נורת אזהרה![תומר סויסה]

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

נורת אזהרה![תומר סויסה]

שליחה על ידי חייל_אדום »

עם כל הכבוד לחלוץ ההולנדי גליינור פלט,ולא חשוב עד כמה הוא טוב. אסור פשוט אסור לאבד שחקן כמו תומר סויסה!.
חלוץ שבאר שבע רצתה כלכך. שבעונת הפציעה שלו בשנה האחרונה כבש לזכות באר שבע 9 שערים ו4 בישולים וסיים מלך השערים של הקבוצה.
מדובר בשחקן עם פוטנציאל ענק שהולך לפרוח בשנתיים הקרובות, בדיוק כמו הדרך שעשה ועדיין עושה פה נאסר. וכמובן החיבור שלו לאוהדים ולעיר.
הדחיקה לפינה מהסגל וחוסר דקות משחק[שב15 דקות במצטבר בשתי המשחקים העונה כבר כבש שער] כנראה בקבוצה רוצים להראות לו את הדרך החוצה כבר בינואר.
אני לא מבין מאיפה מגיע הבחירה בדובב כשחקן מועדף על פניו של סויסה שלא מקבל כמעט דקות משחק. ולא שאני נגד דובב גבאי לדעתי הוא חייב ליהות בבאר שבע וחלק מרכזי ברוטציה עם תומר סויסה
עם הפועל באר שבע רוצה לבנות פה משהו, קבוצה חזקה שרוצה לעשות משהו ואולי איזה תהליך מסוים של פריחה בליגה האירופית היא חייבת שחקן רוטציה כמו תומר סויסה בספסל לפחות.
אני לא מבין איך שחקן שכובש 9 שערים ו4בישולים בעונה שהוא "פצוע" ומספיק לכבוש ב2 דקות שהוא קיבל מאלישע ברמת גן נגד ביתר מוצא את עצמו מועמד לעזוב.
מזכיר את הסיפור של ברק בדש שהגיע בינואר בתקופה של מליקסון ונתן כוח משמעותי להתקפה,מצא את עצמו בסוף העונה בקרית שמונה, במקום להמשיך בב"ש.

הכי כואב לראות אותו משחק באחת הקבוצות בליגת העל כבר בינואר ונותן את כל הפירות שהוא הצמיח בבאר שבע.
אלישע לוי חייב להתעורר מהחלום ולראות מה יש לו בידים!!![ כל עוד זה קשור לצד מקמועי ולא עניין כלכלי] ולא להתעורר שתומר ילבש את המדים של ביתר ירושלים ויהיה יקיר האוהדים שם :בוער מעצבים:
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: נורת אזהרה![תומר סויסה]

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם כל הכבוד עשו מתומר סוויסה יותר ממה שהוא, תורמ וסויסה הוא שחקן עם בעיטות חופשיות טובות, טוב מדיי פעם בפנדלים וזהו, שחקן טוב לסגל הרחב, כשחקן הרכב הוא לא מספיק טוב נקודה, הוא אגואיסט ולראייה הרצון שלו לעזוב את באר שבע, למה פלצ'וק ודובב לא מדברים על לעזובת את הקבוצה? כי הם רוצים להשאר ולהלחם ולא משנה מול מי, תומר סוויסה אם הוא כזה טוב צריך להוכיח את עצמו באימונים...
אם הוא יהיה יורת טוב מברדה ביאמונים מצידי שיעלה בהרכב כל משחק...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

עשית מתומר סויסה יותר ממה שהוא
צריך לזכור שלמעט גול אחד בעונה שעברה,כל הגולים היו בפנדלים ובעיטות חופשיות(אולי 2 בעיטות חופשיות).
אין לו את המהירות של דובב,וגם באחד על אחד הוא לא טוב.
עדיין זה טוב שיהיה בינו לבין דובב תחרות "בריאה" כמו שאומרים.
אבל העניין של הלבכות על דקות משחק אחרי 2 מחזורים לא מקובל בכלל.פלצ'וק בכלל לא התבכיין ואמר שישקיע כדי להוכיח את מקומו.דובב אמר בראיון שלמרות שפלט חתם הוא מאמין שהוא שווה את ההרכב.משרה אווירה אופטימית.שתומר ילמד מהם!

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

דור, בסופו של דבר טוב או לא טוב שחקן שמססים עונה עם 9 שערים ו4 בישולים בעונה שהוא פצוע וכובש העונה שער מחצי מצב ב2 דקות שהוא מקבל נגד ביתר חייב להמשיך ולשחק!.
ואני לא בטוח כלכך שתומר סויסה רוצה לעזוב את הקבוצה הוא יודע בדיוק כמה המועודון הזה טוב בשבילו. והוא עדיין רוצה להלחם על מקום מבהרכב
אבל לדעתי זה כבר שיכול כלכלי להעזיב אותו ולפנות תקציב להולנדי.
נערך לאחרונה על ידי חייל_אדום ב 28 ספטמבר 2013, 12:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

חייל_אדום כתב:דור, בסופו של דבר טוב או לא טוב שחקן שמססים עונה עם 9 שערים ו4 בישולים בעונה שהוא פצוע וכובש העונה שער מחצי מצב ב2 דקות שהוא מקבל נגד ביתר חייב להמשיך ולשחק!.
ואני לא בטוח כלכך שתומר סויסה רוצה לעזוב את הקבוצה הוא יודע בדיוק כמה המועודון הזה טוב בשבילו. והוא עדיין רוצה להלחם על מקום מבהרכב
אבל לדעתי זה כבר שיכול כלכלי להעזיב אותו ולפנות תקציב להולנדי.
קודם כל קוראים לי דר לא דור, ואומרים שיקול, לא שיכול...
ולמה לעזאזל שיקול כלכלי?
אלונה העונה פתחה את הכיס ברמה בלתי רגילה אז השכר של סוויסה זה לא מה שיפריע לה, להפך זה תומר סוויסה שרצה להיות מושאל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

אלונה פתחה את הכיס הכי עמוק שאפשר העונה, אבל זה לא אומר שהיא לא בודקת איפה אפשר להחזיר הוצאות מבלי לפגוע יתר מדי במאזן של הקבוצה.
ולדעתי תומר סויסה זה אחד השחקנים והברגים החזקים לרוטציה טובה של באר שבע,ואסור לו ללכת למרות כל השמות שיש לנו בהתקפה.

גם נאסר ישב ביציע עונה שעברה וכמעט עזב את הקבוצה בגלל שלא קיבל את החוזה המשודרג שהיה חייב לקבל ל5 שנים הקרובות.
אז עם כל הכסף הגדול שנשפך על שחקנים מסויימים אלונה נופלת בהחלטות הקטנות גדולות האלה שיכולים לפגוע משמעותית .
תמונה

סמל אישי של משתמש
floyd

שליחה על ידי floyd »

חייל_אדום כתב:אלונה פתחה את הכיס הכי עמוק שאפשר העונה, אבל זה לא אומר שהיא לא בודקת איפה אפשר להחזיר הוצאות מבלי לפגוע יתר מדי במאזן של הקבוצה.
ולדעתי תומר סויסה זה אחד השחקנים והברגים החזקים לרוטציה טובה של באר שבע,ואסור לו ללכת למרות כל השמות שיש לנו בהתקפה.

גם נאסר ישב ביציע עונה שעברה וכמעט עזב את הקבוצה בגלל שלא קיבל את החוזה המשודרג שהיה חייב לקבל ל5 שנים הקרובות.
אז עם כל הכסף הגדול שנשפך על שחקנים מסויימים אלונה נופלת בהחלטות הקטנות גדולות האלה שיכולים לפגוע משמעותית .

סמל אישי של משתמש
floyd

שליחה על ידי floyd »

floyd כתב:
אלונה השקיעה מעל ומעבר העונה ואל לנו לבוא בטרוניות של שיחרור על מנת לחסוך. לעיקרון של עניין סוויסה אינו משקיע מספיק ולכן ההשקעה לפתוח איתו או לשחרר אותו היא מקצועית נטו. חסר לסוויסה הרעב להצליח שאני רואה בגבאי ואבו לאבן.
נ.ב. הפוסט הקודם היה בטעות :)

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

למכבי תא יש ברוטציה שחקנים כמו : פריצה, יצחקי, דאבור, טל בן חיים, אלטמן, מרגוליס.
כל אלה חלוצים ואני לא שומע שמה תלונות, סויסה שחקן אדיש,ואתה אומר שהוא כבש גול אחרי 2 דק מול ביתר? הוא סתם בעט דרדלה זה יותר גול של אריאל הרוש מאשר של סוויסה , בכל אופן העונה הארוכה ויש פציעות והרחקות ואם תומר יהיה טוב הוא ישחק, לא יהיה טוב ישאר בספסל.
תומר לא כוכב, וגם אם כל הכבוד לשנה שעברה הוא שחקן בינוני ככה, שהוא יכול לעלות מהספסל.

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

אני מסכים בעניין הרוטציה. תומר חייב להילחם על מקום בהרכב ולא צרייך לבכות. העניין הוא שאני לא מבין איפה הא בכה בכלל.
לפי תחושה שלי נותנים לו להרגיש שהמעמד שלו חלש ושיתחיל לחפש לעצמו קבוצה.
מסתומרת לא משקיען מספיק? הבן אדם מלך השערים עונה שעברה ויש לו 15 דקות במצטבכר העונה וגול דרדלה לא דרדלה הוא מביא נקודות לקבוצה.
וזה המבחן של חלוץ לא משקיע לא משקיע מעניין לי את הת***. כל עוד הוא לארב עם שחקנים ועושה בלאגנים בחדר הלבשה כמו שעשה ערן לוי.
תומר בחור צנוע שקט שבסופו של יום מביא נקודות לבאר שבע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אז זהו שהכל התחיל מכל עניין הניתוח
שהקבוצה נתנה לו רופא ותומר רצה רופא אחר
הקבוצה לא היתה מוכנה להשתתף בעלות רופא פרטי (בצדק לטעמי)...
תומר ממורמר מתסיס וכבוי
אבל הוא האשם. שיכבד את החוזה שלו
שחקנים בארץ לא יודעים לשבת על הספסל. וכל העולם אשם חוץ מהם.
אם אתה סקורר, מהיר ומספיק טוב אבל אתה מחוץ להרכב כי אתה לא עושה תנועה והגנה.. יש 2 אופציות לבכות או להתחיל לעשות.
תומר בחר לבכות.
אז שיבכה מהיציע

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

שמחתי שהוא איתנו לפחות עד ינואר, גם אם הוא לא יקבל דקות משמעותיות, פציעות והשעיות של שחקנים (טפו טפו), יעשו את שלהם, סווסיה אחד החלוצים הכי מוכשרים בליגה, הוא ופלצ'וק שחקנים של מספרים, אין הרבה כאלה בליגה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

סוויסה עצלן!
דובב אולי מחמיצן, אבל הוא עובד קשה מאוד בכל משחק, ושורף המון שטחים, התנועה הלא פוסקת שלו מביאה אותנו למצבים...
לעומתו, תומר סויסה לא עושה תנועה ובכל פעם שמגיע אליו הכדור הוא מחפש שיעשו עליו עבירה בשביל לבעוט את הכדור החופשי...
הגול שהוא נתן נגד ביתר לא יכול להכנס פה בשיקולים כי זה טעות איומה של הרוש. תומר סוויסה הוא סוג של דויד רביבו, עצלן שמחפש שכל הקבוצה תעבוד בשבילו.
עד שהוא לא ישנה גישה ויבין שהוא לא כוכב ושהוא צריך לעבוד קשה גם באימונים וגפ במשחק, שום דבר לא יצא ממנו!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

בלי להתדיין על סוויסה עצמו- אני חייב לשלול את ההשוואה הדי מגוחכת בין העומק בסגל שלנו לבין העומק בסגל של מכבי ת"א. מכבי משחקת בשתי מסגרות (ועוד יהיה גביע), אנחנו באחת. העומק שלהם באמת נחוץ, אצלנו הרבה פחות. כן צריך עומק, התחושה שלי היא שאצלנו הוא טיפה מוגזם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dardasmiley כתב:סוויסה עצלן!
דובב אולי מחמיצן, אבל הוא עובד קשה מאוד בכל משחק, ושורף המון שטחים, התנועה הלא פוסקת שלו מביאה אותנו למצבים...
לעומתו, תומר סויסה לא עושה תנועה ובכל פעם שמגיע אליו הכדור הוא מחפש שיעשו עליו עבירה בשביל לבעוט את הכדור החופשי...
הגול שהוא נתן נגד ביתר לא יכול להכנס פה בשיקולים כי זה טעות איומה של הרוש. תומר סוויסה הוא סוג של דויד רביבו, עצלן שמחפש שכל הקבוצה תעבוד בשבילו.
עד שהוא לא ישנה גישה ויבין שהוא לא כוכב ושהוא צריך לעבוד קשה גם באימונים וגפ במשחק, שום דבר לא יצא ממנו!
צריך הרבה חוצפה חיובית כדי לבעוט לשער בנגיעה הראשונה שלך בכדור בזווית קשה כמו שהייתה לתומר מול בית"ר.

שנה שעברה תומר היה פצוע רוב השנה ולכן שיחק פחות פיזי ונלחם פחות. כשהיה בריא, הוא היה השחקן הכי טוב שלנו וזה שהחזיק אותנו עם הראש מעל המים.
מעדיף את סוויסה בכל יום על גבאי, אבל אם כבר מדברים, הכי חבל לי על יוסף אבו לאבן. גדל כאן חלוץ שכבש במספרים נפלאים בנוער, שהראה המון כדורגל גם בדקות שיקבל בבוגרים, ואחרי שהביאו את פלט נראה שהוא לא יהיה בכלל בסגל העונה לא לדבר על דקות.

מבחינתי, אבו לאבן צריך לקבל דקות גם לפני גבאי גם לפני סוויסה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה