שמכל מכה קטנה נעדר לחודשיים.
וואלה?לא שמעתי אותך מתלונן על התיאבון של אלונה כשהיא הביאה את מליקסון וארבייטמן בקיץ הנוכחי ואת ברדה ובוזגלו בקיץ הקודם.שמעון א כתב:התיאבון של אלונה ריסק והשפיל 2 שחקנים באנקרים בהרכב שלנו בשנתיים האחרונות
אתה ניזון מאופירה אסאייג ורועי זריהן ובא בטענות לקבוצה על זה שהאמנת לכל מה שכתוב.RoICah כתב:דיברו יותר מדי ובנתיים שרפו 2 שחקנים שהיו שחקני באנקר בהרכב והרסו להם את כל הביטחון.
הסר דאגה - הכול בסדר, זה לא נבחרת של ד'1 בית ספר גבים - אף אחד לא איבד בטחון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
חח אתה חושב שאכפת לי אם הבאנו שחקנים או לא? זה בכלל לא מה שמזיז לי אני יודע מזמן שהעונה גמורה עם מאמן כזה.CrazyRed7 כתב:מה אתה דפוק?אומנם הפסדנו בחלון העברות הזה..אבל בסה"כ הייתה כוונה של אלונה לשפוך ביום אחד כמה מיליונים טובים בשביל לחזק את הקבוצה
אכפת לי שהרסו ל2 שחקני מפתח בהרכב שלנו את כל הביטחון וגרמו להם בושה,2 שחקנים ששנתיים כבר נותנים הכל פה בשביל הקבוצה שהתחברו לקבוצה,שלחו אותם בדקה ה90 לחפש קבוצות.
מעניין אותי איך הם מרגישים
חתיכת טמבל
רועי,RoICah כתב:לא חושב?
התנהלות של ליגה ז'
איכס.
אתה מאבד כיוון ונראה לי הקבוצה לא עושה לך טוב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
אם העונה גמורה כמו שאתה טוען אז זה ממש לא משנה איך מרגישים השחקנים.RoICah כתב: חח אתה חושב שאכפת לי אם הבאנו שחקנים או לא? זה בכלל לא מה שמזיז לי אני יודע מזמן שהעונה גמורה עם מאמן כזה.
אכפת לי שהרסו ל2 שחקני מפתח בהרכב שלנו את כל הביטחון וגרמו להם בושה,2 שחקנים ששנתיים כבר נותנים הכל פה בשביל הקבוצה שהתחברו לקבוצה,שלחו אותם בדקה ה90 לחפש קבוצות.
חתיכת טמבל
קשקשנים כפויי טובה.
אג'ידה לא מחדש את החוזה שלו. אז זכותה של אלונה להביא שוער אחר. לא מזמן הושיבו את נסאר ביציע בגלל זה.RoICah כתב: חח אתה חושב שאכפת לי אם הבאנו שחקנים או לא? זה בכלל לא מה שמזיז לי אני יודע מזמן שהעונה גמורה עם מאמן כזה.
חתיכת טמבל
את פאיוביץ' היא אמרה שהיא לא תקפיא ורק אם ימצא מועדון אחר היא תשחרר.
כן, לא נעים..לא סימפטי..אבל זה העסק, בדיוק כמו שאג'ידה מחכה לקיץ כדי לקבל הצעות מחו"ל ולעזוב.
אידיוט חסר מוח.
איך אתה יודע הכול ומה כל אחד מרגיש ?RoICah כתב: חח אתה חושב שאכפת לי אם הבאנו שחקנים או לא? זה בכלל לא מה שמזיז לי אני יודע מזמן שהעונה גמורה עם מאמן כזה.
חתיכת טמבל
היית במשא ומתן עם אג'ידה שלא מוכן לחתום ? אתה באמת חושב שהייתה עיסקה סיבובית שאג'ידה הולך להפועל תל אביב שמעבירה לאשדוד את שלומי אזולאי בשביל מרציאנו ?
פורום של חיים בסרט.
אתם הכפוי טובה היחידים פה שלא מכבדים שחקנים שמזיעים בשבילכם כבר שנתיים על הדשא המסריח שנקרא וסרמיל.
אתם הכפוי טובה היחידים פה שלא מכבדים שחקנים שמזיעים בשבילכם כבר שנתיים על הדשא המסריח שנקרא וסרמיל.