מליקסון
מליקסון
מישהו יודע מה קורה עם הפציעה? אמרו שלושה ארבעה שבועות
ועבר כבר ולא מפרסמים כלום , שמישהו ישפוך
קצת אור על הנושא
ועבר כבר ולא מפרסמים כלום , שמישהו ישפוך
קצת אור על הנושא
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- המשוגע האדום
Re: מליקסון
עברו שבועים מתוך חודש שאמרו שיהיה בחוץ
ראיתי כתבה בידיעות הנגב של אסי שאמר ששולמי ארבייטמן ונאסר ינסו להכשיר לקראת המחזור הראשון,ולמאור זה יקח טיפה יותר זמן
מאמין שעם תחילת הליגה יביאו עדכון בכל שבוע
אגב מה שקרה לבניון אתמול זאת אותה פציעה?
ראיתי כתבה בידיעות הנגב של אסי שאמר ששולמי ארבייטמן ונאסר ינסו להכשיר לקראת המחזור הראשון,ולמאור זה יקח טיפה יותר זמן
לא , בניון קרע רצועה בברך , ייעדר 3-4 שבועותהמשוגע האדום כתב:עברו שבועים מתוך חודש שאמרו שיהיה בחוץ
אבל אני מאמין שהוא ייעדר הרבה יותר זמן , אלה פציעות מטעות שאם ממהרים לחזור רק מחמירים את המצב.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- dardasmiley
אם בניון היה אצלנו עם הצוות הרפואי/מקצועי שלנו זה היה נמשך 3-4 חודשים!doctorslayer כתב:
לא , בניון קרע רצועה בברך , ייעדר 3-4 שבועות
אבל אני מאמין שהוא ייעדר הרבה יותר זמן , אלה פציעות מטעות שאם ממהרים לחזור רק מחמירים את המצב.
לגבי מליקסון אני מאמין שיחזור לקראת מחזור 3 נגד מקקי, רק שאני לא בטוח שיסכנו אותו במשחק כזה ויכניסו אותו לאזיה רבע שעה אם בכלל.
לדעתי רק במחזור 5 יחזור לעיניינים וחבל אבל עדיף מאשר לעולם לא...
- ForeverRed
לא הייתי ממהר להחזיר אותו נגד מכבי, עשינו את אותה טעות עם דודזאדה ושילמנו ביוקר.ONmyOWN כתב:לגבי מליקסון אני מאמין שיחזור לקראת מחזור 3 נגד מקקי, רק שאני לא בטוח שיסכנו אותו במשחק כזה ויכניסו אותו לאזיה רבע שעה אם בכלל.
מאור שחקן מספיק מנוסה וידע מתי לחזור.
במידה ומליקסון לא יהיה כשיר במאה אחוז אין טעם לשתף אותו מול מכבי, המשחק הזה לא יקבע כלום.
סתם נראה לי דפוק לפרסם דבר כזה כי קודם צריך לעבור משוכות כמו ביתר ופ"ת:
https://www.one.co.il/Article/239031.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בהנחה והמשחק עוד שלושה שבועות זה אומר כבר מנוחה של חודש ושבוע למליקסון, על הגבול עם צוות מקצועי כמו שלנו.
https://www.one.co.il/Article/239031.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בהנחה והמשחק עוד שלושה שבועות זה אומר כבר מנוחה של חודש ושבוע למליקסון, על הגבול עם צוות מקצועי כמו שלנו.

אתמול מליקסון התראיין אצל אופירה ואמר שמקווה שיחזור תוך שבועיים-שלושה..
וגם זה היה נשמע קצת כאילו הוא מאוד לא בטוח בזה..
לא מאמין שאפשר לבנות על זה שיחזור בתאריך X
וגם זה היה נשמע קצת כאילו הוא מאוד לא בטוח בזה..
לא מאמין שאפשר לבנות על זה שיחזור בתאריך X
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
לא צריך להילחם להחזיר אותו נגד מכבי כמו שעשינו עם אופיר לדוגמה. זה משחק שלישי סה"כ, זה לא קובע כלום חוץ מהעובדה שזה משחק עונה, כבוד ובלה בלה בלה.
בשלב הזה של העונה זה אפילו לא משחק עונה, סה"כ עוד משחק אמנם נגד מכבי ותמיד יש משהו באוויר נגדם אך זה עדיין לא שווה להחמיר את הפציעה של מאור.הפועלעולה כתב:לא צריך להילחם להחזיר אותו נגד מכבי כמו שעשינו עם אופיר לדוגמה. זה משחק שלישי סה"כ, זה לא קובע כלום חוץ מהעובדה שזה משחק עונה, כבוד ובלה בלה בלה.