הפינה האופטימית מחזור 8
הפינה האופטימית מחזור 8
1. לא עוצר אחרי העונה שעברה. מאור בוזגלו ממשיך להיות ספק המספרים העיקרי שלנו.
2. מאור מליקסון - ברוך הבא לסטטיסטיקה! סוף סוף שני המאורים משתפים פעולה.
3. החילופים של אלישע - הבין שהמקום היחיד שגורדנה יכול להיות אפקטיבי בו זה מאחורי החלוץ, גם אם זה אומר להוציא את ברדה.
2. מאור מליקסון - ברוך הבא לסטטיסטיקה! סוף סוף שני המאורים משתפים פעולה.
3. החילופים של אלישע - הבין שהמקום היחיד שגורדנה יכול להיות אפקטיבי בו זה מאחורי החלוץ, גם אם זה אומר להוציא את ברדה.
Re: הפינה האופטימית מחזור 8
מליקסון - משחק אדיר שלו. כל נגיעה קסם, בישול ענק. ברוך השב מלך
בוזגלו - אין מילים.
מסכים לגבי החילופים, חבל שגבאי נפצע ישר כי הוא עשה הרבה בלאגן והתנועה ללא כדור הייתה חשובה מאוד אחרי שבתחילת המחצית המשחק היה סטטי ועמד במקום. הוא וגורדנה יכולים להיות אסים מטורפים.
בוזגלו - אין מילים.
מסכים לגבי החילופים, חבל שגבאי נפצע ישר כי הוא עשה הרבה בלאגן והתנועה ללא כדור הייתה חשובה מאוד אחרי שבתחילת המחצית המשחק היה סטטי ועמד במקום. הוא וגורדנה יכולים להיות אסים מטורפים.
- The red one
בוזגלו פשוט מטורף. לא נוגע מחצית שלמה בכדור, נותן 4 נגיעות במחצית השנייה 1 גול 1 בישול. אדיר!
הובאן מעולה כהרגלו.
מליקסון היה היום בסדר גמור++.
העלייה למחצתי השנייה בסערה מה שהשתלם והביא את השערים. וזה לא שהיה איזה שינוי טקטי על המגרש (גורנדה נכנס אבל הוא לא עשה את השערים לפי מיטב זכרוני) , נשאר אותו דבר אבל פשוט ראו עלייהם שהם רוצים יותר, יצירתיים יותר. אז למהל עזאזל לא לשחק ככה כל המשחק ?
יאללה עוד 3 נקודות !
הובאן מעולה כהרגלו.
מליקסון היה היום בסדר גמור++.
העלייה למחצתי השנייה בסערה מה שהשתלם והביא את השערים. וזה לא שהיה איזה שינוי טקטי על המגרש (גורנדה נכנס אבל הוא לא עשה את השערים לפי מיטב זכרוני) , נשאר אותו דבר אבל פשוט ראו עלייהם שהם רוצים יותר, יצירתיים יותר. אז למהל עזאזל לא לשחק ככה כל המשחק ?
יאללה עוד 3 נקודות !
המחצית השנייה של אוגו.
בראשונה הייתי בטוח שגוזף טאצי בהרכב, בשנייה הוא היה מצויין.(מלבד איבוד כדור איום)
בראשונה הייתי בטוח שגוזף טאצי בהרכב, בשנייה הוא היה מצויין.(מלבד איבוד כדור איום)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מליקסון אדיר בוזגלו אדיר חוץ מזה הכל ***
לעעעע, חזרת לאוגוסט אחי?? חלאס.RoICah כתב:מליקסון אדיר בוזגלו אדיר חוץ מזה הכל ***
בן ביטון היה טוב.
סוארס ופאיוביץ שקטים וטובים.
לא היה משחק קל, נגד קבוצה שהרגה אותו מהרגע הראשון עם בזבוזים זמן, הצגות והרחקות לשמייםץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא נמאס לך לבקר דברים שאני אומר? חלאס אתהTotti כתב:
לעעעע, חזרת לאוגוסט אחי?? חלאס.
בן ביטון היה טוב.
סוארס ופאיוביץ שקטים וטובים.
לא היה משחק קל, נגד קבוצה שהרגה אותו מהרגע הראשון עם בזבוזים זמן, הצגות והרחקות לשמייםץ
כן הכל היה גרוע במשחק הזה משחק עלוב של קבוצה שרוצה עוד לזכות באליפות דיי כבר לשקר לעצמך,מעניין שכל משחק כזה יוצא לנו המיץ עד שאנחנו מבקיעים שער ואתם אומרים שהקבוצה היריבה באה להרוג אותנו.
מעניין שמול מכבי הם לא באו להרוג...
משקרים לעצמכם אם לדעתך המשחק הזה היה בסדר אתה על פטריות.
נערך לאחרונה על ידי RedRock ב 08 נובמבר 2014, 21:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: נא להתבטא בהתאם
סיבה: נא להתבטא בהתאם
כשאנחנו יוצרים מומנטום אין הגנה בליגה שתעמוד בזה. חבל שאנחנו לא מצליחים לעשות זאת כבר בפתיחת המשחק כפי שעושה מכבי.
מילים טובות גם לקהל שהיה שותף לאותו יצירת מומנטום.
מליקסון סוף סוף היה דומה לשחקן שעזב.
לפעמים יש כדרורים מיותרים שסוחטים ממנו יותר מדי כוח וראו שאחרי השער השני הוא היה פשוט גמור.
בוזגלו עם יציבות מופלאה.
ארבייטמן פינישר טוב, רק תכניסו לו כדורים כמו שצריך והוא ידאג לשים גול.
לצערנו זה קורה מעט וזה דבר שחייב להשתפר.
מילים טובות גם לקהל שהיה שותף לאותו יצירת מומנטום.
מליקסון סוף סוף היה דומה לשחקן שעזב.
לפעמים יש כדרורים מיותרים שסוחטים ממנו יותר מדי כוח וראו שאחרי השער השני הוא היה פשוט גמור.
בוזגלו עם יציבות מופלאה.
ארבייטמן פינישר טוב, רק תכניסו לו כדורים כמו שצריך והוא ידאג לשים גול.
לצערנו זה קורה מעט וזה דבר שחייב להשתפר.
בוזגלו & מליקסון - תענוג שניהם, בוזגלו כבר עם 5 בישולים ושני גולים (מישהו יכול להביא לי תסטטסטיקה שלו מעונה הקודמת במחזור הזה?) ,מליקסון גם חזר לעצמו ונתן משחק טוב.
הובאן - מנייה בטוחה.
סוארז - ע"ע הובאן.
גורדנה -סופר סאב , נראה שהוריד מעט במשקל והרבה יותר קליל.
הובאן - מנייה בטוחה.
סוארז - ע"ע הובאן.
גורדנה -סופר סאב , נראה שהוריד מעט במשקל והרבה יותר קליל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זאת הפינה האופטימית ולכן אני אכתוב פה דברים חיוביים: בן ביטון: ממשיך להוכיח לי שלא טעיתי לגביו רק שימשיך כך וישפר את הדיוק בהרמות.
בוזגלו: אני לא בטוח שהוא פחות טוב ממה שמליקסון היה אצלנו בקנדציה הקודמת שחקן מדהים!
מליקסון: בישול ענק!
סוארס&פאיוביץ' הזכירו את העונה שעברה.
הובאן: מלך!
בוזגלו: אני לא בטוח שהוא פחות טוב ממה שמליקסון היה אצלנו בקנדציה הקודמת שחקן מדהים!
מליקסון: בישול ענק!
סוארס&פאיוביץ' הזכירו את העונה שעברה.
הובאן: מלך!
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 08 נובמבר 2014, 22:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
היה משחק די גרוע שלנו במחצית הראשונה, ובמחצית השניה עם הכניסה של גורדנה וסוג של 433 המשחק שלנו השתנה בצורה דרסטית, אחרי ה 2-0 השחקנים שוב נעלמו והיה איזה 10 דקות מתות עד שהגיע הגול של אשדוד
האופטימי שלי זה כמובן צמד המאורים, וזה שיש לנו בניגוד לשנה שעברה יותר אופציות להעלות מהספסל במקרה ולא הולך
דבר נוסף גורדנה!!! היום במעט שהוא שיחק שלח כמה כדורי עומק שלא נמסרו כל המחצית הראשונה, הוא ממשיך להפתיע אותי כל שבוע מחדש ואני אישית חושב שאנחנו חייבים לשחק ב 433 פשוט חייבים
האופטימי שלי זה כמובן צמד המאורים, וזה שיש לנו בניגוד לשנה שעברה יותר אופציות להעלות מהספסל במקרה ולא הולך
דבר נוסף גורדנה!!! היום במעט שהוא שיחק שלח כמה כדורי עומק שלא נמסרו כל המחצית הראשונה, הוא ממשיך להפתיע אותי כל שבוע מחדש ואני אישית חושב שאנחנו חייבים לשחק ב 433 פשוט חייבים
- המשוגע האדום
מליקסון ובוזגלו-כמה כיף לדעת ששחקני האגפים מהטובים בליגה נמצאים בקבוצה שלך.תענוג כל נגיעה של מאור מליקסון באמת
הובאן-אין מה להוסיף לדעתי
בן ביטון-ראוי לזימון לנבחרת אם ימשיך בקצב הזה.מדהים
גורדנה-כל פעם שעולה למגרש מביא איתו שינוי.מקווה שהפציעה לא חמורה
משחק ההגנה-בכללי אשדוד לא עשו כלום במשחק.הגול לא משקף בכלל את המשחק.משחק הגנה מעולה שגרם לאג'ידה להשתעמם לא מעט
הובאן-אין מה להוסיף לדעתי
בן ביטון-ראוי לזימון לנבחרת אם ימשיך בקצב הזה.מדהים
גורדנה-כל פעם שעולה למגרש מביא איתו שינוי.מקווה שהפציעה לא חמורה
משחק ההגנה-בכללי אשדוד לא עשו כלום במשחק.הגול לא משקף בכלל את המשחק.משחק הגנה מעולה שגרם לאג'ידה להשתעמם לא מעט
כשאנחנו משחקים מהר יש לנו את ההתקפה מספר 1 בארץ.
הבעיה שאנחנו משחקים 80 דקות לאט ו-10 דקות מהר.
הבעיה שאנחנו משחקים 80 דקות לאט ו-10 דקות מהר.
מליקסון שמתחיל לחזור לעצמו.
בוזי שכל העונה בינתיים לוקח על עצמו. ה-שחקן שלנו העונה. פשוט מלך.
סוארז - נדיר.
ארביטמן - היה במקום שצריך אותו ועשה את שלו. תמשיך ככה שלומי.
גבאי - כן כן, לא מחסידיו, ואפילו ששיחק 2-3 דקות הביא מהירות לחלק הקדמי והתחלנו לשחק סוף סוף. חבל ששוב נפצע.
בוזי שכל העונה בינתיים לוקח על עצמו. ה-שחקן שלנו העונה. פשוט מלך.
סוארז - נדיר.
ארביטמן - היה במקום שצריך אותו ועשה את שלו. תמשיך ככה שלומי.
גבאי - כן כן, לא מחסידיו, ואפילו ששיחק 2-3 דקות הביא מהירות לחלק הקדמי והתחלנו לשחק סוף סוף. חבל ששוב נפצע.