נקודת תורפה-עמדת הבלם השלישי.
נקודת תורפה-עמדת הבלם השלישי.
עונה שעברה סבלנו מהפציעות של פאיוביץ וסוארז המון,וכנראה שהתשובה של אלישע זה אסקלינג.
שחקן שבא מליגה א׳ זה סימן שאלה גדול,במיוחד שהאופציה השנייה שלך זה בן אלגרבלי שלא כל כך הרשים בעונה הקודמת.
שחקן שבא מליגה א׳ זה סימן שאלה גדול,במיוחד שהאופציה השנייה שלך זה בן אלגרבלי שלא כל כך הרשים בעונה הקודמת.
Re: נקודת תורפה-עמדת הבלם השלישי.
אי אפשר להגיד נקודת תורפה על משהו שאתה עדיין לא יודע מהו, גביש בא אלינו מהרצליה בזמנו וגם זהבי למשל היה ברמת השרון בלאומית באיזשהו שלב בקריירה שלו והיום הוא אחרי העונה הגדולה של קשר ישראלי בשנים האחרונות, המסקנה היא שמשם מתפתחים. ושוב זה נחמד לתקוף עם הטיעון ליגה א׳ כשמתעלמים בגסות מהעובדה שכפר סבא נבנתה לעלות לליגת העל בכלל.KaduSimioni כתב:עונה שעברה סבלנו מהפציעות של פאיוביץ וסוארז המון,וכנראה שהתשובה של אלישע זה אסקלינג.
השחקן שבא מלגה א׳ שיחק לפני כן בליגת המשנה באיטליה ובנבחרת הצעירה של שבדיה. לא הייתי ממהר לפסול על הסף את אקסלניג
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכים עם קודמיי שלא ניתן לשפוט עד שהשחקן לא ישחק ברמות הללו לאורך זמן .Totti כתב:השחקן שבא מלגה א׳ שיחק לפני כן בליגת המשנה באיטליה ובנבחרת הצעירה של שבדיה. לא הייתי ממהר לפסול על הסף את אקסלניג
אני רק רוצה לתקן את טוטי. לפי כתבה שהתפרסמה עימו ביורוספורט דניאל שיחק בקבוצת המילואים של אליבנולפה מהליגה השניה באיטליה ואחר כך חזר לשבדיה ושיחק בטראמוויי מליגת המשנה בשבדיה ( למיטב הבנתי לא שיחק בנבחרות השונות בשבדיה) ומשם הגיע לכפר סבא- כך שניסיון ברמות הגבוהות עדיין אין לו .
אני לא עורף ראשים כבר לפני תחילת העונה,אבל אם בליגה א׳ לא התלהבו ממנו יתר על המידה לא נראה לי שפתאום נגלה פה את קנאברו.
הלוואי שאני יאכל את הכובע.
הלוואי שאני יאכל את הכובע.
https://big.one.co.il/General/Article.a ... &siteid=12" onclick="window.open(this.href);return false;
כאחד כזה שגר באיזור השרון, יצא לי לראות לא מעט משחקים של הפועל כפר סבא, וביניהם את אסקלינג. הוא אחלה של בלם, צעיר אנרגטיבי, בעל משחק ראש טוב מאוד. לפי דעתי אסקלינג יכול להיות אחלה בלם שבעולם, אבל אין ספק שצריך עוד בלם בעל שיעור קומה כדי שסוף סוף אם אחד הבלמים או אפילו שניהם(אחרי עונה שעברה הכל אפשרי) לא משחק- אז האופציה שעולה מהספסל לא תגרום לנו להתקפי לב...
שיתוף הפעולה בין פאיוביץ לסוארס הוכיח את עצמו בעונה שעברה,
במידה ויהיו משחקי קדם עונה זה הזמן לשתף את אסקלניג/אלגרבלי ולתת להם להשתפשף ברוגע.
אלגרבלי נזרק למים עמוקים בעונה האחרונה, כמעט וטבע
מקווה שאלישע ישכיל להבין שכמעט ובלתי אפשרי לזרוק שחקן צעיר ללא ניסיון (במיוחד בעמדה קריטית-בלם) לתוך משחק ליגה קריטי מבלי לשלם שכר לימוד.
במידה ויהיו משחקי קדם עונה זה הזמן לשתף את אסקלניג/אלגרבלי ולתת להם להשתפשף ברוגע.
אלגרבלי נזרק למים עמוקים בעונה האחרונה, כמעט וטבע

מקווה שאלישע ישכיל להבין שכמעט ובלתי אפשרי לזרוק שחקן צעיר ללא ניסיון (במיוחד בעמדה קריטית-בלם) לתוך משחק ליגה קריטי מבלי לשלם שכר לימוד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שחקן ששיחק בליגה השנייה באיטליה הוא שחקן לגיטימי כבלם שלישי לדעתי האישית...
אי אפשר לצפות שיהיה לנו בלם ברמה, ולמען האמת איזה בלמים ברמה יש כבר שירצו להיות בלם שלישי?
למשל עמדת הקישור ההתקפי לדעתי זקוקה יותר דחוף נניח לורמוט שייתן תחרות יותר מאוזנת, אסקלינג נותן תחרות טובה לפאיוביץ' וסוארס, שלהזכירך סוארס גם שיחק בעברו בליגה הלאומית...
אי אפשר לצפות שיהיה לנו בלם ברמה, ולמען האמת איזה בלמים ברמה יש כבר שירצו להיות בלם שלישי?
למשל עמדת הקישור ההתקפי לדעתי זקוקה יותר דחוף נניח לורמוט שייתן תחרות יותר מאוזנת, אסקלינג נותן תחרות טובה לפאיוביץ' וסוארס, שלהזכירך סוארס גם שיחק בעברו בליגה הלאומית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בחייאת, תחליפו את התקליט של ורמוט, הוא לא יגיע. מה גם שברקוביץ מצפה למיליון יורו פיצוי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עוד מוקדם להספיד את בן אלגרבלי, בנאלי אפילו לומר את זה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסכים. אבל גם חושב שעונה במכבי קרית גת או חברותיה הייתה עושה לו טוב.אורי אדום בנשמה כתב:עוד מוקדם להספיד את בן אלגרבלי, בנאלי אפילו לומר את זה
הוא עוד בוסר
צריך להשאיל אותו שיצבור דקות ויקבל ניסיון. צריך לבנות עליו לעתיד.
עד המשחק המפורסם נגד מכבי אלגרבלי היה טוב ולא ספגנו גולים כשהוא שיחק, מאז הוא נפל. מקווה שאלישע החזיר לו את הביטחון.
- dardasmiley
לא מדןיק, המשחק הראשון שלו היה באשדוד שם קיבלנו 2 גולים בכמה דקות.הפועלעולה כתב:עד המשחק המפורסם נגד מכבי אלגרבלי היה טוב ולא ספגנו גולים כשהוא שיחק, מאז הוא נפל. מקווה שאלישע החזיר לו את הביטחון.
אבל אני מסכים עם רוח הדברים, עד לפגיעה בביטחון הוא היה בסדר גמור. ואפילו הראה ניצוצות טובים באשדוד (כששיחק בלם ולא קשר אחורי)