מטרה וסרמיל גועש מול מכבי
מטרה וסרמיל גועש מול מכבי
לתשומת לב אסי רחמים ואלונה ברקת -
לא יכול להיות שאני שומע שרוצים לתת למכבי תל אביב 3 וחצי אלף כרטיסים. ככה לא מתנהגת קבוצה גדולה אנחנו בקלות ממלאים את שער 9 במשחק הקרוב לתת להם 1200 1500 כרטיסים ולא יותר. נמאס מההתנהלות הזאת שיווק נכון למשחק הקרוב וסרמיל מלא זה אפקט חשוב ביותר. ועוד משהו שלא קשור לקהל היום במשחק היה פנדל ברור שלא נשרק אף אחד מהמועדון לא עשה כלום בנידון קבוצה גדולה צריכה לעשות לחץ על שופטים.
זה שי !
לא יכול להיות שאני שומע שרוצים לתת למכבי תל אביב 3 וחצי אלף כרטיסים. ככה לא מתנהגת קבוצה גדולה אנחנו בקלות ממלאים את שער 9 במשחק הקרוב לתת להם 1200 1500 כרטיסים ולא יותר. נמאס מההתנהלות הזאת שיווק נכון למשחק הקרוב וסרמיל מלא זה אפקט חשוב ביותר. ועוד משהו שלא קשור לקהל היום במשחק היה פנדל ברור שלא נשרק אף אחד מהמועדון לא עשה כלום בנידון קבוצה גדולה צריכה לעשות לחץ על שופטים.
זה שי !

Re: מטרה וסרמיל גועש מול מכבי
תמלא את שער 9 אבל שער 3 ישאר ריק לא חבל?
עדיף וסרמים מלא גם אם זה עולה לנו ביציע נוסף למכבי.
עדיף וסרמים מלא גם אם זה עולה לנו ביציע נוסף למכבי.

שיווק נכון ויהיה לך 9 10 אלף שלנו אבל יש לנו במועדון אנשים פח ,זה שי !

שער 9 לקבוצה היריבה שווה יתרון לקבוצה היריבה, הוא מנטרל את הבתיות כמעט לחלוטין.
קבוצה גדולה שרוצה לבנות מסורת יכולה ל"הקריב" כמה אלפי שקלים (למרות שעם שיווק נכון כל הכרטיסים ימכרו) כדי לבנות עתיד ומסורת.
ניצחון במשחק הזה יכול לתת פוש רציני לכונות של אלונה והפועל ב"ש להיות גורם מרכזי בצמרת הכדורגל הישראלי.
קבוצה גדולה שרוצה לבנות מסורת יכולה ל"הקריב" כמה אלפי שקלים (למרות שעם שיווק נכון כל הכרטיסים ימכרו) כדי לבנות עתיד ומסורת.
ניצחון במשחק הזה יכול לתת פוש רציני לכונות של אלונה והפועל ב"ש להיות גורם מרכזי בצמרת הכדורגל הישראלי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מסכים עם שי. זה לא בשמיים להביא רבבת אדומים מול מכבי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אקצין ואומר שגם אם שער 9 יהיה ריק הם לא צריכים לשבת שם.
לצערי הפוליטיקה והקשרים עם אנגלידיס ינצחו.
מעניין תביצים שלי פוליטיקה שאני נוסע לתל אביב אני יושב כמו כיב מאחורי השער כנל בחיפה גם בקופסא בנתניה היה ככה גם בטדי וגם באשדוד הגיע הזמן יאללה להחזיר באותו מטבע ועצם זה שזה במשחק כזה שסיכוי גבוה שאתה יכול למלא מגרש מקהל ביתי שלך זה הרגע וזאת השעה מצידי שיסיימו אותם בשלוש כל שער אחר שהוא לא מאחורי השער או שני יציעים צבועים בצהוב זה הפסד שלנו בענק !!! זה שי !

מסכים לגמריי.
לא יכול להיות שהם יהיו 4,000 ואנחנו 8,000.
בוסרמיל זה מאבד לגברי מהביתיות.
לתת להם את שער 9 - 1500 כרטיסים וזהו.
לעשות מבצע שיווקי של 50 שח כרטיס אחיד לשערים 2,5,6
שערים 3,7 בעלות של 30 שח מחיר אחיד = 10,500 אדומים מול 1,500 צהובים - יתרון ביתי מובהק.
לא יכול להיות שהם יהיו 4,000 ואנחנו 8,000.
בוסרמיל זה מאבד לגברי מהביתיות.
לתת להם את שער 9 - 1500 כרטיסים וזהו.
לעשות מבצע שיווקי של 50 שח כרטיס אחיד לשערים 2,5,6
שערים 3,7 בעלות של 30 שח מחיר אחיד = 10,500 אדומים מול 1,500 צהובים - יתרון ביתי מובהק.
- dardasmiley
אני חושב שיש פה עוד בעיה, המשטרע!!! אותו קצין דביל שנותן הנחיה לסגור את הטניס בכל משחק ובלי קשר לצורך אמיתי הוא מן הסתם הקצין שאחראי על סידורי הישיבה במגרש והוא בחיים לא יאשר מגע בין מחנות האוהדים בשער 3. שער תשע מבודד יחסית ולכן המשטרע מעדיפה לשים שם את קהל האורחת. ככה יש להם עבודה קלה...
לפי אתר ערוץ הספורט הולכים להקצות 3,000 כרטיסים לאוהדי מכבי.
שער 9 חייב להיות שלנו! זה הזמן להפעיל לחץ על המועדון. להציף את העמוד הרשמי בפייסבוק נראה לי הכי יעיל כרגע.
שער 9 חייב להיות שלנו! זה הזמן להפעיל לחץ על המועדון. להציף את העמוד הרשמי בפייסבוק נראה לי הכי יעיל כרגע.
סליחה שאני פסימי אבל שער 9 לא יהיה שלנו . ואחת הסיבות העיקריות זה שלא היה קהל במשחק מול קרית שמונה...
- המשוגע האדום
כל בן אדם חכם בהנהלה יידע שקרית שמונה זאת לא מכבי תל אביב.אפשר בוודאות למלא את שער 9 נגד מכבי,במיוחד שזה יהיה משחק של מקום 1 נגד 2(ככל הנראה)taltal כתב:סליחה שאני פסימי אבל שער 9 לא יהיה שלנו . ואחת הסיבות העיקריות זה שלא היה קהל במשחק מול קרית שמונה...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:אקצין ואומר שגם אם שער 9 יהיה ריק הם לא צריכים לשבת שם.
בא לא נגזים, במועדון לא אמורים להפסיד לפחות 100,000 ש''ח סתם כדי להחזיר להם. אך ורק אם הקהל שלנו ימלא אותו. ואני לא חושב שאם במועדון ידעו שמובטח 10,000 איש משלנו, הם יעדיפו לאפשר רק 8,000 בשביל הקהל של מכבי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שאנשים במועדון הזה יתעורר ויתחילו לשווק תמשחק הקרוב פשוט בושה לראות שאוהדים בעצמם צריכים להתעסק עם זה ההתנהלות הזאת מתאימה למכבי פתח תיקווה ולא להפועל באר שבע ,זה שי !

מעבר לעניין של "להחזיר", יש כאן את אלמנט התחרותיות. צריך להחליט מה יותר חשוב לך, לנצחאורי אדום בנשמה כתב:
בא לא נגזים, במועדון לא אמורים להפסיד לפחות 100,000 ש''ח סתם כדי להחזיר להם. אך ורק אם הקהל שלנו ימלא אותו. ואני לא חושב שאם במועדון ידעו שמובטח 10,000 איש משלנו, הם יעדיפו לאפשר רק 8,000 בשביל הקהל של מכבי.
או להרוויח עוד כמה עשרות אלפי שקלים.