הפינה הפסימית למחזור 21
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפינה הפסימית למחזור 21
שיפוט: מה אפשר כבר לומר גם אם היה פנדל (ולדעתי האישית לא) אדום לא היה כי סוארס היה ליד אלגרבלי שלא לדבר על אג'ידה שכבר היה בהיכון ליציאה של אחד על אחד, שער ראשון אחריי מספרת של זהבי לא על הכדור אלא על הראש של בן ביטון המסכן, ועוד שער שני שלא היה בגלל נבדל, בקיצור שערורייה.
ועכשיו נעבור למאכזב הראשי: בוזגלו:
דוקא במשחק הזה ציפיתי שהוא יהיה פי 2 מהיכולת שלו עד עכשיו והוא היה אכזבה גדולה.
ועכשיו נעבור למאכזב הראשי: בוזגלו:
דוקא במשחק הזה ציפיתי שהוא יהיה פי 2 מהיכולת שלו עד עכשיו והוא היה אכזבה גדולה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: הפינה הפסימית למחזור 21
לדעתי עלה לכולנו השתן לראש...
צריכים לחזור לצניעות שאפיינה אותנו כל כך בתחילת העונה
צריכים לחזור לצניעות שאפיינה אותנו כל כך בתחילת העונה
- דר אדום בנשמה
לא עלה ולא נעליים היינו יכולים לנצח אלמלא השיפוט הנוראי של מנשה משיח!
* בוזגלו - האכזבה הכי גדולה שלי, כמה שאני אוהב אותו היום איכזב, המשחק הכי חלש שלו.
* אליניב ברדה - משחק חלש מאוד גם שלו, מהלכים פשוטים לא הלכו לו
* בן ביטון - אילוז תחזור אילוז.
*בן תורגמן - מגן חלש, מיכה עשה לו כאב ראש.
*בן תורגמן - מגן חלש, מיכה עשה לו כאב ראש.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 10 פברואר 2014, 00:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
איזו הגזמה בן ביטון במשחק נהדר לדעתי!גיא חניה כתב:* בוזגלו - האכזבה הכי גדולה שלי, כמה שאני אוהב אותו היום איכזב, המשחק הכי חלש שלו.
סלח לי אבל אליניב בפינה הפסימית?גיא חניה כתב:* בוזגלו - האכזבה הכי גדולה שלי, כמה שאני אוהב אותו היום איכזב, המשחק הכי חלש שלו.
בוא תעצור לפני שאתה מעלה על הלשון שלך את השם הזה ותשאל את עצמך האם בחור בן 32 שבא עם רזומה שזר לעולם לא היה מגיע לפה, האם אליניב צריך לשחק קשר אחורי ולקבל ביקורת?
אז סלח לי גיא מקבל את הביקורת שלך אבל יש גבול.
- The red one
אל תעוף על עצמך. בעטנו פעם אחת למסגרת, מכבי שלטה בכל המשחק. על פניו ממש לא נראה שהיינו אמורים לנצח. אין שום דרך למדוד את זה.דר אדום בנשמה כתב:לא עלה ולא נעליים היינו יכולים לנצח אלמלא השיפוט הנוראי של מנשה משיח!
תפסיק ברדה נסיך ,ובזכותו היינו אחרי שנים במשחק עונה. אבל משחק חלש של ברדה שלא הביא את ערך המוסף שהוא נותן בדרך כלל, איכזב אותי.g.b555 כתב:
סלח לי אבל אליניב בפינה הפסימית?
בוא תעצור לפני שאתה מעלה על הלשון שלך את השם הזה ותשאל את עצמך האם בחור בן 32 שבא עם רזומה שזר לעולם לא היה מגיע לפה, האם אליניב צריך לשחק קשר אחורי ולקבל ביקורת?
אז סלח לי גיא מקבל את הביקורת שלך אבל יש גבול.
- דר אדום בנשמה
תעשה לי טובה מדקה 4 בעשרה שחקנים כאשר השער הראשון לא היה ולא נברא וגם האדום לא אני בטוח שהמשחק היה אחרת לגמריי עם שופט אחר...אדום בלב בנשמהההה כתב: אל תעוף על עצמך. בעטנו פעם אחת למסגרת, מכבי שלטה בכל המשחק. על פניו ממש לא נראה שהיינו אמורים לנצח. אין שום דרך למדוד את זה.
יש סיבה למה דור מיכה המצטיין
תורג'מן עם כל הכבוד לא שחקן לליגת העל , מיכה פשוט פרפר לו את החיים !.
להבדיל מבן ביטון שהיה לדעתי לפחות מעולה
תורג'מן עם כל הכבוד לא שחקן לליגת העל , מיכה פשוט פרפר לו את החיים !.
להבדיל מבן ביטון שהיה לדעתי לפחות מעולה
לא ברורות לי הטענות לבוזגלו וברדה, ברדה נלחם כמו אריה היום, משחק הקרבה ירד ל16 שלנו זה קפטן!, בוזגלו כמו גם גבאי אמנם לא עשו כלום אבל שאתה ב10 שחקנים 85 דקות נגד מכבי אי אפשר לצפות מהם להרבה, מי שהיה חלש ביותר זה תורג׳מן, מיכה חגג עליו, בחיים לא ראיתי מגן שלא רוצה לגעת בכדור, פעם אחת לא ירד לגליץ׳,לא סוגר את האגף,פשוט לא עשה כלום, גם ילד מאפרוחים ב׳ של מכבי היה חוגג עליו היום
מיכה מאוד מוכשר , מכבי כל הזמן בודדו אותו מול תורגמן.
למרות זה, מול דוידזאדה זה לא היה קורה.
למרות זה, מול דוידזאדה זה לא היה קורה.
תורג'מן היה טוב. לא יודע מה אתם רוצים ממנו..
- ForeverRed
* מבחינה מקצועית להוציא את פלט, סוארס ואג'ידה, אף שחקן לא הגיע לבלומפילד היום, כולם היו חלשים, מי יותר ומי פחות.
* שוב הוכח שאין לנו תחליף ראוי למגנים. בניגוד לקבוצות אחרות המגנים שלנו אחראיים לא רק על ההגנה אלא גם על הוצאת הקבוצה
קדימה מהצדדים. החיסרון של דודזאדה ואילוז מול קבוצה כמו מכבי בלט מאוד מהבחינה הזאת, וזאת גם אחת הסיבות לחולשה הגדולה
של בוזגלו וגבאי. למרות זאת, כמו שכבר אמרתי בעבר, החיסרון של פאיוביץ' הוא המשמעותי ביותר בעיניי. שיחזור כבר!
* אלישע לוי, לא שאפשר לבוא בטענות לאור ההתפתחויות, אבל ההוצאה של דג'אני באה לדעתי מוקדם מידיי ודווקא בדקות שהקבוצה
התייצבה, וההורדה של ברדה למרכז המגרש פוגעת בנו פעמיים - גם אנחנו מפסידים את שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו וגם מקבלים
שחקן אמצע שלא מסוגל לבצע את התפקיד ברמה הנדרשת (ולא באשמתו). די עם זה!
* שוב הוכח שאין לנו תחליף ראוי למגנים. בניגוד לקבוצות אחרות המגנים שלנו אחראיים לא רק על ההגנה אלא גם על הוצאת הקבוצה
קדימה מהצדדים. החיסרון של דודזאדה ואילוז מול קבוצה כמו מכבי בלט מאוד מהבחינה הזאת, וזאת גם אחת הסיבות לחולשה הגדולה
של בוזגלו וגבאי. למרות זאת, כמו שכבר אמרתי בעבר, החיסרון של פאיוביץ' הוא המשמעותי ביותר בעיניי. שיחזור כבר!
* אלישע לוי, לא שאפשר לבוא בטענות לאור ההתפתחויות, אבל ההוצאה של דג'אני באה לדעתי מוקדם מידיי ודווקא בדקות שהקבוצה
התייצבה, וההורדה של ברדה למרכז המגרש פוגעת בנו פעמיים - גם אנחנו מפסידים את שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו וגם מקבלים
שחקן אמצע שלא מסוגל לבצע את התפקיד ברמה הנדרשת (ולא באשמתו). די עם זה!
הנאיביות מול משיח. אם השחקנים לא קפצו עליו אחרי שאישר את הגול הראשון, למה שהוא יהסס בפנדל ואדום?