תתפטר
תתפטר
בלי יותר מידי בלבולי מוח. בלי להכניס את אלונה לפינה.
החזרת את המועדון 10 שנים אחורה והוכחת מה שכולנו טוענים כבר שנים - אתה אולי יכול לנהל בסטה , עשוי להיות מאמן שוערים סביר בטח שלא מנכל.
לא הצלחת להתמודד עם 1700 כרטיסים ובעצם בכל אתגר שהיה לך בשנים האחרונות - כשלת !!
קח את עצמך ולך הביתה, אל תיתן לאלונה לעשות את זה.
החזרת את המועדון 10 שנים אחורה והוכחת מה שכולנו טוענים כבר שנים - אתה אולי יכול לנהל בסטה , עשוי להיות מאמן שוערים סביר בטח שלא מנכל.
לא הצלחת להתמודד עם 1700 כרטיסים ובעצם בכל אתגר שהיה לך בשנים האחרונות - כשלת !!
קח את עצמך ולך הביתה, אל תיתן לאלונה לעשות את זה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: תתפטר
אסי הוא נראה לך כמו מישהו שהולך להתפטר?
רק אלונה יכולה לעשות סדר ולהראות לו (וכמובן גם לדוברת) את הדרך החוצה. רק זה יכול במקצת לשפר את ההרגשה שהרבה אוהדים חשים החל מאתמול.
אותי אישית, בהרגשה הנוכחית, לא מעניינת כבר הצלחת הקבוצה ואני מקווה שתהיה מחאה אמיתית ורועשת במשחק נגד אשדוד. וכן אני לוקח בחשבון שזה יכול לפגוע בקבוצה.
רק אלונה יכולה לעשות סדר ולהראות לו (וכמובן גם לדוברת) את הדרך החוצה. רק זה יכול במקצת לשפר את ההרגשה שהרבה אוהדים חשים החל מאתמול.
אותי אישית, בהרגשה הנוכחית, לא מעניינת כבר הצלחת הקבוצה ואני מקווה שתהיה מחאה אמיתית ורועשת במשחק נגד אשדוד. וכן אני לוקח בחשבון שזה יכול לפגוע בקבוצה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
לצערי כל אחד דואג לתחת של עצמו, אקט של מחאה מאורגנת לא תראה מחר. אני מקווה שלפחות כבודדים נדע להשמיע את קולנו בצורה חכמה שלא תפגע בקבוצה.ערן כתב:אסי הוא נראה לך כמו מישהו שהולך להתפטר?
95% מהכרטיסים (באיזו זכות בכלל?) הלכו למקורבים במעטפות, תוך התנהגות הכי מזלזלת ומשפילה שאפשר להעלות על הדעת בקהל הקבוצה.
אם אנחנו מחליקים את זה, אנחנו קהל של סמרטוטים.
אני כבר בטוח שבמגרש שנרצה להרים שלט או להביע מחאה כמובן לא מתלהמת יעצרו אותנו כל מקבלי ההזמנות בשער 2 שמתנהגים כמו שומרי ראש של אסי ,זה שי !

אסי חייב ללכת הבית שהספונסרים ישלמו לו את המשכורת
נראה את כל אלה שהוא דאג להם ידאגו לו חזרה כשהוא ישב בבית
בלי עבודה מוכה ומסכן!
את האוהדים האמיתיים מכרת למקורבים!!
והלוואי היו נותנים לספונסרים רק לספונסרים, זה היה מסתכם בפחוץ כרטיסים!! אנשים שלא קשורים לכדורגל שאני מכיר קיבלו כרטיסים!! זה פשוט ביזיון איד גדול
נראה את כל אלה שהוא דאג להם ידאגו לו חזרה כשהוא ישב בבית
בלי עבודה מוכה ומסכן!
את האוהדים האמיתיים מכרת למקורבים!!
והלוואי היו נותנים לספונסרים רק לספונסרים, זה היה מסתכם בפחוץ כרטיסים!! אנשים שלא קשורים לכדורגל שאני מכיר קיבלו כרטיסים!! זה פשוט ביזיון איד גדול
טעית בכותרת. היית צריך לכתוב תתפטרו.ניב כתב:בלי יותר מידי בלבולי מוח. בלי להכניס את אלונה לפינה. החזרת את המועדון 10 שנים אחורה והוכחת מה שכולנו טוענים כבר שנים - אתה אולי יכול לנהל בסטה , עשוי להיות מאמן שוערים סביר בטח שלא מנכל. לא הצלחת להתמודד עם 1700 כרטיסים ובעצם בכל אתגר שהיה לך בשנים האחרונות - כשלת !! קח את עצמך ולך הביתה, אל תיתן לאלונה לעשות את זה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תתפלאו, כבר יש תכנון למחאה מאורגנת מחר במשחק, הודעה תצא בקרוב.yossi כתב: לצערי כל אחד דואג לתחת של עצמו, אקט של מחאה מאורגנת לא תראה מחר. אני מקווה שלפחות כבודדים נדע להשמיע את קולנו בצורה חכמה שלא תפגע בקבוצה.
95% מהכרטיסים (באיזו זכות בכלל?) הלכו למקורבים במעטפות, תוך התנהגות הכי מזלזלת ומשפילה שאפשר להעלות על הדעת בקהל הקבוצה.
אם אנחנו מחליקים את זה, אנחנו קהל של סמרטוטים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מקווה שהיא תהייה לאורך מחצית הראשונה לפחות. ולא 5 דקות בהתחלה וזהו.Sir Alex Ferguson כתב: תתפלאו, כבר יש תכנון למחאה מאורגנת מחר במשחק, הודעה תצא בקרוב.
שתיקה של 10 דקות והנפת שלט "אסי, זה העידוד שתקבלו בבלומפילד" יהיה פתרון יפה לאור העובדה שמי שישב בשער 4-5 הם בעיקר עסקנים.Sir Alex Ferguson כתב: תתפלאו, כבר יש תכנון למחאה מאורגנת מחר במשחק, הודעה תצא בקרוב.
צריך לשקול את הצעדים בצורה נבונה ולקחת בחשבון את מידת השפעתן על המשך העונה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
אם כבר מחאה אז מחוץ ליציעים
השחקנים לא אשמים ואסור שזה יפגע במרקם של השחקנים אוהדים אלונה.
כל השאר מסביב הלחץ שניצור אסי לא יעמוד בו וילך לבד, כי שקט לא יהיה פה... הכבוד הבארשבעי והלויאליות שהיתה אחד לשני נעלמה ביום אחד...
השחקנים לא אשמים ואסור שזה יפגע במרקם של השחקנים אוהדים אלונה.
כל השאר מסביב הלחץ שניצור אסי לא יעמוד בו וילך לבד, כי שקט לא יהיה פה... הכבוד הבארשבעי והלויאליות שהיתה אחד לשני נעלמה ביום אחד...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפחד שלי שמקרה עזורי יחזור על עצמו ומישהו יפגע באסי ואלונה תלך שוב, חייבים לשמור על פרופורציות ואסור להלהיט את הרוחות וגם לא לקלל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אסי לא מסוגל להעמיד קופות בשער 7-8 כי יש עשביה ואין חשמל, אז אתם רוצים שיצליח להחתים שחקנים בזמן או שידע להסיר מעליו את הלחץ בחלוקה הוגנת של כרטיסים למשחק העונה.
אם אסי לא מתפטר העונה הזו תתהפך על כולנו.
אם אסי לא מתפטר העונה הזו תתהפך על כולנו.
המחאה צריכה להיות והיא צריכה להיות רועשת גם אם זה בא על חשבון הקבוצה.
קבוצת כדורגל לא שווה בלי הקהל שלה והיחס שאתמול קיבלו חלק גדול מאותו קהל שם בצד כל הצלחה מקצועית של הקבוצה.
קבוצת כדורגל לא שווה בלי הקהל שלה והיחס שאתמול קיבלו חלק גדול מאותו קהל שם בצד כל הצלחה מקצועית של הקבוצה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yakov7 כתב: טעית בכותרת. היית צריך לכתוב תתפטרו.
!!!!!!!!
הרבה הרבה לפני אסי היא חייבת לעוף!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חאלס להגן על אסי!
אסי מתוקף תפקידו והוותק ומעמדו אשם פי מיליון ותהיו בטוחים שכל הכרטיסים עברו דרכו...
האשם המרכזי! שוער פח ומנכ״ל כושל
אסי מתוקף תפקידו והוותק ומעמדו אשם פי מיליון ותהיו בטוחים שכל הכרטיסים עברו דרכו...
האשם המרכזי! שוער פח ומנכ״ל כושל
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח