ארבייטמן
ארבייטמן
מה קרה לו? בגיל השני הוא התחיל להשתולל והתחיל להעיף שלטי פרסום, בגול השלישי הוא התחיל להשתגע והתחיל לשבור על עצמו דברים ..
יש לו משהו נגד מכבי?
יש לו משהו נגד מכבי?
Re: ארבייטמן
התחיל לשבור על עצמו דברים, תגזים עוד כולה בעט בשלט פרסום והעיף מים. היה בטירוף, רואים שהוא מחובר מאוד לקבוצה ושהוא מת כבר לחזור לשחק בהרכב
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ארבייטמן הולך לדעתי האישית לפרוע שטרות רבות, שחקן טוב אומנם לא פלט אבל שחקן טוב.
מרגע שהוא נכנס הייתה לנו יותר נוכחות בהתקפה וגם בזכותו ניצחנו.
מרגע שהוא נכנס הייתה לנו יותר נוכחות בהתקפה וגם בזכותו ניצחנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחחחחחחח שבר על עצמו דברים חחח הרגת אותי
בכל מקרה, זאת תוצאה של שחקן פצוע שלראשונה מגיע לוסרמיל במשחק גדול מול 11,000 איש. ראו את הרעב שלו במשחק ובחגיגות שלו, לא יכול לחכות לראות אותו במשחק מלא.
בכל מקרה, זאת תוצאה של שחקן פצוע שלראשונה מגיע לוסרמיל במשחק גדול מול 11,000 איש. ראו את הרעב שלו במשחק ובחגיגות שלו, לא יכול לחכות לראות אותו במשחק מלא.
תתארו לכם את מליקסון ובוזגלו באגפים, שלומי בחוד וברדה באמצע מאחוריו זה מתכון ללפחות 70 שערים בעונה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שבר על עצמו דברים
אני מת , ונתן תוספת כוח שנכנס אתמול
אני מת , ונתן תוספת כוח שנכנס אתמול
יש למישהו וידאו של החגיגות שלו?
לא שמתי לב לזה במשחק ולא מצאתי שום וידאו...
לא שמתי לב לזה במשחק ולא מצאתי שום וידאו...
באמת היה משהו מוגזם בשמחה שלו
היה שלב אחרי הגול השלישי שהוא חיבק את ברדה בכזאת להיטות ששקלתי להגיד לילדים לעצום עיניים כי זה לא לגיל שלהם.
היה שלב אחרי הגול השלישי שהוא חיבק את ברדה בכזאת להיטות ששקלתי להגיד לילדים לעצום עיניים כי זה לא לגיל שלהם.
ארבייטמן וברדה חברים קרובים מאוד, אני מאמין שהוא מכיר את רחשי ליבו ובשל כך שמח את שימחתו. מה גם שההתפתחויות משגעות כל אדם שפוי.
רבותיי, דעו לכם שמה שחוויתם אתמול חווים פעם בדור!!
אם אנחנו התעלפנו ביציע, אז מה אתם רוצים מהשחקנים?
אחינו לא הגזמת קצת עם הפעם בדור?אדום זקן כתב:רבותיי, דעו לכם שמה שחוויתם אתמול חווים פעם בדור!!
כפרה על אליה, איך אפשר לא לשמוח איתו כשמזיניים את מכבי.
ותעשה טובה, פעם הבאה כשאתה מייבא דברים מהפורום של מכבי, תן להם קרדיט
ותעשה טובה, פעם הבאה כשאתה מייבא דברים מהפורום של מכבי, תן להם קרדיט
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 30 ספטמבר 2014, 21:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תזכיר לי את הפעם האחרונה שיצאנו כאלה ווינרים ועוד במשחק גדול בבית (רמז: תצטרך ללכת הרבה שנים אחורה, אם בכלל)ns75 כתב:
אחינו לא הגזמת קצת עם הפעם בדור?
חחחחחחחחח שמע אחי זה לא הולך ככה הייתי באמצע שלוק של תה, תגובת השנה.ns75 כתב:באמת היה משהו מוגזם בשמחה שלו
רסמי.. תקשיב, 30 שנה אני רודף אחרי הקבוצה הזאת ולא ראיתי אף פעם כזה משחק מטורף, ועוד נגד מכבי שכבר בצומת בית קמה היו משלשלים פה.ns75 כתב:
אחינו לא הגזמת קצת עם הפעם בדור?